- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Badboys #16677 üzenetére
írtak egy hosszú listát arról, hogy mit cseréltek benne, a feléről azt se tudom mi, de kicserélték a kijelzőt, a kamerát és az illesztési hibán is javítottak. 4 hibával küldtem be: ujrainditás, illesztési hiba, képernyő (pixel) hiba, kamera hiba. Ezekből a kamerát és ujrainditást teljesen megcsinálták (kaptam uj aksit is) , képernyő hibát részben, - mivel tetején vagy 1 db pixel, de az csak akkor látszik, ha "fehér" programot használok (pl. chorme), ugy hogy a képernyő teteje fekete (statusz bar miatt) , az illesztési hibákat is nagyrészt megoldották. Szóval sok panaszra nincs okom, csak mérges vagyok, mert direkt itam nekik, hogy software-hez ne nyúljanak, hagyják a HBOOT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest