- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
!
-
Jolet
őstag
Búcsúzom srácok! 10 perc alatt elvitték a telefont, kicsit sajnálom is mert hibátlan de nekem kicsi
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A probléma a következő:
Htc One M7, kártyafüggetlen. Nem talál GPS jelet, olyan mintha nem működne az antenna pedig be van kapcsolva, mert automatikusan használná is egyből helymeghatározáshoz.
Nem tudom használni a térképet, útvonaltervezést ilyesmit, se google maps, se waze semmi.
Helymeghatározás sem működik.
Wifire sem lehet felcsatlakozni vele.4.4.3 Android 6.0 HTC Sense verzió
software number 6.13.707.1
HTC SDK API level 6.25Ez hardveres gond lesz, vagy van rá valami soft gyógymód?
Előre is köszi!
-
FGyula30
aktív tag
Ha a kamera kívülről megkarcolódott, mennyibe fájhat a javítás? Járt már így valaki?
-
dani3l
őstag
De azert megkaptad a telefont, ugye?
Egyebkent marha egyszerü a megoldas, a) szoljanak oda az embernek, amelyik az ügyet intezte, hogy irja mar föl, ha nem kertel, vagy b) ha ö ezt meg is tette, akkor tajekoztassak mar a futart, hogy tudjon rola szerencsetlen, mit kell csinalni..
-
i400
senior tag
Leírom ma hogy jártam hátha valaki hasonló helyzetbe kerül. Október 18.-án leadtam a telefonom garanciális javításra és nem kértem cserekészüléket. Ma jött az MPL-től egy üzenet hogy csomagom érkezik rá fél órára meg is érkezett a futár aki közölte hogy csak abban az esetben adja oda a telefonomat ha visszaadom a cserekészüléket. Felhívtam a 1430-at hogy ilyen esetben mi a teendő ahonnan továbbirányítottak a 0612659479-es számra ahol az egyes menüpont alatt tudtam beszélni egy ügyintézővel aki mondta hogy az utóbbi időben ez gyakori hiba és hogy dolgoznak a megoldáson
-
kdennis
aktív tag
válasz
kirkri #31784 üzenetére
Nem vettem annyiért. Anyukám Lg L70-ébe vettem 16 gigás SD-t nyaralás előtt hoyg feltegyek rá GPS-t, és nem értettem miért nem engedi másolni sehogy. Mire rájöttem hogy a buzernyák KitKat tiltja. És a szerencsétlen 2 gigás belső memóriára kellett másolni amiből már csak 400 MB volt szabad, Hát nagyszerü!!!
(#31775) s3nsitivity "Nem baromság" szövegére írtam hogy IGEN IS BAROMSÁG! Nem is értem hogy ennyire leszarja midenki ezt a dolgot... mer ez egy nagyon nagy idiótaság volt a google részéről. Én itt mindenkinek dicsérem az androidot erre behoznak egy olyan korlátozást mint a béna iPhonosok. Azért veszek Androidot mert sokkal szabadabb mint az a fogyatékos Iphone gyerek telefon. -
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #31775 üzenetére
Mert miért ne lenne baromság? A 16 Gigás telefonoshoz veszel 60 ezerért egy 128 gigás SD kártyát és szembesülsz vele hogy az ég világon semmit nem másolhatsz a méregdrága SD kártyádra csak a szar fényképeket amit a telefon csinál. Hát ez remek!
"Tényleg nem baromság..."
-
szekra
addikt
Én is visszaváltok iOS-re, de van egy érzésem, hogy még vissza fogok térni, ha másra nem is m9-re.
-
Szpisti
addikt
Búcsúzom tőletek, váltottam egy másik (konkurencia) telójára... (vagyis inkább phablet-jára: note 4)
Volt egy nagyon jó lehetőségem, nem hagytam ki...
De mondanom se kell, hogy ez a másfél év amit a szeretett One-ommal éltem meg, nagyon gondtalan volt (leszámítva a kamera-lilulást) állítom, hogy ebben a méretben ez a teló még mindig a legjobb!
Használjátok egészséggel, hibátlanul!
Sziasztok! -
BenHans
addikt
-
Nuada herceg
őstag
válasz
adodaniel #31770 üzenetére
Sikerült, megvolt a Factory reset, visszaálltak a számok.
Köszi.
On:
Viszont a kijelző érzékelésének a hibáján nem segített, szóval szerviz lesz. De viszont beugrott, hogy korábban is játszotta ezt a hibát, csak akkor még nem tudtam, hogy a kijelző a ludas.. Nem vettem ennyire komolyan, és nem jártam utána.
Na köszi a korábbi tippeket. -
Akee21
csendes tag
Valami a mobilnetemmel van, mert a céges SIM-mel egyből felszáguldott a 4G-re. Úgyhogy most megpróbálok utánajárni, mi a lehet a hiba (?). (Elvileg ez a mobilnetem van, de ennél 4G/LTE látok feliratot.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netplusz_l_hang_adat )
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31769 üzenetére
Meg tudod nézni PC-n. Gmail-en lenyitod a Gmail feliratot bal oldalt és ott van a Címtár. Ott találhatóak a fiókban tárolt névjegyek, amik szinkronizálódnak a készülékről.
És most megint nem magának válaszol.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #31766 üzenetére
Ha ott vannak tárolva, akkor visszaáll igen. Amikor új névjegyet hozol létre ki is lehet választani a névjegy helyét: telefon, google ... stb. Ami a telefonon van, azt másold át a google fiókba és kész.
-
Nuada herceg
őstag
Az android automatikusan menti a telefonszámokat valami felhőbe, vagy a google accountomba?
Ha csinálok factory resetet, akkor visszaállítja a telszámokat?
Azért kérdem, mert régen manuálisan kellett valahogy biztonsági mentést csinálni a gmail-be..
De már most nem látok ilyen funkciót. -
jozso1989
őstag
-
izsmen
tag
válasz
jozso1989 #31753 üzenetére
Szia
Erdekes tuneteket produkal nekem is a biztonsagi mentes. Tegnap eszrevettem a menuben, hogy nincs (valami okbol kifolyolag?), mondom csinalok egyet.Ez meg is tortent a tegnapi datummal jelezven. Ma elindult szepen magatol, lattam napkozben. Most este ranezek, es megint látom a biztonsagi mentesnel: Legutobbi biztonsagi mentes: Nincs! Most ekkor hogy is van ez?! Csinal egyet, aztan elfelejti?
Ezt csak most vettem eszre, eddig nem volt ilyen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Nightfall75 #31761 üzenetére
Csak még minden angol hangsávval érhető el, és magyar felirat is csak hébe-hóba...
-
Nightfall75
tag
Úgy tűnik, hogy különösebb beharangozó nélkül elérhetővé vált itthon is a Google Play Filmek. Nálatok is? Most már csak a készülékvásárlást kellene még megoldani és teljes lesz a kínálat.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #31759 üzenetére
Az szép, én elég masszívnak találom azért, fura ilyet hallani róla. Off i6 hajlásgyűjtő oldal: [link]
Más: GoogleCalendar, szerintem nagyon pofás lesz
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31754 üzenetére
Milyen One-od van neked? Szerintem piszok könnyen deformálódik. Nekem anno kétszer esett 30 centiről. Először csempére, másodszor padlóra, igaz, azóta a házat gariban cserélték. Utóbbitól is deformálódott az éle kissé. Rettentő puha alumínium, bár még mindig kevésbé mutálódik, mint a rokonom 5S almája.
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyok otthon egy darabig, de majd ha hazáértem, meg próbálom az említett tippeket. KB. 3 hónapja volt szervizben. De jó lesz megint megválni tőle...
-
Nightfall75
tag
válasz
A diagnosztikai menüben (*#*#3424#*#*) próbáld ki ezt: Line drawing test (No time-limit). Ha másra nem, arra jó, hogy be tudod majd lőni pontosabban a képernyőn mekkora területet nem érzékel. Valószínűleg szervíz lesz belőle egyébként, de azért egy factory reset-et még megpróbálhatsz előtte.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Lehetett az esés következménye sajnos.
A digitzer és maga a kijelző üveg attól, hogy egybe van építve még két külön modul, ha szerencséd van csak a csatlakozásnál mozdult el. -
Nuada herceg
őstag
Na, a hétvégén leesett a telefonom. Most először komolyabban.
Eddig egyszer csúszott le az ágyról, 30 centis magasságról szőnyegre, azt szinte semminek nem lehet nevezni. De ost szombaton, és nem is miattam...Egyik ismerősöm, nő persze, elkérte a telefont, hogy csinál magukról 1 képet.
De hát be volt baszva. Én majom meg odaadtam, pár másodperc múlva már a kocsma kövén landolt... Kicsit mérges lettem, illetve nem is kicsit, de jól türtőztettem magam. Körbenéztem, semmit nem láttam rajta, gyors elraktam.Másnap, meg azóta is, jobban körbeforgattam és tényleg semmi nam látszódik rajta. Sem horpadás, sem karc, sem az élén valami deformáció. Kijelző is egyben van, karcmentes, tényleg szerencsés esés volt a szerencsétlen mozdulatot követően.
De most vettem észre rajta valamit. Először játékban figyeltem fel rá. Azt hittem játékhiba. Aztán kipróbáltam a menüben is, meg máshol is. A lényeg, van a képernyőnek 1 bizonyos pontja, ahol nem nagyon érzékeli a tapintást. Kb. a közepétől felfele, és úgy közép tájon. Hiába húzom az ujjam, nem görgeti a menüt. Néha 1 tapintásnak érzékeli, még ha rajta is hagyom az ujjam, hogy húzzam. Szóval ott szarakszik az érzékelő panel. Vagy nem tudom, az lenne a kérdésem, hogy az elromolhat? Tudom hogy egybe van építve a kijelzővel.
Lehet ez az esés következtében? Eddig nem tapasztaltam ezt a hibát...
A kijelzőnek van hibája régebb óta, bal oldalon kékes színű, főleg melegedésre durvul be. De azt nem cserélték garanciában, meg tanultam vele együtt élni. De ez eléggé idegesítő gond most.Köszönöm előre is a tippeket!
-
jozso1989
őstag
Én egyszerűen nem bírom működésre bírni ezt a tetves biztonsági mentést! Kitöröltem az adatait, ugyanúgy 29%-nál lefagy az app, átváltottam Box-ra, akkor meg crashel+hibaüzi... so BS
(#31750) k.arnold: Ugyan már... senki sem 100%-os reggel! No para!
-
Stunts666
őstag
válasz
s3nsitivity #31751 üzenetére
Szép karácsonyunk lenne.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Giovanny #31744 üzenetére
Hát ugye a hivatalos dátum előtt senki se érheti el a forráskódot.
Tegnap reggel volt az 5.0 hivatalos debütációja, tegnaptól érhető el és shippelték a cégeknek az eredeti kódot. Itthoni idő szerint ma 0:03-kor kapta meg a HTC és indult a fork amire kitűzött 90 napos deadline van.
Fejlesztésről még nem tudok semmit de kétlem, hogy elhúznák a 90 nap végéig.
Amit meg tudok valamit jelzem. -
Giovanny
őstag
válasz
s3nsitivity #31743 üzenetére
Húha..én azt hittem hogy még az idén megkapjuk...
-
s3nsitivity
addikt
Ha érdekel valaki akkor jelzem, hogy most kapta meg a HTC az 5.0 forráskódját. Ergo indul a 90 nap!
-
Giovanny
őstag
robit74 Szpisti Loboda Köszönöm srácok,sikerült,most már nem sikertelen,hanem mentési dátum van lent.Igaz hogy nem megy 100% ig,de akkor ezek szerint sikeres a mentés.
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
TechData #31545 üzenetére
Leadtam szervizbe, ma egy hete. Mindig nézegettem a VPS javítás követését Kivéve hétvégén), kértem, hogy vizsgálják is be. Ma látom, hogy azt írják, hogy a gyártó utasítására javítás nélkül visszaküldve. Mivel a VPS-nek nem találtam email címet, így írtam a Telemaxnak és a HTC-nek, hogy azért szedjék szét és vizsgálják már be és írják le miért utasították el. Aztán ha valóban fizikai sérülés legalább küldjenek egy árajánlatot a cserére, hogy a garancia is megmaradjon. Esetleg valami javaslat vagy elérhetőség a VPS-hez. Köszi
-
Szpisti
addikt
-
ferob
őstag
válasz
Akee21 #31735 üzenetére
Tedd át a HTC-ből a céges telefonba a SIM kártyát, hogy ki lehessen zárni, hogy a kártya hibájából nem működik az LTE.
Ha abban jó, akkor azért megpróbálhatod a céges SIM kártyát belerakni a HTC-be, hogy lássad, hogy azzal se megy abban a telefonban, így biztos lehetsz benne, hogy csak valamilyen szoftveres beállítás a probléma. -
Akee21
csendes tag
Sziasztok,
egy érdekes kérdésem lenne, hátha van rá valakinek válasza: be van állítva a gsm/wcdma/LTE auto a settingsben, de gyakorlatilag soha nem látom, hogy a kis notification állapotjelző 4G-t vagy LTE-t mutatna, a 3G és a HSPDA szépen jön. A céges samsung ace 3-mam viszont vígan mutatja nekem az LTE feliratot felül, most is itt fekszenek egymás mellett.
Mi lehet ennek az oka? Most tűnt csak fel nemrég, úgyhogy nem is tudom, láttam-e egyáltalán a One-t 4G-n menni. Beállítás ugyanaz mindkettőn, de nem gondolnám, hogy nagyon állítgatnom kéne bármit is, mindkettő T-mobile, a különbség, hogy a privát HTC-men egy sima NetPlusz L csomag van, a másikon fogalmam sincs.
Előre is köszi
-
szekra
addikt
Nekem mindig tökéletesen lefutott a biztonsági mentés. Automatikusra állítottam.
-
yodee_
őstag
A gyári biztonsági mentés működhet úgy, hogy elmentem a jelenlegi állapotot a telefonról, teljes törlés és egy 0 perces M7en bejelentkezek a fiókba és visszaállítás?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Viszont azon gondolkozok, hogy simán beadjam vagy mondjam a Vodafone-os ügyintézőnek,hogy írja rá térítés ellenében kérem a cserét?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #31719 üzenetére
Köszönöm szépen!
Reméljük a legjobbakat!
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Mai nap sikeresen leesett a One...
Alul felül hangszóró rács éle ütődött...
Facebookon már kérdeztem, jött is pár hasznos tanács, viszont megkérdezem itt is, hátha van valami konkrét infó...A telefon Vodafone-os, garanciás.
Van arra lehetőség, hogy a rossz rezgő motor miatt cseréljék az elolapi betéteket?
Vagy ha nincs és szeretném megcsináltatni, akkor hova kell küldeni illetve milyen összegre számítsak? -
jozso1989
őstag
Egy kis OFF: Desire 820
Nekem tökre tetszik ez a szépség.
Az a kék minta nagyon adja a fehér alapon. Olyan mint egy kis játéktelefon (5,5 inch "kis" lol).
-
Szpisti
addikt
Nálam csakis a Total Commander....
De lehet, hogy csak azért mert sok év alatt pc-n megszoktam...
Ez a másol-beilleszt sose jött be nálam... -
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #31709 üzenetére
Csak azért, mert alapból a rendszerben van és remélhetőleg majd fejlesztik így, hogy ez is kikerült külön app-ba. Tény, hogy kb semmit se tud, de egy átlagfelhasználó kb fájlokat rendez és annyi. Mivel kocka fórum szerintem nekünk az irányvonalat is nézni kell, nem csak azt, hogy valami fajin vagy sem, így érdemes megemlíteni, írni a supportnak egy-két alap elvárással, szigorúan a tényleges egyszerűséget figyelembe véve átlagfelhasználói szemmel ésatöbbi.
-
kdennis
aktív tag
És most ez a HTC fájl kezelő miért olyan nagyszám? Már többször olvastam róla itt, de nem tudtam rájönni mi olyan nagy szám ebbe? Tök béna, a File Man Explorerhez képest szinte fogyatékos.
-
Steve1207
veterán
Felkerült a HTC fájlkezelő is play store-ra.
-
jozso1989
őstag
Istenem, mennyivel másabb ezt használni, mint egy Samsungot... ez a gyorsaság és gördülékenység páratlan.
Főleg multitasking... azonnali érintésre reagál nem villog még az ikon és várni kell rá...
-
csordas11
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged