- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
Na úgy néz ki holnap harmadszor is viszem leadni a készüléket szervizbe. Akkuhiba és telefonálás közbeni hangszóró pattogás/recsegés továbbra is fent áll. Már kezdem egy kicsit megunni, hogy többet van a készülék szervizben, mint nálam.
-
Krisz0630
senior tag
Hétfőn kaptam vissza a telómat szervizből és már 4.3 volt rajta. Az mitől van, hogy ha feloldom a kijelzőt, akkor szinte mindig látom a gps jelet villogni? Olyan mintha a háttérben állandóan menne.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Én S3-ról jöttem át.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa #17892 üzenetére
Akkor te jól jártál.
Nekem azt mondta a T-be a szervizes, hogy ha visszahozom a telefont , akkor is csak szervizbe küldik még úgyis, hogy ha hónapokig odalesz a telefon...
Azért ezt én nem hiszem el, biztos egy bizonyos idő után kötelesek cserélni. -
Krisz0630
senior tag
válasz
Tejberizs76 #17887 üzenetére
Mi van a Nexus 4-el?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa #17885 üzenetére
És mi lett a One X-el végül, hogy 2 hónapig nem készült el?
-
Krisz0630
senior tag
Ma visszakaptam a készülékemet összesen 5 hét után (két szerviz között egy napig volt nálam a telefon).
Pont ma mentem be a T-be, hogy reklamáljak miért nincs még kész a telefon. Erre közli velem a szervizes, hogy már itt van. Kérdezem tőle: És mikor jött meg, mert sms-t nem küldtek? A válasza: Nem tudom...
A szervizlap szerint LCD kijelzőt és fülhallgatót cseréltek, pedig csak a készüléket és a töltőt adtam le...
Viszont azóta telefonáltam vele és nem recseg a hangszóró, illetve szépen illesztették most már vissza a kijelzőm.
Akkumulátort nem cseréltek a szervizlap szerint, kíváncsi leszek hogy bírja majd a telefon, mert az egyik fő ok az volt amiért leadtam a készüléket.
A HTC szerviz szolgáltatásával még mindig nem vagyok teljesen megelégedve.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
spawn21 #17633 üzenetére
Akkuprobléma, hívás közbeni hangszóró pattogás/recsegés (a másik fél rosszul hallott), melegedés (tudom hogy fém de már szinte sima "nyomkodásnál" és eléggé felmelegedett), közelségérzékelő sem működött megfelelően.
Első szerviznél nem javítottak semmit, csak romcsere volt. Viszont szétszedték a készüléket és csúnyán illesztették vissza a kijelzőt. Másnap vissza is küldtem és azóta sem kaptam még az sms-t hogy kész lenne.
Röviden ennyi.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Kinek volt már több mint egy hónapot szervizbe a telefonja? Nekem már ez a második szerviz (a két szerviz között 1 napig volt nálam a készülék) és most pénteken már ötödik hete van a telefon oda.
Van rá szerintetek valami mód, hogy ha nem csinálják meg megint rendesen a készüléket, akkor cserélik?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #16997 üzenetére
Én is ragasztósan kaptam vissza a készüléket, csak nekem a hangszórónál volt olyan. Nekem most futja a második körét a szervizben, mert elsőre semmit nem javítottak rajta.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Kiskopika #16625 üzenetére
Sajnos én is így kaptam vissza a telefont. Nem javítottak rajta semmit (akku,hangszóróhiba) és még a kijelzőt összetákolva rakták vissza, szilóval kinyomva. Nekem megint ment vissza szervizbe, immár másodszor. Kíváncsi vagyok mi lesz. Eléggé elkeserítő, mert úgy látom rajtam kívül még jó pár embernek van rossz tapasztalata a szervizzel kapcsolatban.
-
Krisz0630
senior tag
Nekem is másodszor megy ki a csehekhez. Remélem most már javítják is a készüléket, nem csak úgy visszaküldik. Na és persze a kijelzőmet visszarakják rendesen, nem hézagosan szilóval kinyomva...
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Végre ma 2 hét után visszakaptam a szervizbe leadott HTC ONE-omat. Akku, telefonálás közben pattogó hang, melegedés és egyéb gondokkal adtam le a készüléket, de "természetesen" nem csinálták vele semmit, csak a szokásos szoftverfrissítés történt. Viszont szétszedhették a szervizben a telefon és az illesztések a kijelző körül nem a régiek. Kicsit hézagos lett és nincs egy síkban már a kerettel, emellett három sarokban is látszik egyfajta tömítés vagy szilóval van kinyomva, nem tudom...
Mondtam is a szervizesnek aki közölte velem, hogy vagy átveszem, vagy megint visszaküldik Lengyelországba.
Lehet, hogy holnap visszaviszem a készüléket megint, mert az akku továbbra sem úgy bírja, ahogy eddig és hangszóró pattogás eddig nem jelentkezett, de már arra panaszkodnak a túlfélen, hogy nem hallanak engem normálisan. Emellett pedig kissé összetákolták a készülék előlapját.
Szóval most mélységesen csalódtam a HTC-ben és még inkább a szervizelésükkel kapcsolatban vagyok elégedetlen.
-
Krisz0630
senior tag
Na látom megjött a 4.3-as frissítés, nekem meg szervizben van a telefon múlthét kedd óta.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Nuada herceg #15808 üzenetére
Igazad van a felbontás ugyanaz, ezáltal ugyanaz a hardver hajtja meg a full hd kijelzőt, mint a "sima" One esetében.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15578 üzenetére
Ja értem, azért köszönöm.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Avicularia #15575 üzenetére
Üdv!
Hol nézted ezeket? Én is most a héten adtam le szervizbe a készüléket.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Tegnap leadtam a készülékemet a T-szervizbe. Ha jól tudom onnan Budaörsre kerül át a telefon, majd Csehországba. Nincs véletlenül egy olyan oldal, ahol követni tudnám a készülék állapotát, vagy hogy éppen merre jár?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
dave182 #15241 üzenetére
Nem volt repülőmódban. Wifi ki volt kapcsolva és volt neki gyári visszaállítás, még az alapvető programokat se tettem vissza. Nekem is megy 1-1.5 napot ha nem nyúlok nagyon hozzá. Viszont az aktív kijelzőhasználat nekem simán volt 2.5-3 óra, most megy néha az 1 órát alig hozza.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Gyári visszaállítás után sem oldódott meg az akku problémám. Egy éjszaka 5%-ot merült a készülék, régen ez 1% volt. És úgy hogy még semmi programot nem raktam vissza rá.
A hangszóró recsegés egyre gyakoribb hívás közben, illetve már a közelségérzékelőm sem úgy működik ahogy kellene.
Beviszem ma a T-be, leadom szervizbe. Valakinek van esetleg tapasztalata, hogy mennyi idő alatt szoktak kész lenni a javítással?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Mostanában nagyon gyengén bírja az akksim. Eddig olyan 2-3 kijelzőidőt tudtam belőle kihozni, most meg 1-1,5 óránál többet nem bír. Csinál olyat is a készülék, hogy használat után automatikusan nem kapcsolja ki a kijelzőt és világít folyamatosan. Ezek mellett telefonálás közben egyre sűrűbben pattog a hangszóró, eléggé idegesítő.
Szerintetek szerviz vagy próbáljak meg első körben egy gyári visszaállítást?
-
-
Krisz0630
senior tag
Kezd zavarni ez a hívás közbeni hangszóró pattogás. Néha rájön és akkor egymás után többször csinálja.
Mi lenne rá a megoldás?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
SzlobiG #11435 üzenetére
Nekem volt sokáig S3. Szerintem a One jobban bírja.
Ugyanúgy használtam a két telefont és az S3 kb. másfél-két óra kijelzőt bírt nekem 3G használattal, ez pedig 2-3 órát simán.
Készenlétben pedig sokkal kevesebbet merül a One.
S4-ről nem tudok nyilatkozni, szerintem az se bírhat sokkal többet mint az S3. -
Krisz0630
senior tag
Srácok! Mindenkinek érezhetően melegszik a telefon? Ha már csak pár percet netezek rajta, akkor már melegszik, játéknál meg egyenesen "forrónak" érzem.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Használ valaki Tom Tailor XL-es bőrtokot? Ma láttam a Mediaban és megtetszett.
Aki huzamosabb ideje használja, mennyire tágul ki?
-
Krisz0630
senior tag
Használ valaki Nilkin Hard Case-t?
Milyen a tok? Sokat vastagít a készüléken?
-
Krisz0630
senior tag
Használ valaki S-Line tokot? Gondolkodok rajta, hogy beszerzek egyet ebay-ről.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Egy pár napja azt csinálja a készülékem, hogy elmegy a hálózatom és csak segélyhívás feliratot tesz ki. Fent az értesítő sávban pedig azt jelzi, hogy nincs benne sim kártya. Ilyenkor vagy repülőgép üzemmód ki-be, vagy pedig újraindítás segít. Eléggé zavaró.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy ez lehet, hogy sim csere lesz.
-
Krisz0630
senior tag
Valakinek van Mozaik S díjcsomagja a telefonhoz? Átvált LTE hálózatra a készülék mondjuk Budapesten?
Nekem most Mozaik XS van. Nagyon gondolkodok a váltáson. -
Krisz0630
senior tag
Egy pár napja érdekes dolgot művel a telefon. Amikor telefonálok valakivel a hangszórón néha ilyen "pattogást" hallok. Előfordul ez másnál is?
-
Krisz0630
senior tag
Másnál is látni napfényben a telefon kijelzőjén csíkokat? Pár mm-es távolságokban látszik, szerintem az érintőkijelző érzékelői.
Ez normális? Napfényben ha kicsit elfordítom a telefont eléggé látszanak a kijelzőn (ki és bekapcsolt állapotban egyaránt).
-
Krisz0630
senior tag
válasz
leonaprofi #7240 üzenetére
Szia. Köszönöm szépen, ez jó toknak néz ki.
Még a Tom Tailor Xl-es tokot tudom ami jó (Mediaban rápróbáltam).A HOX gyári bőrtokja is tetszik csak az a baj, hogy nem tudom méretileg mennyire passzolna a One-re.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Nem tud nekem valaki ajánlani egy jó bőrtokot (belebújtatós vagy kihúzós) ami méretben passzol a One-hoz?
-
Krisz0630
senior tag
Ma megkaptam a készüléket és beléptem a Dropboxba, de nem kaptam meg a 25 GB-ot. Az S3-nál kaptam 48 GB-ot anno, meg még régebben egy pár gigát a HTC Desire S-emre, de az lejárt.
Miért lehet ez?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Ma én is beléptem a One felhasználok közé.
Pixelhiba, illesztési hiba nincs és működik a közelség érzékelő. Viszont most hogy állítgatom a telefont elég melegnek érzem a hátulját.
Ez normális dolog?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Nem tud valaki a telóhoz jó minőségi belebújtatós vagy kihúzós bőrtokot. Nem találtam hozzá eddig se gyárit se után gyártottat. Esetleg nem használja valaki a One X gyári bőrtokjával, az nem jó hozzá?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a telefont a "trénél" ezüst színben. Itt olvastam, hogy lehetnek illesztési hibák vagy karcok a készüléken. Mire kell még figyelnem? Pick pack pontban veszem át előreláthatólag kedden és azon a héten szombaton külföldre utazok egy hétre.
Ha valami baj van a telefonnal és bemegyek a trébe akkor egyből kicserélik? Nem nagyon szeretnék telefon nélkül külföldre utazni.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
balika333 #6653 üzenetére
Az korrekt. Igazából én is csak kérdeztem, hogy nagyjából mennyit bír. Azt se szeretném azért, hogy váltok és jóval kevesebbet bír az S3-nál. De ezek szerint nagyjából egy szint.
Nekem is akkor merül nagyon az S3 ha 3G be van kapcsolva. De az készenlétben is nagyon zabálja nálam az akksit. Az LTE-ről meg úgy tudom kevesebbet fogyaszt mint a 3G.
Viszont még egy dologgal kapcsolatban válaszoltál nekem. Az pedig, hogy a kijelző kültéren jól látható. Előnynek tartom, ugyanis ma voltam kint és max fényerőn sem látszik nagyon a kijelzőm.
Köszönöm szépen a tapasztalatokat!
-
Krisz0630
senior tag
válasz
balika333 #6636 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mondjuk S4-re alapból nem váltanék, már csak az ára miatt sem. One-t 25-el olcsóbban megkapom előfizuval a trénél.
Még annyi hogy akksi idő neked milyen? Bír annyit mint az S3? Gondolok itt kijelzőidőre akár, azonos használat mellett. Mert ha kevesebbet bír mint az S3 akkor még meggondolom a dolgot.
-
Krisz0630
senior tag
Van itt olyan akinek esetleg volt Galaxy S3? Azt cserélném le. Mennyivel folyamatosabb a One működése? Érezni lehet a különbséget?
A másik fontos kérdésem, hogy az akksi tovább bírja e mint az S3-é?
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Gondolkodom egy One vásárlásán.
Esetleg nem tudja valaki hogy Budapesten hol lehetne kipróbálni/megnyomkodni a készüléket? Voltam pár helyen és még nem láttam sehol kirakva a telefont.Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged