-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
A desire második (2.2) update-je óta minden HTC-m topicjába csak ezt láttam, meg hallottam, hogy mikor jön már a frissítés...
Ha megjött, egy hónap múlva már megint előkerült, hogy mikor jön a következő...
Nem értem azokat, akik a frissítést várják megállás nélkül.
Nem értem, hogy miért kell várni...? És nem is a következőt, hanem majd az azutánit... ????? Szar a telefon így? Nem tetszik? blinkfeed-ben változás? NEM lesz eltávolítható, és NEM update függő a magyar tartalom. Nem különösebben fog változni a sense, és nem lesz látványosan gyorsabb a telefon (hova még), és nem fogja három hétig húzni az akksi. a 4.4-től sem, és nem lesz logo2wake / volume2wake a gyári változatban.
Aztán amikor megjön a frissítés, a hangosok rakják fel egyből, és elárasztja a fórumot a placebo ömlengés, vagy a fikázás, meg a rinya a downgrade-ért.jó hogy nem a 2015 tavaszán megjelenő új zászlóshajót várjátok...

Elképesztő...
Sorry, de már nagyon unalmas a nyavalygás állandóan. Ennek kéne külön topic: "HTC One - mikor jön a frissítés..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Jövedelem
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Küszöbön az androidos PC-k
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest