- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #30398 üzenetére
oké, had segítsem elő az emlékezést: lécci lécci
-
pjen
félisten
válasz
Juliuska #30393 üzenetére
Szia.Sajnos ez nekem nem müködik,egyedül a hang alapú navi megy,de magától nem éled fel.Én annál a kérdésnél a töltő hibájára gondoltam mert nekem egy Belkin töltővel:net és navi takarékos üzemben müködik és töltődik is.Sőt a navigon ban sem megy az autómatikus elsötétülés,pedig be van pipálva.
-
Juliuska
senior tag
Annál a navinál erre semmi szükség:
Beállítások/Térképbeállítások/képernyőkímélő/(HUD) kivetítő és pipa be. Ezen kívül szórakozhat még azzal is a kedves felhasználó, h beállítja a HUD működési területét (pl. településen kívül-re, vagy mindenhol-ra, stb.), vagy a kikapcsolás távolságát is megadhatja esetleg, növelve ezáltal az aksi élettartamát.
Motorosként rettentően szoktam értékelni, az olyan navikat, amelyek lehetővé teszik, h elinduláskor megtervezzem az útvonalat, majd felköltöztetem a teló információs sávjára és kikapcsolom a képernyőt....Az előbb említett helymeghatározó is képes a pusztán hangalapú navigálás megvalósítására...meglepően sokat bír így aksiról a teló... -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #30391 üzenetére
Jó vannak kivételes esetek, mondjuk ha kidobják hirtelen az L-t az xda-s srácok lehet még mobilnetről is lerántanám.
De azért nem olyan jellemző.
Bár egyszer egy hosszabb vonat úton egy teljes unlock, recovery, rom, kernel telepítést hajtottam végre
Mondjuk nekem mindig kéznél van egy linuxos noti. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30390 üzenetére
Múltkor hazaúton cseréltem rom-ot meg teszteltem kernelt, S4-es srác csak így nézelődött mellettem, hogy ennek meg mi kínja van
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30388 üzenetére
hát azért az buszon nehezen kivitelezhető =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30386 üzenetére
az lehet, de sztem lassabb =) meg ha már rootolt akkor csak a menűből kell választani hogy bootloader vagy recovery =)
illetve ha van olyan mód vagy romod =P -
enginev3.0
félisten
válasz
Reddevil84 #30381 üzenetére
Ki kell kapcsolni a fastbootot
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30383 üzenetére
az újraindtás gomb már smafu ?=)
-
Szpisti
addikt
válasz
Reddevil84 #30378 üzenetére
A legegyszerűbb mód:
- kikapcsolod a telót,
- megnyomod a "hangerő le" gombot és nyomva is tartod
- közben megnyomod a bekapcsoló gombot hosszan, mint ahogyan be is kell kapcsolni... -
Reddevil84
tag
Én sem értettem!
Anno a dézin kismilliószor csináltam,de a One egyszerűen nem akart reagálni csak villogott alul a két fizikai gomb aztán annyi! A lényeg hogy sikerült!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Desin és az összes HTC-n ugyan ilyen.
Illetve az unibodyknál még egyszerűbb is mert csak nyomva kell tartani ott meg újraindulás előtt kellett lenyomni -
jozso1989
őstag
válasz
Mi abban bonyolult, hogy nyomva tartod a bekapcsoló-és a hangerőgombot?
-
Reddevil84
tag
Köszi! Mire sikerült belépnem a bootloaderbe majdnem lehidaltam
Nyomtam hosszan röviden mindenhogyan! Kb. a 10.-re sikerült
A desiren valahogy egyszerűbb volt!
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30376 üzenetére
Ahh.
Köszi!
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30373 üzenetére
Lehet hülye vagyok de nem tudom hol mondod.
-
ffodi
veterán
válasz
Nuada herceg #30372 üzenetére
Van itthon 2 A-es samsung töltöm, ha lesz idő megmérem.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30370 üzenetére
És nem tudni mennyi lehet ez a max?
MErt én most 1 Amperes töltővel töltöm.
De jó lenne tudni, hogy érdemes e nagyobbat beszerezni, azt még felveszi e a telefon. -
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30368 üzenetére
Programok?
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30317 üzenetére
Hol van ez? Lehet én vagyok a láma, de nem találom.
szegto:
Normális.
Semmi baja nem lesz tőle. -
szegto
senior tag
Üdv.
Az alábbi problémám van még mindig:
3 betűs navit használva a teló be van dugva tölteni a szivargyújtóba.
Gyári töltő kábelt használok és egy 1A/2.1A-es töltőt.
Az 1A-be dugva, mobilnet, gps, bluetooth + navigáció megy egyidőben és az 1A nem képes annyit tölteni a telefonon, hogy ne merüljön.
A 2.1 A-es dugóba dugva éppen tölt annyit, de kb szinten tartja a telefont, tehát lehúzva navigáció után kb annyin van az akksi mint amikor ráraktam vagy + néhány százalékkal feljebb.
Ez normális jelenség?
Ha a 2.1A-es dugaljat használom, elcseszheti az akksimat?Köszi aki tud vmi megoldást.
Üdv -
ferob
őstag
Használja valaki Sense alapú ROM alatt a kigyomlált Kangaroo kernelt?
Érdekelne, hogy az ElementalX-hez képest van-e bármilyen különbség az üzemidőben, főleg készenlétben. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Reddevil84 #30355 üzenetére
Power + hang le hosszan.
Aztán a factory reset opciót kiválasztod és kész. -
Reddevil84
tag
power+hang le? már rég csináltam ilyet
utoljára desirenel és ott van visszaállítás?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Reddevil84 #30353 üzenetére
Én bootloaderből ajánlom.
A jelenlegi rendszerre áll vissza. -
Reddevil84
tag
Sziasztok! Végre találtam root nélküli backup progit! A My backup pro-t! Így sikerült lementem a dolgaimat! Szeretnék csinálni gyári visszaállítást! Honnan érdemes csinálni,mert hallottam többféle módot! Ha visszaállítom akkor a mostani 4.4.3-ra áll vissza vagy arra amivel eredetileg vettem?
-
Norbi.
őstag
válasz
Klaus Duran #30343 üzenetére
Nem, erre:
-
-
Steve1207
veterán
Nos új üzemidős készenléti rekord, éjszakai teljes aktív wifivel (semmi alvó mód és hasonlók) 13h40p alatt 6%-ot esett az akku. És ez még stock kerneles, szóval javítható
-
MaddeNNNN
addikt
Elmegy az ember nyaralni és amire visszajön, már itt a frissítés, ezt már szeretem
Viszont nyaraláson 1 év után előjött a kamera lilulás, úgyhogy azt hiszem ősszel küldöm is szervízbe a telefont
-
ferob
őstag
A ázsiai régióba szánt készülékeknél is megkezdték a 4.4.3-ra frissítést a 6.13.707.1-es verziószámmal, ha valakit érint a dolog.
-
func93
senior tag
Lehet kapni valahol hátlap fóliát?
-
Norbi.
őstag
-
vkp
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de a HTC TV alkalmazásban megjelent a magyar tartalom!
-
Szpisti
addikt
válasz
Klaus Duran #30322 üzenetére
Total Commander, mert a gépen is megszoktam...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
ES és root explorer közösen, a többi nem ér sokat.
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #30329 üzenetére
Közben megoldódott, bejött a tanácsom. Fórumokon rengeteg tanácsot lehetett olvasni de egy sem működött.
Aztán mondtam neki, hogy lehet hogy szabálytalanul lett leválasztva legutóbb az OTG és az okozza a gondot. Így is volt, a tanácsom ugyanis, hogy dugjon rá egy pendrive-ot, majd válassza le a menüben, bejött. Most már minden oké vele. -
Bdanyy
addikt
X-plore már symbian óta
-
hurrikan
addikt
Érdekes dologba futottam egy ismerősön keresztül.
HTC One-ja van.
olyat csinál, hogy valamiért USB HOST-módba állt, így nem tölt, csak kikapcsolt módban? Hallottatok már ilyenről? Megoldás? -
Kár hogy nincs Midnight Commander
ES user vagyok 1 androidos teló óta. -
Avicularia
veterán
Solid explorer kizárólag.
Más
Mai tapasztalat. Gariba leadott fekete one. Tampered felirattal, rosszul lett vissszazárva S-ON-ra, CWM bootloaderral leadva. Akksi felpúposodott benne kinyomta a kijelzőt belőle. Fossá karcolt keret és karcos kijelző. Egy idő után már be sem kapcsolt, így lett leadva a telemax-nál 2 hete. Ma visszajött, kicserélték a hátlapot, kijelzőt, akksit, kamerát. Gyakorlatilag új a telefon külsőleg. Viszont a htc a buherálás miatt megvonta a garanciát.
Szóval megcsinálták a hardveres hibákat annak ellenére, hogy nyitva volt már a telefon, bár nem htc bin-el, hanem még megjelenés után lett S-OFF-olva. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Egyiket se
Nálam a File Manager sima vagy HD a nyerő
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #30324 üzenetére
+1
Már cupcake óta kötelező app nálam. -
MerLinh
senior tag
válasz
Én azt mondom hogy azt amelyiknek jobban tetszik a guija vagy amit megszoktál, kb ugyanazt tudják mind.
-
ES File Explorer File Manager Rate 4,6
Total Commander Rate 4,6
X-plore File Manager Rate 4,6
Solid Explorer File Manager Rate 4,6Így tudjon dönteni az ember hogy mit töltsön le
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #30318 üzenetére
Rejtett fájlokat sem tudja kezelni. Marad az ES.
-
adodaniel
őstag
válasz
enginev3.0 #30317 üzenetére
Eltűnt végre az a haszontalan HTC frissítések vagy milyen nevű app is.
-
Stunts666
őstag
Miota van "gyari" fajlkezelonk?
-
Steve1207
veterán
Tegnap összedobtam egy minimalista rom-ot, minden fölösleges alkalmazás kiszedve a stock backupra és Maximus romjára alapozva. Optimalizálások (amiket még át kell rágnom, mert baromira sokat felejtettem a HOX óta
), fontosabb mod-ok. Szóval, ha valaki akar tesztelgetni, akkor feldobom valamerre, ha kell ilyen kivitel is, nem csak a telepakolt packok. Még kicsit fura, mászósabb, de így nap végére már egész jól beállt és érezhetően jobban bírja az akku is.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30313 üzenetére
Amikor rámész valami appra, akkor materialos. Maga a Play (mármint főoldal) maradt a régi. Legalább is nekem.
Majd biztos lesz jobb.
-
Nuada herceg
őstag
Nektek frissült már a play áruház a material design-re?
Nekem még nem.Pedig már jó ideje elindult az a frissítés is.
Nővérem a héten vett egy S5 minit, azon is material volt már a play store.
Manuálisan hogy tudom frissíteni? -
Juliuska
senior tag
válasz
Avicularia #30304 üzenetére
Mi pedig azt, h a tapasztalatból íródott hasznos posztjaid által szélesbíthettük ismereteinket.
-
ferob
őstag
Mivel az Xposed modulos AppOps nem igazán használható egy Sense alapú ROM-mal se, ezért azt külön módosítással lehet csak megoldani, hogy bármilyen modul nélkül megfelelően működjön (root hozzáférés szükséges), így akit érdekel az AppOps, az töltse le a módosított Settings.apk-t és írja felül vele a /system/app/ mappában levőt és állítsa a jogosultságot 644-re, majd az újraindítást követően a beállítások menüben megtalálható.
Ha valaki nem tudja, ennek a beállításnak a bekapcsolásával elérhetővé válik újra, hogy az összes alkalmazás által használt engedélyt egyenként megtagadjuk külön-külön.
-
Norbi.
őstag
Bàrmelyikben leadhatod.
Èrdemes nagyobb üzletbe leadni, ott tudnak èrtelmesebb cserekèszülèket adni, + sűrűbben van tovàbbszàllìtàs.
Szerk.: 30306-ra akart vàlasz lenni.
-
ferob
őstag
Akinek hiányzik a DT2S funkció a lezárási képernyőn, annak két lehetősége van (szükséges a root hozzáférés), vagy letölti a szükséges EasyAccessService.apk-t, amit a /system/priv-app/ mappába kell másolni és a jogosultságot 644-re állítani, vagy a másik megoldás egy Xposed modul, a Sense 6 Lockscreen Mods, amiben ez bekapcsolható külön.
-
ndavey
tag
Gariztatassal kapcsolatosan kerdeznem, hogy csak abban a T-mobile uzletben lehet leadni ahol vettem a keszuleket?
-
Zirowe
nagyúr
A 60fps-el lőtt hd videókat hogyan lehet lassítani visszanézéskor?
-
Avicularia
veterán
Elköszönök a topiktól, tegnap elkelt a One-om. Egy M8-al folytatom a htc-zést
-
izsmen
tag
válasz
Reddevil84 #30294 üzenetére
Helo. Az nekem sem kapcsolhato be. Mar regota. Az automata backup a frissites ota már elindul, de nem tudja sohasem befejezni. Aztan kezzel inditom...
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #30298 üzenetére
Megszokás kérdése. Én úgy tapasztalom, h sokkal kényelmesebb, mint a tapicskolás.
Megjegyzés:
1) eleinte bennem volt a 1/2sz, h telómat cégesként (is) használva, zsebben hordva/motoron ülve, nehogy véletlenül és kéretlenül felhívjam valamelyik főnökömet/leendő főnökömetde jó pár hónap használat után egyszer sem történt ilyen anomália (még a frissítések után sem), így nyugodt szívvel tudom ajánlani a gyári vasak tulajainak.
2) ha a power gombbal kapcsolod ki, nem fog bekapcsolni később, amikor hozzá nyúlsz...(ez képernyőtakarításnál jön jól)
3) mindig szokott lenni egy "B-tervem" is arra az esetre, ha nem tudtam volna megszokni a 4.4.2-ben megismert és megszeretett feature hiányát -> Screen Off & Lock Widget-tel tökéletesen tudod helyettesíteni a T2T-t, és még a lockscreen-re is ki tudod tenni - hiba nélkül teszi a dolgát... -
Tiger.
nagyúr
válasz
Reddevil84 #30300 üzenetére
sztem is jó a gyári romja végre egy telefon a ami azzal is jó, de azért nem bántam meg a mostani romot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest