- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
HTC One (M7) -et lehetetlen otthon megjavítani. .... a szervizben rang idős technikusok (értsd 5-8 év szerviz tapasztalattal a hátuk mögöt) javítják ezt a modelt, komoly iskolázást követően s erre a célra épített gépek segítségével. Youtube videó alapján esélytelen ,hogy megjavítsd.
Vidd el a Telemaxba és ne spekulálj, annyit nem ér
-
toeki
senior tag
válasz
Kobun1980 #31610 üzenetére
Az egyik legnehezebben szerelhető telefon az m7.
Pár éves gyakorlattal neki lehet állni hogy youtube videó alapján megcsináld, de akkor speckó eszközök és ügyesség szükséges.sufniSzervizek általában kerülik az m7-et, max olyan vállalja el aki nem ismeri. Viszont ott maximum összegányolják neked de használható nem lesz...
-
dani3l
őstag
válasz
Kobun1980 #27917 üzenetére
Probald meg egy ruu-val visszatenni a gyari rendszert. Par oldalt visszalapozol, vagy rakeresel a "ruu" kifejezesre, talalsz hozza leirast, mivel heten többek között en is irtam rola mar.
(#27918) Jolet: Mi csak 25-öt kaptunk, M8-ho jart 50, de erdekes modon nekem is csak 22 jutott belöle..
A meglevö kicsit több, mint 2-vel se lett meg a 25.
Viszont ha mar igy szoba került. Ugye azt irja a HTC, hogy 2 evig ingyenes Dropbox tarhely.. Mi törtenik vele 2 ev utan? Fogjak aztan elveszik? Vagy fölajanlja, hogy fizessem a tovabbiakban? Gondolom azert nem törli a cuccaimat instant.
Egyebkent arra gondoltam azert nem kaptam meg az összeset, mert nem ujonnan regisztraltam, hanem volt mar accom. Aki esetleg M7-röl (vagy valami korabbirol, amihez mar jart tarhely) valtott M8-ra (igen, Loboda, masrol nem tudok..), megkapta az 50 gigat?
(#27944) Balinov: Nem, mert mas a framework, maximum csak hasonlot talalsz. Bar szerintem ezeket a Senses cuccokat nem sikerült meg senkinek ertelmesen lemasolnia, nem is ertem, miert..
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kobun1980 #18119 üzenetére
Én már nem tudom pontosan mi volt az oka a problémának de egy romcsere nálam megoldotta, igaz később visszatettem ugyanazt, de akkor már problémamentes volt minden.
Más: egyik este telom lemerült totál (35% ugy hogy wifi ki volt kapcsolva, másik esetem, mikor 72% 0-ra, megnéztem legutobb, hogy mi tette ezt és azt írja a GSAM: Google-szolgáltatások (ez volt a lista elején 40%nál).
Ez mit takar? Mi ez a Google- szolgáltatások? (Nem google+, vagy youtube, chrome)... akkor mi lehet? -
NandorHUN
addikt
válasz
Kobun1980 #18114 üzenetére
Gsam, tasker, viber. Esetleg egy virus keresést is csinálhatsz. Nekem még szerviz előtt azt csinálta sokszor, hogy chromozás után letettem a telefont és 1-2 perccel a utána sleep mod helyett ujraindult. Érdekes modon csak böngészés után csinálta ezt, pl. használat közben soha nem indult ujra
-
Laca1212
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest