- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is arra akartam váltani, de mikor kiderült hogy a sztereo hangszóró csak kamu és igazából csak az egyik szól már éreztem itt gázok lesznek, és utána jöttek szépen a hibák, mint a beázás, magától elpattanó üveg hátlap, a pocsék hangszóró és mikrofon, meg a fene tudja még mi.
És hozzáteszem hogy a mai napig nincsen a készülékhez, gyári autós kit, és olyan dokkoló amivel tudod számítógépen keresztül szinkronizálni a telefont...
Maradok egyenlőre a One-nál, ez legalább nem kamu telefon! -
Tiger.
nagyúr
Fasza én meg a z2 vel szemztem.
-
s3nsitivity
addikt
Nem emlékszem, hogy ki ajánlotta még anno a YooBao Magic Cube II -t.
De beszereztem egy 13000 mA órásat és hát nagy köszi, igen király dolog.
Edibe 10.000 jó magyar forint volt ingyenes szállítással, szerintem megérte. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Így van. Én már a Desire-em is a csap alatt mostam kb és ragyogott, mint új korában, semmi baja nem volt, HOX-ot úgyszintén. Most a One-t is elég jól megküldöm nedves ruhával, bár itt nem nyomom alá. De a lényeg, hogy ennyi erővel mindet el lehetne adni "vízállónak", mert úgy be van ragasztva minden vacak, hogy azon nem jut át a víz, max a hangszóróknál kell valamit kitalálniuk, meg rá a gumi bigyókat a csatikhoz.
Ergo a Sony hülyesége ez és elég szégyen, hogy nem vállalják a felelősséget, ha szabvány szerint hirdetik. Ilyen esetben cakpak cserélni kellene egyből a user telóját. -
Derrewyn
senior tag
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Igen, ha már egyszer úgy adják, hogy vízálló, akkor legyen is az. Ha pedig mégsem az egy példány, akkor cseréljék garanciában.
Ez ilyen egyszerű. Amit most csinál a Sony, az nem más, mint a fogyasztók megtévesztése.Amúgy ennyire hiányzott nekik, hogy a Homárra kerüljenek?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29093 üzenetére
Akkor csinálják olyanra ami tényleg vízálló.
Mágneses töltés, QI töltés, Ajándék dokker amivel lehet fájlokat mozgatni, ajándék bt füles, hogy ne kelljen nyitni a jack takarót se. Jó azért ez már igen prémium lenne de hát akkor is.. ha valami vízálló akkor vállaljanak arra részére is garit és találjanak ki valami módot, amivel lehet csekkolni, hogy mitől ment szét.Nekem van egy vízálló, szintén sony bt fülesem. Az sokszor kapott már vizet és semmi baja, bár teljesen más kategória az tény csak azt akarom vele mondani, hogy megtudják ők oldani, akkor minden készülék olyan legyen ne lehessen az, hogy a vásárló belenyúl és lehet olyat kap ami nem bírja a vizet.
Szerintem.. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29092 üzenetére
Valahogy érthető az ő részük is, mert ha most eleget tennének a "csodálatos koncepciójukat" mindenkinél cserélniük kellene, ha ilyen eset történik, az meg nem kis pénz. Lásd kiskapuk, valami baja van és bevágod a vízbe, hogy teljes csere legyen stb.
-
BenHans
addikt
Mióta mondom én ezt... [link] Én ki sem merném próbálni. Tuti nem tesztelnek minden IP58-as telefont a szabványnak megfelelően és simán lehet valahol gyári hibás a szigetelés, amit le sem tudunk ellenőrizni és kuka...
Ok hogy ez Sony, meg hogy nem ide tartozik, DE ide is tartozik, mert pont amiatt hogy nincs semmiféle gari a az IP58-ra, nem is lehet pozitívumként emlegetni, egyik olyan készülékkel szemben sem ami nem fele meg a szabványnak.
-
d3tox1c
senior tag
Hmmm.
Ugy tunik, a kikapcs, bekapcs gyorsinditas nelkul, megoldotta a problemam
5%on van az android system,a korabbi 70%hoz kepest!
Koszi mindenkinek -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29085 üzenetére
Oh, köszi, majd kipróbálom! Pontozásból ítélkezve elvileg jobb, mint, amit én használok jelenleg.
-
jozso1989
őstag
-
Nuada herceg
őstag
2 fontos, ide vágó dolog:
Fáj a fogam....
Ezek a németek, alázzák a brazilokat!
-
jozso1989
őstag
Ha valakit érdekel egy zseniális program: wifi file transfer
Hihetetlen, mit ki nem lehet hozni a droidból!
-
CptAdamica
veterán
Nos, egy hónap eredményeképp kézhez kaptam a hőn áhított Poetic Flip tokomat, amit egy közvetítő cégen át sikerült Magyarországra juttatni a ebay-ről.
Kicsit azért izgultam, hogy megérte e ennyit várni egy tokra, de jelentem, hogy igen! Ez a tok maga a gyönyörűség, előző flip tokomhoz képes ég és föld. Telefont annyira fogja, amennyire kell, nem kell beleerőszakolni, kivételnél is pikk-pakk megvan, hátsó tapintása nagyon kellemes, elő lapja textúra mintás. szépen kivágott kamera hely. Gombok benyomásában sem akadályoz a tok, szóval ez a tokok tokja!
Néhány kép a tokról: [link]
-
hali!
szerintetek melyik a legjobb Google Play Edition ROM ? -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem.
Ket napja meg van orulve a telefonom,reggel 100 %on van,ugy viszem meloba. Szinte egesz nap semmit nem csinalok vele, megis valami ugy lehuzza az aksit, hogy delutan 3kor teljesen lemerul....
Nem ertem mi lehet, nincs wifin nap kozben,netre is 45percenkent kapcsolodik csak, 2percre, amig ellenorzi a maileket, stb.
Megneztem mi huzhatja az aksit, a legtobbet a rendszer eszi,70%ot.
Nem rootolt telo,android valamelyik nap frissitett(kb azota szar a telo) valaszoljatok legyszives, elore is koszonom. -
saintex72
aktív tag
Köszönöm a jókívánságokat, nem spamelem tovább a topicot. Átváltottam Artra, sokkal gördülékenyebb, de ahogy írtam engem eddig sem zavart inkább a megjobb akku idő miatt csináltam. A miracast nem csak nálam nem működött, lehet hogy az én tévémre jött valami frissítés, mert most sem tudok csak a g3-al csatlakozni. Dlna megy mindennel, de a miracast az utolsó fázisnál megáll. Az eszközt látja csatlakozik, majd kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen.
Mégegyszer üdv mindenkinek! Néha azért beleolvasok a fórumba csak úgy megszokásból. Szerettem ezt a telefont. -
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #29054 üzenetére
Használd egészséggel!
Nem sajnáltam a 42 percet a G3 tesztvideójától, mit mondjak: szuper jó future-okkal van teletömködve a puttonya, de valahogy... hmmm... olyan... nyugdíjas tempóban teszi a dolgát az M7-hez képest
(NEM f*kázás akart lenni(!), csupán nekem így jött le a videóból)
-
saintex72
aktív tag
válasz
Tiger. #29058 üzenetére
Hangosnak hangos, nem szól rosszul, de nem m7 szint az biztos. Nincs meg az a teltség minden tartományban. Annál jobban szól,mint a one kikapcsolt beats-el. Fülessel nem rossz, külsőnek eddig is bluetooth hangszórót használtam. De ha valakinek fontos akkor mindenképp meg kell hallgatni mert van különbség.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Steve1207 #29055 üzenetére
Szerintem még nem volt. Ma tv az már igen. Első benyomások: nagy, néha tényleg megreccen, de ezt az eszméletlen jó kijelző miatt elnézem, engem amúgy sem zavarnak ezek a dolgok ha amúgy a rendszer stabil. Az lg tv imádja, működik a miracast ahogy kell. (Hetek óta nem tudom htc, sony telóval használni.) Billentyűzet király, kamera bitang. Eddig nem bántam meg, a tesóm meg örül az m7-nek. Mindenki boldog.
-
saintex72
aktív tag
Na megoldottam az akku problémát, vettem egy G3-at.
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget, kommenteket. További jó fórumozást kívánok! -
Juliuska
senior tag
Nem haszontalan ezt is tudni, kiváltképp azért, mert mi is említve vagyunk (4.4.2) -> Helyadatokat szivárogtat a felhasználókról az Android
-
Nalninh
csendes tag
még alszom rá egyet. a gyári lejátszóval is megvagyok elégedve CSAK kár h nem tudja ezeket.
-
Nalninh
csendes tag
és mi a helyzet a bass magas közép hangokkal ha kicsit adsz még rájuk ? a hangszóró esetleg nem kezd el torzítani ?
-
Nalninh
csendes tag
sziasztok. abban szeretném a segítségetek kérni, hogy érdemes e letölteni a PowerAMP programot a HTC Onra ? érdekelne igazából hogy mit lehet kihozni a hangszóróiból. A gyári lejátszóban sajnos nem lehet basst és magasat állítani pl.
Valaki tudna ez ügyben tanácsolni valamit ?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Szpisti #29044 üzenetére
Pár napja már olvastam ezeket a cikkeket.
Többet is, hol ez, hol az volt írva.
1ik azt írta, az M8 húzta ki őket a szarból.
A másik, hogy a csökkentett kiadások vitték pluszba a negyedéves mérleget!Szóval örülni nem kell, de temetni sem őket. Remélem nem kell tovább zsugorítaniuk a céget!
Na majd meglátjuk... -
Szpisti
addikt
Nahálaistennek, végre: [link]
-
porkiy
aktív tag
válasz
szekra #29038 üzenetére
Úgy tudom, hogy nincs olyan, ami az alkalmazásokat is visszarakja, legalábbis a htc-s ember chatben ezt írta nekem, az appokat külön kell visszarakosgatni....azt mondják nem nagy ügy leszedni gplayről, de mi van ha nem csak onnan vannak fent programnok?
Akku kérdés ismét: Keepalive 21,29 %, Beállítástároló 21,29 %, ezek micsodák és hogy lehet kilőni ha nem kell (simán nem engedi)?
-
szekra
addikt
Melyik a leghatékonyabb mód biztonsági mentésre ami tényleg visszaállít mindent HR után? De tényleg mindent, alkalmazásokat és azok beállításait (böngésző könyvjelző, whatsapp, viber üzik, smsek, fotók, képek, videók, beállítások, csengőhangok.) Root nélkül.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet ha záras volt a képernyőfeloldás (arckép, PIN kód stb) ha csak simán csuszkás a feloldás akkor nem bontotta a kapcsolatot, azonban ha záras volt akkor a kijelző lekapcsolása után bontotta a kapcsolatot és csak akkor állt fel újra ha feloldottam a készüléket. Ez biztonsági lépés, hogyha ellopják vagy valami, akkor sem férhetnek hozzá a készülék tartalmához, szükséges annak feloldása.
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #29031 üzenetére
Egy dolog amiért eladtam, az az volt,hogy amikor megjelent az S4, akkor frissítésről frissítésre egyre rosszabb lett a telefon. Kamera tuti romlott, illetve üzem idő is csökkent...
(Először azt hittem placebo, de kedves jó barátomnak is az volt, ő még csinált is ilyen before-after fényképeket a Nótával....
)
-
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #29026 üzenetére
Merete miatt eselytelen hogy hosszutavon nekem ez bejojjon, One elott nekem samsungom volt es nem sirom vissza de ossze kell szokjunk mert 1-2 hetig nalam lesz es be kell lakjam.De azt kell mondjam nem rossz
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29027 üzenetére
golyóstoll?
-
F_Gergely
őstag
Na leadtam szervizbe en is a telefont kameralulas illetve a feher keret besargulasa miatt illetve illeaztesi hiba is volt. Egy Note 2-t kaptam cserekeszuleknek. Hat ez aztan tepsi kerdeztem is a sracot nincs valami kissebb?
Most baratkozom a telefonnal -
Skilly
aktív tag
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Ezt a telefont egyre jobban nem ertem.
Volt mar szo arrol, hogy akku rosszalkodott nekem, tehat nem mindig tolt, ez okes. Most olyan uj problema jott elo amit szinten nem lattam meg, a memoriarol mentenem le a kepeket es videokt es par perc mulva fogja megszakad az egesz, es ujra tolti a telefont.... Ez most valami energiatakarekos megoldas vagy valami usb beallitas?! Valaki tudna segiteni, amig nem fogom a falhoz verni, mert mar lassan ott jarok...
Elore is koszonom a tippeket, valaszokat.
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #29021 üzenetére
Ha kell a cim adom , lehetöségem lett volna megvenni ,de inkább z1c választottam ,de lehet megbántam .
-
Flyme
senior tag
válasz
s3nsitivity #29013 üzenetére
Na ez remek, akkor nem kell felteni az M7et sem a femhaz ellenere
Sonic: legolcsobban az Expansysnal van, gyari garival 130 korul adjak,en toluk fogom venni. Tenyleg,a garit naluk a vasarlas, vagy a gyartas idopontjatol szamitjak? -
Sonic*
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29017 üzenetére
Nekem úgyis jó
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! Valahol hozzá lehet jutni a készülékhez 90-95 ezer körül?
-
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #29011 üzenetére
Örülök,hogy neked nem tűnt el.
A Beats felirat nálam is patika, az audio része kopott le.
Ha zsebben van akkor egy bőr tokban van, egyébként nekem sincs tokban.2014 április a gyártás.
-
sztomi89
tag
válasz
Geri89 #28997 üzenetére
Felhívtam a vodát segítőkész volt a hölgyike meglátjuk hétfőn mit fognak mondani..
Meglepő, hogy a One után mekkora egy selejt telefon(nak tűnik minőségben) az 500-as, tudom 1 esetből nem lehet konklúziót levonni, de a One a kezeim között nem volt kímélve és semmi baj nem volt, se karc se semmi, ez meg... -
s3nsitivity
addikt
Én adok neki keményen, ha azt mondom, hogy naponta legalább kétszer leesik akkor azzal kicsit szerénykedek.
Hol a macska löki le hol beleakadok a töltőbe és lerántom de gyakran előferdül, hogy csak simén béna vagyok és földet fog.
A beats logo le van kopva, 2 minimális sérülés a hangszóró körül meg az usb-nél egy kis ütődés.
Első szériás készülék, régóta van nyúzva de még mindig gyönyörű ezekkel együtt is. -
Flyme
senior tag
válasz
Nuada herceg #29011 üzenetére
Akkor ezzel arra is megkaptam a valaszt, hogy erdemes e tokban hordani,de orulok, hogy nem, egyebkent is ugy mi ertelme lenne a fem haznak.
-
attszil
tag
válasz
CptAdamica #28999 üzenetére
Hali! Én is gondolkodom ezen gépen. Szeretném kérdezni, hogy a Blinkfeed már tud Magyarul, vagyis van rá rendesen tartalom? Köszi.
-
Flyme
senior tag
Valaki par hsz.-el feljebb? Illetve ha latta vki mindket szinben eloben: az ezust vagy a fekete szebb? Hatha megtudom gyozni magam az ezustrol. Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest