-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012 #22268 üzenetére
Szerintem érdemes elküldeni, nem cseszték szét az enyémet se. Nagyon korrekt csomagolásban érkezett, nem találtam karcot az átnézéskor sem. Illesztési hiba sincs. 10 nap pedig korrekt, ahhoz képest, hogy Csehországba vagy Szlovákiába szervizelték.
Nekem egy lövése van és ismét túrázik. Lehet érdemes nagyobb hibát bemondani, hogy komolyan vegyék, ne csak szoftvert frissítsenek.
Én 4-5 újraindulást fogok bemondani naponta.(Alacatel-es topicban olvastam, hogy alaplapcsere oldotta meg a problémát.)
-
SeatLeon08
tag
válasz
simon7012 #22207 üzenetére
Igen, nem normális. Az enyém is csinálja. Nálam néha még pin-kódot is kér.
Már volt szervizbe miatta, de nem találtak hibát a gsm vizsgálatok alapján (mint hálózatvesztés).
Szerviz után is megmaradt a hiba, pedig kapott friss szoftvert is és mindent formáztak.Én arra gyanakszom, hogy egy alkalmazás bolondítja meg a rendszert és emiatt indul újra. Most tesztelem, hogy melyik app-nál jön elő a hiba. Ha nem javul holnap szerviz lesz és addig küldözgetem, ameddig meg nem csinálják.
Múltkor 10 nap alatt ért vissza hétfői leadással. Most megpróbálkozok a keddel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest