Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Én az előlapi hangszóróra gondoltam, ő pedig a füles részét nézte. Én nem vagyok olyan zene rajongó, hogy 60ezres fülessel meg flac-es zenékkel járkáljak. Edzéshez, közepes minőségű 6000 Ft-os Sennheiserrel teljesen jól elvagyok. Különbséget nem találtam ugyanolyan számnál a One vs G2 között. A G2 nem nyomott annyi basszust talán, de én csípem mert futáshoz edzéshez szeretem ha van elég basszus
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.
Utolsó mondattal nagyon egyetértek.Egyébként én nagyon szeretem a One billentyűzetét, sok szót megtanult már, és nagyon kényelmes használni. Ha Swiftkeyt is használnám vagy 1,5 hónapig tuti arra is rászoknék. Nem rossz, csak meg kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen téren szerintem mind a kettő jó, jelzem ÁTLAGOS felhasználót figyelembe véve. A nyekergő ház nagyon idegtépő, persze vannak olyan házak amik stabilak, de nem ez az általános.