Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz CptAdamica #25594 üzenetére

Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
    Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
    Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
    Tanulság:
    Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni...

Új hozzászólás Aktív témák