- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest