Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
ma küldtem vissza HARMADJÁRA a telefonomat a fogyatékos csehekhez
[képek róla]
A képek nem lettek a legjobbak.
Story röviden:1. stage)
A felső hangszóró elenyészően gyenge a fentihez képest, alsó torzít, kamera lilul, javítsák!
1. stage visszaérkezés:
Új kamera, új ház, új hangszórók mindenhova!!!!!: A felső továbbra is gyenge, az alsó torzít, valamint a ház, amit ráraktak (hátlap + műanyag fehér oldalperem), legalábbis a fehér műa perem anyagában repedt, és sorjás a műanyag a lukaknál, valamint nem érezni a nyomáspontját a bekapcs. gombnak, és szorul.2. stage)
Ezzel vissza is küldtem
2. stage visszaérkezés:
Végre szól a felső rendesen, az alsó torzít mint az állat. A ragasztás gusztustalan, a xilót le lehet kézzel fejteni, a sim tálca hegyes tárggyal szétb.szva, és a műanyag több helyen továbbra is sorjás (nem vágták le a fröccsöntőformából kivéve a sallangot.). a fehér műa. keret egyre több helyen karcos, repedt.3. stage)
A fent említett hibákkal visszaküldtem ismét, és bízom benne, hogy karácsony előtt visszakapom a telefonomat. kijavítvaAkármennyire is szeretem a HTC-t, amióta a csehek szervizelik, katasztrófa.
A HOX-omat sem csinálták meg elsőre, inkább eladtam aztán ahogy volt, ez harmadjára megy vissza, de már annyira szét van kúrva, hogy elég reménytelennek látom, hogy kész legyen. Ha nem cserélik meglepem magam egy más márkájú, talán más op.rendszerű telefonnal, mert ez már határozottan unalmas.
Most windows phone 8x by HTC-t használok, az a másik ami biztos nem kell. a negyed napos üzemidejével, és a gyerekcipős rendszerével..Uff, béka veletek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest