- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robit74
tag
Szia,
Akkor valmit mégsem frissített jól, mert nekem a gyári filekezelő teljesen jól kezeli az SD kártyát.
Sajnos nem kezeli a hálózatot (csak a telót, SD-t és USB tárolót), ezért ha wifi-s hálózati meghajtóról van szükségem valamire, először az ESFileExplorer-t haszálom és bemásolom a telefon memóriába, majd onnan a Filekezelővel az SD-re. -
Badboys
őstag
Nem is fogja engedni mivel a Googl biztonsági okokra hivatkozva tiltotta a 3.féltől származó alkalmazások kezelését.
Más:
Szerintetek van rá esély,hogy garanciáztatásnál kamera csere esetén már nem az UP kamerát kapjuk? Esetleg érdemes elhalasztani még a gariztatást hátha elfogy az UP kamera? -
robit74
tag
Szia, nekem is ...032 CID-je van (augusztus végén adtam el az ázsiai változatot és vettem a mostanit).
Azt írták mindenhol, hogy a frissítés aug-szept , de sajnos hozzánk nem akár megérkezni, pedig már Indiában is frissült
Igen a microSD kezelés az így brutális körülményes, pedig Én telepítettek a "gyári" fájlkezelőt a 4.4.4 verzióból, de sajnos mivel utólag telepített, így ez sem kezeli a kártyát.
Marad a várakozás (vagy ezt is eladom és jöhet az M8 dual). -
Laca1212
őstag
Törölni nem lehet, csak elrejteni!
"A Google Playen rejtett eszközök
Ha elrejt egy eszközt a Google Playen, az nem fog megjelenni az Android Eszközkezelőben. Eszközét elrejtheti vagy láthatóvá teheti a Google Playen, ha a play.google.com/settings címre megy, és kiválasztja az eszközt a Láthatóság oszlopban."
-
Nuada herceg
őstag
Köszi!
Igazából én is ezt szerettem volna már először is.
Mármint telefonon felhívni őket, csak nem találtam magyar számot!
az sem baj, ha nem ingyenesMost azt mondták nincs magyarul beszélő "ügynök"! Tiszta mátrix.
Na köszi, majd próbálgatom.Még csak 1 hete adtam le, szóval egyáltalán nem vagyok kétségbe esve,
csak hát ha már lehet ilyet, akkor kíváncsi vagyok. Hátha valami jó hírrel szolgálnak. -
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
-
s3nsitivity
addikt
Akkor ez
Igen, azok elég megbízhatóak és minden processre(legalábbis root-al biztosan) bellíthatóak.
Én anno használtam a fent említettet mikor még semmi mást csak a böngészőt nyomkodtam.Arra tökéletes volt, végülis neked is valami hasonló kell.
De ez csak én vagyok, hátha mond más is valami okosságot.
-
-
Draeko
csendes tag
attól tartok a double tap to wake funkció nem lesz elérhető az M7esben, mert (javítsatok ha rosszul tudom) de ez a folyamatos képernyő figyelés snapdragon 8xx-es funkció, az M7es snapdragon 600asán nem lesz implementálható szoftveresen. (egy áthidaló megoldás ami a samsungok amoled-jén működött hogy feketén tartotta a kijelzőt de valójában nem volt sleepbe a telefon és így monitorozta az érintést, de lcd-n ez nem nézne ki jól világító feketével)
-
robit74
tag
-
Gino20
őstag
Elképzelhető, sőt ha azt mondod utána jártál biztos így van, de számomra nem releváns és a már említett árkülönbség miatt (persze én is jobban szerettem volna újonnan, de nekem nem ér 55-60 ezer forintot).
Szoftver: na rányomtam a keresésre és talált újabbat, de csak 4.2-t. Az elképzelhető, hogy végig kell lépegetni az előzetes szoftvereket, hogy eljusson a 4.4 szoftverig?
-
Gino20
őstag
A csomagolás nem probléma, a gari meg akárhol néztem csak 1 év teljes körű + 2 év szoftveres garit vállaltak.
A másik amiért a használt mellett döntöttem az az, hogy újonnan a one dual sim kb 130-140 ezer ez meg 80 volt. A desire 816 meg csak nem egy ONE. Amúgy még garival is mondhatni, hogy szerencsém van, mert eladó igaz ezt szóban, de garantálta, hogy pl ha fél év múlva bármi gond van a készülékkel szóljak neki és XXL-es rokona megcsinálja, de ha pl tönkremegy a hangszóró akkor veszek hozzá ebayról és szervizes ismerősöm akivel szoftvert akarom frissítetni kicseréli.
Szoftver: 4.1.2 sense 5 van rajta és ahogy elnézem a dualra nem is talált sense 6-ot -
Kocsó
aktív tag
(#29172) s3nsitivity
(#29173) HUTCHDB
(#29174) Tiger.
(#29175) BenHansNa akkor befejezem a sztorit. Remélem más nem esik bele ilyen (vagy hasonló) csapdába.
Összefoglalva: 2014.04.16-án (egy nappal a gari lejárta előtt) beadtam szervizbe a ONE (M7)-esem kamera lilulás miatt. Ápr. 22-én a cseh HTC javította (kamera csere), 1 nappal később visszaküldte a készüléket. Ekkor még nem kaptam megMáj. közepén hívtam a boltot, hogy mi van, mondták hibásan jött vissza a készüléke, ezért újra kiküldték.
HTC-t felhívtam, mondta, hogy máj 22-én újra visszakerült a telefon a cseh szervizbe, akkor már hibaleírás nélkül, cseréltek benne alaplapot (ezzel visszaállt O2 függővé) és akkumulátort. Még mindig nem került vissza hozzám a telefon, hetente hívogattam a boltot, mindig "leráztak" azzal a szöveggel, hogy a szerviz lassan dolgozik.
Nagy sokára (jún.18) mehettem a telefonért Csepelre egy "szervizpontba". A helyszínen tapasztaltam, hogy a készülék szét van barmolva (képek itt). Mondtam, így nem vagyok hajlandó átvenni, ráadásul a SIM-et betéve nem mászott fel a hálózatra, 8 jegyű hálózatfeloldó PIN-t kért. Tehát visszaadtam a telefont.
1 hét múlva megint jött az SMS, hogy mehetek érte, kimentem megint Csepelre, de azon kívül, hogy a SIM-et most már felengedte a hálózatra, a ház ugyanolyan szétbarmolt állapotban volt. Akkor már megtelt a pohár és a főnököt követeltem a boltban, de mivel a bolt csak egy "átvételi pont" volt nem sikerült senkire ráborítani az asztalt. Telefonon ekkor már a fogyasztóvédelemmel érveltem, ígéretet kaptam, hogy kicserélik a házat, ekkor már mondtam, hogy többet nem vagyok hajlandó kimászkálni a "világ végére" leadni/felvenni a telefont, így a belvárosban adtam/vettem át ezután.
Ez megtörtént, tettek rá egy használt (98%-os) házat, amivel nekem semmi bajom nem volt (mivel előtte sajnos leejtettem betonra és 3 sarka is megütődött), júl.4-én visszakaptam a telefont. Szinte minden klappolt (elsőre), a megállapodásunknak megfelelően ~80 nappal kitolódott a gar.idő. Mondhatni örültem, mint majom a..., elkezdtem újra belakni a régóta várt kütyűmet, de arra lettem figyelmes, hogy a wifi bizony köhög benne. 0,02-0,08Mbps letöltést produkált úgy, hogy a mellette 5cm-re lévő HTC Desire X-em 25/20-as sebességgel "döcögött".
Telefon elő, hívom a tagot, hogy nem jó, a wifi, köhög. Mondja másnap elviszi és megnézeti a Telemax-ban (előtte is oda hordta, megtaláltam a munkalapokat a weboldalukon, IMEI és munkalap szám párossal lehet lekérni). Tehát telefonom újra vissza a szervizbe
Másnap hívtak, hogy az alaplap, amit a 2. körös javításnál cseréltek okozza a hibát. Felajánlotta, hogy másnapra megjavíttatja a Telemax-al, vagy ha azt nem kérem, akkor kiküldik a csehekhez, ami min. 10 nap. Na ekkor telt be a pohár (már sokadjára) és mondtam, hogy akkor itt a vége, vagy kifizeti a telefont, vagy irány a fogyasztóvédelem. Sikerült megállapodnunk 80.000 kemény magyar valutában, amit még aznap megkaptam cserébe a telefonért és a nálam lévő tartozékaiért.Másnap (júl. 10) elmentem az edigital-ba és megvettem (akciósan) 140.000-ért a HTC ONE 802w DUAL SIM-es telefont 2 év gyári HTC garanciával.
"Röpke" 3 hónap alatt sikerült a sztori végére érni, ami szerencsére happy end-el végződött számomra. (nem számolva a 3 hónapnyi idegeskedést) -
Sheepczx
tag
Nekem 2x másfél hét volt az egyikben benne volt egy húsvét is, igaz ez uk, de ha már szervizek, akkor ez is nyögvenyelös kellene legyen, nem?!
remélem valamilyen úton szétszeded öket!(#28901) s3nsitivity: nekem majdhogynem inaktiv 6-7 óra alatt is lemerül!
Ennyire sokat enne a 4g? magyarországon ahol csak wifin kap netet nem kell minden nap 2x töltenem... -
Kocsó
aktív tag
Ahogy mondtam, ha kapok választ, itt jelzem. Hát kaptam:
"Kedves ..., a készülék hétfőn este vissza fog érkezni és fogja tudni használni. A szerviz elhúzódása sajnos nem a mi hibánk, több HTC készülékkel is hasonló a helyzet mert a külföldi szakszerviz különböző indokokkal elutasítja a készülékek javítását, amit pedig javítanak annak a felét rosszul teszik.
A hétre volt ígérve nekünk is, de az imént kaptunk választ, hogy hétfőn fogunk tudni menni érte.Maximálisan igaza van a hosszú átfutási idő miatt, de nem rajtunk múlik sajnos, a HTC szervizek ilyen nyögvenyelősek.
Kérjük szépen még erre a pár napra türelmét és amint nálunk van küldünk sms-t, hogy jöhet a készülékért, várhatóan a keddi napon fogja tudni átvenni.
Szép napot"
Még egy nap és kiderül, hogy lesz "normális" telefonom, vagy mehet az asztalborogatás.
-
Kocsó
aktív tag
Na meguntam a várakozást és írtam a cégnek:
"Tisztelt Olcsomobil.eu Kft.!
2014.04.16-án azzal a problémával fordultam Önökhöz, hogy a 2013.04.17-én (210.990 Ft-ért) vásárolt telefonom kamerája nem működik megfelelően.
A készüléket munkatársuk a jelzett időpontban átvette és szóban tájékozatott arról, hogy a készüléket a hivatalos HTC szervizbe fogják küldeni és a várható javítási idő körülbelül 2 hét. Ennek elteltével Önöktől értesítést a telefon elkészültével kapcsolatban nem kaptam. Többszöri érdeklődésemre 2014.06.16-án (a leadást követően 2 hónappal) munkatársuk jelezte, hogy elkészült a telefon. 2014.06.18-án személyes átvétel alkalmával tapasztaltam, hogy a készüléken a javítást követően olyan sérülések tapasztalhatóak, amelyek a leadás pillanatában még nem voltak rajta, továbbá a készüléket csak nagyon nehezen, a bekapcsoló gomb erőteljes nyomására lehetett csak bekapcsolni, illetve a SIM kártya PIN kódjának megadása után 8 jegyű hálózatfeloldó PIN-t kért. Kérdésemre, hogy így hogyan tudnám a készülékemet használni, a jelen lévő kollégája nem tudott érdemleges magyarázatot adni.
Fent leírtak miatt a készüléket nem vettem át, Önök újabb garanciális javításra vették át 2014.06.18-án (az általam 2014.04.16. dátummal Önökhöz leadott készüléket).
Szeretném kérni hivatalos, írásbeli válaszukat az alábbi kérdésekre:
1, Miért nem készült el a telefon javítása a jelzett határidőre, és miért nem kaptam tájékoztatást a késedelemről?
2, Hogyan keletkezhetett sérülés a telefon kamerájának javítása közben a telefon egyéb részein, miért nem lehetett bekapcsolni?
3, Miért nem fogadta el a korábban benne használt SIM kártyámat?
Tekintettel arra, hogy 2014.04.16-tól nem tudom a telefonom használni ezúton szeretném bejelenteni kártérítési igényem.
6:174. § [Kártérítés kellékhibás teljesítés esetén]
(1) A kötelezett köteles megtéríteni a jogosultnak a hibás teljesítésből eredő kárát, kivéve, ha a hibás teljesítést kimenti.
(2) A hibás teljesítéssel a szolgáltatás tárgyában bekövetkezett károk megtérítését a jogosult akkor követelheti, ha kijavításnak vagy kicserélésnek nincs helye, vagy ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. E kártérítési igény a kellékszavatossági jogok érvényesítésére meghatározott határidőn belül évül el. A jogosult kártérítési igényét az ugyanabból a szerződésből eredő követeléssel szemben kifogásként akkor is érvényesítheti, ha a kártérítési igény elévült.Ha kapok választ, itt jelzem!
-
Kocsó
aktív tag
A HTC Tech Support - Magyarország hivatalos álláspontja az üggyel kapcsolatban:
"Üdvözlöm,
A gép először Április 21.-én érkezett be a szervizbe és Április 23.-án jött ki kameracserét követően.
Másodjára egy hónappal később, Május 21.-én került be, és ekkor nem volt hibaleírás mellékelve. A szerviz alaplapot és akkumulátort cserélt a telefonon, és Május 23.-án kiadta a logisztikai partnernek.Felhívom figyelmét, hogy az alaplapcserét követően a készülék csak az angol O2 SIM kártyáival működik.
Az Ön által korábban küldött fényképeken látható sérülésekért a gyártó márkaszervize nem vállal felelősséget.
Minden jót kívánok!
István
HTC Tech Support - Magyarország"Szerencsére nekik legalább korrekt a hozzáállásuk és próbálnak segíteni amiben tudnak.
És mivel még mindig nem kaptam vissza elfogadható állapotban a telefonom, ezért érik a feljelentés (vagy a Fogyasztóvédelemnél vagy a rendőrségnél, bár utóbbinak nem tudom van-e jog alapja) -
hudakmuvek
csendes tag
Kocsó!
Írj mindenféleképpen a fogyasztóvédeliseknek és jelentsd, hogy megsértették a jogaidat.
HA valami nem javítható 30 napon belül én úgy gondolom újat kell adjanak (O2-st)...Ha nincs új akkor meg kérheted, hogy adják vissza a vételárat...
Aki ezt behozta és garanciát vállalt rá, őt terheli a felelősség.
Mindenféleképpen én a fogyasztóvédelemmel kezdeném. -
NandorHUN
addikt
Nem egészen értem, ezt a rendes HTC szervíz csinálta ?
Szerintem cserélni fogják a telefont, de borítást mindenképpen. Én anno mikor még nem volt tokom elég sok sérülést okoztam telefonomnak, de mikor legutobb beadtam a szervízbe kicserélték az egész fém burkolatot, örültem is neki, nem gondoltam volna, hogy ilyen rendesek. -
kenny123
addikt
Telemax?
Annak megint a k anyját, nincs pár hónapja hogy átbsztak mint szart a palankon. Tmobil garis, újonnan első személyként vásárolt i5öt adtam be garanciális problémával, aztán egy hét múlva visszaküldik a telefont javitatlanul, de mar egy utángyártott kijelzővel. Az összes bekaphatja.
-
Tiger.
nagyúr
Ez pesten volt?
Mert én anno egy n8cal jártam így akkor még itt Ruzsán volt az üzlete a csotánynak,végeredmény az lett hogy feljelentettem a rendőrségen írtam a fogyasztó védelemnek, majd elmentünk a békéltető testületig is.Én azt csinálnám a helyedben keresnék egy ügyvédet aki majd felkeresi a boltot,előtte ki kell kérni egy hivatalos szakvéleményt amiben az állításodat bizonyítani tudod,a többi az ügyvéd dolga.
Azért kérdem hogy hol volt mert ez a csotány állítólag pestre ment fel mert itt be kellet zárnia az üzletét.Ha gondolod le írom részletesebben hogy mi volt pontosan 6 oldalt írtam a vásárlok könyvébe. -
Steve1207
veterán
-
BenHans
addikt
Feltettem.
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF?
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
-
Juliuska
senior tag
Milyen érdekes...
...én pár napja ellenőriztem, van-e már elérhető frissítés, de nálam 4.19.401.11-es verziót ajánlja fel 308.24 MB-os méretben. Korábban is csekkolgattam a felajánlott frissítéseket (akkor még a 4.19.401.8-at ajánlotta fel, de azt is pont 308.24 MB-os méretben...). Nem kicsit elgondolkodtató(4.3-as 032-es CID-del)
-
BenHans
addikt
Igen ez nem csak UK-re vonatkozik, hanem a németekre, osztrákokra, csehekre és ránk is. Most nincs semmilyen update, mert javítják és újraeresztik. És reméljük megoldódnak a tapasztalt hibák, és remélem jelezték nekik a mélyek "hiányát" is.
Ezt írtam le már egy hete, az egyik hozzászólásomban. Szóval update most semmire sincs. Aki 4,3-on van az majd csak akkor tud frissíteni ha kiadták a javítottat. Aki 4.19.401.8-van az majd kap egy patch-et, és akinél a vége .9 az is, mert vagy a .9 (legújabb, de nem mindenki kapta meg mert leállították) a hibás vagy a .8, de leginkább mindkettő, mert a .9 valami hibát volt hivatott javítani de mivel visszavonták valószínű hibás.
(#23190) csacsi67: Páromé HTC_032 full gyári 4,3 és nem talál frissítést. Ez azért van, amire most ezzel a hsz-al válaszolok Kocsó-nak.
-
spawn21
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest