Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Valami van a telefonommal,valamiert nem tudom hasznalni mobilnettel a facebookot,meg a bongeszo se ad be minden oldalt.
Wifi-vel minden tokeletesen mukodik.
Valakinek van valami otlete? -
Xaels
félisten
válasz
Krisz79 #29281 üzenetére
Tavaly fél évig M7 tulaj voltam, el kellett adnom anyagi okokból. Most Nexus 5-öt vettem, mert ez fért bele a keretbe.
Az M7 sokban jobb mint a N5 és sebességre majdnem tökéletesen ugyanolyan. Az N5 szerintem legnagyobb erénye a Multitasking. Több mindent elbír a háttérben és kb. itt ki is fújt gyári rendszernél. Ha valami érdekel dobhatsz privit is.
[ Szerkesztve ]
-
Nalninh
csendes tag
Krisz79
Felelve a kérdésedre szerintem a One M7 továbbra is a legjobb telefon a piacon. (én személyes tapasztalatom)
Igaz már nem a legmenőbb hardverrel rendelkezik de nem is mondható gyengének. Kártyafüggetlent használok ha számít neked valamit Antutuban 29/30 ezer pont között mozog. Nem rootolt a telefon gyári Androiddal. Akadásmentes gördülékeny. A Sense pedig igazi elegáns megjelenést von maga után nem beszélve a Fém házról és a Stereo hangszóróról. Könnyen magára tudja vonni a figyelmet. A kamera engem kielégít. Sötétben párja nincs szerintem. De akármikor lőhetsz vele képeket csak a részletekre ne akarj nagyon ránagyítani.Üzemidőben nálam 2 napot bír a telefon telefonálásra netezésre csak wifivel használom. Néha zene.
Kellő odafigyeléssel a futó alkalmazásokra simán bír két napot. -
jozso1989
őstag
válasz
kdennis #29287 üzenetére
Tied az HDR mikrofonos még (mikor vetted?)? Szerintem nagyon jól felvette. Nekem is ezért tetszett meg a One. Sokat járok bulizni és szeretek 1-2 jó pillanatot megörökíteni.
Amúgy csak a Nokiák tudnak koncertet felvenni a One-on kívül. Semelyik Sony, Galaxy, Apple cucc sem tud felvenni hangos környezetben hangot. Illetve Sonyk közül a régebbiek tudtak, érdekes, az újak már nem.
[ Szerkesztve ]
-
sveczo
tag
Hali! Ma jött t-mob 101 re frissítés!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Derrewyn #29290 üzenetére
Ilyet nekem is produkált mostanában egyszer.
Éjszakás voltam így hajnalban ballagtam haza, mondom hallgatok már egy kis zenét, füles be, zene indít és tök néma. Füles kihúz zene indít, tök néma.
Hát beszartam eléggé hirtelen.
Bár először csak azt hittem olyan kómás vagyok, hogy nem hallom.
Főleg, hogy előtte még a meccset streameltem cigi szünetben és az tök jól szólt.Na de nekem is megoldotta egy újraindítás.
Valamint tegnap sikerült megfalnom a 2 GB RAM-ot.
Nem tudom, hogy hogy sikerült de szerintem beakadt az auto killer mert ilyen még nem volt, alig 1 GB fölött kicsivel zabál mindig..
No de erre is jó volt egy újraindítás.[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
Ma érdekeset produkált a One-om:
Reggel szokás szerint bedugtam a fülem a BKV-n, indítom a zenét, megy is a lejátszás, de mégsem szól. Fülhallgatót 1 hete vettem, csak nem hibás. Elindítom nélküle is, hangszórók is némák. Újraindítás megoldotta, de fura volt.Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni hányadik probléma ez egy év alatt, talán 1-2-szer eldobta a hálózatot korábban.
Előző telefonom Moto Defy volt, lenne miről mesélni... Pedig szerettem a kicsikét.[ Szerkesztve ]
-
kdennis
aktív tag
Hétvégén voltunk Keszthely Balatonmáriafürdő-n a Delta Retró diszkóba. Vidéki paraszt gyerek ként király volt.. nem sok ilyen jo hely van Békés megyében. Csináltam egy teszt videót a doktor egyik számáról
Meg vagyok elégedve a mikrofonnal. Vehetne egy picit több mélyet, de jó ez, a kép fényereje is kiválló, bár a lézereket nem szereti ez sem, de jól kezelte!
-
Steve1207
veterán
válasz
szegto #29284 üzenetére
S-OFF van, a temproot nem működik home made módszerrel. Valakinek elméletileg van rá megoldása, de pénzért csinálja (ha minden igaz korrekt és ha úgy se működik visszautalja, viszont baromi drága volt).
Úgyhogy htcdev-es nyitás és ha olyan a készülék lehet S-OFF-olni, de van néhány, ahol arra sincs mód.
(Amúgy a nagy hibákat nyitott telón is javítja a HTC, ahogy olvasgattam a lilulást, volt, aki Tampereddel küldte vissza és annál is kicserélték a kamerát pl) -
szegto
senior tag
Üdv.
Gyári 1.57es HBOOT-ra még mindig nincs root+soff?
Vagy ez már nem is lesz soha csak htc dev-es nyitás? -
Kocsó
aktív tag
válasz
kenny123 #29280 üzenetére
Hello!
Ha gyárilag független, akkor IMEI alapján megmondja neked a HTC Tech Support, hogy érvényes-e és ha igen, akkor meddig a
garijótállás. Onnan kezdve beviheted a hivatalos HTC szervizpontba, akik valószínűleg kiküldik a csehekhez javításra:Smartphone Kft
1073 Budapest Erzsébet Krt. 16
Nyitvatartás: Hétfő- Péntek 10:00-19:00
Telefon: +36 1 445 44 65
web: http://smartphone.hu/
email: htc@smartshop.hu(#29281) Krisz79 csak ajánlani tudom, nekem már a jelenlegi a 2. de harmadszorra is M7-et vennék ha kellene!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Puhatolózok,mennyire vagytok elégedettek a One M7-el?
Jelenleg Nexus5-m van,de keresem az utódját... -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kártyafüggetlen HTC one telefon garanciaztatashoz kell papír, vagy valami belső azonosító alapján csekkoljak garis -e?
Ha nincs papír, hol tudom pótolni?Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29272 üzenetére
nekem 32-es van....
(#29276) jozso1989!
épp most nyitok, rootolok, és teszek fel egy custom romot egy m8-ra.
pazar egy telefon.
nagyon minőségi!
abban viszont egyetértek veled, hogy felesleges az alsó hTc-s fekete sáv.
én abban bízok, hogy az m9 kamerában, és "helykihasználásban" (kijelző/ház) is top-on lesz!
azért az lg ezen a téren jobb:
ime....[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #29273 üzenetére
Lehet, de nem szánok a projektre annyi pénzt.
-
Bdanyy
addikt
Képen nekem sem tetszett, élőben tényleg szebb. De az m7 továbbra is jobban tetszik
-
-
Kocsó
aktív tag
válasz
HUTCHDB #29173 üzenetére
Azért a DUAL, mert így ki tudom váltani a céges HTC Desire X-em (ami emiatt eladóvá vált), tehát most már nem kell 2 mobilt magammal cipelni és mivel "Dual Sim Full Active" így amikor egyiken beszélek, a másikon foglaltat jelez
Már csak rendes tokot kell rá vennem, meg egy 64GB-s SD kártyát (így 32+64GB lesz a háttértár). Üzemidőben, mivel még új nem sokban különbözik az "sima" M7-esemtől, nap végére ~30%-ig csökken (de nekem minden be van kapcsolva rajta ami csak létezik benne)
GSam fenn van, ha állandósul a használati szokásom, akkor majd teszek fel screenshot-ot róla. (egyelőre többet nyomkodom mint általában szoktam, hiába, 3 hónapig nem volt a kezemben M7) -
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29268 üzenetére
Gondoltam G2-re is, de sok jót nem hallottam róla. És ha recseg a kezemben, attól rosszul vagyok. Akkuja viszont bitang állítólag.
i6...igen, ha lesz minimum 4,7-es kijelzője akkor már érdekes lehet számomra.
pjen:
Valahogy a Sony sosem volt a szívem csücske. Nagyon nem szimpatikus. Ettől még lehet jó természetesen.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Laca1212 #29259 üzenetére
Eloben lattad mar az m8-at.
Szebb, mint kepeken!Egyebkent jogos a felvetesed, osszessegeben nincs masik alternativa.
Mar nekem sem one van, de azota is keresem az utodot.
Volt mar i5, z1, es most G2.
Nyaralas volt, kellett a jo kamera.
G2-ben egyebkent van tobb jo ficsor, de az optimalizalas....de a G3 is ugyanez.
Akad szinte mindenhol, docog, stb.
Idegesit is, de amugy meg jo (es nagy) a kijelzo, jo az akku, jo a kamera, es olcso is.Szoval en is keresem az utodot, de lehet i6 lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Igen, garancia ennyiben jobb, mintha én rendelném kintről.
"Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van."
Ez nagyon jól hangzik!!! És tetszik is...
Ha elmenne nálam 1 napot(kb. 15 órát) mindenféle energiatakarékos trükközés nélkül, úgy hogy megy a nyúzás rendesen(min. 4 óra kijelző, összes szinkron, játék néha, wifi és mobilnet állandóan bekapcsolva, stb), akkor már megfelelne.Nem tudom bemerjem e vállalni.
A 16 giga memória bővíthető?Gino20:
Kizárt, hogy ilyet tegyek a telefonomra. Azért köszi.[ Szerkesztve ]
-
vkp
aktív tag
válasz
Mivel magyarországi egyéni vállalkozótól vásárlod Áfás számlável, értelemszerűen ő vállal rá gart.
Annyit kell róla tudni, hogy ugyanúgy kínában zajlik a garos szerviz, viszont neked csak odáig kell eljuttatnod, ahol vetted.
Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van. -
Steve1207
veterán
válasz
HTC E8 ? Kb, mint egy M8 csak műanyag HOX szerű házad lenne, ami szintén jó és az akku is akkora benne. Igaz nem dob sokat, de az is plusz kicsit.
Szerk.: ja meg 13-as kamera, ami szintén jó pont
Szerk2.: am valami battery pack jobban megéri az M7-hez, van már cigisdoboz méretű is, ha szükséges rádugod és kész.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29258 üzenetére
Nem ismerem, csak kérdezem. Elsőre nagyon bejövős...
Ha vennék csak innen.Komolyan nincs egy olyan alternatíva ami ha nem is ugyan ezt hozza mint M7, de legalább hasonlót?
Ami nekem fontos: jó kijelző, a minőségi recsegésmentes ház(mindegy hogy fém vagy műanyag. Bár szerintem csak fémnél tuti a recsegésmentesség), jó üzemidő, gördülékeny sw.
A benchmark-ok és különféle számháborúk nem érdekelnek.M8 drága és nem is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
porkiy
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29251 üzenetére
Sziasztok, ezt merre található: "gomb az összes utoljára használt program törlésére".
-
Laca1212
őstag
Egyre jobban kezd zavarni az M7 harmatos üzemideje. Erősen gondolkozom a lecserélésén. Na de MIRE?
Ugyanis imádom ahogy ONE, kivéve ugye az üzemidejét.Ki mire cserélné? Hmmm?
Amúgy mennyit ér majd 1 évesen? Szürke, T-s, beats kopott, felső hangszórórácson minimális sérülés, amúgy hibátlan . Kamera lilu csak, az még garis cserére vár.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29251 üzenetére
Igen, jól emlékszel
1. tulaj vette (2013.ápr. 16) 210.990-ért, én tőle (2013.júl.15) 120.000-ért, és a "nepper" tőlem (2014.júl.8) 80.000-ért
De legalább már vége a tortúrának.[ Szerkesztve ]
-
-
Gino20
őstag
Elképzelhető, sőt ha azt mondod utána jártál biztos így van, de számomra nem releváns és a már említett árkülönbség miatt (persze én is jobban szerettem volna újonnan, de nekem nem ér 55-60 ezer forintot).
Szoftver: na rányomtam a keresésre és talált újabbat, de csak 4.2-t. Az elképzelhető, hogy végig kell lépegetni az előzetes szoftvereket, hogy eljusson a 4.4 szoftverig?
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gino20 #29246 üzenetére
(#29246) Gino20: Mert te "sufni" gsm-eket nézted, akik szintén Kínából hozzák be szürke importként a 802w-ket.
De mivel körüljártam a témát, tudom, hogy már az EU-ban is lehet kapni 802w-t teljesen hivatalosan magyar nyelvvel (NEM magyarítottal!) és akkor 2 év HTC garancia van a készülékre és nem az, amit te is említesz (1év+2év sw), amit az eladó boltban érvényesíthetsz csak.
nem tudom, hogy azt kiolvastad-e az írásomból, hogy nekem is DUAL SIM-es vanés nekem már a 4.4.2 @ Sense6 páros virít a ONE-on
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29242 üzenetére
(#29242) s3nsitivity: teljes mértékben igazad van, nekem is megfordult a fejemben, hogy ráverem a teljes vételárat (210.990 HUF) de örültem, hogy végre vége a tortúrának és mehettem az új, 0 perces, 2 év gyári garis HTC-ért
(#29244) san01:
[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
A csomagolás nem probléma, a gari meg akárhol néztem csak 1 év teljes körű + 2 év szoftveres garit vállaltak.
A másik amiért a használt mellett döntöttem az az, hogy újonnan a one dual sim kb 130-140 ezer ez meg 80 volt. A desire 816 meg csak nem egy ONE. Amúgy még garival is mondhatni, hogy szerencsém van, mert eladó igaz ezt szóban, de garantálta, hogy pl ha fél év múlva bármi gond van a készülékkel szóljak neki és XXL-es rokona megcsinálja, de ha pl tönkremegy a hangszóró akkor veszek hozzá ebayról és szervizes ismerősöm akivel szoftvert akarom frissítetni kicseréli.
Szoftver: 4.1.2 sense 5 van rajta és ahogy elnézem a dualra nem is talált sense 6-ot -
Nazara
őstag
válasz
CptAdamica #29244 üzenetére
Itt is!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29239 üzenetére
Na hát hozzám már 4.1-el került.
Amúgy meg egy 2012-es Nexus 7-et nyúzok ami ugye szintén tegra.
Vannak reccenések de elhanyagolható, inkább a memória kevés benne mint a soc gyenge.(#29240) Kocsó
Örülök ,hogy megoldódott bár én 80-től jóval többet kiszedtem volna belőlük.
Annyit kapsz egy használtért is.[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gino20 #29204 üzenetére
(#29204) Gino20: a helyedben én megfontoltam volna, hogy újat vegyek, ráadásul 2 év gyári HTC garival és EU-s piacra szánt "csomagolásban".
A kérdésem hozzád (illetve akinek DUAL SIM-es verzió van) az lenne, hogy neked is elérhető OTA-n a Sense 6 és az Android 4.4.2, mint nekem? (HTC_032 a CID-em)(#29174) Tiger. látod, nem clone-t kaptam
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
(#29172) s3nsitivity
(#29173) HUTCHDB
(#29174) Tiger.
(#29175) BenHansNa akkor befejezem a sztorit. Remélem más nem esik bele ilyen (vagy hasonló) csapdába.
Összefoglalva: 2014.04.16-án (egy nappal a gari lejárta előtt) beadtam szervizbe a ONE (M7)-esem kamera lilulás miatt. Ápr. 22-én a cseh HTC javította (kamera csere), 1 nappal később visszaküldte a készüléket. Ekkor még nem kaptam megMáj. közepén hívtam a boltot, hogy mi van, mondták hibásan jött vissza a készüléke, ezért újra kiküldték.
HTC-t felhívtam, mondta, hogy máj 22-én újra visszakerült a telefon a cseh szervizbe, akkor már hibaleírás nélkül, cseréltek benne alaplapot (ezzel visszaállt O2 függővé) és akkumulátort. Még mindig nem került vissza hozzám a telefon, hetente hívogattam a boltot, mindig "leráztak" azzal a szöveggel, hogy a szerviz lassan dolgozik.
Nagy sokára (jún.18) mehettem a telefonért Csepelre egy "szervizpontba". A helyszínen tapasztaltam, hogy a készülék szét van barmolva (képek itt). Mondtam, így nem vagyok hajlandó átvenni, ráadásul a SIM-et betéve nem mászott fel a hálózatra, 8 jegyű hálózatfeloldó PIN-t kért. Tehát visszaadtam a telefont.
1 hét múlva megint jött az SMS, hogy mehetek érte, kimentem megint Csepelre, de azon kívül, hogy a SIM-et most már felengedte a hálózatra, a ház ugyanolyan szétbarmolt állapotban volt. Akkor már megtelt a pohár és a főnököt követeltem a boltban, de mivel a bolt csak egy "átvételi pont" volt nem sikerült senkire ráborítani az asztalt. Telefonon ekkor már a fogyasztóvédelemmel érveltem, ígéretet kaptam, hogy kicserélik a házat, ekkor már mondtam, hogy többet nem vagyok hajlandó kimászkálni a "világ végére" leadni/felvenni a telefont, így a belvárosban adtam/vettem át ezután.
Ez megtörtént, tettek rá egy használt (98%-os) házat, amivel nekem semmi bajom nem volt (mivel előtte sajnos leejtettem betonra és 3 sarka is megütődött), júl.4-én visszakaptam a telefont. Szinte minden klappolt (elsőre), a megállapodásunknak megfelelően ~80 nappal kitolódott a gar.idő. Mondhatni örültem, mint majom a..., elkezdtem újra belakni a régóta várt kütyűmet, de arra lettem figyelmes, hogy a wifi bizony köhög benne. 0,02-0,08Mbps letöltést produkált úgy, hogy a mellette 5cm-re lévő HTC Desire X-em 25/20-as sebességgel "döcögött".
Telefon elő, hívom a tagot, hogy nem jó, a wifi, köhög. Mondja másnap elviszi és megnézeti a Telemax-ban (előtte is oda hordta, megtaláltam a munkalapokat a weboldalukon, IMEI és munkalap szám párossal lehet lekérni). Tehát telefonom újra vissza a szervizbe
Másnap hívtak, hogy az alaplap, amit a 2. körös javításnál cseréltek okozza a hibát. Felajánlotta, hogy másnapra megjavíttatja a Telemax-al, vagy ha azt nem kérem, akkor kiküldik a csehekhez, ami min. 10 nap. Na ekkor telt be a pohár (már sokadjára) és mondtam, hogy akkor itt a vége, vagy kifizeti a telefont, vagy irány a fogyasztóvédelem. Sikerült megállapodnunk 80.000 kemény magyar valutában, amit még aznap megkaptam cserébe a telefonért és a nálam lévő tartozékaiért.Másnap (júl. 10) elmentem az edigital-ba és megvettem (akciósan) 140.000-ért a HTC ONE 802w DUAL SIM-es telefont 2 év gyári HTC garanciával.
"Röpke" 3 hónap alatt sikerült a sztori végére érni, ami szerencsére happy end-el végződött számomra. (nem számolva a 3 hónapnyi idegeskedést)[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29231 üzenetére
1-2 optimalizálás játék terén, de igazából a tegra exkluzív csilivili tudást később bárhol belehetett kapcsolni és jobban mentek máshol, ezért is szégyen... Tudod, hogy a tegrától eltekintve nagyon szerettem (volna) a HOX-ot
Felépítésre se egy nagy innovációk a következő szériák, csak dupláznak, tripláznak, meg kisebb a csíkszélesség és kész. Még a Tegra 4-es MI3-nál is látni videón, hogy az is akad, K1 úgyszintén, egyszerűen rossz alapra építkezik az nvidia (T2-es P990-et is használtam, az is lagolt). Attól, hogy Antutubetyárok lesznek meg gyors egy app még akkor is megőrülsz a lagtól
Amikor már Asus-ék és Google-ék se tudnak mit kezdeni ezzel, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy tényleg valami baj van vele.(#29232) s3nsitivity: Sense 4 is lagolt, ez a tegra nyavajája (4.1-nél jött helyre, hogy visszabutították a Sense grafikai elemeket és megnyúlt az áttűnések ideje picit). Ugyanígy ahhoz képest hasított egy CM rom, de ott is voltak döcögések.
(#29238) Bdanyy: ez sajnos ilyen lett, nekem is hiányzik, praktikusabb volt úgy, hogy egyből lőhetted a videót is.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Valahogy be lehet állítani a kameranal, hogy ne legyen 2 kattintas fotorol videóra váltani? Régi sensenel ugye 0 volt, mert egymás mellett volt a video meg a fotó gombja. Lehet csak én nem találok valamit, mert nehéz elhinni hogy ennyire tulbonyolitottak volna szándékosan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29235 üzenetére
Nekem volt gondom a sensevel...
A touch diamond igenis akadt, laggolt betyarul... (wp6) -
s3nsitivity
addikt
válasz
HUTCHDB #29234 üzenetére
Biztos.
AZ igazat megvallva nem vagyunk már valami erősek soc-ban.
És igen a gpu mindig is gyengus volt.
Előnyünk csak az atom stabil rendszer.Visszatérve a HOX-ra, szerintem se volt azzal semmi baj.
Nekem amíg Sense 4+ volt rajta tökéletes volt, voltak apróbb megreccenések de alig alig valami.
A Tegra meg tökéletes volt játékra. Ez ilyen valamit valamiért kategória.De én tényleg végigmentem az összes Sense verzión és egyikre se volt panaszom, főleg a shipped sensekre. Amíg azzal használtad amíg kiadták tökéletes volt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #29229 üzenetére
Nekem mas velemenyem van.
Nagyon jo, es sima a rendszer HOX-on is.
A tegra igazabol a kerneleknel karav be, de anno mi ketten ki is beszeltuk ezt HOX tulajkent.DE! (Ezert lehet meg fogtok kovezni...
)
Az angry birds es a subway surf is minimalisan, de akad m7-en, viszont HOX-on abszolute nem.
A tegranak jatekoknal van elonye, legalabbis amit en probaltam azokon.En azt mondom, hogy a one x is nagyon jo ar/ertek aranyu telefon meg most a hasznalt piacon, mert semmiben nem kell szegyenkeznie.
Egy 40-45e ft. arfekvesben megkozelito minosegu, tudasu, optimalizaltsagu keszulek nincs.[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Kezdek kicsit parázni, leadtam a telefonom múlt héten, 8.-án érkezett be a szervizhez, először 13,.a volt az átvehető dátum, aztán 15, majd 17, most már 19.-e a legfrissebb várható elkészülés dátuma.
A hibák amivel leadtam:
- Kameralilulás
- Pixelhiba
- GPS használatnál a készülék olyan hőmérsékletre felforrósodik hogy nem lehet megfogni.
- A készülék oldalán végigfutó fehér csík sárga illetve fekete.barna színkombinációt vett fel.
- Készülékház illesztési hibákRemélem hétvégére elkészül mert amit kaptam cseretelefonnak Samsung Note 2 egy rakás kaki a One-hoz képest és lassú mint a dög...
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Ott a tegra volt egyedül a baj, annak tök mindegy mi van rajta akadt, mint a fene
-
jozso1989
őstag
válasz
osztraksajt #29225 üzenetére
A költői vénát csak úgy nem lehet elrejteni!
-
-FreaK-
veterán
válasz
s3nsitivity #29226 üzenetére
Nem egészen.. a Sense 5el-is csak javult a rendszer sebessége. Bajok még Android 4.1 alatt voltak főleg, ott is inkább csak az első verzióknál, amíg ki nem vették képernyő lapozasok speckó effektjeit. A Sense5 azért még dobott a sebessegén. Nem tudom te mit használtál, de nekem még az van a kezemben, amiről ezt a hsz-t írom
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29224 üzenetére
Tényleg szép hasonlat volt csak téves.
Ott a sense 5 volt a víz választó. Addig tökéletes volt, azzal már biza voltak bajok. Az összes sensen végig mentem, a wp hez valókon is. Mind tökéletes. Még a szutyok wpn is jók.
Bár ha nem jött volna a sense 5 -rá akkor meg felháborodás lett volna. De sense 4+ al az is áll az volt tegra ide oda.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz
osztraksajt #29219 üzenetére
Nekem megmarhulna tuti a teló, ha 1e+ könyvjelzőt beszinkronizálna, így alapból nem szinkronizálok, de tény, hogy amikor teszteltem nekem is a firefox adta vissza a legjobban (főként testreszabhatóságra) az egész folyamatot.
Más: Android L Prev: most néztem, rendszerileg nagyon gyors, érezni, hogy hasítana, viszont ez az általam is istenített GUI háát... amennyire tetszett a bemutatón, élesben kb olyan ocsmány, mint a Holo UI, nem szép. 1-2 dolog nagyon frappáns (már amit épp enged), a színek/alakok tényleg kifinomultabbak, jobban összhangban vannak. A notifi menü olyan iOS szerű, hogy tovább tudod "bontani" lehúzással. Összességében ide is kell a Sense nekünk, elvégre ezért szeretjük.
Másik más érdekességként: Maximus 42-es romhoz elméletileg jött OTA update. Ugye hivatalosan kint sincs a 4.4.3, biztos valami fejlesztői OTA, csak fura, mivel úgy volt, hogy elméletileg ezt átugorják.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
HDR-hez: nem csoda a színkülönbözet, hisz olyankor egy alul- és egy túlexponált képből készül a felvétel, videónál is. Ez látvány cucc a részemről, nem sok köze a valósághoz. Képeket lehet szépeket lőni vele olyan környezetben, de el nem tudom képzelni, hogy a videók 99%-ban HDR-t használjon az ember.
A múltkori böngésző kérdéshez: nézelődtem kicsit, érdemes lehet kipróbálni a Now Browser-t, rettentő kicsit és egész pöpec (160kb
). Ezen kívül van a Dolphinnak a Dolphin Zero, kilépéskor töröl minden jelszót, előzményt és amit csinált az ember épp, mondjuk privát browsernek, ez se rossz.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29214 üzenetére
de te sem, amiről én
(#29216) ndavey: Igen, eléggé érdekesek olyankor a színek, legalább is sötétben... nekem olyankor néha belilul az egész videó és akkor javul csak meg, ha átváltok fényképezőre és vissza videóra.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
Azert nezzetek meg a video modokat egy sotet szobaba, csak vakuval.
Durva fenyero kulonbsegek vannak. Ennek tudataval is lehet jatszani a korulmenyekhez merten. -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29212 üzenetére
Szerintem eléggé elbeszélünk egymás mellett, szóval hagyjuk a témát.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29211 üzenetére
A játék nem ugyan az mint a szemed működése..
Valamint a szövegértésedben hibákat vélek felfedezni..
" Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni. "
Szemmel látva más.. maga a látás folyamatos, az idegsejtek nem adnak folyamatosan jelet. Ha a retinában egy receptor ingerelünk, ergo látsz valami változást akkor ez kisül, és a jelet küld az agynak. Ha a jel elküldése és megérkezése között történt változás akkor azt nem dolgozza fel. Ezért van pl, hogy az autón a kereket gyakran úgy látod, hogy áll.
Nem azt mondtam, hogy nincs különbség hanem azt, hogy nem 60 FPS-el lát a szemed. Hanem 24 fölöttel.
Igen a 60 is 24 fölött van de mindent amit 24 FPS fölött látsz az mozgókép.
Ezért szokott az átlag videó 25-30 FPS-el készülni.A játékokat meg ne keverd ide mert teljesen más a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29210 üzenetére
Mert te nem látod a különbséget 30 és 60 fps között?
DDDD Ne már. Akkor én volnék sasszem?
Ez ugyanaz, mint amikor azt magyarázza az Apple az emberekbe, hogy 300 ppi felett nem lehet látni. Mégis ismerősöm 300 ppi iphone 5-öse pixelesebb a One 468 ppi-je mellett.
szerk: Nem tudom, szoktál-e játszani PC-n, gondolom igen. Na most ott is a 60 fps-re kell törekedni (multiplayerben 100 fps+-ra). Reakcióidő miatt... mivel igen is látod és felfogod, és tudsz rá reagálni, mert gyorsabb, valósághűbbnek hat. Ha 60 fps alatti, akkor szaggat, lassabb az egész és hamar elvérzel.
Az iOS is stabil 60 fps-sel működik pl... ugye, hogy észreveszed egy iphone és egy galaxy mini között pl. a különbséget?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Nem tudom, nekem valahogy hihetetlen, hogy a 400-as sanpi ennyivel kevesebbet zabálni.
(#29207) jozso1989
24 FPS amit még az emberi szem kiszúr mint álló kép, így videók 25-30 FPS-el szoktak készülni.
A 60 FPS ritka mindenben és ezért lesz sokkal élethűbb. Mert az emberi szem ezt még képes feldolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Gino20
őstag
válasz
enginev3.0 #29205 üzenetére
Hát a gond az, hogy abszolút nem értek a rootoláshoz. Szerintem az a tuti ha nem most kezdek el gyakorolni hanem oda adom szervizes ismerősömnek (hátha a google play hibaüzenet is megszűnik).
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #29194 üzenetére
A GSMArena tesztje alapján mondtam. Ott elég jól szerepelt.
-
-
Gino20
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Beléptem én is a one tulajok közé és végül a használt one-t vettem.
Iszonyat jó minden szempontból: sebesség, kijelző, kézben tartani, navi, kamera, hangszóró, fém burkolatAzt miért csinálja, hogy hibaüzenetként kiírja, hogy a play áruház leállt?
Azt mondjuk eladó elfelejtette közölni, hogy kínából származik ez a dual sim verzió a MORE LOACLE nevezetű progival magyarosítja és a hálózati töltő nem az itthoni szabványoknak megfelelő ( 2 dugvillás és nem 3) , de azt hiszem bőven belefér
Még jó, hogy cimbi szervízben dolgozik és oda adom neki, hogy dobja rá a magyar sense 6-ot
-
baani59
aktív tag
Dolgoznak a fiúk az Xda-án.
[PORT] [ROM] Android L Developer Preview for HTC One [ALPHA]
Sajnos még nem működik:
WiFi
Bluetooth
Data
Sensors (except GPS)
Camera
SoundÉn még várok vele egy kicsit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest