- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9651 üzenetére
Nem tudom pontosan telepítetted-e a gsam battery monitort, de ha nem, akkor tedd meg. Ott, a legalsót, az alkalmazásokat kiválasztod, akkor a legfelső, legördülő menüben van ébrentartás ideje, és ébresztések száma.
Ott mutathatja azokat az appokat, amik vagy túl sokszor ébresztik, vagy nem hagyják deep sleep-be menni, ahogy Zack is írta.Ha gondolod linkeld be róla a screenshotot (screenshot: power+ home gomb), és segítünk.
kali: Én hiszek neked, mert nyilván nem a kisujjadból szívtad ki, de az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy ha engedélyezem a 4g-t, akkor érezhetően gyorsabban merül a telefonom.
Nemtudomkiírta:, hogy az ébrentartás ideje megegyezik a screen on-nal. NEM! 4.2 óta nem. Az ébrentartást a gyári beállítások - power- history menüben már nem a képernyőhöz viszonyítva csinálja, hanem alkalmazás ébresztésének kijelzésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest