- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
válasz
s3nsitivity #28399 üzenetére
köszönöm
-
Jolet
őstag
próbáltam beazonosítani a telefonomat, de nem sikerült a leírás alapján
az S/N: FA35MW925669 -
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kicsit görbe volt az estém, és a telefon masszív gorilla üvege berepedt.. Használni ugyan tudom tőle, de nagyon csúnya. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehetséges-e csak maga az üveg-rész cseréje, vagy egyben kell vennem egy kijelzőt (nézegettem, 35-50ezer)?
1 éves múlt a telefon, t-mobilban vettem. Tudtok esetleg valami hasznos infót nyújtani nekem ezzel az egésszel kapcsolatban? -
Nightfall75
tag
válasz
Trolee #28385 üzenetére
Azt javaslom figyelmesen nézd meg ezt a videót. Nekem úgy tűnik mintha 13:40-14:05 között pont erről a kis alkatrészről beszélne.
Egyébként házilag szereltél egy HTC One-t?
Tudnál pár fotót mutatni, milyen lett a végeredmény? Főleg a telefon oldaláról körben?
-
Xaels
félisten
Nálatok is van ez a Pandawill reklám itt MA-n?
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok.
Van egy HTC One m7-m, komplett házat és kijelzőt kellett rajta cserélnem, nem is volt gond, de egy kis műanyag alkatrésznek a helyét nem tudtam behatárolni.
Linkelem a képet róla, nagyon szépen megköszönném ha valaki segítene.
Roland -
saintex72
aktív tag
Geohot megint, ez a srác tényleg tud valamit.
Szeretnék ilyen jailbreak egyszerűségű rootot. -
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28381 üzenetére
Azt olvastam, hogy HTC-n és Motorolán nem működik, mert a mi készülékeinkben írásvédett valami system fájl, amit ez az app ír(na) felül.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia #28381 üzenetére
Elméletileg igen.
De nem válaok felelősséget érte. -
Avicularia
veterán
válasz
s3nsitivity #28380 üzenetére
Tehát ha ezzel rootolsz, akkor utána firewater S-OFF megy?
-
Badboys
őstag
válasz
s3nsitivity #28374 üzenetére
Aki piszkosul benne van tehetne egy próbát és ha ok. egy jól magyarosított leírással tehetne a nép érdekében. A kérdés, ha működik,hogyan lehet vissza csinálni? Egyáltalán vissza fordítható e a művelet.
-
-
Badboys
őstag
Kérdezném egy jó Angolostól működne ez a HTC n is? Mert ahogy olvasgatom Pl. a Sonyn megy. Hátha itt is .http://www.xda-developers.com/android/breaking-geohot-roots-the-verizon-galaxy-s5-with-towelroot/
-
toeki
senior tag
válasz
osztraksajt #28350 üzenetére
sajnos a legegyszerűbb dolog a legnagyobb gyilkosa, a homok...
ha tokban hordod, vagy olyan nadrágzsebben ami tiszta akkor nem lesz probléma, de egyszer befújta a szél azt 10 kicsi köcsög homokszemet a zsebedbe akkor azok addig dörgölődnek amig összekarcolják - egyik ma normál forgalomban kapható gorillaüveg sem tud ennek ellenállni... -
Laca1212
őstag
válasz
Derrewyn #28369 üzenetére
Igen! Engem is kiidegelt, de rájöttem mi a bánata...
Régebben úgy működött, hogy ha nem pont a kezdő pötty-től húztad az ujjad, hanem egy semleges területről, akkor is érzékelte. Most meg olyan lett, hogy az első pöttyön kell kezdeni húzni az ujjad, csak így érzékel.
Jól elcseszték... -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Én elég sok tört programot használok.... van olyan víruskereső/ app ami ki tuja szűrni az ilyen keyloggert?
-
Derrewyn
senior tag
Más tapasztalta azt, hogy Sense 6-on, a képernyőzár mintánál nem érzékeli elsőre az érintést? Bosszantó, hogy gyakran kétszer kell végighúznom a feloldáshoz.
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #28365 üzenetére
+1, az lenne a legegyszerűbb amúgy, ha a hivatalos oldalon ott lennének a régi verziók, így akinek nem jön be az aktuális, vissza tud váltani. Emiatt szoktam a fontosabbaknál frissítés előtt nyomni egy backupot belőle, hogy ne érjen meglepetés
Más: kis E8, nekem nagyon bejön továbbra is az a helyzet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
jozso1989 #28364 üzenetére
Nekem is ez a véleményem, egészen addig amíg el nem b@sszák olyan mértékben az appot egy frissítéssel, hogy valahogy muszáj vissza imádkozni az előző verziót. Többször találkoztam már olyannal hogy a gyártó biztosít lehetőséget erre, vagy a playen fennhagyja egy old jelzéssel, vagy a saját honlapjukon teszi elérhetővé. De sajnos ez is egyre ritkább, csak le akarják nyomni a torkunkon, akár jobb akár nem, és nem hagynak lehetőséget választani, na ez az amit én zsigerből utálok.
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28363 üzenetére
Engem hidegen hagy ez a fórumos baromság, hogy "warez, nem warez". Amit Playen megveszel, az frissül rendesen, amit leszedsz innen-onnan, az meg nem frissül, illetve az sem biztos, hogy normálisan működik. Pl. ismerősem leszedte a swiftkey-t és valamiért nem tanul... ennyi. Inkább kiadok 1-2 dolcsit egy appra, de az pöpec lesz. Erről biztos mindenkinek más véleménye van.
-
Avicularia
veterán
válasz
jozso1989 #28361 üzenetére
Nekem meg van véve, már elég régóta használom. Tehát úgy érzem ha letöltök egy régebbi verziót, mert az újat elbarmolták, akkor az nem warez, legalábbis az én meglátásom szerint. Ugyanez volt a TuneIn Radio Pro-nál. Régen megvettem, aztán telenyomták social cuccal, meg megosztással és nyakonöntötték undorító zöld színnel, úgyhogy ment vissza egy régebbi apk. Persze ha van helium vagy titanium mentés az elöző verzióról, akkor könnyebb. Csak sajnos olyan stabil a telefon és megbízható, hogy leszoktam a backup-ról, egyedül a képeket szoktam róla lementeni.
-
_Flood_
aktív tag
Bementem a Telenorhoz, hogy nincs 4G a telómon a kitkat frissítés óta. Azt mondták nem tudnak mit csinálni, biztos olyan helyen nézem ahol nincs lefedettség. Ja , pl. ahol lakom ott volt, most meg nincs... Van köztetek olyan akinek mukodik a 4G és telenoros?
-
jozso1989
őstag
válasz
Avicularia #28360 üzenetére
Tört programokat én sem nagyon merek használni amúgy sem.
Inkább megveszem Play-en. Most azt az 1-2 dolcsit megéri (legalább lesz hozzá frissítés). Játékokat is akkor veszem meg, ha akciós.
-
Avicularia
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz
csiktor604 #28356 üzenetére
Elemental X kernelben van MGL wake support.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csiktor604 #28356 üzenetére
Csak m8.
Romokon lehet működik m7-en is. -
csiktor604
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a sense 6 ra végre a de dupla lkoppra nem éled a kijelző vagy az csak m8 on működik? Előis köszi a választ! -
Skilly
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28353 üzenetére
Ohhh
Nagyon szepen koszonom a tippet.
Lementek mindent a telorol, nehogy bena legyek es elszalljon rola minden. Utana ki is probalom!!
Koszike meg egyszer!
-
osztraksajt
őstag
válasz
jozso1989 #28352 üzenetére
hmmm... mint írtam én is ismerek olyan ONE-t ami bírja.
Az enyém nem igazán még a normál használatot sem, szóval ez engem rohadtul nem vigasztal.
(#28353) zaibatsu
Nekem 2 teljesen gyári HTC töltővel is csinálta már, semmi hibaüzenet nem volt, az akksi ikon töltést jelzett, de a telefon semennyit, vagy éppen pár százaléknyit töltött. Akksi állapot szervíz menüben jó, a factory teszt nem ad hibát.
-
Nightfall75
tag
válasz
SanyikaDC #28322 üzenetére
(#28322) SanyikaDC:
(#28266) Tigerteam:
Erről csatolj valami screenshotot, mert nem igazán világos mire gondolsz. Ha ez a zárképernyőn történik, akkor nem hiba, az ott lévő értesítésmezőt lehet így "kinyitni", ill. onnan ha ráböksz valamelyik értesítésre, akkor az adott programba visz. Ugyanaz a funkció mint Sense 5.5 alatt amikor felhúztad az értesítést a zárképernyőn.
(#28334) kdennis:
A HTC backup tudja menteni és visszaállítani a szótárat, viszont ez mindent ment a telefonról, nem lehet kiválasztani, hogy pontosan mit mentsen és állítson vissza. És az elkészült backup-ot csak egy tiszta rendszerre (gyári visszaállítás után) tudod visszarakni.
(#28351) Skilly:
Zárjuk ezt rövidre: nézd meg mit ír a teszt menüben: *#*#4636#*#* az Akkumlátor adatai - Akkumulátor egészségi állapota alatt. Ha ott az szerepel, hogy jó, akkor vélhetően nem akksigond lesz, hanem a töltő szarakodik, ahogyan ezt már itt többen megállapították.
De hogy még jobban megnyugodj, töltsd fel a telefont 100%-ra, tedd repülőgép üzemmódba, menj a diagnosztikai menübe *#*#3424#*#*, ott alul More gomb és pipáld be a Battery Test opciót majd alul Run. Egy óráig fogja járatni a telefont max fényerőn és majd a végén kiírja, hogy átment-e a teszten vagy sem.
-
jozso1989
őstag
válasz
-
Skilly
aktív tag
válasz
Igen, nekem se mindig csinalja. De tenyleg eleg zavaro mikor este felrakom tolteni es reggel munkaba mennek es szivas. Nincs feltoltve.
En egybol rendeltem ra foliat.
Azzal nincs gond.
Az akkuval meg en se tudom mi legyen, gariztatni igy eleg nehez.
Koszi a valaszt!!!
-
osztraksajt
őstag
válasz
Skilly #28338 üzenetére
Dehogyis, de azért 1-2 hetente azért előadja. Kimondottan kellemetlen amúgy mikor el kell menjek melóba 10-15%-os töltöttséggel.
2 gyári HTC töltővel is kipróbáltam, szóval biztosan nem azzal van a gond hanem a telefonnal. Csak éppen ezzel legariztatni hogy nem csinálja folyamatosan vicces lesz..
De amúgy nekem a telefonon a GorillaGlass is karcolódik mint az állat. Előtte 2 telefonom is volt amiken a két év alatt(Samsung Wave) és fél év alatt (Evo 3D) egy darab karc nem jelent meg, ugyanolyan körülmények között fél év alatt a ONE már úgy néz ki hogy fáj ránézni, mintha valami halál gagyi kínai üveg lenne rajta. Azt hittem erre sem kell fólia, persze nem teszem be semmi mellé a zsebbe, alapvetően vigyázok rá, de semmit nem ér. Szerintem valami hibás üveg lehet rajta mert az ismerősömnek régebben, lassan 1 éve van meg, ő nem kíméli, kulcs mellé is simán berakja és neki olyan a kijelzője mint az újnak.
-
kenny123
addikt
válasz
s3nsitivity #28348 üzenetére
Nope. A mappa üres.
-
juhi_
csendes tag
Mindenkinek jó maradt az infrája a Sense6-os frissítés óta?
Nekem azóta nem megy... -
saintex72
aktív tag
válasz
NandorHUN #28341 üzenetére
Nálam a swype váltotta. Pedig én is nagyon szerettem, és a skinek nagyon tetszettek. Sajnos ezt elcseszték.
Kenny123: Egy kis idő múlva megjelenik majd az alkalmazásban. Teljesen érthetetlen számomra is, hogy miért, de nálam az újra indítás sem segített. Egy idő után pedig megjelenik.
-
kenny123
addikt
válasz
s3nsitivity #28343 üzenetére
Sajátgép, fájlkezelővel a music app-ba tettem, de nem ismerte fel. De akkor jobbat kérdezek: Amit már sync-el feltett, azt hova tette?
-
kenny123
addikt
Van valami megoldás, a htc syncet kikerülve zene másolásra? Ha simán memóriakártyára teszem, nem ismeri meg a zene app. Ha meg csak bölcsőbe dobom a telefont, csak tölteni. egyből felugrik a sync manager, ami nem kicsit idegesítő.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28336 üzenetére
Én 10 éve Sony-fan vagyok (voltam), sosem volt más színes kijelzőjű telefonom (monokrómban nyilván csak Nokia
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).
Ezt viszont kifejezetten imádom! Hívhatsz fanatikusnak, igen, az lettem! Én csak leírtam a tapasztalatom. Nekem az életben nem kell más márka, csak HTC!
(amúgy köszi
)
(#28337) NandorHUN: Dettó... a Swiftkey nálam alap alkalmazás volt. Elsőként volt telepítve erre is, amint hazaértem a T-Mobileból, Play áruház---> SK letöltés. Nem is csináltam addig semmit a telefonnal, amíg be nem volt állítva. És tessék... elrontják.
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.
-
Skilly
aktív tag
válasz
osztraksajt #28328 üzenetére
Neked miota kezdte el a toltesi problemat? Milyen surun csinalja, minden toltesnel?
Kiprobaltal mindent, amit a tobbiek is irtak most nekem jo tanacskent?Off: Szomoru, hogy egy ilyen draga keszuleknek ilyen hibai lehetnek....
-
Pistakiss
őstag
válasz
NandorHUN #28297 üzenetére
Háát!
Egy portrénál pont ez a lényeg, hogy a távoli tárgyak ne legyenek élesek! Egy fényképen egyszerre csak egy, keskenyebb, vagy szélesebb sávban lehetnek élesek a tárgyak, optika! Ezt nevezzük "mélységélességnek", vagy DOF-nak. Ha nyitott a rekesz, vagy közelről fényképezünk, akkor keskenyebb ez a sáv, vagyis kicsi az élességi mélység, ha zárjuk a rekeszt, vagy távolabbról fényképezünk, akkor szélesebb, vagyis nagyobb sávban lesz élesség. Ez tehát nem hiba, ha az optika törvénye! -
hunika1
tag
válasz
Nightfall75 #28295 üzenetére
Kösz a választ. Megnéztem, a P-Sensor mindig jól működik, ha elhúzom a kezem felette. Most meg ,legalább is a 1777 szám hívása közben, ha eltartom, visszakapcsol a képernyő. Ez a diagnosztika kalibrálja (javítja) a problémát, vagy csak egy véletlen egybeesés?
-
jozso1989
őstag
válasz
p-rolee #28331 üzenetére
Euro Park, T-Mobile!
Egy kedves hölgy volt az eladó. Hozzá mentünk befizetni a telefonszámlámat, de közben megláttam a One-t, hogy épp akciós. Rákérdeztem, hogy ez igaz-e? Azt mondta igen, 20 ropi a kezdője a telefonnak, ennyit kell intézni. Már rohantam is haza, és soron kívül fogadott újra (mondta, hogy csak hivatkozzak rá), írtuk is a szerződést.
-
osztraksajt
őstag
Már régebben is jeleztem azt a töltő dolgot, csak akkor még senki másnál nem jelentkezett. Kameralilulás meg emiatt is erősen érik a gari.
-
jozso1989
őstag
Kezdem utálni a HTC-t..
P *szarkazmus*
Ma kipróbáltam a Sense billentyűzetet, mert a Swiftkey irdatlanul gusztustalan lagos lett az új frissítés óta (miért kell ingyenessé tenni és ezzel egyidőben tönkretenni valamit, ami tökéletes volt????). Már herótom van attól, hogy írok valamit, késve érzékeli és állandóan rossz szót ír (arról nem is beszélve, hogy vagy 2 másodperc, amíg feljön a bill.). Vagy én vagyok k*va türelmetlen, vagy tényleg nevetséges lett (utóbbi). Gondoltam kipróbálom a Sense billentyűzetet, egyáltalán nem vártam tőle csodát (swiftkeynél jobb prediktív bill sosem lesz)...
Az mi már, hogy szinte hozzá se érek a Messengerhez, a billentyűzet már be van töltve és írhatok?
Csak ámultam és bámultam. Ez valami k*va gyors! Az első mondatomra visszatérve: már szinte semmit nem használok Play-ről appot, mindenből a gyárit. Sonynál még az SMS appot is lecseréltem, sőt a lagtárcsázót is (így hívom). Ezekből a gyári úgy jó, ahogy van. Imádtam a Poweramp-et, most a gyári lejátszót használom. Imádtam a Nova Launchert (gyönyörű szép a KitKat, tényleg), most a Sense 6.0 van... Most akkor lecseréltem a Swiftkey-t is. Komolyan már lassan 4-5 ezer forintnyi programom vész kárba a Taiwaniak miatt.
Valami elképesztő, mennyire ott van a szeren az M7 mind hardveresen (ez a kijelző... ááá, meseszép), mind szoftveresen. Már értem, miért kapta az év telefonja címet 2013-ban.
Tényleg, aki azon morfondírozik, hogy ezt vegyen-e, vagy valami mást: Csak is HTC One-t! The One csak egy van (illetve már 2, de a másik még emberfeletti drága). Egyszerűen tökéletes a kicsike.
-
SanyikaDC
tag
Arra tud valaki tippet adni hogy honnan tudom meg hogy milyen kamera van a kicsikemben? (:
-
pjen
félisten
Szia 45-75Hz közötti ingadozás semmiképpen nem lehet,gondolj bele egy csomó dolog működése a hálózati 50Hz hez van szinkronizálva.Pl.egy percenként 2880 at forgó villany motor 75 Hz n olyan 4300 at forogna(természetesen a pontos szlipet nem tudom),De az asztali digitális órák töbsége is az 50 Hz vel van szinkronizálva.STB.
Skilly:az nem mindíg baj ha nem tölt túl gyorsan,a nagyon gyorsan töltődő aksik nem szoktak hosszú életűek lenni.
-
ffodi
veterán
válasz
s3nsitivity #28316 üzenetére
Nos ez érdekes amit írsz, mert akkor viszont a hálózat frekvenciára gondolsz, ami megint egész más dolog...... A töltőre ezt az értéket valóban rá szokták írni, míg a kapcsolási frekit biztosan nem (utóbbi elég irreleváns adat). Magyarhonban az egyfázisú vált.áramú hálózat 230 V 50 Hz-es, így ha ez van írva a töltőre az OK. Ezen kívül lehet esetleg egy tolerancia tartomány pl. 45-75 Hz......
A töltők kapcsolási frekvenciája pedig általában néhányszor 100 kHz szokott lenni, már csak azért is, hogy az emberi fül számára ne legyen hallható......
Skilly:
Természetesen lehet a gondod szoftveres eredetű, amit a kikapcsolt állapotú töltéssel ja eséllyel ki tudsz deríteni. Ha az akku szar, az pedig ki fog bukni előbb-utóbb.
-
Skilly
aktív tag
Szia! Koszi a valaszt.
Most toltom egy iphone toltovel, tudom, az nem HTC de most az nincs keznel, olyan csak holnap lesz.
Viszont most is azt vettem eszre, hogy inkabb kapcsoljam ki a telot toltesnel, mert igy egybol beindult a toltes (amugy nem csinalt megint semmit...). Szoval en inkabb szoftveres problemara gondolok, de meg az is lehet, hogy az akkum rosszalkodik (Ha letezik ilyen...) -
ffodi
veterán
válasz
s3nsitivity #28303 üzenetére
"Különböző frekin mehetnek a telók." --> ??
Ha itt arra gondolsz, hogy a manapság használatos (már egy jó ideje az) különböző kapcsolóüzemű töltők kapcsolási frekije más és más, nos ez lehetséges, de az adott problémához semmi köze nincs. A kimenet minden esetben stabilizált egyenfeszültség, tipikusan 5 V (+/- 0,25 V) ha jól emlékszem.
"Baj" akkor lehet, ha a töltő kimenete (feszültségszintre gondolok, tipikusan terhelt esetben) a tolerancián kívülre esik, vagy névleges (vagy valami anomália miatt a jelenlegi max.) kimeneti árama nem elégséges. Sokszor az is előfordul, hogy látszólag nem tölti a telefont az adott töltő, viszont ha rajtahagyod, akkor szépen kúszik felfelé a töltöttségi szint.......
Skilly:
Ahogy a többiek is javasolták, vadássz egy másik töltőt.
A lassú töltés USB-ről pedig amiatt van, hogy klasszik USB 2.0 esetén egy port max 500 mA-t tud szolgáltatni. Töltés közben általában 350-450 mA-t rángat ki a telefon az aljzatból, ezzel szemben az M7 esetében a gyári fali töltő 1 A-es.....a többi innen egyértelmű
-
Stunts666
őstag
válasz
Skilly #28308 üzenetére
Ujrainditottam azt jo lett. Eddig jo... Mindig ejjel toltom a telefont, de nem fekszem le nyugodt szivvel. Hatha nem tolt es nem ebreszt. Multkor tobbet merult keszenletben az ejszaka, mint amennyit most fehervar rallyn mikozben fotoztam, videoztam. Sense 5nel sosem csinalt ilyet.
Szerk.: kellene csinalnom egy hard resetet vagy lehet, hogy nem koser valami a Sense 6al.
-
kenny123
addikt
Mostanabn értesítési sávba kirak a telefon egy utazás -otthon fulet, ezt mi csinálja és hogyan tudom kikapcsolni? Gondolom ez is szívja az akksit.
-
pjen
félisten
válasz
Skilly #28300 üzenetére
Azért attól még,hogy más telót kiválóan tölt még lehet hibás.Haverom vadi új kinai csodájának a töltőjéven próbáltam tölteni az M7 et és ki írta:gyenge töltő használjon gyári HTC töltőt,ergó lehet más telókat a kis hibás HTC töltő is megfelelően tölti.
s3nsitivity:az aksi töltő DC n megy.
-
ndavey
tag
Asszem elkezdett szarakodni a wifim.. Allandoan azt irja, hogy csatlalozva van, de nem tolt be semmit, vagy csak egy rovid ideig.. Valakinek volt mar ilyen? Igaz meg csak itthoni wifivel probaltam.
-
Skilly
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28303 üzenetére
Na erre pl nem gondoltam.
Koszi
Remelem, hogy csak tolto gond lesz.
Viszont ha nem, akkor mehet vissza gariba...Koszi meg egyszer!
-
Skilly
aktív tag
Okes, van egy masik HTC gyari tolto, csak nem nalam, de azt megoldom.
De mi koze lenne a toltohoz?! Ha mas telefont tokeletesen feltolt, akkor a toltonek nem lehet kontakt hiba meg kabel tores... Szerintem, ez ilyen egyertelmu, logikus dolog.
Vagy tul egyszeruen gondolkodom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged