- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33326 üzenetére
Hát az általam szereltem kb. 30-40 telefon közül, amik javarészt felső kategóriásak voltak, mindenképpen a Iphone-ok jelentették a legnagyobb kihívást, de persze meg lehet tanulni azt is viszonylag hamar.
Nekem is épp ez a tervem most amit írtál, már csak ezt a kamera problémát kell kiküsszöbölnöm. -
Trolee
aktív tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33319 üzenetére
F_Gergely kolléga linkje hasonló az én módszeremhez,
lényeg hogy hogy legyen egy lapos, és erős eszközöd,
amivel ki tudod pattintani a hátlap füleit, de vigyázva hogy a gomboknál a vékony műanyag ne repedjen meg,
és ne sértsd meg sehol a házat,
ami elég nagy kihívás egy ilyen jól összerakott telónál.
Onnantól már tiszta a terep, egy Iphone-hoz képest gyerekjáték a belseje, persze ez jelen esetben előnyt jelent.
Én nem melegítettem sehol, nem láttam sok hasznát.
Remélem sikerül új fajta kamerát találnom, mivel itthon nincs, ebay-en meg nem igazán tüntetik fel hogy melyik.
Köszi a segítséget. -
F_Gergely
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33300 üzenetére
LINK itt van vidi bár ha még nem szereltél szét telefont, akkor érdemes előtte pár leírást is megnézni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33296 üzenetére
A keszulek ragasztva van, forrolevegos allomassal felmelegitve lehet szetszedni a keszuleket.
-
exelsior1
senior tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33249 üzenetére
Oh, nagy kár :S Pedig anno a HTC-nél gyakori volt, hogy függetlenül jött ki a T-nél
-
stilo18
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #32649 üzenetére
Én is nagyon örültem, főleg hogy István a telefonban mondta, hogy ne haragudjak, ennyit tudott csak intézni. Kimérten annyit mondtam, hogy ez is megfelel... (Már csak találják meg az M7-esem... Addig nem kapom meg az M8-at...) aztán mikor leraktam a telefont kb 5x körbe futottam a nappalit 27 éves fejjel örömömben
-
Kocsó
aktív tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31529 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy nem jársz úgy mint én (#29240)
És jól mondja (#31528) kirkri kolléga, hogy nincs javítási határidő. Tapasztalatból mondom! -
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31524 üzenetére
Ha hivatalos garancia volt hozzá, akkor érdemesebb lett volna a Telemaxhoz leadnod. A 30 napos határidő semmire nem kötelezi a szervizt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31523 üzenetére
Nincs olyan hogy max, addig javítják amíg akarják, úgy reklamálhatsz a jogszabályok szerint, hogy szólsz, hogy neked már kényelmetlenséget okoz ez a hosszú javítási idő, mert kell a munkádhoz stb...
Egyébként csak törekednie kell a 15 napra
-
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31521 üzenetére
Az a baj a GSM boltos telefonokkal, hogy nagy részüket a világ másik végéről szerezték be, így legjobb esetben is csak egy év hivatalos HTC garancia van rájuk, de előfordul, hogy semmi.
Anno én is belefutottam egy dél-afrikai Wildfire S telefonba mobil üzleten keresztül (nejemnek mindenképp pink szín kellett, és csak GSM boltban találtam) aminek a hivatalos garanciája a vásárlást követő harmadik héten lejárt a HTC ügyfélszolgálat információja szerint. Szerencsére nem kellett szervizbe adni, de félek tőle, hogy probléma esetén elhajtottak volna azzal, hogy a vevőnek felróható okból hibásodott meg. -
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31513 üzenetére
Attól nagyobb szívás nem létezik, mint az egyébként is hosszadalmas HTC szervizelésbe be van vonva egy GSM üzlet is.
-
kirkri
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31511 üzenetére
A Telekom munkalapszámot nem fogadja el ami a jegyzőkönyvön van, amit T-től kapál, amikor leadtad a telefont? A Vodás jegyzőkönyv számát elfogadja a VSP Data trackere.
-
ferob
őstag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31348 üzenetére
Vissza lehet tenni könnyen a rosszul fordított "Ki/be" menüpont alá az előzményekbe, de root jogosultság kell hozzá.
-
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31348 üzenetére
Régen benne volt szépen, kivették
-
enginev3.0
félisten
válasz
1-N-2-3-4-5- #31342 üzenetére
GSam
-
Tiger.
nagyúr
válasz
1-N-2-3-4-5- #31058 üzenetére
http://www.pcland.hu/shop+__2780933
Nekem ez van és szeretem kicsit vastagabb a teló de nem érdekel ettől még nem néz ki rosszul. -
Agony
aktív tag
válasz
Nekem Best Skins Sever matt fólia van a hátulján, fényes a kijelzőn. A matt hátlapi fóliát szinte észre se lehet venni és így több mint 1 év után is karcmentes a telefon.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nekem egy KLD Oscar II van rajta fél éve, havonta kiszedem megtakarítani a telót, nincs karc a hátán. Előtte meg simán zsebben hordtam gond nélkül.
Plusz sokszor elgondolkodok rajta, hogy tok nélkül használom tovább. -
s3nsitivity
addikt
válasz
1-N-2-3-4-5- #31056 üzenetére
Viszont a porszem , homokszem híres a karcolási képességéről így már nem épp gyártási hiba.
A hangszóró nem túl hangos de annál szebb!
Kapcsold ki a beats audiót és hangosabb lesz viszont élvezhetetlen. -
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31046 üzenetére
Szerintem az, hogy karcolódik nem igazán gyártási hiba, inkább egy tulajdonsága. Ha veszel egy kocsit gyönyörű alufelnikkel és lepadkázod a kereket, ami megkarcolódik, az is gyári hibás, mert nem bírta ki?
-
robit74
tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #31042 üzenetére
A készülékházat nem cserélik gariba, ha már karcosan adod le a szervízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest