- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Időközben 29.-en visszajött a telefon egy szoftverfrissitessel, úgyhogy nem vettem át, ment vissza. Mára sikerült kiernie csehekhez, de most a HTC mutogat vissza a T-re, mivel 3 hétig ültek rajta, és ez esetben a fogyasztóvédelmi hatóság szerint a forgalmazó köteles a problémám hárítani... Egy hét híján 2 hónapja adtam le a telefont.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Na ma visszakaptam, végülis kicsivel több mint egy hónapig tartott
De elvileg csak szoftverfrissítés volt, úgyhogy nem vettem át. Már kicsit szarul érzem magam, hogy miért nem tojok az egészre, de zavar hogy kijelzőcsere előtt nem voltak pixelhibáim
De talán úgy érzem hogy ennek még bele kéne férnie a szervizelésbe, az hogy mennyire lóg ki a simfoglalat, mennyire koszos a fehér műanyag, mennyire lötyögnek állnak ferdén a gombok nem igazán zavar már -
F_Gergely
őstag
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Vodánál adtam le, tegnap bementem asztalt borítani, de annyira értetlen volt az ügyfélszolgálatos hogy hagytam a fenébe, inkább felvettem a kontaktot a supporttal. Kb 1 óra kellett hogy kiderítsék most mi van.
Multitaskot miért kéne elfelejtenem? Tavaly volt szervizben a telefon kameracsere miatt, akkor Note2-t kaptam nagyon megvoltam elégedve vele. Néztem a Note4-et nagyon bejön, jó a kamera, van memória (tévhitekkel ellentétben nem eszik többet mint a HTC) és nagyon jó az akksikezelése.
És számomra a legfontosabb: ha gond van a telefonnal jön a samsung szervizkocsija, vagy helyszinen javítja, vagy ad egy ugyan ilyen telefont és elviszi a hibásat javítani, majd házhoz hozza ha kész! Ez support!
Nem poénból veszek ilyen telefont, rohadtul kell, nekem egy számítógépet kivált.
Ez itt nem a reklám helye, de nincsen más készülék amit most vennék. M9 meg egy rossz vicc 200 ezerért, hagyjuk már... Sense? marhára leszarom milyen a menü...
Viszont a samuban legalább van olyan hogy két alkalmazás egyszerre fut megfelezve a képernyőt. És nem melegszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest