- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
Tanulság:
Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Hardcore café
- Alkoholista nevelde
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő