- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Gondolom elírtad a vásárlás dátumát, mert az még csak 3 nap múlva lesz.
Viszont azt azért érdemes lenne megnézned, ha Telekomos vásárlásról van szó, hogy nincs-e az elektronikus dokumentumok között a számla a webes felületen.Ha nincs, akkor felhívod a HTC telefonos ügyfélszolgálatát, ahol kéred, hogy küldjenek egy e-mailt, amiben igazolják, hogy meddig van garancia a készüléken, hogy le tudd adni az egyik átvevőhelyen javításra, amihez csatolod ezt a levelet kinyomtatva, így a TeleMax nem fogja visszadobni és elküldik a VSP Data-hoz.
Az átvevőhelyek listáját megtalálod itt az oldal alján.
-
Bar1
aktív tag
Valódibbnak tűnő HTC M8-képek: a dupla LED itt logikusabban néz ki (egyben van), viszont van egy óriási hiba a HTC-részéről, ha ez valóban igaz: elől, a képernyő alatt óriási hely van a HTC-logónak, ahová nyugodtan elfértek volna a fizikai gombok: így viszont a telefon hosszában igencsak megnőtt, tehát szinte semmi értelme nem volt a szoftveres gomboknak, ha alul óriási hátteret hagytak, így nagyon megnyújtották a telefont. A képek valódiságát erősíti, hogy az első, november eleji állítólagos kék HTC M8-képeknél is úgy látszik, mintha hosszában megnyúlt volna a telefon.
forrás: nowherelse.fr
-
rcs1966
újonc
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, hogy frissítés után nem csatlakozik az otthoni routerhez. Minden másikhoz igen. Már átneveztem a routert, csatornákat végig próbáltam...faktory reset a telefonon. Csak homokórázik és semmi... 4.4.2. volt a frissítés...
Ha van további javaslatotok nagyon köszönöm vagy tipp Ti hogyan oldottátok meg.Köszi előre a segítséget.
-
Steve1207
veterán
Ez nem interferencia, egyszerűen előfordul, hogy frissítésnél a rádió módosítások hatására bizonyos routerek nem működnek úgy, mint eddig (vagy egyáltalán). Bandwith, wifi channel váltás helyrehozhatja (tesztelni kell), de van ahol ez se megoldás. Olyat is hallottam, hogy simán a biztonság típusát átnyomták TKIP-re WPA helyett, mert úgy sehogy se ment droid frissítés után. 4.2.2-re és 4.3-ra váltáskor is voltak ilyen mizériák pár router típussal.
-
Steve1207
veterán
Nem wifi-s dolog, de érzetre nekem, mintha a mobilhálózatok jele gyengébb lenne vagy nem olyan stabil. Többször vált oktalanul, ahol eddig nem. Sokszor a lakásban (földszint, szóval nem a legjobb amúgy se), eddig volt két vonalnyi térerőm, most van, hogy totál halott, aztán egyszer csak észbe kap.
Szerintem jön majd kis update nemsokára, amiben javítanak ilyeneket, ez most megint egy nagyobb lépés volt.De mivel látod is a routert próbáld meg a beállításaiban a channelt változtatni, anno ilyen megoldások voltak máshol.
-
Kocsó
aktív tag
"Tegyenek elém egy valamit, és kész."
Ezzel én is így vagyok. Ezért használom nagyon nagy megelégedéssel a ONE-t június óta. Lehet hogy közre játszik ebben az, hogy eddig semmi olyan problémám nem akadt, mint az ebben a fórumban panaszkodó többi fórum társamnak?
Pedig használtan vettem de direkt olyat kerestem, ami még Nokia HDR mikrofonos és Taiwanban gyártották. Maga a készülék március közepén készült. Tehát nemsokára "szülinap" -
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
-
HUTCHDB
nagyúr
hat ezt rossz olvasni...
igazabol nekem a mai palettabol csak a one, az ami "ertelmes" telefon.
ES NEM VAGYOK ELFOGULT!
probaltam mar mindent...
sajnos tokeletes telefon nincs, es ugye en abbol a szempontbol alakitom a nezetemet, hogy amit en hasznalok, abbol a szempontbol melyik a legkevesbe idegesito.
ha mar szoba jott mas op. rendszeru telefon (aminek a nevet nem irom le, mert da-da lesz) akkor arra azt mondom, hogy kb. fel napig jo az erzet, aztan minden lassu lesz, animaciok kezdenek idegesiteni, melette az, hogy allandoan bele kell nagyitgatni mindenbe, es ez nincs, meg az nincs benne, vegyek ilyen kulso app-ot, meg olyat, de az meg pont mast nem tud....
nyilvan vannak opyan dolgok, amiben profi... pl. kamera, vagy pl. minimalis lagg, akadas sincs a GOOGLE altal keszitett chrome bongeszoben, vagy pl. a GOOGLE altali youtube scrollozasanal sem...(ezt soha nem ertettem, hogy miert van, hogy a sajat telefonjain meg nem perfect...)ettol fuggetlenul mindenkinek erdemes probalgatni a keszulekeket, mert kienek ez, kinek az a fontos es lenyeges dolog.
-
SimonYana
addikt
g0n21!
Azt hiszem a Te károdból tanulva , ha nekem valami bajom lesz vele , akkor beteszem egy targonca alá és kifizetem a Vodának a 20 rongyot és biztosításra adnak egy újat!
Sajnos annyira jól össze van rakva , hogy nem lehet rendesen karc mentesen szétszedni és összerakni!
Nincs is ezzel semmi baj! Dobják ki és adjanak egy újat , ne gányolják szét , mert nekem ilyen gány állapotban biztos nem kellene! Szerintem nem is vagy köteles elfogadni és igencsak a csere megérett! -
Szpisti
addikt
Na ezért gondolkodom ezerrel, hogy visszaküldjem-e az enyémet kamera lilulás miatt, mert minden más tökéletes rajta. Félek, hogy elcsesznek mást is... Ráadásul minimum 2 hétig nem lesz telóm, nem tudom hogy a T miért nem ad egy épkézláb cseretelefont. (tavaly a HOX-om szervizelésekor hosszas könyörgésemre egy Samsung Galaxy Mini-t adtak a javítás idejére, amit nem minősítenék...)
Végül is, csak a sötétben jön a lilulás, úgy meg nem is használom szinte... -
toeki
senior tag
ma nyomkodtam
-kolléga bemutatta milyen gyorsan indulnak rajta az appok - mellé tettük a one-t, ugyanolyan gyorsan indultak
-kolléga bemutatta milyen egyszerűen ki lehet lövöldözni egy ujjmozdulattal a futó app-okat - mellé tettük a one-t és láss csodát ugyanez a sense megoldása iskis kijelző -zárt rendszer - nem győzött meg, de azért sokkal jobb mint egy samu...
-
Avicularia
veterán
Igen, sajnos olyan mintha elsőre nem tudnák megcsinálni, ráadásul direkt g@ciznek az emberrel is. Ezért ha cserére kerül a sor semmiképp sem htc-ben fogok gondolkodni. Eddig 2x szívtam meg jócskán, egy one x-el és a one-al nemrég. Nem akarok olyan lenni mint a viccben a vadász és a medve.
-
Kiskopika
senior tag
Nekem 3szor kellett visszaküldeni, és a 2 kivételével mindig cseréltek valamit, de nem értem miért, mert a kamerát nem tudták megcsinálni.
vicc a szerviz komolyan.
Más: Ha a nem nokiás mikrofonom van, nah akkor mi van tudja valaki? Olyanra cserélték ami fel ér azzal, vagy ha tömegbe akarok videozni már szar lesz a hang?
-
Nuada herceg
őstag
Azt viszont nem értem, hogy mi a gond a napi újraindítással.
Főleg ennél a készüléknél... Túl sok idődet nem fogja elvenni.Én is újraindítgatom ,van amikor többször is naponta, mert egyszerűen
ámulok, hogy milyen gyorsan bebootol.Kimondottan tetszik...
Hurrikan köszi hogy leírtad megint. Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam. -
hurrikan
addikt
Olvasd el miket kell kikapcsolni. Írtam róla visszább egy összefoglalót.
4.2.2-n nekem soha nem szívta mondjuk, 4.3-on kezdte el az Android rendszer szívni az akkut.
Viszont mióta kikapcsoltam amiket írtam, azóta nagyon jó az akksi. Jelenleg 57%-on van úgy, hogy van 1óra beszélgetés, 3óra kijelző használat, a töltőről pedig hajnali fél 4-kor vettem le.
Volt benne rengeteg Face-Face Messenger, sőt 20percnyi RealRacing is. Kb. 1órányi zenehallgatás is. Azaz bőven, nagyon bőven intenzív használaton ment végig a nap. Szinkronok minden be van kapcsolva, fényerő automatán. Eemellett még van vagy 10app amit megnyitottam és használtam ma. Műsorújság, Moziaréna, Menetrendek, Youtube, Böngésző, RootExplorer fájlkezelő, Blinkfeedet is folyamatosan frissítgettem stb.
Jelenleg jobb üzemidőnél tartok mint amilyen 4.2.2-n volt, pedig az is bőven korrekt volt már. Unokatesóm iPhone4S-e a felét se bírja. Az is merül ugyan úgy ha használod a háttérfolyamatokat mint az asszisztens, szinkron, stb. Jómagam is teszteltem az 5-öst, az is simán merült 12%-ot egy éjszaka alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá, ha be voltak kapcsolva az olyan dolgok amik energia igényesek és futnak a háttérben.Garanciát illetően ugyan annyi a pozitív dolog is attól hogy fórumokon általában a negatívaknak adnak hangot. Én pl. BeatsAudio lekopásával küldtem be és a közelítés érzékelővel voltak bajok. 2hét alatt kész lett, hibátlan állapotban jött vissza, cserélték a full házat és a közelítésérzékelőt is. Azóta is hibátlan minden.
-
Black Mesa
csendes tag
Ig..ig..azad va..van igazad.Előző htc-m nyolc hónapig bírta. Nem keveset vivtam a kereskedovel ,kettő hónap várakozás utam. Sikerült kipreselnem belőle a one-t. Ilyenkor nem alszik a kisördög.A kereskedőnek valószínű,hogy több beszerzési forrása van. Utólag próbálok okos lenni." A vásárból hazafelé már okos a paraszt"
-
Giovanny
őstag
Én most váltani akarok,és gondolom rám gondoltad mikor írtad,de engem azért érdekel hogy inkább meddig lesz támogatás az adott készülékre.Mivel akinek már megvan a készülék,annak már mind egy,nekem nem,mivel választhatok mást,újabbat aminek a támogatása is tovább tartana,és ezen nem kell kiakadni,mert nem a Te pénzedet költöm a telefonra.
-
vkp
aktív tag
Ezzel csak óvatosan, kollega szopik a nokia kihangosítójával elég sokat, desire 2.2 alatt visszahangos volt, jött valami update, megoldotta, lecserélte sensation-re, azóta megint visszhangos.
Valószínűleg nem a telefon a hibás, hanem a nokia tér el a szabványtól, de csúnyán rá lehet ilyenre szaladni. -
PiE137
senior tag
-
+1Más (nem neked) :
Semmi baj a fülessel szépen és elég hangosan szól,viszont egyáltalán nem zavaró mások számára. Ez teljesen biztos. Március 15 óta abszolut biztos vagyok benne.Amugy meg még mindig legkirályabb teló,remélem igy marad még vagy 2 évig.
Samsungos csávó hamar ott hagyott mikor időtöltés képpen nyomkodtam a Note 10.1 tab-ot amig sorra kerültünk. Kérdezte segithet-e... mondtam igen,jöttem telót venni. Felcsillant a szeme egészen addig amig el nem mondtam,hogy HTC One veszek másodszor is.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi a bókot a hallásomat illetően! De ez most mellé ment! Én az a fajta kutty vagyok, akinek a füle tele van cicakakival! Úgyhogy azt javaslom, hogy ha egyszer összefutunk személyesen, ne szólj hozzám inkább írj egy postit-ot és ragaszd a homlokomra! Köszi előre is!
Amúgy a hangerővel nincs gondom, mikor a gyári fülhallgatót használom! Szól mint állat! Az teccik.
-
törölt tag
-
Gabi 8906
senior tag
Amikor áthúzom a gépről a telóra, nem történik semmi, csak villant egyet az ablak. De volt hogy sikerült annyit elérnem hogy elkezdte a másolást, de nem töltődött semmi. Csak állt az egész folyamat.
100-200 megás videókkal-klipekkel nincs gond. Azok simán átmennek. Bár a konvertálást fel szokta ajánlani a gép kis filmek esetében.(Win 7) -
Ed Parker
nagyúr
Zenét nem hallgattam egy percet sem.
A podcast le van töltve,tehát nem generál forgalmat.
A böngésző csak ph,index.hu,autos portálok,tök hagyományos böngészés,semmi stream,amihez kell gyors net,hisz ma 4g nélkül is jól elvoltam.A fényerő automatán van,azt kapcsolgatja folyamatosan.
-
Ed Parker
nagyúr
ezt holnap délután linkelném be,mivel ma ujraindítottam a telefont,így a lista elég üres,plusz kiprobálom az lte nélkül,mit fogyaszt a cucc.
amúgy most a google services ébresztette vagy 36x
a másik az android system 30-calmás
ez a screenshot png,amit a ph nem fogad el,ti hogy tudjátok belinkelni?
konvertálni kell a képet jpg-re? -
Bar1
aktív tag
Van összehasonlítási alap, de csak a SAR-értékre, a szórás korábban is nagy volt, akkor is voltak egész alacsony, pl 0,1 körüli W/kg sugárzású és elég nagy, akár 1,8 W/kg sugárzású mobiltelefonok is (2/W/kg az európai határérték). De a SAR-értéknél jobban jellemzi a valóságot ez a német Connect-magazin-féle mutató, ott az Iphone5 jóval jobban teljesít, mint a HTC One, de az is rosszabb, mint az átlag.
A Connect-módszer nem tudom, hogy kiterjedt -e beépített wifire, stb. -
Bar1
aktív tag
Bluetooth headset sugárzásáról nincs adatom. Kíváncsi vagyok a többi HTC One felhasználó véleményére, akik nem használnak bluetooth-t, ők nem éreznek -e valamit. Valahogy nem szentelnek az emberek figyelmet ezeknek az értékeknek, pedig a hosszú távú hatása még nem ismert a mobilhasználatnak, így minél kisebb sugárzás, annál jobb.
-
g0n21
senior tag
Szóval ha ajánlva adod fel, biztos megkapja, és ha csak a fóliáz küldöd, akkor egy ezresből kijön. Ha nem ajánlva adod, csak a fóliát, akkor 500 körül. Nekem meg sem érte visszaküldeni annyira, de céges postával ment, és még várom, hogy leszedjék a 30$ terhelést a kártyámról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest