-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
F_Gergely #24808 üzenetére
Csak közel sem így.
Tesztelek Sonykat, LG-ket, Huawei-eket, Motorolákat is. Nagy ritkán ha beveszem a Dádalont Samsung is megfordul a kezemben. Van bennük érintő fókusz, csak nem ebben a formában. Pl nem tud háttérfényhez stb.-hez igazítani egyik sem. Vagy éppen világosítani, sötétíteni a kép adott részeit, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Pl. pont a G2 volt nálam is a MotoG amikor ezeket a képeket lőttem, és egyikkel sem tudtam megcsinálni a kettővel, akár milyen módszerrel próbálkoztam.
Hidd el, van bőven összehasonlítási alapom. Azért megvannak a One kamerájának is a maga előnyei. Én kifejezetten szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest