- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
BenHans #35958 üzenetére
Nyilván kicsit más szemmel nézem mint egy másik HTC tulaj. Két évvel ezelött mikor vettem ezt a telefont erős volt, oké a kamera gyenge de pont nem érdekelt. A boomsound zseniális, ezt a mai napig fenntartom és végre az első telefon amin lehet normálisan zenét hallgatni fülessel és nincsen dobozhangja. Nem fogok belemenni miért jobb másik készülék mindenki azt vesz nyilván ami neki szimpatikus. Én az árcédulát és azt nézem amit tartalmaz és messze nem ér annyit a M9 mint egy S6 vagy egy Note.
A vodafone csak felveszi a készüléket, állítólag a szállítást már a Telemax csinálja, na nálunk aztán annyi infót se találtam mint a vodánál vagy a cseheknél. HTC-t azért hibáztatom, mert a készülékük javításáért és a logisztikáért ők felelnek. Ők meg kiadták ezek szerint a telemaxnak bár nem tudom ez mennyire igaz, HTC-s emberke mondta.
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy a retekbe van az hogy senki nem tudja hol a telefonom.... Ja és lassan 4. hete...Vodára is haragszom nem kicsit, de a HTC sem jobb. Decemberig nem akartam másik telefont venni, de ez egyszerűen nonszensz, egyszerűen kell a telefon.
Én sose hordtam tokban, nem vagyok tokos típus, telefon egy eszköz, fóliát se teszek rá mert minek? gorillaglass azért van ezért fejlesztették ki. Simán volt egy zsebben a kocsi kulcs meg a telefon sose volt semmi baja, és 2 éves!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- Horgász topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- League of Legends
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest