- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sienthe
tag
Sziasztok. Múlt héten lettem egy One tulajdonosa és nagyon pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban.
Egy LG 4X HD-ről váltottam és hát ég és föld a különbség...
Viszont eddig minden Androidos telefonomon futtattam custom romot, ezért birizgál, hogy ezen is ki kellene próbálniLekukázni nem szeretném, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mit szabad ráengedni. Eddigi tapasztalataim szerint root, bootloader nyitás, custom recovery, custom rom volt a sorrend. Volt viszont a feleségemnek régebben egy HTC Wildfire telefonja és mintha onnan úgy rémlene, hogy azt nem volt túl egyszerű megoldani. Arra CM került, mert a telenor csak angol szoftverrel forgalmazta...
Tehát ha valaki kisegítene linkekkel, leírással, annak nagyon örülnékElőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest