- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
F_Gergely #24808 üzenetére
Csak közel sem így.
Tesztelek Sonykat, LG-ket, Huawei-eket, Motorolákat is. Nagy ritkán ha beveszem a Dádalont Samsung is megfordul a kezemben. Van bennük érintő fókusz, csak nem ebben a formában. Pl nem tud háttérfényhez stb.-hez igazítani egyik sem. Vagy éppen világosítani, sötétíteni a kép adott részeit, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Pl. pont a G2 volt nálam is a MotoG amikor ezeket a képeket lőttem, és egyikkel sem tudtam megcsinálni a kettővel, akár milyen módszerrel próbálkoztam.
Hidd el, van bőven összehasonlítási alapom. Azért megvannak a One kamerájának is a maga előnyei. Én kifejezetten szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest