- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sienthe
tag
Nos valóban csak az előző hsz-re alapozva valóban kicsit érthetetlen lehet. Írtam már erről korábban, de az jogos, hogy nem várhatom, hogy erre bárki emlékezzen.
A telefon nem most lett nyitva, hanem egy évvel ezelőtt. Akkor hibátlan volt még. A baja most is "csak" a standard kamera lilulás. Most az S-OFF lett hozzátéve, amit valószínűleg nem léptem volna meg, ha hamarabb telefonálok.
Azt meg arra alapoztam, hogy mégis megjavítanák, mert már más erről beszámolt itt régebben arról, hogy visszaállította a gyári rendszert és minden további nélkül cserélték a kamerát.
Egyébként a magyar htc ügyfélszolgálat és a cseh szervíz ugyanazt az ellenőrző kört futja le? Itt érzek esetleges ellentmondást.
-
Sienthe
tag
Üdv! Megcsináltam az S-off-ot a készülékemen, azután biztos ami biztos felhívtem a HTC ügyfélszolgálatot, hogy ugyebár érvényes még a garanciám. Lehet, hogy fordítva kellett volna csinálnom, ugyanis nemleges választ kaptam a htcdev.com-os nyitás miatt. Van tapasztalat valakinél, hogy érdemes-e ennek ellenére elküldenem garipapírral (azon még júl 18-ig érvényes garancia áll), vagy inkább törődjek bele, hogy ilyen marad, ha nem akarok egy bazi nagy számlát kapni vissza a készülékemmel?
-
Sienthe
tag
Sziasztok! Lassan közeledik a garanciaidőm vége, ideje lenne meglépnem a kamera lilulásos probléma miatt a szervízt. A telefonon nyitott bootlader jelenleg, ami a htcdev.com-on lett nyitva. Oké, tudom, hogy elvileg ez garancia megvonás, de mivel többen is beszámoltatok arról, hogy ez nem teljesen van így, ezért úgy döntöttem, hogy bepróbálom én is, sokat nem veszíthetek...
Tehát a telefon státusza jelenleg:
- TAMPERED
- UNLOCKED
- S-ON
- HBOOT-1.57.0000
- RECOVERY: TWRP 2.8.5.0
Szóval a kérdés az lenne, hogyan lehet visszaállítani a gyári állapotot?
TWRP mentésem van az eredeti rendszerről. -
Sienthe
tag
+1 Az én ébresztőm sem kapcsolt be. Szerencsére a feleségemé 5 perccel későbbre van állítva, arra keltem én is...
-
Sienthe
tag
Ezek szerint ha a htcdev.com-ról van nyitva a készülék, akkor nem is érdemes a garanciális javítással próbálkozni, mert úgyis elutasítják? Nálam a kamera lilulás tapasztalható, és a htcdev.com-on nyitottam. Gondolkoztam rajta, hogy mielőtt lejár a garancia elküldöm megcsináltatni, de ha felesleges, nem nélkülözném hetekig a telefont. Egyéb baja nincs és ez sem akkora, amivel ne tudnék együtt élni. A telefon egyébként S-ON, mivel HBOOT 1.57 van rajta, amit nem tudtam off-ra tenni. Viszont ez sem zavart, mert igazából nem gátol semmiben. Most is a Maximus HD 52.0.0 fut rajta szépen.
-
Sienthe
tag
-
Sienthe
tag
Sziasztok. Múlt héten lettem egy One tulajdonosa és nagyon pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban.
Egy LG 4X HD-ről váltottam és hát ég és föld a különbség...
Viszont eddig minden Androidos telefonomon futtattam custom romot, ezért birizgál, hogy ezen is ki kellene próbálniLekukázni nem szeretném, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mit szabad ráengedni. Eddigi tapasztalataim szerint root, bootloader nyitás, custom recovery, custom rom volt a sorrend. Volt viszont a feleségemnek régebben egy HTC Wildfire telefonja és mintha onnan úgy rémlene, hogy azt nem volt túl egyszerű megoldani. Arra CM került, mert a telenor csak angol szoftverrel forgalmazta...
Tehát ha valaki kisegítene linkekkel, leírással, annak nagyon örülnékElőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest