- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
válasz
robit74 #31054 üzenetére
Persze, ez így van. Viszont ha a porszemcséktől így megkarcolódik az már gyártási hiba. Ha egy autó fényezése mondjuk elkezd lemattulni a mosástól azis igenis gyártási hiba...
Másik kérdés, hogy kinek milyen hangos a hangszóró? Mert nekem mindtha alulmaradna egy átlagos telefonétól, nem azt mondom hogy abszolút halk, inkább egy közepes. -
HUTCHDB
nagyúr
-
Loboda
senior tag
válasz
robit74 #30935 üzenetére
Semmivel se tud többet a HTC által betett fájlkezelő, mint a Playról letölthető, régóta megbízhatóan használható társai, pl. ES File Explorer File Manager, stb....!
Zárt rendszeren, a gyárival se fogsz tudni másolni sd kártyára, a Kit-Kat hülye védelme miatt! -
porkiy
aktív tag
válasz
robit74 #30910 üzenetére
ugyan ez volt a bajom, megcsináltam amit írtál, és ez lett, bár lehet, hogy nem ettől:
"Csak nekem tűnt el a mentés/visszaállításból a biztonsági mentés azonnal, vagy valami ilyesmi opció, amire ha rányomtam régebben elkezdett azonnal menteni? Meg az automatikus mentést sem lehet beállítani, mint régebben...." -
Kocsó
aktív tag
válasz
robit74 #30000 üzenetére
Más téma:
beletettem egy 64GB-s Kingson microSD-XC-t (Class10) a HTC ONE 802w telefonomba, de nem tudok rá tTorrent-el tölteni, új mappát létrehozni, másolni telefonon keresztül, csak úgy ha rádugom a PC-re. Próbáltam több filekezelőt is (TCMD, Astro, ES File Explorer) de eredménytelenül
Van valakinek valami ötlete -
-
Kiskopika
senior tag
válasz
robit74 #17255 üzenetére
Tudom, hogy ez szinta csak okoskodas, de gyozzon meg valaki, hogy ez a lilulas tenyleg szoftver gond. Ugye nekem mar a dobozbol kiveve is szar volt. Volt akinek, csak a 4.2 vel lett szar, de iso100 meg hibatlan. Aztan van akinek csak 4.3 jott elo. Oke, hogy az osszefugges lehet a verzio valtas, de hogy van az hogy mindenkinel maskor? Ha meg hardveres akkor meg mert ut ki egy hardvert egy verzio update?
nekem holnap, vagy jovo heten vissza jon az enyem, alaplap, kamera cserevel es kiderul megjavult e. Remeljuk ez pontot tesz a hiba eredetere.Es meg egy szosszenet, futottam par kort es aki hasonlo cipobe jar mint en (sokadik eredmenytelen szerviz) a fogyasztovedelem allaspontja szerint a bolt torvenyben kotelezve van arra hogy cserelje, vagy kp adjon a hibas keszulekert. Ha nem hajlando erre torvenyt szeg, es birosagon lehet kerni a vegrehajtasat. Szerintem nem apro penzrol beszelunk, hogy ne legyen erdemes esetlegesen birosagra menni.
-
spawn21
veterán
válasz
robit74 #7481 üzenetére
akkor schnell írj a HTC-nek.
Hidd el, inkább kapjunk egy hibátlan 4.2-őt később, mint egy bugokkal telit most...
Mi mihez képest? Tényleg nagyon szép lett az s4 kijelzője. Olykor tudod, el kell tudni ismerni, ha valami más is tud jó lenni
Dani3l: akkor meg sem szólaltam
-
andreina92
csendes tag
válasz
robit74 #7141 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam, kétszer is sajnos nem segített rajta.
Tegnap bementem T-mobile-ba, ott a bácsi közölte, hogy jó a szemem, de mivel aki rábólintana/foglalkozna ezzel már nem volt benn mondta, hogy majd ma hív emiatt.
Meg is kaptam a hívást, azt mondta, hogy 1 pixel miatt nem fognak telefont cserélni, szóval marad ez. Majd legyőzöm az ingert, hogy ne arra az egy pontra fókuszáljak.(#7104) i400
Köszi, megnéztem, de nekem annyira az a tok nem tetszik... Anyukám meg kezd lebeszélni az oldalra nyílós flipről... Majd megnézem még milyen lehetőségek vannak... Ebay-en találtam amúgy pár jónak tűnőt, van amihez fóliát és ilyen kis tollat is adnak. -
22darti
csendes tag
válasz
robit74 #5503 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Tetszetős ez a samu tartó is, de első ránézésre ez is olyan mindenhezjónak tűnik. Ugyanakkor nagy + pont hogy fix karos, és gondolom nem remeg útközben.
na majd jól megnézem valahol élőben, persze majd ha megjött a telefon.
Vicces, de 2 hétig vártam a feketére, erre a végén mégis ezüstöt rendeltem a jövőre gondolva...
-
GyureX
tag
válasz
robit74 #5031 üzenetére
Akkor azt mondod, számítani lehet rá, hogy a t megcsinál ilyet? Telefonon webshopos ügyintézőt kérdeztem, ő azt mondta "ezt nem engedhetik meg maguknak, meg ő szerinte nem valószínű". De ez nem azt jelenti, hogy kizárva, szóval ha azt mondja nem valószínű, akkor lehetséges. Na majd kedden kiderül.
-
Balinov
titán
válasz
robit74 #5032 üzenetére
egyebkent erdekes, ez az 5-ik HTC-m, ugyanattol a szolgalatotol, mind elofizus konstrukcioban, mindnek HTC_001-es CID-je volt es mindegyik fuggo volt, tudtam otthon oket hasznalni (Hero-t nem, az igaz, az csak 2-3 hetig volt meg, aztan kicsereltettem Legendre) magyar sim-mel. Ugyanazon szolgaltato, asszonykam SGSIII-a meg ugy fuggo, mint a 3,14csa
offba tettem, nem igazan vag teljes mertekben a temaba
-
Balinov
titán
válasz
robit74 #5026 üzenetére
na akkor valszeg fogalomzavar van a tereroben. az en olvasatomban a fuggo azt jelenti, hogy mas szolgaltato simjet hasznalva segelyhivason kivul nem tudsz semmit kezdemenyezeni (phone restricted vagy mi), ha fuggetlen, akkor mas szolgaltato simjevel tudsz hivast kezdemenyezni/fogadni, sms-st kuldeni/fogadni (adatroamingot nem probaltam, ahoz kene tolteni a T-s egyenlegemen). Nalam az utobbi eset all fenn
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
robit74 #4959 üzenetére
oh nice, és azokat mindenféle haxolás nélkül is lehet telepíteni? (bootloader nyitás stb) Öm, konkrétan hogy néz ki egy ilyen telepítés, elmesélnéd?
Akkor ezzel együtt, + a biztosítással asszem eldőlt.
Azért, fantasztikus, hogy egyszer akarok valamit intézni a T honlapon és karbantartás van.... Hát fuck me. -
hurrikan
addikt
válasz
robit74 #4676 üzenetére
Szolgáltatónál ezt nem tudod megjátszani mert nem küldheted vissza futár fordultával.
Meg amúgy is csak bonyolítod.
Egyszerűbb besétálni vele a helyi üzletbe és azonnal cserélik. Futárral meg visszaér másnapra. Másnap feladják leghamarabb, neked meg visszajön harmad napra, ha épp nem jön közbe egy hétvégeFüggetlen boltoknál persze más a helyzet, mert azoknak nincs minden teleülésen kirendeltsége.
-
Xaels
félisten
válasz
robit74 #4484 üzenetére
A nemzetközi szabvány 4 különböző osztályt állapít meg. Az elsőnél nem megengedett 1db hiba sem míg a 4.-nél akár 50db hiba is lehet. Általában a 2.-at szokták alkalmazni. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy ezt sehol sem tüntetik fel. Gyakorlatilag akár azt is mondhatják, hogy a 4.-et alkalmazzuk vagy ezektől teljesen eltérőt. Ha veszel egy monitort vagy TV-t ott általában fel van tüntetve a pixelekre vonatkozó garancia, de itt ennek nyoma sincs.
-
markyy18
aktív tag
válasz
robit74 #4493 üzenetére
Pontosan.
Ebből erednek a hibák h más technológia.
Viszont akkor a gyártó mondhatná azt h 1 hiba esetén is cseréli mert ez a technológia több hibát tud produkálni de kompenzáljuk azzal h cseréljük simán. Igaz h a használhatóságot nem akadályozza mert a készülék működik így is minden baj nélkül de pl mikor az ember netezik vagy filmet néz akkor rohadtul tudja bántani a szemét főleg egy 200k-s telefonon. Tudom mert sajnos volt pár pxielhibás HTC-m.: D
Akar itt le is lehetne zárni a témát. -
-
válasz
robit74 #4390 üzenetére
Köszönöm a biztatást! Természetesen még nem adtam fel, ahogy írtam. Örülnék neki, ha a feketében kifoghatnék elsőre egy tökéletes példányt. Ahogy írtam, nagyon tetszik a telefon. Sőt!
Ami talán nem szimpatikus az a 4mp kamera. Nem látok szép képeket. VAgy csak rosszul keresem.(#4384) HUTCHDB : Tudod, nekem meg már unalmas a Samsung és a jelenlegi S4 drága és sok dolog nem tetszik benne. Nekem pont megtetszett a One mind a külleme, mind a belbecs miatt. NAgyon egyedi. Tetszik a szoftver, szóval, remélem, minden jó irányba halad nálam. Mint írtam, abszolút együtt érzek veled. Tökéletese telefon sose lesz. Bár lenne nekem is elképzelésem, hogyan lehetne összerakni egy tutit.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
robit74 #4320 üzenetére
nem jól tudod.
GLS szabályzat:7. Kézbesítés
Kézbesítéskor a gondosan becsomagolt és jól olvashatóan megcímzett csomagot a kiszállító gépkocsivezető átadja a címzettnek. A gépkocsivezető a kézbesítéskor nem várakoztatható, várakoztatás esetén a kézbesítés megszakítható.
A csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók mindenekelőtt a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.
A kézbesítést a címzett aláírásával igazolja a GLS által kiállított nyomtatványon. A gépkocsivezető az aláírás mellett kéri az átvevő nevének megadását, amit a kézi szkennerben tárolt adatok mellé berögzít, így az átvevő neve a telefonos, vagy elektronikus csomaginformációról előkereshető.
AddresseeOnly Service Bizalmas küldemény kézbesítése során az átvevő a feladó által megjelölt személy, aki személyazonosságát a törvényben meghatározott okmányok alapján köteles igazolni. Ilyenkor az átvevő aláírása mellett az átvevő által bemutatott igazolvány vagy útlevél azonosító száma is feltüntetésre kerül.A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát.
"10. A szolgáltatás
A GLS a szolgáltatást, mint szállítmányozó teljesíti, a fuvarfeladatokhoz önálló fuvarozók teljesítményét veszi igénybe, akiknek a tevékenységét a szolgáltatás teljes terjedelmében ellenőrzi, és a minőségét garantálja. Ezek a teljesítmények a számlában közvetített szolgáltatásként, jellegüknek megfelelően nem elkülönítve szerepelnek.
A GLS tartalmi vizsgálat nélkül, lezárt, sértetlen csomagokat vesz át fuvarozásra és azokat lezártan, tartalmi vizsgálat nélkül szolgáltatja ki a címzettnek.
A csomag, csomagolás látható sérülése esetén GLS kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti."
csak, ha sérült....
(#4319) istnag!
csinálok újakat, ne érjen elfogultsági vád...az első kamera másnál is "gatyarossz" ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
robit74 #4252 üzenetére
t-s, és futár hozta.
egy dobozból vette elő, és egy lezárt zacskóban volt.
nem adta át addig, míg alá nem írtam.
miután aláírtam, akkor kibonthattam, és konstatáltam is a hibát, mert a fehér pixelhiba és a bal sarkán a szerelési gond azonnal látszódott.
ő azt mondta, (ami igaz is) neki ezt vissza nem adhatom, forduljak a t-mobile-hoz.
egyébként a csomag bontatlan, és a doboz is bontatlan volt.
most teszem fel a képeket, mindjárt belinkelem. -
Spark_777
tag
válasz
robit74 #4278 üzenetére
Ez nem billegés...egyik fele kiáll a síkból,a másik nem,és ezért kérdezem hogy másoknál is így van-e,vagy csak nálam...mert ha csak nálam,akkor igenis nevezhető hibának,ami ugyan nem nagy horderejű,de mégis megvan,és azért ez a pici kis "ablak"ha feladja használhatatlan a készülék!!!
-
g0n21
senior tag
válasz
robit74 #4252 üzenetére
Továbbra sem értem a "Miért vetted át" kérdést...
A GLS-es futár NEM fogja megvárni, sőt, visszavinni SEM fogja.
Mert NEM a T-mobile alkalmazottja, hanem KIszállításra megbízott futár...
PPP-n el tudod ezt játszani, de ott is kib.szottul ki kell tölteni a visszáru nyilatkozatot, ami nem hiszem, hogy van a relay-ben, vagy immedioban. -
Nightfall75
tag
-
-
Xaels
félisten
válasz
robit74 #3840 üzenetére
Na igen és spórolnának egy csomó pénzt amivel csökkenthetnék a készülék/szolgáltatás árakat...
Akinek holnap jön T-től Dominós és meg tudja nézni, hogy független-e az jelezze minél hamarabb legyen szíves. Budapesten ha kell Telenoros mSIM-el be tudok segíteni holnapi nap folyamán egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest