- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
gyuri2008 #7628 üzenetére
165-ért vettem t-nél részletre, céges előfizetésre. Senki nem mondta, hogy olcsó, viszont olcsó húsnak...
Az sem mindegy, milyen csomagban vennéd, amiket linkeltél, azok a szélsőségek...Bar1
Sar értékekre: nem fájdul meg, napi 1-3 órát használom, de nem. Mondjuk esetek 80%--ában bluetooth headsettel teszem. Arról nincs infód, hogy az mit hogy sugároz? -
csacsi67
addikt
válasz
gyuri2008 #7626 üzenetére
Ezt olvasd el érdekes dolog.Nem tehetsz semmit az ördög soha nem alszik.[link]
Ha ilyen értékü telefont veszel csak a tualjdonstol vedd meg senki mástól.Ellnörizd miota elöfizetö az adott társaságnál. Max ha nem fizeti oda költözhetsz hozzá azon kivül semmit nem tehetsz vagy pereskedsz évekig.
-
g0n21
senior tag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Várj egy picit.
Elég sanszos, hogy ezek előfizetéssel lettek kihozva, vagy olcsón, vagy részletre. Ha ö nem fizeti, Te bukod a telefont.
Csak úgy éri meg neki ez, ha előfizetéssel vette, és akkor bizonytalan a jövő, mivel a telefonod függ az ö előfizetésétől...
Ugyanennyibe telne neked megvenni a saját szolgáltatódtól.
Én t-nél vettem, és függő! -
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Azt hittem, rendes bolti elado..
Viszont nem teljesen ertem, bontatlan folias doboz, amit nem akar kibontani, hogy kiprobalja (lehet el is vinned ugye), de a kepeken ki van bontva..Szerk.: Közben latom több darab is van.. Mindenesetre akkor sem ertem, miert nem lehet kibontani. (Illetve sejtem..)
#7622: Mivel ahogy irtam, sok a hibas darab, ha azt mondja, nem lehet kibontani, amig meg nem veszed, akkor mar csak akkor derül ki, ha hibas, miutan megvetted, akkor igy jartal, nem tudsz vele mit csinalni. De ha kibontja es hibas, akkor senki nem fogja megvenni es rajta marad.
Persze ez csak feltetelezes, nem tudom, mennyire hivatalos csatornan keresztül szerzi be es mondjuk megvan e a 3 nap cseregarancia, mert a gyartoi garival hiaba küldöd vissza a szervizbe zsir ujan, hogy illesztesi hibas, majdnem biztos, hogy kutyat nem fogja erdekelni.. -
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7618 üzenetére
Mi az, hogy nem bontja ki? Menj masik üzletbe, akkor az valami surmo elado.. Szerintem itt nincs olyan, aki szemelyesen vette es nem nezte meg elötte, mivel rohadt sok a hibas darab.. Söt, valaki irta, hogy többet is kibontatott.
#7616 simon7012: Most komolyan.. Nem annyira bonyolult ez. Ha csak T-s kartyat fogad el, akkor T-függö, ha barmit elfogad, akkor független..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest