Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Most készülöm leváltani a lumia 920-at egy One-ra. Csak kérdésem lenne, hogyha a T-nél veszek egyet elég nagy kedvezménnyel akkor mennyivel járok rosszabbul egy függetlennel szemben. Azzal tisztában vagyok ,hogy függő lesz csak nem tudom,hogy a T pakol-e rá valami idióta appot amit aztán lehetetlen letörölni, vagy éppen a frissítések késleltetése. GSM boltban dolgozok, de csak angol nyelvü one-aink vannak, nem tudom hol érdemes megvenni. Plusz egy s4em volt a 920 előtt de az borzasztóan laggolt. Ezzel valami tapasztalat?
-
D4ni
őstag
Belehet valahol állítani, ha jön hívás vagy üzenet akkor villogjon a kamera ledje?
-
D4ni
őstag
Sziasztok!
Lumia 920-am van, és nagyon sok problémám van vele. Ti mennyire vagytok megelégedve a One-al? Tudtok még fennálló szériahibáról? Htc One vagy 5-ös alma? Bocsi, ha off topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest