- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
válasz
Tiger. #30295 üzenetére
Köszi nem! Régen amikor desirem volt mérgelődtem eleget a főzött romokkal! Soha többet!
Pont ezért vettem a One-t mert számomra tökéletes a gyári Rom rajta! Egyedül a root hiányzik pont a backup miatt,de ez van a gari meg kell! Szerettem volna egyszerűbben megúszni a visszaállítás utáni dolgokat,de ha nem lehet akkor megoldom magam csak egy kicsit hosszabb úgy -
Kiskopika
senior tag
válasz
Reddevil84 #30294 üzenetére
Nekem ment a backup, de hogy mit azt nem tudom. Legutobbi resetnel vissza is allitott, de kb semmit nem vettem eszre. Se beallitasok se app adazol, mindent manualba kellett.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Zirowe #30281 üzenetére
enginev3.0 ebbéli válaszát (#30280) csak megerősíteni tudom (kíváncsiságból belepislantottam, vajon mit tartalmaz ez az update konkrétan: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..., sőt úgy látom, még a kernel is változott.
Sajnos, eltűnt a kikapcsolós tapicskolás, na és...? Hiányzik sokaknak...? Igen...? Nosza, keressünk rá valami megoldást: a Gravity Screen Pro (fizetős!) alkalmazással még szuperebbé tehetjük telónkat, hiszen itt hozzá sem kell érnünk a power gombhoz -> sem kikapcsoláskor, sem pedig élesztéskor. Fogyasztására sem lehet túl sok panasz: nekem eddig 1,5 napot bírt a vas. Most kábé bő 1 napot...
-
i400
senior tag
válasz
Azt nálam is kikapcsoltnak jelzi a telefon és a szinkronizálás most a menüjében sem kattintható. Anno nekem mindig 32%-on halt le. Sajnos más ötletem nincs.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Rakj fel egy főzőt romot
-
Reddevil84
tag
Próbáltam a drive-ba és a dropboxba is, mindkettő 50% környékén megáll hibával.....
Azt vettem észre,hogy ha bemegyek a telefonon a beállítások/fiókok és szinkronizálásba és ott a HTC fióknál a szinkronizálás ki van kapcsolvaNem tudom bekapcsolni, nem találok olyan lehetőséget,csak törlést
Gyanítom ez lehet az oka annak,hogy nem tudok backupot csinálni!
Megoldást erre valaki?
-
Bdanyy
addikt
Valahogy meg lehet nézni hogy pontosan mit tartalmaz a htcbackupos backupom?
-
i400
senior tag
válasz
Reddevil84 #30288 üzenetére
Nekem a tegnapi rendszerfrissítés megoldotta ezt a problémát. Próbálj másik tárolószolgáltatást választani, a upc-s neten se mindig engedte próbálj más hálózatot. Ha ez sem akkor talán a HTC Sync bár azt nem tudom hogy mennyiben különbözik a felhős megoldástól.
-
porkiy
aktív tag
Powerbankon két kimenet, 1, és 2 A, nekem az utóbbi kell, ugye?
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Ismét kérdezném,hogy mivel érdemes gyári rendszeren backupot csinálni ha nem működik a htc backup? Szeretnék gyári visszaállítást így a 4 rendszerfrissítés után. Egy-két apró hiba bug előjön már ennyi ráeresztéssel
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30280 üzenetére
A 4.4.4 android is benne van, az csak egy biztonsági frissítés. Nem írták át a verziószámot, így maradt 4.4.3.
-
func93
senior tag
No szép jó napot!
Beléptem a szentéjetekbe egy ezüstkével!
de egyenlőre gyári vizeken evezek.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30280 üzenetére
Nekem ez a mostani frissítés akkor se szimpi.
Szűkszavú, funkciót elvevő, nem jó ez.ndavey: youtube-al nem kell párosítani, ha egy hálózaton vannak, akkor automatikusan látják egymást és küldhetőek a videók.
-
ndavey
tag
Nekem meg mindig szar a Miracast LG tv-nel... Nem tudom mivel b@sztak el, de eleg idegesito....
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30269 üzenetére
De miért is?
Incremental frissítés mérete általában elenyésző, hiszen itt egy minimális változásról van szó az előzőhöz képest. -
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Ha már itt pakolgatom a rom-okat, gondoltam kernel-t is lecserélem.
Nincs benne semmi bonyodalom, csak recovery-ből telepítem és újraindítom?
Melyiket ajánljátok Bulletproof vagy ElementalX?
Ha egyszer vissza kell mennem stock-ra, nem fog gondot okozni?Előre is köszönöm,
Balu -
markyy18
aktív tag
Csak nekem új, hogy videó felvétel közben lehet szüneteltetni vagy frissítés előtt is tudott ilyet a telefon?
-
enginev3.0
félisten
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #30261 üzenetére
Nekem szimpatikus.
Sajnos most nincs kesem m8-ra, mert eohadt z2-re költöttem. Persze jó kis rabláncal. De az m8 wint vagy egy 930-at siman kipróbálnék. Annyi app van biztosan amennyi nekem kell.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30257 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mi a répáért volt ilyen nagy ez az update, a leírásban pedig miért voltak ilyen szűkszavúak (pár app frissítését említik csak, amiket eleve playen keresztül kellene most már frissíteni+meg nem nevezett bug fixek).
Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag az állítólagos bug fixeken kívül semmi újat nem hozott, sőt, inkább elvett egy funkciót.Nagyon nem jó ez.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30261 üzenetére
Jól néz ki, meglestem vidin én is.
De azért a Sense sokkal gyorsabb mint a WP a fél órás animációival.
-
enginev3.0
félisten
Megjött az m8-as windows phone
-
JaniWalker
csendes tag
A beállításban az akkumulátornál lehet állítani mostmár milyen időszakot akarsz nézni.
-
enginev3.0
félisten
Frissült a HTC Óra
-
porkiy
aktív tag
Ha valaki nem tudná, mint én, mi az az ART: "Fontos kiemelni az ART (a rövidítés az Android Runtime szavakat takarja), mely egy alternatív futtatókörnyezetet jelöl, ami ha minden jól megy, a jelenleg használt Dalvik utódja lesz. A Google által két éve fejlesztett runtime-ról egyelőre nem sok hivatalos információ látott napvilágot, a hivatalos fejlesztői oldalon mindössze a megoldás kísérleti mivoltát emelik ki. A KitKattel telepített eszközökben már aktiválni lehet az ART-ot, mi a kezdetek óta áttértünk rá. Aktiválás után a pletykák szerint hosszabb rendelkezésre állási időt és jobb teljesítményt tesz lehetővé, mivel Dalvik futás idejű fordítása (just in time, azaz JIT) helyett az alkalmazások a telepítés során fordulnak gépi kódra (ahead of time, azaz AOT), azaz nem használat közben, hanem installáláskor készül belőlük futtatható állomány. Ezáltal viszont nő az alkalmazások mérete, illetve a telepítési idő is hosszabb lesz."
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki miért nem működik a HTC backup? Vagy csak nekem nem akar működni? Elkezdi a folyamatot,de egy idő után azt írja,hogy jelenleg nem elérhető!
Szeretnék egy gyári visszaállítást a telefonra ha már ennyi frissítést ráeresztettem! Nem veszek észre semmi hátrányt,de néha nem árt szerintem egy nullázás! Viszont a progikkal nincs kedvem utána szenvedni,ezért lenne jó valami backup dolog ami megy root nélkül is! -
Zirowe
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #30251 üzenetére
Nem, abban már csak art van.
-
SeatLeon08
tag
válasz
enginev3.0 #30248 üzenetére
Nagyon jó!!!
Ha jól emlékszem, abban már át lehet kapcsolni az ART-ra. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30249 üzenetére
Annak érzem magam
Ettől az utolsó frissítéstől sem lett jobb az üzemidő, fix 3 óra kijelző
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #30248 üzenetére
Csak a kiválasztottak!
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #30247 üzenetére
Megkapjuk
-
SeatLeon08
tag
A 4.4.3 az utolsó update m7re? Megkapjuk majd azt az újat, L-et vagy mi a neve?
-
porkiy
aktív tag
Az nektek is úgy működik, hogy ha sima fülessel, nem headsetessel, hanem olyannal, amin nincs mikrofon hallgatjátok a zenét és hívnak akkor ha felveszem hallom a hívót, de ő nem hall engem? Ki kell húzni a fülest, hogy halljon, hiába emelem a telefont a számhoz előtte....
-
válasz
enginev3.0 #30228 üzenetére
No, ez nekem eddig sem volt, mert a záróképernyőn a PIN-bekérés volt, hiába tapicskoltam.
Jön le a frissítés, kíváncsi vagyok, mi változik. -
dns86
tag
válasz
Sienthe #30241 üzenetére
Szia.
Ha bizonyos sorszámmal rendelkezik a telefonod emmc chipje, akkor elvileg csak a Sunshine féle módszerrel tudod S-offolni, ami 25$. Én is feladtam. Nekem is 1.57 a HBOOT, de a firewater nem tudja nyitni, és nekem nem ér 6000Ft-ot egy S-off. A Sunshine féle módszerről nem tudok nyilatkozni. -
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30238 üzenetére
Van Xperia Z-s és S4-es ismerősöm is. Majd megkérdezem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30237 üzenetére
Kíváncsi lennék hány tavalyi telefon kapta meg eddig
samsung, lg, sony... -
Nuada herceg
őstag
válasz
Reddevil84 #30236 üzenetére
Gondolom nagyon nem is fogsz.
Motorháztető alatti javítás.Én azt mondom, hogy ennél rosszabb ne legyen, mint volt!
Az meg hogy ott mit buherálnak, amit én már nem látok, nem értek,
nem is érdekel.De örülök hogy foglalkoznak, vele és van hibajavítás!
-
Reddevil84
tag
Nekem felment a 4.4.3! Szinte semmi változást nem vettem észre eddig!
-
Red@Arc
tag
-
szaszii
tag
Valaki megtisztelne eme egyszerű válasszal? Köszönöm!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30228 üzenetére
Tudnám minek rakták bele, ha most meg kivették..
-
pjen
félisten
Működik a Miracast!!
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #30217 üzenetére
Ez hogy is működik?
-
adodaniel
őstag
Lett fájlkezelő.
-
jozso1989
őstag
Végre működik az automatikus biztonsági mentés... most kezdte el magától.
Leteszteltem, kijavították a csörgés bugot, már csörög farmerzsebben ugrálva, rohangálva.
DD És sokkal gyorsabban reagál a fülhöz emelésre!
-
jozso1989
őstag
válasz
És a hívás közbeni csengőhang elhalkulás, ha zsebben van a teló, ki lett javítva???
-
Bdanyy
addikt
válasz
Az bug volt nem?
-
jozso1989
őstag
Juhú, nekem is pörög lefelé a 4.4.3!
-
szaszii
tag
Sziasztok!
Van valami különbség a 801n és 801c között? A "c" elvileg Sprint verzió, de ugyanúgy egy simes, mint az "n".
Azért kérdezem, mert ezt a tokot akarom megvenni, elvileg eredeti és jó áron van. Várom a válaszokat.
Tok: [link]
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #30213 üzenetére
Az a lényeg hogy negatív se legyen.
Várok még 1-2órát a többiek véleményére aztán leszedem, úgyis csak addigra jutok wifihez.
-
robit74
tag
válasz
Sienthe #30192 üzenetére
Függ attól, hogy milyen a HBoot verziója a készülékednek, mert lehet, hogy csak a HTC-től lekért bin file-val nyitható a készülék, ami gari vesztős.
Egyébként meg nem lenne rossz ha kicsit visszaolvasnál, mert elég sokszor volt már itt róla szó, de azért az itt([link]) található linken megtalálsz mindet a nyitással kapcsolatban.
Aztán ha nyitott a készülék kezdhetsz custom rom-kat feltolni rá. -
Sienthe
tag
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #30209 üzenetére
Lehet mégsem frissítek?!
-
enginev3.0
félisten
A kamera tényleg rosszabb lett
-
BenHans
addikt
Nálam is itt kopogtat, csak még nem tudom letölteni, mert nem vagyok wifi közelben.
Most tuti nem csinálok resetet. Annyira nincs kedvem... Csak nem lesz gebasz így sem.
-
Giovanny
őstag
Valamikor olvastam hogy megkapjuk v. 5 droidot (M7) lesz belőle valami,vagy tévedek a verziókkal kapcsolatban?
-
robit74
tag
válasz
TechData #30191 üzenetére
Ha T-s vagy engedélyezned kell a dominós roaming-ot még itthon (mivel külföldön nem garantálja a Tré, hogy be fogod tudni kapcsolni): aktiválás a *104# kód elküldésével (felhívásával), deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges.
Minden hívást a *101*telefonszám# USSD kódsorral kell indítani.
Még mód van a Domino Roaming Direkt szolgáltatás bekapcsolására is, ilyenkor nem kell előhívó kódokat alkalmazni, olyan roaming társszolgáltatók hálózatánál, ahol ezt ők engedélyezik.
Ja és nem árt a telefonodon is engedélyezni a roamingot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest