Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31299 üzenetére
Plusz a socon sincs már támogatás.: aha lumia 820 meg felfele ugyan ez , soroljam? Azok megkapták?
Na neviceljünk már. A htc tény elég jó flagshipeket gyárt , de a többi? A mostani telefonjaikat láttátok?
Van amin még sense sincs.
Szóval nyílván jó gyártó , de azért kicsit tisztában kell lenni a dolgokkal.
Igazából hogy hülye kérdés hiszen ez htc ! szúrta a szememet és erre reagáltam.
Szóval nyugodtan befejezhetjük ezt a vitát, nem fikázni jöttem hanem konkrét kérdéssel.
Lévén m8ra nincs pénz így m7 van kinézve. -
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #31295 üzenetére
De de one x akku idő pl.
Szóval köszi de nem vagyok hülye.
Kamera app is az a ami az m8ba van?
Azért a hátécét se kell félteni. A 8xre mér nem lesz több wp update? Azért adtam el. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31296 üzenetére
Hát én is majdnem szépet írtam de már inkább nagy levegővel írok valami értelmeset.
Aha, kaptam egyénit.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31295 üzenetére
Jah én is ezt akartam, vagy valami hasonlót írni, csak kicsit keményebb megfogalmazásban... Aztán mondom inkább okos leszek és hallgatok!
De azért komolyan, ilyen hülyeséget kérdezni!
Ide azt a képet tudnám elképzelni, ami körbejárta már a fészbúkot, a 300-ból, mikor a Spártai király üvölt, mielőtt beleb@szta a fickót a kútba! Csak azzal a szöveggel, hogy: Ez itt a hátééécééé!
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #31293 üzenetére
Jobb vagy rosszabb vele a teló?
-
-
batai15
félisten
Helló ! Lehet beneveznék egy ilyen telefonra mert az m8 drága. Megfogja még kapni a sense 6-ot vagy valahogy rá lehet tenni?
-
becenevem
aktív tag
Az újratelepítés megoldotta a problémát.
-
becenevem
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31285 üzenetére
Megpróbálom akkor a reinstallt.
Úgy megakasztottam az elmúlt két napban párszor a ONE-om, hogy csak az újraindítás segített.Ami lehet még baj, Nova Launcherem van és Popup és Zooper widgetek. De ebből mindegyik Pro verzió. Azokban is rendet rakok.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31287 üzenetére
Manual szoktam mindent, nem várok napokat soha, plusz kíváncsi voltam ezzel megy-e már a paypalos fizetés ideheza, de a wallet még mindig nem frissült...
-
Steve1207
veterán
Elég materialos lett az új 5-ös play store app, tiszta hangouts
-
becenevem
aktív tag
Használja valaki a Swype-ot?
Nekem teljesen megöli a telefont. Pedig minden rendben volt eddig, a frissítés is régebben jött. Ha gépelnem kell, akkor vagy 5 másodperc mire felugrik.Tapasztalta más is?
Most a gyárit használom, az nagyon gyors, persze, ha megszokom ezt, marad. Elég jól javasolja a szavakat.
A swype a diktálás miatt jó.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31279 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, sikerült.
Kérdésem az lenne, hogy nincs esetleg valakinek (kölcsön/eladóba) Y-alakú otg-je? -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Most egy pár napja/hete vette észre,hogy a fényképek alja homályos,hiába fókuszáltatom oda az alja mindig homályos. Másnak nem jött ez elő?
-
baani59
aktív tag
A firmware-t pécével összekötve ADB és Fastboot segítségével lehet frissíteni.
Itt egy jó leírás, egy másik HTC One fóum GY.I.K topikjából.
...úgy mint eggyel feljebb.
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31276 üzenetére
A firmware-t csak simán CWM-ből?
-
xxman
senior tag
Illetve a bootloader utána firmware flash mit akar?
-
xxman
senior tag
válasz
s3nsitivity #31273 üzenetére
S-off van, de valamiért mindig brick a vége.
Esetleg linkelnél nekem olyan rom+kernelt ami tuti jó és megbízható?
Gondolkodtam azon is hogy ezt az RUU vagy CID Recovery-s megoldáson is.
Csak igazából nem tudom hogy azt hogy is kéne. -
xxman
senior tag
Üdv!
Nekem az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a SIM IMSI-s htc one-om.
Az egész úgy kezdődött hogy flasheltem egy kernelt (knock on miatt) <Bulletproof kernelt> de valószínűleg 4.4es kernel volt (az enyémen meg 4.1.2 van (volt), egyéb iránt pedig S-OFF, HBOOT 1.44. , HTC__032es CID) ebből lett egy soft brick, majd One All-In tool kitben szenvedtem kicsit, + recovery módból resetelgettem (wipeoltam) mindent és csak sikerült bebootolni, de Wifi+kamera nem működött+ laggolt az egész,mondom ez így nem jó, így felraktam rá az Android Revolution HD-t (legfrissebbet). Rom flash előtt wipeoltam mindent, de ezután brick : a HTC felirat (alatta This build is for dev....) és csak az segített hogy hagytam fullra lemerülni mert semmire nem reagált (power+vol down-ra csak villogtak a gombok de no eredmény), recoveryből ezután felflasheltem egy 4.4-es kernelt <ElementalX 4.4-hez> hátha ez a baj, de ebből hasonló brick lett (tehát hagyni kell lemerülni hogy egyáltalán hozzáférjek a recoveryhez). Most nandroid backup-ból vissza fogom rakni azt a mentést (mivel másról nincs) ahol a wifi és a kamera ki volt lőve, de tippet és segítséget szeretnék kérni tőletek!
Mi lehet a baj? És mit rakjak fel? Milyen sorrendben? Valaki segítsen plz.
Előre is köszi & sorry az extrém noobságért. -
Denito
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok a fórumban, csak pár napja vettem a telefonomat.
Hangerő gombot (csak a műanyag rész kellene, ami a ház része) hol tudok beszerezni ? Magyarországi vagy optimális esetben budapesti forrás kellene. Elég idegesítő, hogy egy ilyen filléres dolog miatt nem tudom összerakni a gépet....
Köszönöm a segítséget!
U.i.: használt, bontott is jó természetesen
Erre gondolok konkrétan: [link]
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Hm az elég jó áron van azért.
-
Xaels
félisten
[link] RE Camera Hands On
-
Steve1207
veterán
Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).
(#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)
(#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is. -
BenHans
addikt
Bakker, most nézem oké hogy BoomSound de keresnem kellett a hangszórót
Jól elbújt, kíváncsi leszek arra, hogy lesz-e minőségbeli változás a kis méret miatt leginkább romlás...
A dedikált kameragombért is jár a dícséret, majd elfelejtettem.
Nem tudom mi a reális ára ennek a RE kamerának mert eddig nem nagyon foglalkoztam a hasonlókkal, bár gondoltam rá hogy autóban hasznos lehet...
-
Helltak
őstag
válasz
s3nsitivity #31258 üzenetére
Rendben, megpróbálom
-
s3nsitivity
addikt
A launcher is már külön app ami már ráadásul le is van portolva.
És mint feljebb írtam ezek nem rendszer független appok, nem sima alkalmazások. Amit ezzel megoldottak az a frissítési problémák mert ha gáz van nem kell patchelni a rendszert is csak kidobnak egy frissítést playen -
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #31250 üzenetére
A jövőben mindenképp cél, hogy eljussanak mind a Google-nél, mind pedig többek között a HTC-nél is az alaprendszer gyártófüggetlen frissíthetőségéhez, így ők ebből a szempontból elég jó úton járnak, hogy már a legtöbb alkalmazásuk külön telepíthető, szóval lényegében már csak maga a launcher van vissza, aztán jöhet a Google a folyamatosan biztosított frissítésekkel.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #31251 üzenetére
Double Exposure – Step Out from Behind the Camera
RE: A Remarkable Little Camera
RE is a small handheld camera that allows you to capture and fully experience every moment, through video and photography, without the hassle and awkwardness of grabbing your phone or camera and missing the moment because you were too busy capturing it.
RE was made to fit comfortably in your hand and features a built-in grip sensor that instantly activates the camera on pick up, eliminating the need for a power button. Its single shutter button allows one-tap to capture photos and a longer press for video recording for seamless switching between modes.
Key specs:
SIZE: 96.7 x 26.5 mm
WEIGHT: 65.5 grams
8GB microSD included. Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage.
Connectivity: BLE (Bluetooth® 4.0), Wi-Fi® (802.11 a/b/g/n), micro-USB
¼” tripod connection
16MP camera with 1/2.3” CMOS sensor with ultra wide angle: 146° lens (f/2.8)
1080p, 30fps FHD video and 720p, 4x slow motion video
Time-lapse video recording
IP57 Dust & Water Resistant
Compatible with Android 4.3 and above (BLE equipped); and iOS 7 or later
820 mAh rechargeable battery (1,200 16MP photos; 1 hour 40 min of continuous FHD video recording)
RE will be available in the US starting in November, with other regions to follow. Learn more about this remarkable little camera at recamera.com.HTC Desire EYE: Simply the best selfies
This year has seen the evolution of the HTC Desire family. Today, we introduce you to a new, top-of-the-range Desire model, the HTC Desire EYE. Featuring the best front-facing camera available on the market today and software that puts you at the center and looking your best, the HTC Desire EYE is the phone for capturing big and small moments in perfect clarity. Plus, it’s a gorgeous phone.
Sporting market-leading 13MP front and rear cameras for detailed image quality that allows you to zoom, crop and print without compromise, the HTC Desire EYE is fully equipped for those who love to take great photos, videos and selfies.
More specs – full list in the attachment below:
SIZE: 151.7 x 73.8 x 8.5 mm
WEIGHT: 154 grams
DISPLAY: 5.2 inch Full HD 1080p
Qualcomm® Snapdragon™ 801
Total storage: 16 GB, available capacity variesi
RAM: 2GB
Expansion card slot supports microSD™ memory card for up to 128GB additional storage (card not included)
IPX7 Durability
Rear camera: 13MP , BSI sensor, f/2.0, 28mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
Front camera: 13MP, Auto-focus with zoom capability, BSI sensor, f/2.2, 22mm lens, wide angle, with HDR capability; 1080p Full HD video recording; dual LED Flash
HTC Eye™ Experience with Face Tracking, Screen Share, Split Capture, Face Fusion, Live Makeup, Auto Selfie, Voice Selfie, Photo Booth, Crop Me In
HTC BoomSound™
Battery Capacity: 2400 mAh
The HTC Desire EYE will be available through mobile operators and major retailers across EMEA, Asia and the US starting in October.HTC EYE Experience: Designed for you
It’s not just about the hardware though. The HTC EYE Experience takes mobile imaging software into a new league with unique features guaranteed to make you look your best.
Taking video chat and conference calls to a new level of quality and performance, the HTC EYE Experience’s face tracking keeps you perfectly framed at all times. And because staying in touch means more than just talking to a single person, up to four people in the same room can also be tracked comfortably, with each face cropped and positioned on the screen for maximum clarity. So enjoy the freedom and flexibility of services like Skype without worrying about exactly where you or your friends are standing, as the camera will follow everyone.
The HTC EYE Experience opens up a new world of creative opportunity, thanks to the new Split Capture function. Combining simultaneous photos and videos taken on the front and back cameras into one split-screen image or video, this creates a new selfie experience, allowing you to document your journey and your reaction without relying on thumbnail views.
Crop-Me-In places you at the heart of the action by cropping you from the image or video taken with the front-facing camera and positioning it within the scene captured by the main camera, opening the door to more extreme, exciting selfies and videos.
Voice Selfie removes the need for awkward hand contortions by enabling you to trigger the shutter release with a simple command. Simply “say cheese” as soon as you’ve struck the perfect pose or trigger the video recording with “action” or “rolling” commands.
Popular additions to the HTC Desire 820 are also included in the HTC EYE Experience such as face fusion technology, allowing you to merge your face with that of a friend or celebrity for a completely original look and Live Makeup, where you can set the desired level of skin smoothing and preview the effect in real-time before the image is captured.The HTC EYE Experience features will roll out to the following models in the coming months: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 and HTC Butterfly 2. Learn more about HTC EYE Experience and its features, here.
Zoe: Life as you experience it
In August, we launched Zoe (beta) and later this year, we’ll release Zoe 1.0, bringing flexibility to the community, enabling short, medium and long Zoes that can be made up of just a couple of still images, or an entire series of video clips, with its new content engine (coming later this year), making it easy to present small numbers of clips or even individual images in an interesting, visually stunning way.
Integrating fully with RE, Zoe video highlights are automatically generated and ready to share. There is no need to edit, no need to sync to your computer, just simply upload them with a single touch.
Zoe is a free app available on Android now, and coming on iOS later this year.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy ilyen telónak, már régen volt egyszer, de csak rövid ideig. Az lenne a kérdésem, hogy a kamera lilulása ellen van valami szoftveres megoldás vagy valamilyen camera app ami segíthet?Előre is köszi a válaszokat!
-
BenHans
addikt
Ez a Desire Eye nagyon vagány cucc lett. A haterek kössék fel a gatyót. A burok mattnak tűnik [itt] látszik a hands on képeken szoval ennek külön örülök. Egyben van, na.
Erre a RE cuccosra meg kíváncsi leszek. Nem mondom hogy megfogott de még lehet hogy számomra is értelmet nyer egy ilyen.
Amúgy meg remélem lesz valami hírecske itt MA!-n, ha már azt nem nyomták ki hogy lesz ez az esemény. Pedig ez sem kevésbé fontos mint bármelyik másik.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31248 üzenetére
Egy kamera szoftver, szerintem ezt is külön szedik, mint a többi alkalmazást (ahogy a google is). Tudsz kép a képbent csinálni vagyis így fotót. Volt almáéknál is egy app, ami nagyon menő erre, meg elterjedt az utóbbi időben, hogy csinál az előlapival meg hátlapival is képet egymás mellé, csak itt hangvezérléstől kezdve minden van (lehet videót is tud ilyen formában, esetleg zoe támogatás?)
Ha ennyire szétboncolják a rendszert elég lesz közel GPE modelleket kiadniuk a továbbiakban, így megmaradna a google-ság és egyediség is. Rég néztem AOSP meg GPE rom-ot, a HTC alkalmazásokat azokra is telepíthetjük és használhatjuk gond nélkül? (pl a galéria alkalmazás tele van lib fájlokkal, szóval eléggé beleintegrálnak rendszer cuccokat is már az appokba, ezért is ekkora egy alkalmazás)
(#31251) s3nsitivity: akkor maradt ahogy volt úgymond
ReCam Kicsit hülye az alakja, de ahhoz képest a 200 dolláros nyitóár nem vészes. Érdekes.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #31247 üzenetére
Tévedtem, desire Eye...
De milyen király teló! Kajak tetszik! Mármint kinézetre.
Nem azért, mert elől hátul 13 mp. De még boom szánd is, meg,
5,2 col Full Hd. De ha jól értettem, akkor ez az Eye valami szoftver is, ami ijön a mi telónkra is az elkövetkezendő hónapban. Kíváncsi vagyok! -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31246 üzenetére
De-de. A One M8 Eye jön most...
-
válasz
Reddevil84 #31242 üzenetére
Nem most mutatják be az m8 -at 13megapixeles kamerával?
-
Reddevil84
tag
Estét!
Itt [link] vajon mi készül?
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Szerintem nem a forgatáshoz van köze, hanem a szerződéshez a gyártóval még a film előtt, ahol megmondják melyik modell, modellek lesznek benne. Így nyilván nem tudnak olyat belerakni, ami akkor még nem is létezett. Múltkor láttam valami sorozatot, abban is M7 volt (mentalista talán?)
Lehet még egy következő Passio-ba is belecsempésznék -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Jó hát filmbe statisztáskodtam már az hosszú folyamat, főleg a vágás így elég korán elkezdik felvenni a jeleneteket. De egy sorozat azért másabb szerintem.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31238 üzenetére
Tuti tavaly forgatták.
Vagy még az M8 megjelenése előtt.
A Taken 3 is még csak most fog menni a mozikban, és abban is "csak" M7 van.
Az Amerika Kapitány 2 is idei film és abban is M7.
Szerintem ezek tavalyiak és jövőre találkozunk az M8-al a filmekben. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #31237 üzenetére
Hát ezt tegnap éjszaka adták le a CWTV-n.
Mondjuk nem tudom mikor forgatták de friss premier volt így nem értem, hogy akkor már miért nem egy M8 -
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Igen, most érnek ide a tavalyi év filmjei, amiben a HTC-k vannak.
Volt az Amerikának a kapitánya kettőben. Akkor most a Taken 3-ban.
Még valamiben láttam, sorozatban. Akkor most ebben is.
Azt hiszem benne lesz a Hobbit új részében is! -
Badboys
őstag
A Playból lehet letölteni vagy mivel nem tudsz rákapcsolódni valahonnan ráteszed. Rá guglizol. Szerintem lehet,hogy nem fogod tudni rátenni,de próba Cidgetter a neve. Imei alapján a HTC ügyfélszolgálat biztosan tud segíteni,de mint írtam elsőre meg kell próbálni a 3 belföldi szolgáltatót. Szerintem téged rendesen bepaliztak verd oldalba a azt akivel bizniszelted. Nem túl elegáns húzás volt,de még a törvényes út is segíthet azaz a rendőrségi följelentés manapság eléggé hatékonyan dolgozik a rendőrség.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Sam-sung?
Amúgy a HTC lesz az Apple melett, ahogy látom a filmipar új Nokiája vagy Motorola v3-ja, annyira ráfeküdtek erre a témára.
-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztési időm. CID alapján be tudod azonosítani,hogy hova szánták a készüléket.
-
Badboys
őstag
Lett 2 fölösleges Tempered Glass kijelző védő mert nem vette át akinek rendeltem. Akit érdekel privátban jelezze.Azonnal tudom küldeni.
xxman:
Nem állszándékomban elkeseríteni,de elképzelhető,hogy letiltottat vettél vagy külföldi hálózatfüggőt sóztak rád. Akkor viszont egyeztess akitől vetted,ha feltudod venni vele a kapcsolatot.Először próbáld meg a 3 szolgáltató kártyáját aztán imei alapján a szolgáltatókkal lehet egyezkedni. Ez a járható rossz,de ha külföldi függő akkor gáz van.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki ismeri ezt a Kangaro kernelt?Ahogy elnézem ezt nem úgy kell telepiteni mint pl az elementálxet.
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31221 üzenetére
csúnyán...
-
-
Leafnshit
tag
Nem tudom láttátok e már ezt a videót, de ha nem akkor mindenképp tanulságos. Na nem mintha meglepő lenne az eredmenye, de az 50 másodperc azért durva
S5 vs M8 vs iP6 sebesség tesztMivel az iP6 nem fullhdt mozgat ezért nem igazan releváns az összehasonlításban, de az S5 es az M8 ugye belül gyakorlatilag ugyanaz. Nem flamelni akarok, de ezek azért jobban merik a mindennapi hasznalati sebesseget mint egy random benchmark.
Csak azért ide posztolom mert ezt a topikot kkövetem, éshat mmégiscsak sense vs touchwiz
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31218 üzenetére
Nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, de egy nemzetközi csomag nyomkövetéssel nem annyira olcsó dolog (~8 ezer forint a Magyar Postán keresztül), majd a VSP Data utánvéttel küldi vissza neked a DPD futárszolgálattal, ami szintén nem lesz olcsó, tekintve, hogy tartalmazza nem csak a javítás és a kézbesítés díját, de a nemzetközi utánvét és az esetleges express szolgáltatás felárát is, de akkor még említést se tettem a VSP Data bevizsgálási díjáról (~6500 forint) és a megejtett szoftverfrissítés díjáról (~6500 forint), de a beszerelt alkatrész áráról se, ami jelen esetben nem csak a kamerát jelenti, hanem féltucat más apróságot is.
Tehát, ha már előre felhívod a figyelmüket és megemlíted nekik azt a dolgot, amit tudsz, valamint azt is, hogy adott esetben fizetnél is a javításért, akkor azt el is könyvelheted, hogy nem fogják garancián belül megjavítani.
Ellenben, ha a Telemaxon keresztül küldenéd, az csak a töredékébe kerülne (belföldi postacsomag ~1500 forint), így még mindig fenntartom azt a dolgot, hogy előbb próbáld meg csak szimplán rajtuk keresztül elküldeni javításra és utána még mindig tehetsz bármit, ha nem sikerül, elvégre te magad mondtad, hogy nem vet fel a pénz.
-
yodee_
őstag
Garanciával kapcsolatban mennyire okos dolog direktben a VSP Data-val felvenni a kapcsolatot? Elmondanám nekik hogy német CID , stb, stb... Az oldalukon azt írják küldhetem oda is élből a készüléket.
-
pedro7
tag
Kellene tudnia Sense 6-nak, hogy fektetett módban, lezárt képernyőnél a hangerő + gombra bekapcsol a kamera? És lezárt képernyőnél oldalra húzással feloldódik?
-
Steve1207
veterán
Csak vodával van tapasztalatom, de az ilyen nagyobb üzletekben sokkal jobb a kiszolgálás. Vodánál a sorbanállástól eltekintve több alkalommal is azt mondom, hogy nagyon korrektek voltak. Cserekészülékre nekem ajánlottak HOX-ot, valami kis Samsungot, nyomógombos elit Nokiát, szóval volt minden, igaz én nem élek cserével soha.
Mivel elég központi hely szerintem a T-nél is hasonló kiszolgálás lenne megkövetelendő. -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31208 üzenetére
....és sokkal szebb a kijelzője, illetve a kamera is jobb...
Barátom vett,nap mint nap látom, fáj is a szívem érte
-
MaddeNNNN
őstag
Nektek mostanában nem csinál olyat a telefon, hogy ha facebookon rákattintok egy külső linkre akkor megfagy a facebook is meg a gyári böngésző is és azt írja ki hogy az alkalmazás leállt, hibajelentés küldése vagy nem. Van hogy naponta többször csinálja, aztán pár napig megint nem.
-
Voltam vodafone-nál
Már a bejáratnál egy szépecske lány fogadott szóval megérte, aztán megnyomkodtam
az m8-cat, (megint), hát még mindig piszok gyors, és gyönyörű, és prémium az egész -
xxman
senior tag
Került hozzám egy HTC One. Tuti nem lopott, csak beszámított.
Az lenne a kérdésem, hogy sajnos nem tudom a szolgáltatót, bele tettem egy T-s sim-et és most SIM IMSI kódot kér. Ezt miért teheti?
S.O.S segítsetek ! -
i400
senior tag
Na azt hiszem most telt be a pohár, már a fülest sem ismeri fel... westendben lévő t-mobil üzletbe vitte vissza már valaki a telefont garanciáztatni? Ott esetleg adnak vmi normálisabb cserekészüléket?
-
Steve1207
veterán
Jaja, nem alkalmazások, meg beállítások a plusz funkciókhoz. Egyszerűbb is volt belerakni a cuccokat a rom-okba, most meg már xposed-ból megy szinte minden vizuális változtatás.
Ide kapcsolódóan Sense6Toolbox és DisableFullscreenKey lefed mindent nálam.Más: holnap lesz a nagy nap: recamera, m8eye, desire eye
-
Steve1207
veterán
Ha valakit érdekel csináltam egy Maximus alapú mini rom-ot [link]. 512MB lett végül.
Lehet tesztelgetni, aki arra vágyik.Alapjaihoz nem nyúltam, a hasznos dolgok benne vannak, nem túrtam szanaszét. Minden Sense app frissítve a legújabbra (kivéve a galéria, mert, ha lecserélem az FC-vel leáll szerkesztésnél; előző verzió nem csinálja). Egy Xposed van benne pluszba, onnan mindenki olyan toolboxot telepít, amilyet szeretne. Nincs Aroma installer meg minden fityfene, régi vágású telepítésű
-
Ununqatrium
aktív tag
Köszi a reagálóknak. Akkor 1 GB lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest