Hirdetés
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Remélem így lesz. Ez azt jelentené, hogy tényleg csak hasonló változás lesz most a One-hoz képest mint anno OneX-OneX+ között. Ezért nem fogok váltani. És ha beváltják az ígéretüket, még egy évig minden új szoftot megkap a mi One-unk is. 2015-ben aztán jön a nagyobb durranás.
Jó lenne.
-
Nightfall75
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Ha nem akarsz látni semmilyen naptári eseményt a zárképernyőn, akkor Beállítások->Biztonság->Értesítési beállítások->Naptár mellől szedd ki a pipát. Ha kellenek az események, csak az időjárás előrejelzés nem, akkor a gyári naptárban állítsd be milyen eseményeket mutasson. Naptár app->Menü->Fiókok
-
kdennis
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
Nem... feka csík eltűnt... csak el volt bújva!
Gyári rom, és ki lehet kapcsolni! 
http://www.htc.com/hu/support/htc-one-mini/howto/382834.htmlMunkatársamét nyomkodom mindig. Még egy hét és letelik az előfizetésem. Mosmtár én is nyugodtan veszek One-t!
Nincs fekete csík!!! 
-
osztraksajt
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Mondjuk marketingértéke van? Vevőmegtartás? Ezt igényli a piac. Sokan belebuktak már abba hogy szembe mentek a piaccal mert ők jobban tudták.
De ettől van természetesen neked is igazad a te szempontodból, de akkor sem jól reagáltak a piac igényeire marketing szempontból. És én most nem a frissítések minőségét minősítem hanem a meglétét. Te minőségi szempontból, én viszont marketing szempontból mondtam amit mondtam. Ha megnézed a Sony durván túlnőtte a nála sokkal nagyobb részesedésű HTC-t effektíve 1,5 év alatt a sokkal szarabb frissítésekkel. És ez nem szól másról mint a piaci igények kiszolgálásáról.
De én sem istenítem a Sonyt, most is HTC telefonom van. Nem idejöttem trollkodni, csak hoztam egy példát hogy mi az amit a HTC rosszul csinált, a Sony viszont jól.
-
Xaels
félisten
válasz
Badboys
üzenetére
Nem érted. Az NFC közvetlenül csak ott működik ahol az antenna van. A 4X HD-nek valahol a hátlap közepén ha jól tudom míg a One-nál a kamera mellett ezt a 2 pontot kell egymás fölé tenni közvetlenül, ha valamelyik irányba el csúszik nem fog működni. Az NFC szabványos annak működnie kéne.
-
Xaels
félisten
-
saintex72
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem se előtte, se utána nem volt. Most kaptam két emailt, mind a kettő hamarabb jelzett a telefonon mint az ipadon. Volt ma olyan is, hogy a padon jött meg hamarabb.
Egyébként azok a képek jöttek amiket a kollégákkal lőttünk, mindenki telefonnal. Sony z1, Nokia n8, sgs 2. Csak úgy automatán.
Semmi szégyenkezni valója nincs a telefonunknak. Se közelre se távolra. A Nokia nagyon gáz, a Sony semmivel nem jobb mint az én xperia t-m volt. Eléggé csalódás. Automatán az én képeim jobbak lettek.
Az enyém szerencsére nem lilul így rossz fényben is jó képek lettek. Az sgs meglepően jó, megfelelő fényben. -
csacsi67
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Szintén nálam is hiba.Érdekes. Vagy is inkább ugy mondva hogy óriási késéssel. Kell idö a NSA-nak hogy átnézze.

Mindig 2 telefonom van.Megfigyeltem ez a hatalmas android ugye google fejlesztés a gmailt mindig elöbb kapom meg mondjuk ios rendszeren vagy most a BB-n.Ne is beszéljünk a Chrome böngészöről a IOS fény évekkel gyorsabb mint a droidon.Régi droidon a Chrome használhatatlan.
-
TheProb
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem magával a szervízeléssel nem volt gondom, amit leírtam azt mindent megcsináltak. Ez illesztési hibákat, hangerőgomb kopást jelentett, valamint, hogy nem hallottak rendesen telefonálás közben. Ami számomra negatívum volt, hogy 3hétig nélkülöznöm kellett a telefont. Telenoron keresztül adtam le.
u.i.: Senkit se tud olyan megoldást amivel bukóra lehetne applikálni a telefont, hogy felvegyen közben? Tartóra és valami erősebb tokra gondolok.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
írtak egy hosszú listát arról, hogy mit cseréltek benne, a feléről azt se tudom mi, de kicserélték a kijelzőt, a kamerát és az illesztési hibán is javítottak. 4 hibával küldtem be: ujrainditás, illesztési hiba, képernyő (pixel) hiba, kamera hiba. Ezekből a kamerát és ujrainditást teljesen megcsinálták (kaptam uj aksit is) , képernyő hibát részben, - mivel tetején vagy 1 db pixel, de az csak akkor látszik, ha "fehér" programot használok (pl. chorme), ugy hogy a képernyő teteje fekete (statusz bar miatt) , az illesztési hibákat is nagyrészt megoldották. Szóval sok panaszra nincs okom, csak mérges vagyok, mert direkt itam nekik, hogy software-hez ne nyúljanak, hagyják a HBOOT-ot.
-
robit74
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Ez nem igaz. Nem a fogy.véd. törvény, hanem a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése szabályozza ezt a kérdést. Eszerint a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
A hangsúly a "törekednie kell" -en van, így akár lehet jóval hosszabb is a javítás. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
Köszi a választ.
Igazából a gariztatással csak annyi gondom van, hogy nem akarok rá heteket várni míg megérkezik...
2 éve a Sensation is csinálta ezt egy ideig, aztán vagy magától, vagy egy frissítés után abbahagyta...
Nagyon mást nem tudok csinálni, ha eldurvul a helyzet, csak bíztam benne, hogy van házilag gyógyítható mód is... -
balika333
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Én az előlapi hangszóróra gondoltam, ő pedig a füles részét nézte. Én nem vagyok olyan zene rajongó, hogy 60ezres fülessel meg flac-es zenékkel járkáljak. Edzéshez, közepes minőségű 6000 Ft-os Sennheiserrel teljesen jól elvagyok. Különbséget nem találtam ugyanolyan számnál a One vs G2 között. A G2 nem nyomott annyi basszust talán, de én csípem mert futáshoz edzéshez szeretem ha van elég basszus
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek.Egyébként én nagyon szeretem a One billentyűzetét, sok szót megtanult már, és nagyon kényelmes használni. Ha Swiftkeyt is használnám vagy 1,5 hónapig tuti arra is rászoknék. Nem rossz, csak meg kell szokni.
-
Koris
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem volt 3 db Xperia T-m.Mindháromnak más volt a kijelzője,pedig europai volt mindegyik.Az utólsónak olyan szép volt a kijelzője mint az Ionnak.A fekete olyan fekete volt majdnem mint az amolednél,a fehér pedig páratlan.A betekintési szög sem volt vészes.Napfényben verte a One-t.Imádtam mindhármat,kivéve a Sony akadozós launcherét.Semmi szoftveres bajom nem volt velük.Mondjuk a One egy másik dimenzió

-
Ed Parker
nagyúr
-
Szpisti
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Megoldás a boot-hangra: ne kapcsold ki. Tedd repülőgép-módba éjszakára. Én így teszek minden este elalváskor már vagy 5 éve minden telefonommal... (Először az ébresztés miatt tettem, mivel ugye csak bekapcsolt telónál működött... A One-nál már ugye megy kikapcsolva is, de a megszokás megmaradt...)
Nem tudom milyen kék keretre gondolsz ami eltűnik...
-
hurrikan
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Hát ha bootolásnál is lila a kijelző akkor ez nyilván nem az a kamera hiba amit mi tárgyaltunk ki.
Az ugyanis kamera hiba nem kijelző. És kizárólag sötétben való fotózáskor jelentkezik. De nem a kijelző lilul be, hanem a kamera képe, azaz a fotó maga.
Hogy hardveres vagy szoftveres hiba még senki sem tudja. De amint mondtam, esetedben, a leírásod alapján, nálad nem ez a hiba áll fenn. -
csacsi67
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Nem vagyunk almás fanok a hibákat elismerjük ott is vannak.De látjuk a fától az erdöt .Ez a külömbség.Nekem is cseréltek 2 honapos I5 bekapcsologomb hibával.Szerinted engem nem bosszantott a dolog meg a kopás.Szerencsére az ujjak már nem kopnak.
Ne általánosits senkit ismeretlenül .Volt droidom nem egy nem kettő ismerem.Az átlag felhasználokat kell nézni .Ö irta le az igazat. [link]
-
Szpisti
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
Attól az egy forint emeléstől nem fogok földönfutóvá válni...

A VOIP tiltása az olcsóbb előfizukon meg nem újdonság, a másik két szolgáltató már régebb óta tiltja (talán már évek óta...) akkor őket is nevezhetjük tré-nek. Sőt a Telekom volt az utolsó aki ezt nem lépte még meg. -
Land
veterán
válasz
Badboys
üzenetére
Sajnos pont a fekete verziót nem találtam. Bár lehet én voltam bamba.
-
Xaels
félisten
válasz
Badboys
üzenetére
A YAAB nem nagyon szívja az akkut, legalább is én nem tapasztaltam ilyet. A Daydream meg csak akkor megy elvileg, ha töltőn van a telefon.
(#8184) HUTCHDB: amikor töltőre vagy dokkolóra dugod a telefont akkor asztali órát, digitális képkeretet és stb. csinál a telefonodból ahelyett, hogy csak az asztalon heverne "hasztalan"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
rám szóltak?
nem emlékszem ilyenre, és az összes hozzászólásom is mind itt van..., vagyis nem töröltek egyet sem.
az, hogy másik fórumtársnak nem tetszik a megnyilvánulásom, sajnálom, de én is így vagyok jó néhánnyal, de nem oktatok ki ALAPTALANUL senkit.
egyébként ami legjobban válaszra inspirált, az az, hogy hagyjátok már ezt a "mi készülékünk a legjobb, aki mást vall az troll".
ez nem igaz, és jobb reálisan látni a dolgokat.....szerintem!
(#6395) Xaels!
ezek eredeti méretben is nagyon jók!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
a "MÁS"-ra!
ez egy olyan topic, ahol egyebek mellett a htc one tulajdonságait is kivesézik.
nagyon sok érdeklődő, nézegető először elolvassa a topic-ot, hogy milyen is a készülék, milyen hibák jönnek elő, mit lehet tudni róla, mondjuk összehasonlítva a jelenlegi készülékéhez, és a konkurenciákhoz képest.
vannak olyanok, akik kipróbálták más márkák csúcstelefonjait, így van összehasonlítási alapjuk, amit VÉLEMÉNYEM SZERINT nyugodtan megoszthat itt is,ha összehasonlítást végez, vagy párhuzamot von.
főképp igaz ez akkor, ha az alany még igen fiatal.
ha megnézed a témaindító cikket, abban is vannak ilyenek, igaz azok kevés infót tartalmaznak.
szóval, ha gondod van valamelyik hozzászólással, vagy emberrel, akkor------>[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Tőzsde és gazdaság
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem is értem ezeket az online vásárlós oldalakat, mindent március 6-16-ig írnak, szóval hogy akkor kapom meg. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gyári rom, és ki lehet kapcsolni!
Nincs fekete csík!!! 

Ne az elsőt nyisd meg, ha esemény szerint van rendezve, mert azok ilyenek.