Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsyzozi
tag
Nagy volt a szám ,de mégis a vodánál megvettem az M8-at.......
-
mocsyzozi
tag
sziasztok!
szeretnék venni egy M8-at,ti mit mondtok hol vegyem a neten 165-től 220.ig kapható!!
165-ért van két év garival....,de magánszemély hirdeti????Szerintetek?A Voda irreálisan drágán adja....
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
enginev3.0 #19340 üzenetére
Akkor neked DENSION kell................
-
mocsyzozi
tag
kiprobáltam a távirányító funkciót,tökéletesen működik vigan viszi egyszerre a samsung tv-t a t-home-os set top-box-ot és a denon házimozi erősítőt is....kb 3 perc alatt sikerült összelőni.....
tök jó el sem hiszem hogy működik........
koszi Laboda..... -
mocsyzozi
tag
Loboda!
Köszönöm szépen az önzetlen segítséged és köszi,hogy a drága idődet hétvégén rám pazaroltad!
Nélküled sosem oldódott volna meg a problémám,örülök ,hogy vannak még ebben az országban ilyen emberek mint TE!!!!(ritka dolog ,hogy vad idegen ember így viselkedik egy másik,számára idegen emberrel)
Még egyszer köszönöm a profi segítséged!!!!!
üdv:Zoliui:
-
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14845 üzenetére
Szerintem inkább várok,hátha frissít a szolgáltató.Nem igazán vagyok penge a teló buherálásában és a garival (persze ha van rá)sem akarok játszani......
de azért köszönöm a segítséget..........
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14843 üzenetére
Igen,sajnos türelmetlen voltam és az elsők között vettem még a készüléket méreg drágán,de háááát ilyen egy igazi HTC fan......
Szerintetek tudok valamit tenni a frissítések ügyében vagy ne szenvedjek vele???
(Amúgy nem igazán tudom mivel nyújt többet az új frissítés,de csak jó lenne ha a legfrissebb lenne rajta!)
mocsyzozi
tag
válasz
enginev3.0 #14760 üzenetére
Az micsoda??????????????
mocsyzozi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni.hogy miért nem kapok a telomra szoftverfrissítést??Nekem még 4.1.2 android verzio van fent a szoftver számom:1.28.401.7
Megpróbáltam kézzel frissíteni de azt írja nincs elérhető update.pedig már 4.3-nak kéne lenni rajta.......
????????????
Miért van ez?????
üdv:Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest