Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
"a HTC valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyes rendszeralkalmazásokat( Zseblámpa, Számológép, Csengőhang vágó, PDF Megjelenítő, Teeter, Hangrögzítő stb...)a /system helyett szintén a /data particióba tette, ha tehát CSAK nyitunk és nem teszünk fel főzött romot (pl. csak rootolni akarnánk), ezek az alkalmazások hiányozni fognak!" ez magyarázat lehet az utolsó problémádra a gyári rommal, a többi viszont passz...
-
kIsDe`
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem egy "sima" piros One (m7)

-
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Frissítés után volt fr