Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Badboys
üzenetére
írtak egy hosszú listát arról, hogy mit cseréltek benne, a feléről azt se tudom mi, de kicserélték a kijelzőt, a kamerát és az illesztési hibán is javítottak. 4 hibával küldtem be: ujrainditás, illesztési hiba, képernyő (pixel) hiba, kamera hiba. Ezekből a kamerát és ujrainditást teljesen megcsinálták (kaptam uj aksit is) , képernyő hibát részben, - mivel tetején vagy 1 db pixel, de az csak akkor látszik, ha "fehér" programot használok (pl. chorme), ugy hogy a képernyő teteje fekete (statusz bar miatt) , az illesztési hibákat is nagyrészt megoldották. Szóval sok panaszra nincs okom, csak mérges vagyok, mert direkt itam nekik, hogy software-hez ne nyúljanak, hagyják a HBOOT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Elektromos autók - motorok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest