Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
En is vegig jargam a szervizturat! Cseheknel volt ket honapig, 3szor kuldtem vissza mire jo lett! De kozbe kiokositottam magam, mindenkinek ajanlom fjgyelmebe a fogyvedelem oldalan a tajekoztatast! Ha a szerviz nem cserel a bolt ahol vetted koteles, ha kibujik ez alol, birosag, de a vegen te leszel a nyertes hisz feketen feheren le van irva mi a teendo hibas keszulek eseten. De reszletek az oldalon, bocsi most nem tudok linkelni
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Akkor te jól jártál.

Nekem azt mondta a T-be a szervizes, hogy ha visszahozom a telefont , akkor is csak szervizbe küldik még úgyis, hogy ha hónapokig odalesz a telefon...
Azért ezt én nem hiszem el, biztos egy bizonyos idő után kötelesek cserélni. -
Krisz0630
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
És mi lett a One X-el végül, hogy 2 hónapig nem készült el?
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa
üzenetére
Remélem sokáig , mert holnap veszem át az enyémet is!

-
Tejberizs76
tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Persze. Havernak G2 van. Kamera ott is elég gyenge, de tetszik a teló. Nyomkodtam pár órán át. A One-t semmi nem überelte eddig nálam semmi minőségben, szoftver szinten.
Volt L9em, így elég jól meg ismertem az LG-t.
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Mesa
üzenetére
Az hogy azzal mehetsz a szakszervízbe , ha gond lenne vele! Azt mondják vidd ahonnan vetted! Ja és 1 év gari max. Van aki bevállalja , de nekem egyszer volt ! Köszönöm , de többet nem lesz!

-
yodee_
őstag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Nem. De ha van egy olyan helyzet, hogy lemerülök napközbe, és úton vagyok, és nincs időm megvárni hogy tele töltsön akkor ideális választás. Nem? Én nem szeretem 15-20 percekre feldugni itt-ott töltőre a telefonom... Ha töltöm akkor 100%ig
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
szinte a dobozból vittem a szervizbe, a baj az hogy 8 napot állt az asztalomon a teló mert nem én vettem át és nem voltam otthon, így lemaradtam az azonnal cseregariról
-
Loboda
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Titanium csak rootolt készülékekre jó, próbáld ki a Helium - App Sync and Backupot, ez jó root nélkül is!
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Félreértés ne essék, én poénkodni próbáltam, rossz szándék nélkül, csak hogy legyen egy kis nevetgélés
nyilván minden gyárban ugyanazt a szintet kell megüssék. -
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
persze, hogy jelent, mivel a többi [ SZ (Shenzhen, China) SH (Shanghai, China), HT (Hsinchu, Taiwan) CH (Wuhan, China)] helyen gyártottak között is óriási különbségek vannak, az FA is eltér. például shenzen-ben gyártott telefonok között van amely csak fém hatású műanyag (mint az SGS4 kerete, mivel ugyanaz a gyár a HTC-nek mint a samunak, és olykor elrontották a gyártósor schedule-jét... de a beszállító elismerte), meg van ahol mozgáskoordinációs betegségben szenvedők délutáni foglalkozása a telefon összerakása, és ezért illesztési hibás... Szóval számít... KAM
Semmi különbség leginkább, e a feketéket a kommentek alapján ott gyártották elsősorban...
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa
üzenetére
Taiwan, egy "új" gyár. Legalábbis korábbi HTC-k ott nem készültek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megérkezett a hardverszállítmány
- One mobilszolgáltatások
- Valami baja van a tápomnak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest