- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
Badboys #15975 üzenetére
Én az előlapi hangszóróra gondoltam, ő pedig a füles részét nézte. Én nem vagyok olyan zene rajongó, hogy 60ezres fülessel meg flac-es zenékkel járkáljak. Edzéshez, közepes minőségű 6000 Ft-os Sennheiserrel teljesen jól elvagyok. Különbséget nem találtam ugyanolyan számnál a One vs G2 között. A G2 nem nyomott annyi basszust talán, de én csípem mert futáshoz edzéshez szeretem ha van elég basszus
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek.Egyébként én nagyon szeretem a One billentyűzetét, sok szót megtanult már, és nagyon kényelmes használni. Ha Swiftkeyt is használnám vagy 1,5 hónapig tuti arra is rászoknék. Nem rossz, csak meg kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest