- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
NAgyon sokszor leírtam már, de lassan az első hsz-be kéne tenni:
A Gsam battery monitor programban a kijelzőidő százalékos megjelenítése NEM RELEVÁNS, mert sok esetben ahhoz a programhoz számolja a fogyasztást, ami éppen fut, a kijelzőhöz pedig azt a százalékos mennyiséget, amikor a program nem használja a cpu-t.
Egy példával:
Ha egy ebook-ot olvasol, akkor mivel az app a procit csak lapozáskor használja, ezért ott a kijelző százalékos kijelzése magasabb. (legfrissebb a tegnapi tapasztalatom).Ha facebook, viber, skype, játék, stb, akkor a proci folyamatosan pörög valamennyire, ezért a gsam az app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztását is, százalékban.
Más: nekem 3-4 óra kijelzőidőt szokott bírni 1 óra telefonálással 15 órás készenlét alatt, de mostanában, mivel ez a céges telefonom is, és egyre többet telefonálok, 2-3 óra telefon mellé is kijön a max 3 óra kijelzőidő, szerintem ez rendben van, 0 telefonálással pedig az 5 óra, autó fényerőn. Minden esetben 15-16 óra készenléttel.
Gabi 8906: Ha a film nagyobb, mint 4 Gb, akkor azért. Mivel a fájlrendszer max. 4gb-s fájlokat támogat, nagyobbakat nem.
És nem, ne is próbáld másra formázni.
És nem, nincs értelme akkor filmeket rámásolni. Higgyél nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest