- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
Tanulság:
Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest