Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
válasz
Nuada herceg #30698 üzenetére
nem ragaszkodás kérdése
2 telefon 2 töltő mert két különböző helyen kell tölteni ha dolgozom -
Nuada herceg
őstag
Én talán még egyszer sem töltöttem a gyári töltőjével.
Már most úgy azt sem tudom hol van. Az előző Sony-m 1 A-es töltőjével etetem.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy baja nem lesz, ha más töltővel töltöd.
Én nem csinálnék ebből akkora ügyet.De hát ki mennyire ragaszkodik a gyári dolgokhoz.
-
Jolet
őstag
úgy tűnik bedöglött a töltőm
este feltettem tölteni és csak merült a telefon :-(
kiírja, hogy töltés, de érdemben nem történik semmi
most feltettem egy másik töltőre és azzal emelkedik a százaléka kérdésem, hogy a töltőre csak egy év gari van?
érdemesebb beadni javíttatni vagy venni kell egy újat? -
-
-
Gino20
őstag
Sziasztok. Az mitől van, hogy kamerám azt csinálja, hogy belépek, de egyből kifagy? Megnyitom és megáll a kép viszont ha valamire ráfotozók akkor azt fényképezi és videónál meg rendesen látom a mozgó kép rögzítést
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30684 üzenetére
Hát, majd ma meglátjuk, milyen. Az eddigi képek alapján bűnronda...
-
Loboda
senior tag
válasz
Ununqatrium #30683 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, megkeresed az alkalmazást, megnyitod, görgetsz felfelé az alapértelmezett beállítások törléséhez, rányomsz!
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
A file managerben ha megnyitok valamit, meg szokta kérdezni, hogy az adott alkalmazással "egyszer" vagy "mindig" szeretném megnyitni. Én sikeresen megnyomtam a lehető legrosszabbkor, hogy "mindig". Hogyan tudom visszaállítani, hogy rákérdezzen az appokra? Töröltem az alkalmazásadatokat, újratelepítettem, de semmi
Megköszönném, ha valaki le tudná írni laikusnak való módon.
-
Loboda
senior tag
válasz
Redplee #30678 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést a beépített mentési lehetőséggel, Dropbox vagy Google fiókba!
Menti a levelezést,híváslistát, alkalmazásokat (adatok nélkül), beállításokat......!
A kontaktokat gondolom a Google fiókodba tartod, az rögtön vissza áll, amint bejelentkezel a fiókodba! -
Redplee
senior tag
a gugli térképet használtam. letöröltem, próbáltam másokat, ugyan ez. megtalálja hol vagyok, de ha állóhelyben vagyok, akkor is "mozog" a nyíl, hogy hol vagyok. Kb. egy 20méteres körön belül, folyamatosan. És a GPS jel is folyamatosan villog. Ugyan ez van azoknál az appoknál, amik használnak GPS-t. A nike+ alkalmazás pirosat jelez vételnél, és ha futok, akkor nem vonalat rajzol a futáshoz, hanem pontokat...
próbáltam gps tool alkalmazást, nem talál fix szatelitet...
-
Parasajt
újonc
Sziasztok!
Jobb mint a knock off.
Egy baromi jó dolgot vettem észre lehet ,hogy már ti is ismeritek aki használja a greenfy nevű alkalmazást annak van egy olyan gyors ikonja(shortcuts) ,hogy hibernate+lock screen ez hibernálja az alkalmazásokat és le lockolja a képernyőt. DE ha a HOME gombon felfele löksz megjelenik egy ilyen (kép)
És megkérdezte , mit akarok alapértelmezettként használni a google keresőt vagy a greenfy+lock screen-t. Szóval ha felfele pöccintek a home gombon normálisan lefagyasztja az appokat és utána minden gond nélkül lezárja a képernyőt. Nem kell hozzá root. -
Redplee
senior tag
A kamera lilulás ugye 1 hónapja kijavítva HTC által, 1 hónapba tellett. Most meg nem jó a gps
tipp?
keresi, ott az ikonja hogy keresi, de pontatlan. nagyjából megtalál... de gps navigációra alkalmatlan...
nike futó appban is a megtett távot nem csíknak jelzi, hanem pontokban, és persze a gps signal is pirosat jelez.ezzel lehet esetleg valamit kezdeni, vagy megint 1 hónapra vissza a htchez..? a telefon másfél éves, még pont garis...
-
pjen
félisten
válasz
hermandani #30667 üzenetére
Lett egy file kezelő
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Pénteken megjött a One-omra a gyári 4.4.3. frissítés.
Ezzel a frissítéssel mi változott?
Mert én semmi újat nem vettem észre -
jozso1989
őstag
Bizony, erre a kérdésre csak szubjektív választ tudsz kapni... De ami miatt mindenképp ezt válaszd bármivel szemben: A telefon bitanggyors, én nem hittem volna, hogy androidos telefon tud így is működni, de a One-nál ez egyszerűen így van. Az érintésekre azonnal reagál, nincs késés (tehát egyáltalán nem lagol a készülék), az animációk gördülékenyek, nagyon pöpec a cucc. Jó, nem fogok hazudni, néha előfordul 1-1 apróbb akadás... gyengus már a hardver.
A kijelző csodálatosan szép, ennél csak az S5-ben levő SAMOLED szebb, nem hiszem, hogy létezhet LCD-ből ennyire szép kijelző! A színek gyönyörűek, szép szaturáltak, meseszép, tényleg! Érdemes a telefonon HDR, ill. természetfotókat nézni, az embernek leesik az álla!
És még egy dolog, amiben valamiért nagyon jó a One. Szerintem a Nexus után ez tud a legjobban multitaskingolni, egyszerűen sosincs újratöltés (ismerősöm S4-e folyamatosan töltögeti újra az appokat)!
Ott, a fémház még. A kamera korrekt, legalább is nekem, én csak ritkán használom, inkább videózok. De itt is előjön a One előnye mindennel szemben: Tud nagyon hangos hangot rögzíteni torzulás nélkül (pl. koncerteken, partykon).
Mit lehetne még írni? Nem szokott lefagyni, sosem kell újraindítani, mert nem lassul be, ezzel a telefonnal csak jól járhatsz!
Az egyetlen negatívum az üzemidő. 1 napot kibír a kicsike, se több, de kevesebb!
-
ChromeX
addikt
válasz
FGyula30 #30655 üzenetére
ja de akkor az akksival nincsenek problémák mondom nem várok kétnapos csodát. csak amit írtam.
más sense 6-ra mennyire javultak mondjuk a képek minőségei egyáltalán javult e valamit vagy csak ui-váltás.
és a "theme" beállításoknál ugye lehet minden fekete mert engem nagyon zavar ahogy néztem azok a színes blinkfeedek meg appok, elveszi a telefon komoly megjelenését. -
-
scr006
tag
válasz
enginev3.0 #30661 üzenetére
Ha kapja, még éppen el lehet fogadni
Egyébként ismerősömnek S5 van, igazából élőben nem csúnya telefon, viszont a kezelhetősége nagyon távol áll tőlem.
Friss modell, kb 1 hónapos, megnyomkodtam, első dolgom az volt, hogy bementem a menübe, haladtam volna lefele, de még a menü aljára értem, kb 3x akadt meg masszívan, itt megköszöntem a kipróbálási lehetőséget, és haladtam is tovább.
Illetve lehet velem van a baj, de én azt AMOLED kijelzőt nem bírnám sokáig használni. Annyira erősek a színek, h már alig vártam, visszaadjam.
-
-
-
scr006
tag
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Üdv,
Igen, jobb lett az M8 kamerája, szoftveresen csiszoltak rajta picit, illetve nekem színűbbnek tűnnek a képek, plusz egy kicsit jobban érződik a képeken a tárgyak elhelyezkedése egymáshoz viszonyítva (közelebb, távolabb (hozzád))
Illetve jó pár plusz "szerkesztési" opciót biztosít, mint például 3D hatás később a képen, ami nekem nagyon tetszik, vagy az Ufocus, amivel a képből ki tudod emelni azt, amire fókuszáltál, és így tovább, csak futólag nézegettem meg, nem sokat fényképezek vele, viszont amit használtam/láttam, az érezhetően jobb lett.
De az a legjobb az egészben, hogy telefonon aki látja a képeket, mindenki kb lefossa a bokáját, hogy "hűű milyen képet csinál", de persze ez a szép kijelzőnek köszönhető
Gépre felmásolva is színesebbek, kevésbé "sminkhatásúak" a képek, de ha belenagyítasz, akkor kb ugyan olyan pixeles, mint az M7 volt.
Remélem tudtam segíteni
üdv!
-
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Semmit nem tudni még az m9ről, de szerintem lesz qhd
-
Lehet hogy hülye kérdés, de az m9-ben várható a QHD kijelző és a nagyobb felbontású Uultrapixel kamera?
M8-nak jobb a kamerája a mélységérzékelővel? -
-
FGyula30
aktív tag
válasz
ChromeX #30652 üzenetére
Nekem volt már minden márka a kezemben ( nem 2 percig ). Jelenleg M7 van és cserén gondolkozok, de csak azért, mert ráuntam. Az a baj, h nincs alternativa, csak az M8, de az meg drága nekem és amúgy is az M7 szinte mindenben tökéletes. Egyedül a kamera felbontás amibe bele tudnak kötni, de engem ez például nem érint. 10x15cm képeket hivat az ember elő, arra teljesen jó és minőségben is hozza amit kell.
Általános minőségérzetben a Htc-nek az Apple az egyetlen ellenfele, de ios-ből köszönöm elég volt.
Minden másban: hang, optimalizáltság, design, kijelző a legjobbak egyike.Nyugodtan vegyél M7-et, nem fogod megbánni, az S4mini után megváltás lesz.
-
válasz
Klaus Duran #30653 üzenetére
-
-
ChromeX
addikt
üdv, szept végén esedékes egy telefonvásárlás, s4 minim volt de az aksi és a touchwizből nem kérek többet köszönöm.
a one mindenképpen tetszik, egy két kérdésem van csak. mennyire éri meg most ezt megvenni egyáltalán van e jobb vétel nála max ebben a méretben, 5 már tul nagy nekem. az aksira itt is panaszkodnak páran de ha egy napot kibir nekem az már bőven jó, nem hard gamelek csak talan nagy ritkán, zene, net, közösségi appok mennek csak. Azt mind tudom miért jó ez a telefon akik itt használják azoktól kérdem, hogy esetleg van e ami miatt ne ezt válasszam (ostoba kérdés ebben a topicbande mégis)
-
Jolet
őstag
válasz
Klaus Duran #30650 üzenetére
számomra is tökéletes, csak kicsit meguntam :-( túl tökéletes
-
-
Jolet
őstag
hihetetlen de lejárt a hűség a telefonomról és megcsapott a változás szele
megérné lecserélni egy oneplus one-ra? -
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #30635 üzenetére
Hát igen, amikor ránéztem és utána olvastam a 4100mAh aksit akkor ez volt a reakcióm
utána meg ez
hogy a többi gyártó miért nem tud ilyen aksit belepréselni, de leginkább a HTC-re haragszom mert ugye ez érint leginkább és maradni szeretnék.
Ami viszont eltántorít a Mate7-től: 1) A 6" nekem nagyon nagy, talán ilyen kis kávával az 5,5" de még az is nagy. 2) Mert One Max copy, de mégsem olyan szép mint az M7-M8. 3) Nincs BoomSound.
-
szekra
addikt
Na basszameg... Elásom magam, hát ebben persze, hogy nincs semmilyen tárhely kártya.. Faszán csináltam egy hr-t úgy h a mybackup pro a tárhelyre mentett...
Még szerencse, hogy a fotókat, videókat, médiát automatice szinkronizálja a dropbox és megvannak.
szerk.: meg szerencsére a htc gyári backupja nagyon jól működik, minden alkalmazást visszaállított nekem.
-
szekra
addikt
Hard reset ugye nem törli az sd kártya tartalmát?
-
szekra
addikt
válasz
4100 mah akku! Nagyon szép tényleg, az ára lesz kérdéses itthon. Amúgy durván hasonlit m7re.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
hátul van a hangszórója, kuka
-
jozso1989
őstag
válasz
Huawei One M7
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon megfogott ez a telefon.
A hátulján a dizájn picit hasonlít az M7-re.
De tetszik hogy fém, nagy kijelzős, a UI is tetszetős...
Csak kár, hogy nem Qualcomm chipset van benne, hanem a sajátjuk...Mondjuk idén már nem cserélem le a One-t.
Ha jövőre valami nagyot dobnak az M9-el, akkor maradok HTC. -
Steve1207
veterán
válasz
Bdanyy #30631 üzenetére
Nem, kb egy hete csekkoltam folyamatosan, mert külföldön már elindult, mondom hátha itthon is. Most meg beléptem weben és már ott figyel fizetős alkalmazásra kattnál a bankkártya alatt, hogy paypal acc hozzáadása, ami eddig nem volt. Utána persze hibaüzit dob a walletthez kapcsolódva, szerintem most állítják át (és a mobilos play is kb ilyen időközönként szokott frissülni).
Vagy csak nálam hülyült be? -
Steve1207
veterán
Na srácok erre vártam, ha online beléptek a play store-ba, már van olyan lehetőség, hogy paypal hozzáadása, így nálunk is elindul elméletileg a hetekben
-
Steve1207
veterán
-
jozso1989
őstag
Jó, érted most nem halok bele egy kis + gépelésbe, csak, hát keresgélni kell a hülye karaktereket. Swiftkey-jel lenne egy SMS megírása maximum 10 másodperc, így meg vagy 1-2 perc, mire összeszenvedem az SMS-t. Már inkább felhívom az illetőt azt kész...
-
szekra
addikt
Gyári töltőt cserélik garanciában? Sajnos tönkre ment benne a csatlakozás, ugyan van másik töltőm, de még is csak jó lenne. Nekem is megérett a telefon garanciáztatásra. (említett töltő, kamera lilulás, hangszóró sistergés stb.)
-
Tiger.
nagyúr
Teljesen ujra raktam a romot.
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #30618 üzenetére
Kb csak a Vipert nem teszteltem, a többi rom-ban mindegyikben működött, amelyik tartalmazta. Megvannak a system/media-ban az időjárás dolgai? Ha a frameworkből hiányozna akkor alapból nem is mutatná sztem.
Eddig volt? Vagy csak ráengedted a régi rendszerre, hogy frissítés, mert akkor ez a baj. Más ötlet nincs hirtelen. -
Tiger.
nagyúr
Masnal sem jo akinek 4,4,3 masa van nem animal az idojaras.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
A probléma konkrétan magáé a rendszeré, gyártótól függetlenül.
Itt és itt is írtam róla, de már az 1.5ben is benne volt.
Hiányzik egy beállítási lehetőség, amivel sms íráskor az unicode karaktereket tiltani lehet.
Ez a régi butatelefonokon alap volt, androidból pedig hiányzik.Egyetlen megoldás a másik irányba hajló ékezetek használata, és akkor rendesen 160 betűt enged.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
Sonyknál van olyan opció, hogy karakterek tömörítése, vagy valami ilyesmi. Akkor lehet írni ékezetes karaktereket és ugyanúgy 160 karakter lesz az SMS.
-
MaddeNNNN
őstag
Tegnapi buli.... Úgy nézem küldhetem én is gariztatni. Remélem viszont, hogy a mikrofont nem cserélik ki
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30611 üzenetére
Nem az asciival van a probléma.
És szinte midnegyik gyártó szív ezzel a "hibával" illetve ez csak nekünk hiba.. ugye nem sokan használják ezeket az ékezetes karaktereket.
Most egy GPE 4.4.4 van fent nekem.. barom gyors és irdatlan stabil és ez a "hiba" itt is fent áll. -
porkiy
aktív tag
-
jozso1989
őstag
Hello! Nem lehet, sajnos, én fordított ékezettel írok SMS-t. á helyett: "à"
Ezt én sem értem, miért nem csinálják meg, szerintem a HTC-n kívül minden gyártónak a telefonja tudja kezelni az ascii karaktereket...
Elvileg ez az app kezeli, de szörnyű az optimalizációja, gusztustalanul akadozik, úgyhogy én letöröltem.
-
net84
őstag
válasz
Steve1207 #30609 üzenetére
Nekem a naptár értesítése már az elejétől fogva nem tetszett. Egy értesítést módosítottam vagy töröltem, akkor is ott jelölte mint aktív eseményt. Inkább kikapcsoltam és visszatértem a 4x3 naptárra (ezt a widgetet egyébként is használom nap mint nap) a 4x1 értesítési sávval.
Ha okosítanák a BF-et és nem a közösségi oldalakra, hírek pörgetésére lenne kihegyezve (nekem ez most ilyennek tűnik), akkor szívesen visszatérnék rá. A közösségi oldalakból kinőttem, időm sincs rá, nem is érdekel, a híreket meg olvasom, ha ráérek (normális méretben). -
Steve1207
veterán
Már írtam a supportnak erre, hogy alapjáraton amikor a BF a totál főképernyő pl (ott az óra meg minden ugye a tetején) akkor egy sima sávban jelezze az adott naptári teendőket és egy másikban a leveleket. Mint pl a kis 4x1-es naptár widget, amikor két napot mutat egymás alatt, csak itt kompaktabb megoldással is meglehetne (kb, mint a dátum kiírása, az fele akkora sáv). Alig foglalna helyet, mindig szem előtt lenne az egész.
Anno használtam alapból aktívnak a BF-et, de így most csak a híreket szolgálja és külön lapon van az óra és a kis naptár, ami részben fölösleges. -
net84
őstag
válasz
s3nsitivity #30604 üzenetére
Igen is, meg nem is.
Nem szívesen cserélném le más alkalmazásra a HTC saját mail progiját.Már túlságosan hozzá szoktam. Sajnos nekem most nagy macera lett. A beállított két mail cím miatt nem egyel kell többet "kattintanom".
De majd megszokom.(#30605) Steve1207 - akkor adott volna lehetőséget a BlinkFeed-ben a mail-ek értesítésre (tudom, azt sem erre tervezték) és gyors elérésére. Megszokás kérdése lesz az egész
.
-
jozso1989
őstag
Egész jó lett a Swiftkey, nem lagol.
Pedig már gondolkoztam rajta, hogy feladom a nagy lustaságom és inkább használom a gyári bill-t, az sokkal gyorsabb, erre jött frissítés tegnap este és baromi jó lett az app! Bár kivehetnék végre ezt a lassított animációt, amivel feljön a bill (nem HTC-s
), de legalább már azonnal reagál és normálisan lehet írni, nincs késés. Szóval, aki ez miatt törölte, az tehet vele ismét egy próbát!
-
Steve1207
veterán
Pont azért szedték ki a widgetek nagy részét, mert alapvetően egy átlagfelhasználó nem tud különbséget tenni (sajnos) a widget és az alkalmazás között. Plusz a design irányvonal is annyira minimalista lett ugye, hogy így jobban megéri alapból az alkalmazást használni, minthogy a widget részét (felhasználói élményre)
-
net84
őstag
válasz
enginev3.0 #30602 üzenetére
Ertem, koszi!
Mar csak azt nem ertem, hogy akkor minek hagytak bent a programot... -
-
net84
őstag
Sziasztok!
Most probalok ONE X-rol a ONE-ra atterni. A widget-ek kozott nem talalom a gyari note-ot, ezt meg meg is szoknam, de nincs ott a gyari pop mail widget sem. Ebbol eddig ketto is ki volt pakolva. Most nagyon macerasan tudom csak olvasni a maileket. Van erre valami megoldas?
Vagy nezzek uj program utan?
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest