- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #31192 üzenetére
Sajnos kevés 1 hónapra, pedig nem netezek mobilnettel sokat
-
Zirowe
nagyúr
Mostanában azt vettem észre, hogy a fehér kicsit sárgásabb, csontközeli lett a teljes kijelzőn.
Csak az én szemem rossz, vagy más is tapasztalta már?
-
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #31183 üzenetére
Ugyanezt csinálja nekem is. 14%-tól lefelé, még a 13%-ot látom, azután 6% talán fél perc múlva 1%, és kb. 1 percen belül kikapcsol, de nem leállással, hanem mintha kivenném az aksit... Kimaradnak a %-ok...
Másfél éves. Aksi problémára érvényes a gari? Gariztathatom? (két éves gari van a készülékre, T-és)Volt már gyári visszaállítás, és a HTC által ajánlott aksi-kalibrálás, amit itt olvastam nemrég, de ez a jelenség maradt...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nem gyárit kell használni, hanem opera minit.
-
Dexar007
veterán
válasz
Netezesi szokasoktol fugg.
En 1 gigat nem tudok felhasznalni 1 honap alatt,mivel videokat nem nezegetek telefonon, napi szintu hirolvasashoz pedig boven eleg.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. 400 MB ezzel a telóval, gyári böngészővel nagyjából mire elég? Sosem használtam még mobilnetet, most viszont rákényszerülök. Képbe tudna tenni valaki egy kicsit?
-
Bdanyy
addikt
Nekem a t mobileos szervizes szerint nem kell hogy mindkét hangszóró szóljon egyszerre
Azért szerencsére kicserélték.
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Mennyire normalis jelenseg az,hogy kb 50-60%-os hangeron az also hangszoro elkezd minimalisan recsegni? Mit lehet ezzel kezdeni,mennyibe kerulne a javitas? -
Kiskopika
senior tag
Azt hogy tudom megoldani, hogy mikor lemerul a telo kb 10%ra, hozza se nyulok, mikor ujra ranezek, hirtelen a 10rol egybol 2re esik es kikapcsol. Ilrealisan gyorsan! Nagyon duhito!
-
Steve1207
veterán
válasz
Lexus sc #31181 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy mindenkinek manual állítottam képet a google accountban. Aki kedvencnek van jelölve annak nagyba szinkronizálja, aki nem az pixeles (de ha átrakom kedvencnek úgy rémlik leszinkronizálja nagyba).
Ezen kívül nem kapcsolom össze a fb-kal, mert egyrészt sok fölös szinkronizálást generál, másrészt ne variálja a profilképeket, ha az illető lecseréli havonta, aztán lesek, hogy ez meg ki -
Lexus sc
tag
Azt mondja meg valaki, hogy az emberek widget miért nem tölti be a facebookos profilképeket? Csak nagyon pixelesen látszanak...
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Én múlt hét hétfőn adtam be és olyan jövő hét közepére várható, tehát 2,5 hét minimum meglessz, lehet hogy még csúszik is. De neked lehet hogy szerencséd lesz és 2 hét alatt is megcsinálják. Egyébként nagyon bosszantó, hogy ennyit kell várni, ráadásul én gsm-be vittem vissza, ezért az állapotát sem tudom lekérdezni, csak a gsm-től kérdezősködni, hogy mikor lesz már kész.
-
vasii
senior tag
Hali,
ugy dontottem beadom enis gariba a telot mert mar baromira lila minden video..
Tnel vettem tavaly, ott kell leadni? Vagy bevihetem az e-carebe is egybol?
Cseretelot adnak? Mennyi ido a javitas kb?
Köszi -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31148 üzenetére
Szerintem inkább az a problémád vele,hogy azt hiszed van 1 Ferrari 458 italia a kezedben,de az M8 pedig 1 458 spider, azért van ez az érzésed.Egyébként engem sem fogott meg mikor elsőnek ezüst színben kézbe fogtam de Én megvenném.Amúgy ezek a szolgáltatók is basszák meg, a tré is 2 htc modellt forgalmaz! az m8 -ból pl. csak 1 szín van,hol a többi idei készülék ???
-
kirkri
addikt
Nem tudom mennyire működik.
One X telefonoknál sokszor találkoztam egy címkével az alaplapon ami az IMEI számot és az alaplap cikkszámát tartalmazta. Ha ez a címke rajta van ennek a telefonnak az alaplapján is, akkor rögtön bukik a dolog, mert az alaplap cikkszáma és a CID nem fog egyezni.
Aztán még ott van a lehetőség is, hogy az ilyen jellegű adatokat elérhetővé teszi a HTC a szerviz számára.Ha ezen elcsúszik a fórumtárs, akkor rögtön megvonják a garanciát, szóval rizikó van benne bőven.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #31169 üzenetére
Lehet a dologban valami, de elgondolkoztam az előző hozzászólásod kapcsán, mert említetted azt is, hogy valószínűleg nem férnek hozzá az adatbázishoz a szervizben, hogy nyitva volt-e már a telefon bootloadere, mert a telefonon ellenőrzik, ha tudják, szóval akkor ebből kiindulva lehet, hogy sok minden máshoz se, ezért azzal kapcsolatban esetleg van tapasztalatod, hogy mi van akkor, ha a készüléken a CID át van írva HTC__032-re és visszaállítva az ennek megfelelő gyári állapotra, akkor vajon ez így át tud-e csúszni az ellenőrzésen?
De ez alapján akkor egy kinyitott bootloaderes telefon, amin utólag lett megoldva az S-OFF, majd gyári állapotba lett állítva, se akadna fenn ezen az ellenőrzésen. -
kirkri
addikt
Akkor van gebasz, ha alaplapot kell cserélni, egyéb esetben ugyanaz a készülék minden alkatrésze.
Ugyanis a T-Mobile specifikus alaplap helyett nem tehet bele a szerviz más alaplapot, mert ezzel átvitt értelemben a T-Mobile-t károsítaná meg. (A TMOB-101 CID nagyon T-Mobile-ra szabott, ha jól emlékszem, nem örülne neki a T-Mobile, ha egy szervizelés során az ügyfél megszabadulna a remek T-Mobile alkalmazásoktól) Szóval nem azzal van probléma, hogy a készülék Németországban lett vásárolva és esetleg szürkeimportos. Erre a HTC magasról tesz, ő inkább a saját hátsóját védi azzal, hogy lepattintja az ügyfelet az ilyen esetekben.
Mint tudjuk, az itthon forgalmazott szolgáltatós készülékek mindegyike CID-032-es, és nincs adott szolgáltatóra szabva az SW, így nem probléma, ha cserélni kell az alaplapot, ráadásul a szervizben lévő CID-032-es alaplapok mindegyike független, szóval a HTC-nél nem foglalkoznak azzal, hogy a SIM lock-olt telefon az alaplap csere után már nem lesz hálózat függő.Vagy olyat is el tudok képzelni, hogy a T-Mobile megvett jó nagy mennyiségben készülékeket a HTC-től, teszem azt olyan szerződéssel, hogy nem kér automatikusan mindegyik készülékre 2 év garancia időt, hanem amikor a hozzá leadott készülékeket eljuttatja a szervizbe, akkor fizet az adott készülék javításáért. Így a készülék árának jó nagy százalékát le tudja alkudni a HTC-nél és ha tegyük fel 10 készülékből 3 soha nem jár szervizben, akkor azokon jó nagy haszon van, a javításokra pedig köt egy olcsó javítási szerződést a HTC-vel. (Ez nem egy légből kapott elképzelés, léteznek ilyen gyártói szerződések, természetesen nem okvetlenül a HTC-nél) Egy hivatalosan forgalmazott készülék árában nagyon nagy százalék az adott országban érvényesíthető garancia, részben ezért tudnak olyan olcsók lenni a manapság kapható jó minőségű kínai telefonok, mert nem áll mögöttük worldwide garancia.
Nagyon eltérő szolgáltatói szerződések vannak, például tapasztalatból biztosan állíthatom, hogy a Vodafone UK telefonokra olyan szuper garanciát adott a HTC, hogy az összetört kijelzőt is kicserélték garanciában. (Egy barátom két One X készüléket is gariztatott így anno, mondták neki az üzletben, amikor bevitte árajánlatot kérni, hogy semmi gond, megjavítja a HTC garanciában)
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31165 üzenetére
A Telemax ügyfélszolgálati vonalat kezelő egyetlen ember olyan szinten nincs képben, hogy felesleges bármivel is felhívnod, főleg úgy, hogy a cég csak továbbítja a készüléket, így ha nem is javítják meg, akkor az a VSP Datánál fog kiderülni.
Mindenesetre én úgy veszem észre, hogy ez valamilyen védekezés akar lenni a szürkeimportos készülékek ellen, amivel folyton a GSM boltosok trükköznek, ezért is kérik a külföldi szolgáltatótól származó számlát a telefonról és ezért is emlegetik a kereskedőt terhelő kötelezettségeket és az esetlegesen módosított szoftvert.
A telefon teljesen megegyezik az itthon kapható ugyanilyen típusú készülékekkel, szóval ez inkább csak egy ráhúzott kifogás, ami épp kapóra jön az ilyen esetekben az eltérő elemeket tartalmazó telefonok kapcsán.
A véleményem az, hogy állítsd vissza az eredeti állapotába a telefont és add le az egyik szervizponton a készüléket javításra, mert vesztenivalód nincs és valószínűleg megjavítják, elvégre már másnak is javítottak meg olyan készüléket, ami másik országból származott.
Az miatt ne aggódj, hogy utána hogyan sikerül az S-OFF, mert a legrosszabb esetben is már van 25 dolláros megoldás rá.
-
yodee_
őstag
Ezt kaptam a telefonos beszélgetés után emailben:
Dear Tisztelt Ügyfél,
Tisztelt Ügyfelünk,
Köszönjük, hogy kérésével a HTC Ügyfélszolgálatához fordult.
Telefonos beszélgetésünket követően az alábbiakról tájékoztatom :
Az Ön által vásárolt 357864050518552 IMEI számú, HT36JW907260 gyártási számmal rendelkező készülék Németországba került gyártásba , és a T-Mobile ügyfelei számára készült.
A készülék garanciális javítása a illetékes magyarországi telefonokat javító márkaszervizben nem lehetséges, mivel ezek a készülékek régióspecifikusak, alkatrész nem feltétlenül áll rendelkezésre a magyar telefonokat javítói szervizben. A készülék garanciális besorolása szerint, a gép csak Németországban javítható, a Magyarországi szervizhálózat csak a Németországból, a T-mobile-tól származó vásárlást igazoló dokumentum felmutatása ellenében vállalja a javítást, a gép származása miatt csak hosszabb átfutási idovel.
A garancia feltételek alapján (kivonat garanciális felhasználási feltételekből) :
"A Termék országra jellemző elemeket tartalmazhat ideértve a szoftvereket is.
Ha a terméket az eredeti rendeltetési országából újraexportálták egy másik országba,akkor a Termék olyan országra jellemzo elemeket tartalmazhat, amelyek megléte nem számít a jelen Korlátozott garancia hatálya alá esonek".A készülék, mivel nem magyar piacra készült, szoftvere gyárilag nem feltétlenül tartalmaz magyar nyelvet, a gyári szoftver nem bovítheto.
Természetesen a készülék kialakítása miatt - ahogy a garancia feltételek is tartalmazzák - az eredeti rendeltetési országtól eltéro használata esetén, az esetlegesen fellelheto eltéro beállítások miatt az adott országban muködési anomáliákat okozhat"
Meghibásodás esetén (a készülék régiós besorolása alapján) a gyártó természetesen megkísérlheti a javítást, de az átfutási idő esetenként a készülék alaktrész ellátási nehézségei miatt jelentosen meghosszabbodhat / ellehetetlenülhet.
A teljes garancia szövege elérheto az alábbi oldalon (magyar nyelven is):
http://www.htc.com/uk/support/warranty-statement.html (Android Eastern European Region)
Tekintettel a készülék újra exportálására felhívom szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán tájékozódjon a kereskedőt terhelő kötelezettségekről további információt talál, mely segítséget nyújthat a készülék cseréjével / javításával / vételár visszatérítéssel kapcsolatban.
(http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag, http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/megtevesztes)
Amennyiben további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy emailen, szívesen állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
Attila
HTC Technikai Támogatási Csoport / E-mail kommunikáció
Sincerely,
Attila
-
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #31158 üzenetére
Nem hiszem hogy zafir üveg lesz benne.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #31155 üzenetére
Jövőre teljesen új desing jön elvileg
Én el tudnám/tudom képzelni, hogy valami ilyen lesz
Ezek csak felhasználói elképzelések, de ne feledjük, hogy az m9 valószínűleg már igen csak össze van állítva papíron, meg egy egy elképzelt darab kézben fogható formában is, és azért szivároghatnak ki infók, amik alapján ezek a képek jöttek össze, szóval én nagyon el tudnám képzelni ilyennek
-
_Flood_
aktív tag
Sziasztok! Ti tudjátok, hogy a galériában a fényképezőgép ikontól balra lévő ikon pontosan mi célt szolgál? Valamiféle arcfelismrő program? https://www.dropbox.com/s/9hnutic9nmkxu14/Screenshot_2014-10-03-16-32-10_1.jpg?dl=0
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #31150 üzenetére
Hát végül is teljesen jogos.
Az is biztos, hogy az idei modellek közül az M8-at venném.
A sony még szimpatikus, de csak azokkal a szúrós sarkokkal, meg a vízállósággal.
Amúgy nem igazán tetszik a szoftver, meg a többi része.De mondom, bízom benne, hogy az M9 jövőre M hetesebb lesz.
És akkor megvan az új telóm! Számszung ess hat! -
yodee_
őstag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Eléggé elszomorítottak. A telefonom a német telekomnak lett gyártva, ezért TMOB101 a CID-je gyárilag. Ezért itthon nem fogják szervizelni a büdös életben sose... Nagyon jó. Most mihez kezdjek
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #31148 üzenetére
Ne csak az m7->m8-at nézd, hanem azt is, hogy a többi gyártó mit tett le az asztalra, úgy már elég egyértelmű hogy nyert, szerintem...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Leafnshit #31145 üzenetére
Én ezen meglepődtem!
A M8 nekem annyira nem tetszik, mint az M7. Az valahogy ütősebb volt...
Az M8 nagyon el van szamszungosodva, a szappantartó alakkal. Ami nem jó. :/
Látszik hogy rájött a samu is erre, mert most az új A szériában nagyon "sarkos" modellek lettek,
és egyből tetszetősebb a készülék.
Remélem az M9 nagyot fog ütni és kicsit visszább sarkítanak. Az ultra pixót kukázzák, és megint meglesz az év telefonja.
Ettől függetlenül szép telefon az M8, senki ne értsen félre.Elfogadnám, de meg nem venném.
-
kirkri
addikt
Kb két hónapja volt szervizben nyitott bootloader-el egy One X telefonom kijelzőhibával, és az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy ha nincs kép a telefonon, akkor nem fogják visszadobni a nyitás miatt (nem is tették), mert a szerviz a készüléken nézi meg, hogy volt-e nyitva valaha. Mondta is a nyitás dátumát az ügyfélszolgálatos, de ezek szerint ehhez az adatbázishoz a szerviz számára nem adnak hozzáférést.
-
Leafnshit
tag
Miert nem lepodok meg?
remélem az M9 folytatja ezeket a szep hagyomanyokat!
-
lolwut1
csendes tag
Szia! Én is Telenor flottás vagyok, ha a te csomagod is tudja az LTE-t, akkor a sim kártya miatt nem megy. Ingyen cserélik helyben, de nem ér meg öt perc sorbanállást, mert a sebesség korlátozva van, az egyedüli különbség a jobban merülő akksi
(a csomagom hangszolgáltatás, mellé van 1gb+deezer; a sim csere akkor ingyenes, ha két évnél régebbi a kártya)
-
-
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #31135 üzenetére
Ha a HTC oldalán keresztül nyitottad a bootloadert, akkor mindegy, mert nincs már rá garancia az biztos, de ha te oldottad meg valamilyen S-OFF módszerrel, akkor nyugodtan megkérdezheted először azt, amit akarsz, aztán majd utána ráérsz visszaállítani a készüléket az eredeti állapotába.
-
yodee_
őstag
Valahogy meg tudom oldani azt hogy a HTC supportot felhívom telefonon és lebeszélem velük az imeis garanciát anélkül hogy visszaalakítanám a telefont? Ha nincs bekapcsolva a telefon akkor nem tudják lekérdezni a nyitott bootloadert nem? Aztán ha jóváhagyják a garit visszaalakítom.
-
válasz
enginev3.0 #31132 üzenetére
a hangszóró minősége olyan mint volt a régebbi?
-
nines
csendes tag
Sziasztok, Telenoros vagyok egy flottában és én még nem láttam 4g jelet a telefonomon.. a másik hogy utazás közben (vonat, autó) ha gyorsan megyek akkor akadozik alapjáraton a net. Hol van hol nincs. Most kapom vissza a telefonomat a szervízből (lila kamera), lehet valami hiba miatt nem megy jól, vagy egész egyszerűen a telenor ennyit tud/ad?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tiger. #31125 üzenetére
Hangszóró cserével már volt beadva, recsegett az alsó, és kicseréltek benne minden hanggal kapcsolatos dolgot
Most kameralilulás miatt akarom beadni, vagy is az annyira nem érdekelne, az lenne az indok, és valami finom megjegyzés, hogy cseréljék ki a házat, a szélei azért sima hétköznapi használatban is kapnak kisebb nagyobb pofonokat, ami engem már zavar, tokba meg nem teszem
-
robit74
tag
Szia,
Akkor valmit mégsem frissített jól, mert nekem a gyári filekezelő teljesen jól kezeli az SD kártyát.
Sajnos nem kezeli a hálózatot (csak a telót, SD-t és USB tárolót), ezért ha wifi-s hálózati meghajtóról van szükségem valamire, először az ESFileExplorer-t haszálom és bemásolom a telefon memóriába, majd onnan a Filekezelővel az SD-re. -
ferob
őstag
Mielőtt azt hinnéd, hogy a telefonnal van a probléma, az a helyzet, hogy a dolgok jelen állapotában, ehhez a díjcsomaghoz az ügyintézőnek kell aktiválnia az előfizetéseden azt, hogy igénybe tudjad venni az LTE hálózatot, szóval hívd fel a 1430-at.
A legtöbb ügyintéző nincs képben ezzel kapcsolatban, szóval hivatkozz az új havidíjas díjszabás 2.5.1.11-es pontjának adathasználati részére, ahol egyértelműen megtalálható, hogy a Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL díjcsomagokkal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
-
Sheepczx
tag
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok,
Valami nem teljesen klappol a telefonommal. Az utóbbi 6 napban minden este töltés közben magától újraindult, előfordult, hogy öt percen belül kétszer is. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Napközben normál használat közben sosem jön elő, amint rádugom a telefont a töltőre, egy 20 percen belül jelentkezik ez az újraindulás. Emiatt nem gyanakszom egyik appomra sem, különösen, hogy nem is telepítettem semmit az elmúlt 2 hétben. Gyári 4.4.3-as Android van rajta, a telefon T-Mobile-os, megkapta a CID számlegújabb frissítést. Az akksimmal vagy a töltőmmel lehet gond? A HTC Tech support ajánlott egy ilyen procedúrát battery gondokra, ez működhet vajon?
"Turn off Fast Boot in settings. Power off phone.
Plug phone into HTC charger and charge for two minutes or more
While charging, hold down volume up+volume down+power button and continue holding
Phone will turn on and off repeatedly every 15 seconds or so while continuing to hold all three buttons
Keep this going for 2 minutes, then release buttons when phone is ON
Now, let phone charge fully normally (with phone either on or off--doesn't matter) and battery level reporting, charging and battery life should be normalized."Köszi a segítséget előre is!
-
Kronk
őstag
válasz
enginev3.0 #31123 üzenetére
A házban futnak az antennák...
Tehát, ha a készüléked eldobálja a hívásokat, megszakad a mobilnet akkor kell cseréljék a házat -
válasz
enginev3.0 #31123 üzenetére
Én nem merném beadni, mi van ha nem ilyen jó hangszórókat kapok?Bele raknak valamilyet ami szól de nem úgy mint ez őket nem fogja érdekelni, csak egy példa volt egy seinheserem ami jól szólt sajna megsérült, vettem későbbiekben egy másikat ami közel sem úgy szólt, de az eladót nem érdekelte hisz működött.
-
Badboys
őstag
válasz
Steve1207 #31122 üzenetére
Köszi tulajdonképpen arra gondoltam hátha már az EYE kamerát pakolják bele. Ezért várnék még inkább pár hónapot úgyis 2015 júniusban jár le a garancia. Mondjuk van 3 pici gombostű fejnyi kopás is a két hangszóró rácson gondolom ezt is orvosolják.
enginev3.0:
Úgy tudom,hogy a harmadik ua. javítás után lehet kérni a cserét,de ez nem biztos. Lehet megérné várni a garancia végéig hátha javítás hiányában felajánlanak valami újabb HTC ét. Mint a sima Onek esetében.
-
Badboys
őstag
Nem is fogja engedni mivel a Googl biztonsági okokra hivatkozva tiltotta a 3.féltől származó alkalmazások kezelését.
Más:
Szerintetek van rá esély,hogy garanciáztatásnál kamera csere esetén már nem az UP kamerát kapjuk? Esetleg érdemes elhalasztani még a gariztatást hátha elfogy az UP kamera? -
yodee_
őstag
válasz
markyy18 #31118 üzenetére
Vissza kellene alakítani a telefonom. Gyárilag TMOB101 CID volt, Én HTC_032re módosítottam. A gari érvényesíthető akkor is ha német piacra szánt készülék? Jó lenne ha valaki szájbarágósan segítene visszacsinálni gyárira és akkor megpróbálom megjátszani ezt a garit. Jelenleg az utolsó hivatalos firmware van fenn. Ez van a TMOB101en is?
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #31110 üzenetére
Várós, csak ne csesszék el olyan jelenettel, hogy képet csinál távolról és belenagyít a rosszfiúra...
(#31113) Flashback: esetleg HTC ügyfélszolgálatot megkérdezheted annyiban, mivel ez alapvetően hw hiba kicserélik-e. Kb olyan szinten, hogy "úgy hallottam a régebbi készülékekben lévő lilásodó kamera modulokat kicserélték eddig új típusra, nekem viszont most jött elő, lejárt a gari, blabla", ferob vélemény, hogy esélyes-e?
-
ferob
őstag
válasz
Flashback #31113 üzenetére
A kamera problémája a rossz hőelvezetés eredménye, ezért ez szétszedés nélkül nem orvosolható, viszont utána kb. így megoldható a probléma (videó).
Még nem hallottam senki olyanról, aki sikeresen visszaragasztotta a hátlapból kiesett betűket úgy, hogy hosszútávon ott is maradjanak, szóval még akkor is, ha sikerül valahonnan szerezned másikat, akkor se lesz tartós a dolog.
-
Sziasztok
A garancia lejárt a telefonomról. A kamera lilásodik, a hátlapból a betűk kiestek...
A kamera SW vagy HW hiba?
A HTC betűket meg lehet rendelni esetleg?Üdv
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #31107 üzenetére
Maga a HTC One M7 tud maximum 72Mbps-al csatlakozni N-es szabványú wifin. Nekem van AC (5Ghz) szabvány is routeremen, azzal 351Mbps-el tud csatlakozni.
Ez azért van, mert ebben a telóban nincs semmilyen MIMO (több csatornás wifi).
Pl. a Samsung Galaxy S5-ben van 2x2 MIMO wifi, és az iPad Air-ben is...
Valszeg a laptopodban is van... -
delig
tag
Sziasztok!
Mától elvileg a T-nél Mozaik XS-re is van LTE. Vki ezt meg tudja erősíteni, mert nálam még minidg 3G van Pesten. Beállítások jók elvileg, LTE-t is keres. Restart volt, semmi.
-
kdennis
aktív tag
Valaki meg tudja nekem magyarázni miért van az hogy N-es ROOTER-en az internet a One-al 40-50 megabittel megy, de ha másolok hálózaton akkor csak 10 Megabit. Energia gazdálkodás kikapcoslva, processzor teljesitmény maximalizálva... nem tudok mást kitalálni. Még az N-only-t is bekapcsoltam de semmi. Laptopon meg megy rendesen a 300-as N, szóval ha a rooter lenne rossz akkor ott miért menne? Eddig galaxy S4-en One X-en probáltam meg az én M7-esemen, de mindegyiknél ez van. TP-link WR1043ND Rooterem van, gigabites hálózattal. Hol a hiba?
-
Steve1207
veterán
válasz
Sheepczx #31104 üzenetére
Totál felesleges ugyan, foglalkozzanak csak az L-lel, csak meglep, hogy most megint módosítottak a kihozatalon. Ezért kérdem, hátha valami szabvány miatt kell már ezeket az új telókat is egyből 4.4.4-gyel kiadni vagy a google kötelezővé tette a legutóbbi biztonsági frissítések miatt? (Ami fura lenne, mert megkaptuk integrálva)
-
Steve1207
veterán
Lehet volt már, de feltűnt egy cikknél, hogy 4.4.4-gyel adják ki az Eye-t. Most nézem, hogy az M8 is kap 4.4.4-et, gyanítom akkor mi is. Megkövetelés, hogy az új telókat azzal kell már kiadni droid fronton és így ha már megcsináljták a rendszert updatelik végül mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged