Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Olvasd el miket kell kikapcsolni. Írtam róla visszább egy összefoglalót.
4.2.2-n nekem soha nem szívta mondjuk, 4.3-on kezdte el az Android rendszer szívni az akkut.
Viszont mióta kikapcsoltam amiket írtam, azóta nagyon jó az akksi. Jelenleg 57%-on van úgy, hogy van 1óra beszélgetés, 3óra kijelző használat, a töltőről pedig hajnali fél 4-kor vettem le.
Volt benne rengeteg Face-Face Messenger, sőt 20percnyi RealRacing is. Kb. 1órányi zenehallgatás is. Azaz bőven, nagyon bőven intenzív használaton ment végig a nap. Szinkronok minden be van kapcsolva, fényerő automatán. Eemellett még van vagy 10app amit megnyitottam és használtam ma. Műsorújság, Moziaréna, Menetrendek, Youtube, Böngésző, RootExplorer fájlkezelő, Blinkfeedet is folyamatosan frissítgettem stb.
Jelenleg jobb üzemidőnél tartok mint amilyen 4.2.2-n volt, pedig az is bőven korrekt volt már. Unokatesóm iPhone4S-e a felét se bírja. Az is merül ugyan úgy ha használod a háttérfolyamatokat mint az asszisztens, szinkron, stb. Jómagam is teszteltem az 5-öst, az is simán merült 12%-ot egy éjszaka alatt úgy hogy nem nyúltam hozzá, ha be voltak kapcsolva az olyan dolgok amik energia igényesek és futnak a háttérben.Garanciát illetően ugyan annyi a pozitív dolog is attól hogy fórumokon általában a negatívaknak adnak hangot. Én pl. BeatsAudio lekopásával küldtem be és a közelítés érzékelővel voltak bajok. 2hét alatt kész lett, hibátlan állapotban jött vissza, cserélték a full házat és a közelítésérzékelőt is. Azóta is hibátlan minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi