- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe` #19846 üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András -
hurrikan
addikt
válasz
kIsDe` #17080 üzenetére
Egyszerűen csak nincs benne a 4.3-ba.
De a főoldalon tudod konfigurálni, hiszen oldalra húzva most már fél tucatnyi lockscreen widgetet tudsz hozzáadni. Amik eddig külön voltak.
Ami ténylegesen kikerült az annyi hogy nem tudsz külön hátteret tenni a lockscreennek. Csak az ami a launcher háttere is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest