Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe`
üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András -
hurrikan
addikt
válasz
kIsDe`
üzenetére
Egyszerűen csak nincs benne a 4.3-ba.
De a főoldalon tudod konfigurálni, hiszen oldalra húzva most már fél tucatnyi lockscreen widgetet tudsz hozzáadni. Amik eddig külön voltak.
Ami ténylegesen kikerült az annyi hogy nem tudsz külön hátteret tenni a lockscreennek. Csak az ami a launcher háttere is.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest