Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sienthe
tag
Sziasztok. Múlt héten lettem egy One tulajdonosa és nagyon pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban.
Egy LG 4X HD-ről váltottam és hát ég és föld a különbség...
Viszont eddig minden Androidos telefonomon futtattam custom romot, ezért birizgál, hogy ezen is ki kellene próbálni
Lekukázni nem szeretném, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mit szabad ráengedni. Eddigi tapasztalataim szerint root, bootloader nyitás, custom recovery, custom rom volt a sorrend. Volt viszont a feleségemnek régebben egy HTC Wildfire telefonja és mintha onnan úgy rémlene, hogy azt nem volt túl egyszerű megoldani. Arra CM került, mert a telenor csak angol szoftverrel forgalmazta...
Tehát ha valaki kisegítene linkekkel, leírással, annak nagyon örülnék
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lekukázni nem szeretném, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mit szabad ráengedni. Eddigi tapasztalataim szerint root, bootloader nyitás, custom recovery, custom rom volt a sorrend. Volt viszont a feleségemnek régebben egy HTC Wildfire telefonja és mintha onnan úgy rémlene, hogy azt nem volt túl egyszerű megoldani. Arra CM került, mert a telenor csak angol szoftverrel forgalmazta...