Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• g0n21

senior tag

válasz dani3l #9784 üzenetére

NAgyon sokszor leírtam már, de lassan az első hsz-be kéne tenni:

A Gsam battery monitor programban a kijelzőidő százalékos megjelenítése NEM RELEVÁNS, mert sok esetben ahhoz a programhoz számolja a fogyasztást, ami éppen fut, a kijelzőhöz pedig azt a százalékos mennyiséget, amikor a program nem használja a cpu-t.

Egy példával:
    Ha egy ebook-ot olvasol, akkor mivel az app a procit csak lapozáskor használja, ezért ott a kijelző százalékos kijelzése magasabb. (legfrissebb a tegnapi tapasztalatom).

Ha facebook, viber, skype, játék, stb, akkor a proci folyamatosan pörög valamennyire, ezért a gsam az app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztását is, százalékban.

Más: nekem 3-4 óra kijelzőidőt szokott bírni 1 óra telefonálással 15 órás készenlét alatt, de mostanában, mivel ez a céges telefonom is, és egyre többet telefonálok, 2-3 óra telefon mellé is kijön a max 3 óra kijelzőidő, szerintem ez rendben van, 0 telefonálással pedig az 5 óra, autó fényerőn. Minden esetben 15-16 óra készenléttel.

Gabi 8906: Ha a film nagyobb, mint 4 Gb, akkor azért. Mivel a fájlrendszer max. 4gb-s fájlokat támogat, nagyobbakat nem.
    És nem, ne is próbáld másra formázni.
    És nem, nincs értelme akkor filmeket rámásolni. Higgyél nekünk. :)

Új hozzászólás Aktív témák