- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #28194 üzenetére
"...öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele...néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus..." ne már..." -> Ezeket most komolyan is gondolod...?
Nem jövök rá, mégis miben jobb...? Akksiidőben? Kijelzőben? Prociban? (One vs Nexus 4). Egyedül a frissítésekkel jár előrébb, de tényleg ennyit jelentene...?
-
NandorHUN
addikt
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Új témák tényleg jók és én is megszoktam már, még akkorról mikor nem volt ilyen lassú, de elég zavaró, megnyitáskor kb. kicsivel több mint 1s míg felnyílik, illetve míg lecsukódik. Új témáknál meg nem látom, hogy melyik betű mögött van a kérdőjel, felkiáltó, számok stb... :/
-
saintex72
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
Annyival nem ér többet. Az öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele. Mondja is mindig, hogy egy cserében benne lenne, rádob valamennyit. Néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus, kevés dologban, de van.
Más kérdés, hogy 50 ezernél kevesebbért találsz e a nejednek normális telefont. Ha azt nézzük lesz két jó telefonotok, úgy már lehet, hogy megéri. -
-FreaK-
veterán
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Én One X-en használom, de nekem a frissítés előtt is lassú volt, ezért két hete elkezdtem megint a Sense billentyűzetet használni. Igaz a predektív tényleg közel sincs az SK-hoz sajna. Viszont a frissítés óta én nem vettem észre számottevő lassulást, jobban mondva ugyanolyan akadozós mint előtte
szerk.: nekem egy mp. alatt jön fel a bill. a szövegmezőre nyomva, csak akkor lassú mikor elöször használom aktiválás után.
-
jozso1989
őstag
válasz
NandorHUN #28188 üzenetére
Érezhetően lassabb lett a tegnapi okádék frissítés óta (amióta ilyen hányás színű skineket kapott, a Holo az egyetlen, ami illik a telefonhoz). Viszont, mintha még durvábban kitalálná a szavakat... már szinte gépelni sem kell semmit és azonnal tudja, mit akarok.
Nagyon megszoktam a Swiftkey-t, jobban tetszik a Sense billentyűzet, szebb, és -most már- gyorsabb is. Tegnap direkt kipróbáltam, mert nagyon idegesít engem is, hogy néha belassulgat, de közelében sincs a Swiftkey-hez a Sense-nek prediktív szövegbevitelben. Na meg egyik billentyűzetnek sem. Amióta droidozom, használom a SK-t és már nem tudnék leszokni róla, ha fél órát töltene sem, túlságosan megkönnyíti a mobilos "életet".
(#28185) A_ScHuLcZ: Mindenképp jó választás a One, ebben nem tudsz csalódni. A G2-höz képest is simán ég és föld felhasználói élményben, hiába kap 342342-vel több pontot antutuban, meg hiába snapi 800, a One meg "csak" 600... Sense 6.0 frissítés óta nagyon gördülékeny és gyors lett a készülék. Bár eddig is az volt, de most valahogy sokkal gyorsabbnak hat. Jól fogja a térerőt, wifit, szépen szól, fülessel egy álom! A kijelző nekem borzasztóan tetszik, gyönyörű színei vannak, pengeéles, ez előtt egy Xperia SP-m volt, képzelheted a különbséget a full HD SLCD3 és a TN hulladék között... Viszont szerintem pl. a G2 sokkal fényesebb, a One full fényerőn sem olyan vakító. A böngészés valami leírhatatlan élmény a cuccon, imádom a gyári böngészőt, ami kétujjas nagyításra, kicsinyítésre automatikusan tördeli az oldalakat... mit írhatnék még? Nem véletlenül kapta az M7 2013-ban az év telefonja címet.
-
Juliuska
senior tag
válasz
NandorHUN #28188 üzenetére
csupán kíváncsiságból/viszonyítás kedvéért tettem ismét a gplay-on kaphatót, de akkorát csalódtam a korábbi verziókhoz képest, h azonnal le is töröltem (de nem a lassúsága miatt szabadultam + tőle). FeRRaR1 által javallt Multiling viszont meglepően jól idomítható...marad is egy db-ig.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
4.4.2 van rajta, és már a második frissítést kaptuk ezzel a verzióval, szóval jól állunk viszonylag, ha az asszonynak adod az N4 et, akkor mindenképpen M7-et vegyél magadnak, G2 felejtős.
Ez a megéri e, olyan kérdés, hogy ha nem keresel vele pénzt, vagy nem hozza vissza az árát, akkor nem éri meg, szóval 99% hogy NEM
De ezzel a telefonnal mindenképpen jól járnál, próbálj ki egyet, élmény használni. Alsó - közép kategóriás telefont nem ajánlom, főleg N4 - HTC One vonal után/helyett...
NandorHUN
Nem tudom, én soha nem használtam, de sokan szidták a frissítés után most. Multilinget használok, mert tökéletesen magamhoz tudtam szabni.
-
Kiskopika
senior tag
SwiftKeybe be lehet állítani, hogy ne a dupla karaktereket használja?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehetőleg elfogultság nélküli válaszokra lennék kíváncsi, bár tudom ezt nehéz kérni a telefon saját topicjában.
Jelenleg N4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.
-
SanyikaDC
tag
Nálatok fekete m7 felső alsó éleinél okoz apró kopásokat a tok használata? Nélküle nehezebben kopik?
-
osztraksajt
őstag
válasz
Leafnshit #28181 üzenetére
Hát azért az hogy 303-ról 305-re felment az EURHUF keresztárfolyam pár nap alatt szerintem a "durván gyengül"-től azért elég messze van.
Ez az árban kb 6-700Ft környéki változást indokolna ilyen összegnél.
De úgy egy hete szintén 305-volt mint most, és utoljára januárban volt 302 alatt, áprilisban meg ráadásul a 310-et karcolgatta.
-
Dr. Maci
tag
Már elég régóta szeretném megvenni ezt a telót. Azt mondja meg valaki, hogy az hogyan fordulhat elő, hogy két hete még 120.540 volt az expansys-on, most meg 10.000-el több?
Olyan jó lenne, ha visszasüllyedne az ára, jó nagy marha voltam, hogy nem rendeltem meg
-
osztraksajt
őstag
válasz
enginev3.0 #28178 üzenetére
Pedig én még azért nem frissítettem, hátha.
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek most hogy kijött a Sense 6 régi nem frissített készülékekre mekkora az esélye, hogy kijön egy nem garivesztős S-OFF?
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #28166 üzenetére
Dejóóó!
Köszi az infót! Most van a logisztikai központban úton visszafelé a szervizből a One-om, így PC-ről nyomtam rá hogy telepítés, és azt írta hogy rövidesen telepítve lesz a készülékemre, amit holnap kapok vissza.
Szóval holnap kapom vissza a telót. Valakinek van tapasztalata, hogy mivel most PC-n ingyenesen nyomtam rá, akkor ha holnap bekapcsolom szervizből visszakapva a telót elkezdi majd leszedni még az előző napi ingyenességre jogosultan? Playen már a saját alkalmazások közé berakta és az alkalmazásnál telepítvét ír...
köszi
-
FeRRaR1
őstag
Ha valaki esetleg hasonlóan beteg lenne mint én, mármint ha ez annak számít, hogy nem akarja lecserélni a szeretett bevált csengőhangját egy új ráerőltetett nemtetszőre, akkor itt egy régi sense hangok válogatás, amit most csináltam nemrég: [link]
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Aki légfrissítette a Galéria alkalmazást :A playes frissítésben az újdonságok érdekelnének...
Hol találom ezeket?
-
Injun
senior tag
.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #28169 üzenetére
Próbálj meg rajta napfényben gépelni, majd felidegesít
Arra valaki nem tud megoldást, hogy a BF a naptárbejegyzéseket mutassa? Régebben bejelöltem a naptár alkalmazást és ott volt oldalt, most be van jelölve és nincs oldalt, ha elhúzom a BF menüjébe, hogy külön rábökhessen az ember. Foci VB miatt kellene, olyan idióta progik vannak, inkább csináltam egy külön naptárat a fiókba a meccsekről.
-
FeRRaR1
őstag
SwiftKey keyboard ma ingyenes a playen, mondjuk én pont Multilinget használok, de hátha valakit érint
Más:
Ez a sense 6 update valami förtelmesen undorító csengőhangokkal rendelkezik, ezért most ünnepélyesen bejelentem, hogy össze szedem a Desire, One X, M7 csengőhangokat, legalább is az alap pár darabot amit szerettem, pl:
http://www.zedge.net/ringtone/1313440/
http://www.zedge.net/ringtone/1212376/Rohadjanak meg a csengőhang és widget eltüntető szokásaik miatt egyébként...
-
Jolet
őstag
nektek csinál olyat, hogy ha a tetejénél fogjátok meg csökken a wifi jel?
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #28135 üzenetére
Az Sp-mnek is ugyanez volt az egyik fő hibája... a Sony úgy látszik nem tud olyan telefont csinálni, amiben van egy gramm fém is. Az SP is 1 lépéssel odébb már nem mutatott max wifi jelet... Sőt.. az utcán a One még kettesen van, a Sony ott régesrég eldobta a jelet és nem látott semmit. Sőt, a kedvencem: metrón pl. maxon van a 4G jel (ez nagyon tetszik a One-ban, hogy mindig fullos a 4G vétel), Sp-n csak 2G-ben működött és néha egy, vagy 2 csík volt 3G-ben. De össze-vissza dobálta a hálózatot, meg ugrált.
-
_Flood_
aktív tag
HTC__001-re is megjelent a fissítés.
-
-
-
-
válasz
k.arnold #28134 üzenetére
Megnéztem, de mivel kvázi butatelefont farag a telóból, hanyagolom a használatát. Arra mondjuk jó, hogy ha már csak nagyon alacsony akkuszint áll rendelkezésedre, amikor törött bokával sántikálsz a vadonban, és még messze van az erdő széle, ahonnan segítséget tudsz hívni akkor átváltasz rá, és talán kihúzza, mielőtt rádesteledik, és elhordanak a mókusok.
-
k.arnold
tag
válasz
markyy18 #28090 üzenetére
Köszi! Loboda segített, köszönöm!
Lenne még két kérdésem felétek:
-Extrém energiatakarékos módról mit gondoltok? kinél milyen, mennyit merül ha nem nyomkodjuk a telefont és be van kapscolva az extrém energiatakarékos mód?
-Mi a véleményetek a megnövelt töltőáramú töltőkről? Mondjuk egy 2,0A-s samsung töltővel mennyivel lehet hamarabb feltölteni a htc one telefont? Az eredeti töltőjével 2,5 óra volt.
-
Bdanyy
addikt
sokszor csak akkor jönnek meg az ertesitesek, ha unlockolom a telefont. Utoljára 4.2.2-n jött meg időben minden. Nálam romlott el valami, vagy nektek is ilyen megbízhatatlan?
-
Balinov
titán
Sracok, visszaolvastam a biztonsag kedveert, hogy az elmult 24 oraban jelezte-e mar valaki, de mivel nem, orommel tudatom, hogy vegre elerheto nekem is a Sense6 frissites. HTC_001 CID, irorszagi szolgaltatos telefon, de gyarilag kartyafuggetlen. Reggel meg nem volt elerheto (kb 7korul neztem), de ugy 1 oraja felpattant a frissitest jelzo ertesites.
Ha nem lenne csak 150mb hatra az adatcsomagombol, meg mobilneten is lekapnam meloban.
-
spawn21
veterán
Alig várom, hogy visszakapja a One-t a szervízből. ettől a z1 compacktól kihullik a hajam. Annyira fos, vagy csak kifogtam egy hibás darabot.
A mi kis szépségünk szanaszét pofozza minden tekintetben
-
Zirowe
nagyúr
Sense 6 frissítés óta állandóan beszúr nekem egy kimenő hívást (ismeretlen) -1 jan, H, 1:00 adatokkal, hiába törlöm, egy idő után újra berakja magát a lista élére.
Más is tapasztalt ilyet?
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Egy m8-ast akarok venni. Az újgsm-el milyen tapasztalataitok vannak? Mennyire megbízhatóak? -
kdennis
aktív tag
Felfedeztem valamit... ugye a One-unkba gyárilag mint tudjuk nincs Flash támogatás... olvasgattam leírást hogy lehet vissza kókányolni de nekem nem jött be, le is szartam... na de mostanába keresgéltem valami jo youtube letöltő programot, és kellemes meglepetésként beleoperálta a Flash-t is a rendszerbe úgy hogy az összes böngészővel működik.
Play-on nem lehet megtalálni szóval mindenki saját felelősségre telepítse, de nekem semmi problémám vele már 2 hete. TubeMate
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #28120 üzenetére
M.... És a uFocus dolgot hol találom meg?
nem találom...
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #28120 üzenetére
És még a pár nappal ezelőtti frissítés, vagy új?
-
Juliuska
senior tag
válasz
baani59 #28093 üzenetére
Ez nem a ONE bűne, hanem a mókolt kernelé...
szerk.
enginev3.0: 63.41MB -
enginev3.0
félisten
HTC Galéria frissites playben
-
Jolet
őstag
érdemes szerviz előtt a HTC-t felhívni?
van befolyással az ügymenetre?
aki beszélt velük, dobna egy számot ahol magyarul is tudnak? -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A Pdafanclub-os leírás alapján visszaállítottam a telómat gyárira teljesen, gariztatni szeretném. Most 1.44-es hboot van rajta, és ruu-val ment fel egy 4.1.2-es ROM, melyet 1x frissítettem OTA-n, utána pedig S-On-ra tettem a telefont. Most a BL zárt, ill S-ON van. Kérdésem az lenne, hogy frissíthetem-e a telefont most OTA-n? Előre is köszi!
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28106 üzenetére
Az biztos, hogy ennél jobb telefont nem vehettem volna. Bár de... az M8-at.
De az meg bűn drága még... majd ha lejár ennek a részlete, akkor megveszem azt. Az életben más nem kell csak HTC. Egyszerűen zseniális, mennyire gyors a kis M7. Androidos telefonnál még ilyet nem láttam, hogy nincs akadás. Pedig ismerőseimnek van Xperia Z (ez szörnyen akadozik), Galaxy S4 (ez meg lagol nagyon), és G2 (ez meg vegyesen akad-lagol xD). Azt itt a kis M7 és mindenkinek tátva marad a szája.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28108 üzenetére
Garipapír a fontos, töltőt érdemes, mert van, hogy azt is beakarják vizsgálni (általában akku gondoknál szokták csak kérni, de majd azt eldöntik ott, hogy kell vagy sem)
Adatmentésről zárt telón a többieket kérdezd, nálam a google accountba megy minden, sms-eket szoktam a gyáriból exportálni, van a menüjében biztonsági mentés.
Helium-ot mondják elég klassznak, alkalmazásadatoktól minden vackot belehet állítani benne, hogy mentse le felhőbe akár. De bizmentés témában vannak hozzáértőbbek nálam
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Steve1207 #28103 üzenetére
És aki adta már le, mit kérnek? Töltő? Egyéb? Vagy csak a telefont vigyem? Mert T sajnos csak 10 kilométerre van tőlem, ne kelljen már fordulnom
A biztonsági mentésnél az "Adataim biztonsági mentése" be van kapcsolva. Ez minden lényeges adatot elment, vagy kell még valami pluszt működnöm? Sötét vagyok kicsit hozzá
Köszi.
-
jozso1989
őstag
Milyen vicces... egyik fórumon láttam, hogy úgy emlegették a HTC-t, hogy Androidos alma. Ez mekkora!
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28101 üzenetére
Amit hibának vélsz azt írasd fel leadáskor, szerintem program összeütközés inkább. Tárhelyen lévő dolgokat mentsd le, de ha minden rendesen van megcsinálva 10 perc alatt visszaállítod, max a play-ből a progikat telepíti tovább. Összes többit lényeges dolgot, nálam legalábbis tárolja az account.
(#28102) enginev3.0:
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #28101 üzenetére
Persze írasd bele azt is, amit tudnak cseréljenek ki
Ha meleged van írasd bele azt is, hátha nekünk is jobb lesz -
Ununqatrium
aktív tag
Hali emberek. Holnap megy a bébitelefon javításra. Egyik napról a másikra szinte teljesen meghalt a kamera, valószínűleg a frissítés óta való ISO100 beállítás hiánya az oka. Szerintetek az, hogy néha nem hallanak x másodpercig hívás közben szoftveres hiba? Megreklamáljam? Gondolom, a telefonból minden repül, mire visszaér hozzám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest