- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Nos én kb. egy hete vettem egy ilyen fülest, mert meggyőzőek voltak a mikrofon tesztek, amiket neten találtam. Mindig is szerettem volna egy olyan tws fülest, amivel normális minőségben lehet telefonálni, meeting-eket lefolytatni zajos környezetben is.
Eddig egyik sem tudta ezt a kritériumot megugrani, ez a Nothing viszont igen
Én eddig maximálisan elégedett vagyok vele és számomra ez a tokba épített még jobb minőségű mikrofon is végre igazi innovációnak számít, nem csak papíron, de a gyakorlatban is.
Egyáltalán nem kényelmetlen a használata és az olyan funkciók, mint a walkie-talkie (alapértelmezetten némítva vannak a mikrofonok ebben az üzemmódban és csak a talk gomb megnyomásával kapcsolnak be) csak még jobbá teszik.
Tényleg tetszik, remélem hosszú távon is barátok maradunk.
Ja és az iStyle-nél akciós (volt), így 58ezer HUF-ért sikerült bezsebelnem. -
janeszgol
félisten
Egyáltalán nem éri meg az árát. Még a felét sem. Millió ilyen tudású van a piacon, olcsóbban is.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Emericus Max
aktív tag
Elég röhejesen néz ki, ahogy bele kell beszélni a kis dobozba.
A teszt videóban elég ergya a hangminőség a füleseken keresztül és érezhetően javul a dolog a kis dobozon keresztül, de cserébe az egyik kezedben meg ott a doboz a szádnál, mintha régi mikrofonnal rohangálnál...
Hát nem tudom.... -
tomp
félisten
Talk izé helyett jobb lett volna inkább az LHDC támogatás mint az első modellnél. Nem fért bele a licensz díj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest