- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Sheepczx #31609 üzenetére
Szia,
Köszi a gyors választ, ez nem jó hír.
Igazság szerint a garanciavesztés nem érdekel (1,5 év után)...
Egy GSM bolt, vagy szerviz sem csinál ilyet? A net tele van kijelzőkkel, LCD-kel minden formában, ill. számtalan videó is van otthoni cseréről.
Akkor azoknak mi a céljuk? (nyilván ez...) Vagy annak nem érdemes nekiállni?Üdv.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni törött kijelző ügyben:
Tegnap leesett kb. 40 cm-ről, és teljesen bepókhálósodott a kijelző.
Szokás szerint az érintőpanel/LCD működik, csak a GG tört darabokra.
Mi a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás cserére? Tudtok ajánlani valakit, aki csinált már ilyen One-on?
Nem feltétlenül szeretném az egész kijelzőmodult együtt cseréltetni X tízezer Ft.-ért, 1,5 hónapos várakozással...Minden segítséget köszönök!!
Üdv:
D. -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
SOS-ben szeretnék tanácsot, segítséget kérni (gyári One, tavalyi vásárlás, garis):
Tegnap a frissítés során a letöltés után elindul a szoftver telepítés, 30% környékén hiba (piros háromszöges kisikon), majd újraindul. Újraindulást követőn a Galéria, az Üzenetek, a Fényképező, meg sok más alkalmazás meg sem jeleníthető. Megnézem a szoftverinfókat, írja, hogy új frissítés elérhető.
Újra letöltöm, újra ugyanez.
Utána csinálok egy FR-t Recovery-ből, gondolván valami a letöltött file-lal volt probléma, és most ott tartok, hogy bekapcsolás után azt írja, hogy a Setup Wizard leállt.
Nem tudok semmit csinálni....
Valami ötlet?????Előre is köszönöm!
-
Kobun1980
aktív tag
Azt, hogy az akksinal mi mennyit fogyaszt hol nezitek?
Az akku ikon Hasznalat alatt? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #18103 üzenetére
Lefagyott és újraindult, pont mint nekem csinálja!!!
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónapja folyamatosan újraindulgatott a tel. Csináltam FR-t, nem segített, majd letöröltem a Chrome-ot (legtöbbször netezés közben indult újra), ill. letöröltem az összes Google frissítést.
Lehet, hogy placebo volt de eddig nem volt gáz.
Tegnaptól azonban újrakezdte az egészet.
Újra FR, persze most sem segített...
Csináltam az SMS-ekről biztonsági mentést, hogy legalább ne vesszenek el, elküldtem nejem Sensation-ére, majd FR után vissza, de ez a k***ög telefon azt írja, hogy nem lehet visszaállítani.
Mi a búbánatos sz*r lehet? Találkozott valaki ilyennel?
Gariztatni nem feltétlenül szeretném, nem akarok hetekig valami gagyit használni...
Az újraindulásokra gyógyír lehet a KitKat??Köszi
-
Kobun1980
aktív tag
Na ba***a meg.
Megvolt a Recovery FR (mondjuk pillanatok alatt végzett , kicsit furcsa volt) most 5 perc alatt 3-szor indult újra....
Marad a gariztatás? -
Kobun1980
aktív tag
válasz
Badboys #16161 üzenetére
Köszi a választ.
Igazából a gariztatással csak annyi gondom van, hogy nem akarok rá heteket várni míg megérkezik...
2 éve a Sensation is csinálta ezt egy ideig, aztán vagy magától, vagy egy frissítés után abbahagyta...
Nagyon mást nem tudok csinálni, ha eldurvul a helyzet, csak bíztam benne, hogy van házilag gyógyítható mód is... -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap lefrissítettem 4.3-ra, és azóta (tegnap este) minimum 3-szor csinálta azt, hogy lefagy, és totál újraindul.
Kétszer Chrome-os netezés közben, most meg email írás közben.
Hibaüzenet meg küldhetek...
Ötlet?
Új a telefon, nem sok minden van rajta (nem Root-olt) állítsak mindent vissza gyárira, hátha megoldja?Köszi
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Igaz nem One probléma, hanem Sensation, de a One-ra való átváltás során szembesültem vele:
Lenne egy olyan problémám, hogy hónapok után rádugtam a telefont számítógépre, és amíg eddig simán feldobta, hogy döntsem el a töltés/háttértár kérdést, most elkezdi tölteni.
Belépek a Csatlakozás számítógéphez, ki van pipálva a rákérdezés, és hiába állítom az elsődleges funkciót akármire, még az USB ikont sem dobja fel.
Ha pedig a szinkronizálással kierőltetem az ikont, és kiválasztom a háttértárat, akkor az SD kártyával ír ki valami szarságot, de az istennek sem tudom csatlakoztatni.
Az SD-ről már másik telefonnal a lényegesebb dolgokat lementettem, de sok minden maradt még rajta, amihez kellene a telefon csatlakoztatása.Valakinek ötlete van?
Előre is köszi -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Koszi a valaszokat.
Akiknek a latvanytol is kopik, az fekete?D.
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni(elnezest,hogy nem irok ekezete...):
Eljott az ideje, hogy lecsereljem a Sensationom, es One lesz belole.
Annyi kerdesem lenne, hogy a ket szin kozul tapasztalatok alapjan melyik a tartosabb?
A sotet fele huzok, de a kopast nehezen viselem.
Nyilvan vigyaznek ra, csak ha van valakinek tapasztalata, hogy vagy az egyik, vagy a masik kifejezetten korulmenyes, kerem jelezze!
Elore is koszi.Udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest