Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012
üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012
üzenetére
Igen, nem normális. Az enyém is csinálja. Nálam néha még pin-kódot is kér.
Már volt szervizbe miatta, de nem találtak hibát a gsm vizsgálatok alapján (mint hálózatvesztés).
Szerviz után is megmaradt a hiba, pedig kapott friss szoftvert is és mindent formáztak.Én arra gyanakszom, hogy egy alkalmazás bolondítja meg a rendszert és emiatt indul újra. Most tesztelem, hogy melyik app-nál jön elő a hiba. Ha nem javul holnap szerviz lesz és addig küldözgetem, ameddig meg nem csinálják.
Múltkor 10 nap alatt ért vissza hétfői leadással. Most megpróbálkozok a keddel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kommandós tok! Elég jó cucc.