-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabi1986
csendes tag
Beszéltem az Expansys magyarországi képviselőjével. Mondta, hogy küldjem el neki amit a telemax adott dokumentumot és felveszi a kapcsolatot a HTC Magyarországgal. Megkérdezi, hogy nem-e hibáztak megint, mert ebben a hónapban ez a harmadik ilyen eset. Mindegyiknek a vége az lett, hogy megcsinálták a telefont.
Remélem most is így lesz, mert nincs kedvem ki küldeni a franciákhoz, hogy ott javítsák meg. -
csgabi1986
csendes tag
válasz
Loboda #30022 üzenetére
Azért nem értem, hogy az enyémet miért nem javították. Azt írták hogy "A készülék javítása az adott régióból származó hardver-es felépítés inkompatibilitása miatt nem lehetséges". És küld hozzá egy táblázatot ahol bekarikázza, hogy francia. Nem gondolnám, hogy hardveresen különbözne a magyar készüléktől.
-
csgabi1986
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki az expansystől rendelt HTC One és garanciális javításra adta le? Én előző hét pénteken leadtam a Telemaxnál gondolva, hogy 2 év gyári garancia van rá. Erre a mai nap visszaküldték, hogy tényleg 2015.07. garanciális, de mivel francia régióba szánt a készülék ezért hardveres eltérés miatt nem javítják. Tudom, hogy vissza lehet küldeni az expansysnek(az is lesz), de azért az nagy macera. Valakinek nem sikerült a Telemaxnál javíttatni úgy, hogy nem magyar régióba szánt készülék volt és megcsinálták? Ha ez tényleg így van akkor nem nagyon éri meg az expansysnél HTC venni, mert ha valami baj van akkor küldheted ki franciáknak postán a saját költségeden. Hívtam a HTC Magyarországot, de szokás szerint nem kapcsolható.
Volt valakinek ilyen? -
csgabi1986
csendes tag
válasz
csgabi1986 #29636 üzenetére
Kikapcsolt állapotban elvileg tölt.
-
csgabi1986
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni "host mode"-ot? Nem tudom, hogy kapcsolódót be de most nem tudom tölteni a telefonom, meg amikor telefonálok állandóan kihangosítja magát.
-
csgabi1986
csendes tag
Mai nap én is használtam a navigációt az autóban. Fel is melegedett rendesen 50 fokos volt Gsam szerint. Ez annyira nem zavar bár tönkreteszi az aksit a meleg, de azt vettem észre, hogy a kijelző bal fölső részén besárgult. Ahogy kihűlt rendbe jött. Tapasztalt ilyet valaki?
-
csgabi1986
csendes tag
Valaki rakott már föl valaki Zagg invisibleSHIELD. Olyat ami a hátulját is védi? Könnyen fel lehetett rakni és hatásosan védi a telefont a karcoktól?
-
csgabi1986
csendes tag
Én minden pillanatban attól félek, hogy leejtem úgyhogy én rakok rá valamit. Most rendeltem egy ilyen hybrid cleart az tetejét is védi meg az alját is ha leejtem és a feketéhez illik is. Csak lehet kéne valami fólia az hátuljára is mert a barátnőmnek iphoneját is összekarcolta a bekerült por
-
csgabi1986
csendes tag
El kell keserítselek, de nekem nem lesz másfél héten belül telefonom pedig én április 4-én rendeltem. Szerintem egy 7-szer biztos, hogy változott a várható érkezés mióta én megrendeltem. Általában megvárják az utolsó napot de néha még előtte módosítanak
Mondjuk én feketét rendeltem és még csak most érkezett be egy 4 napja az első szállítmány. Én olyan 120dik vagyok és elvileg lement egy 30. A szürke az jobban jön de ott többen is állnak sorba. Szerintem örülj annak ha még májusban megkapod.
-
csgabi1986
csendes tag
Szerintem ezt a telefont bűn bármibe is belerakni
Bár én vettem egy tokot, hogyha megyek bulizni és kicsit van bennem akkor mégis védje valami ha véletlenül kicsúszik a kezemből de, amúgy egy bőr tokot tudok mindennapokra elképzelni. Már ezek mind megvannak csak a telefon hiányzik, de az is egyszer csak megjön
-
csgabi1986
csendes tag
El kell szomorítsalak de még azok se nagyon kapták meg akik március elején megrendelték. Én április elején rendeltem feketét és még csak közelben sem vagyok. Itt mindig írják, hogy éppen hogy állnak a szállítmányok. [link]Ha mindenképp gyorsan kell akkor lehet jobban jársz a speedshoppal.
-
csgabi1986
csendes tag
Valakinek van már fekete színűben? Vagy az még jobban csúszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged