- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16881 üzenetére
Hurrikan, a napi újraindítást nevetségesnek tartom, mint azt írtam, 170-ért ne indítgattasson újra, amíg a 130 ezres Desire soha nem igényelte.
A location menüben ha csak az első van bepipálva, akkor nem merül annyira tény, viszont akkor az időjárás kiírja, hogy nem tudja hol vagyok, ha maps-ben kérem a saját helyem, nem tudja, satöbbi.
Pedig az első pipa csak annyi, hogy cella adatból nagyjából következtessen.
A második, a gps nincs kipipálva, a harmadik, hogy akkor is küldjön, amikor nem használom, nincs.
A negyedik, hogy wifit szkenneljen akkor is, ha ki van kapcsolva, az sincs.Ha azt nézzük, kipróbáltam a hotfixeket. (mi volt még? a lemerítős, kikapcsolós, újratöltős?? ez tényleg komoly???? )
A harmadikat olykor bekapcsolnám, a htc weather miatt.
De ne bolonduljunk már meg, hogy alap szolgáltatásokkal úgy szívja az akksit, mint az őrület.
Nincs a fejlesztőkben, továbbmegyek a htc-ben semmi felelősség érzet?
Nem gondolják, hogy ennyi pénzért illik normálisat csinálni?? Vagy tényleg nekem túl nagyok az elvárásaim.... (olyan elvárások, amik a májusban megvett készüléknél teljesültek, és 5-6 hónap alatt lett egyre szarabb....szerk: látom leírtad, most egyesével végigmegyek mindegyiken, két nap múlva jelentkezem,
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- Star Trek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest