- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
jozso1989 #30893 üzenetére
Összefűzött smsnek hívják, elég rég óta tudják a telefonok.
A számlálónál a kisebbik szám mutatja, hogy hány sms lesz neked kiszámlázva, a cél telefonon ettől még csak egy üzenetként fog megjelenni.Fentebb már írtam a megoldást, amihez semmilyen külön program nem kell.
-
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #30889 üzenetére
Hát, az a helyzet, hogy faszán elküldi az összes ékezetet, "ő", "í", "ű", "ú". Írtam egy SMS-t a cégesemre, beleírtam ezeket a karaktereket, nyilván levett vagy 60 karaktert egyből, majd folytattam, átváltott 2 SMS-re... majd elküldtem, de egybe küldte el, egy SMS-ként. Most vagy én vagyok béna (csak egy SMS jött, nem nézhettem félre pedig), vagy ez a program túl zseniális! Inkább utóbbi!
-
Badboys
őstag
Amennyiben érdekel valakit egy M7 autóstartó keressen privátban, na nem a tartót engem.
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Csak nekem áll meg folyton a HTC biztonsági mentése 50%-nál és "Sikertelen biztonsági mentés"-nek titulálja?
Tegnap csináltam Gyári visszaállítást és előtte akartam volna egy mentést, akkor pedig folyamatosan 61%-nál állt meg... -
FGyula30
aktív tag
válasz
jozso1989 #30885 üzenetére
Én alapból szeretek helyesen írni, eszembe nem jutna hosszú ékezetek nélkül beírni bármit is.
A billentyűzetben is használja elég sok ember a felajánlott szavak beillesztését, az is helyesen van írva. Ezért maradok a Handcent-nél, ott beírom és megvan a 160 karakter. Bár nem egy villám, de elmegy.
Másik dolog: aki Red-es az leszarja, joga van hozzá. De ezzel nem oldotta meg a problémát, ami itt többeknek van. -
next86
csendes tag
sziasztok...segítség kellene.. ...új rom rakása utána rendesen működött de 1-2 óra elteltével folyamatosan újra indult.most meg már be sem bootol...romot nem tudok rá rakni hogy recovryből ujra tegyem ...mi a teendő?...ja és jól gondolod nem értek hozzá...és igen én sem tudom mi a f..zért nyúltam hozzá.
-
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #30883 üzenetére
Én leszedtem és tetszik
Amúgy van egy olyan beállítási lehetőség hogy SMS üzenetek tömörítése és ott azt írja, hogy ha azt a beállítást használom akkor küldés előtt leveszi az ékezeteket és így hiába ékezettel írtam végig, 1 üzenetben küldi el a szöveget. Vagy rosszul értelmezem? Ha tényleg így van, akkor innentől aki nem tudja megfejteni amit írok az járja újra az általános 1-4. osztályát...
-
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #30877 üzenetére
had képviseljem ezúttal most kivételesen az ellentábort: redesként simán le***rom, h mennyi karaktert tömörít avagy sem. A kinézete (a választható színekkel) pedig olyan ocsmány, h köszönő viszonyban sincsen a sense-vel. Tény, h sokkal logikusabban van felépítve a beállítás része, mint mondjuk a gyárinak, de ez azért még távolról sem indokolja ennek használatát. Bocs' de ez meg az én véleményem.
-
-
Laca1212
őstag
válasz
kirkri #30873 üzenetére
És már a Speedshop-ban is.
-
kirkri
addikt
válasz
s3nsitivity #30852 üzenetére
Edigital már forgalmaz Mi3-at, szerintem csak idő kérdése és lehet náluk venni Mi4-et is.
-
Zoja™
őstag
Üdvözletem hölgyeim és uraim, a mai naptól én is csatlakoztam a One felhasználók táborához.
Előre elnézést kérek a jövőbeni noob kérdéseimért, de utoljára még egy Desire S-en gyakoroltam az S-Off-ot és hasonló nyalánkságokat. -
jozso1989
őstag
Akit érdekel egy baromi jó SMS app, ami tömöríti is a karaktereket: TextraSMS.
Baromi gyors, gördülékeny, nem akadozik mint a Handcent.
És szépen személyre lehet szabni. Nekem nagyon bejött! Ráadásul már Material Design-os!
-
Loboda
senior tag
Ki kell nyitni a bootloadert majd S-OFF-olni újra, majd ezt megcsinálni:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=5269.msg637543#msg637543Innen is ezeket, és ebben a sorrendben:
2.3. Ezt a kettőt másold a készülék háttér tárába, hátha nem sikerül a másolás a 4./a szerinti
"adb push Guru_Bootloader_Reset_1.0.zip /data/media/" parancsal!4./a
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30861 üzenetére
Ez igaz!
De mivel Ők az ország ÉK-i csücskében vannak, vissza kell nekik postázd kivéve ha a környéken élsz. És nyilván nem gyors a kínai ügyintézés sem...
Ettől függetlenül én is szemezek a Mi4-el. -
XatiZ
csendes tag
válasz
s3nsitivity #30861 üzenetére
ami Ruu-t ráakartam rakni az régebbi de Kitkat, viszont a legújabb Ruu-t azt nem találom, gondoltam, hogy OTA-ról majd frissít.
-
XatiZ
csendes tag
ja és nem volt cserélve a cid se
-
Laca1212
őstag
válasz
porkiy #30849 üzenetére
És Oneplus One-t is.
(#30852) s3nsitivity
De még így is Kínába küldik ki garanciáztatni. -
XatiZ
csendes tag
Olyan problémám lenne, hogy vissza szeretnék térni a gyári romomra de semmi se működni pedig már sok féle dologgal próbálkoztam.
6.09.401.5-ös a szoftverem
htc_032 a cidLeszedtem egy ehhez megfelelő Ruu-t ami 4.19.401.9-es de amikor frissíteni akarom 5%-nál kiírja, hogy htc_fastboot.exe működése leállt. A bootloadert visszazártam már. A hboot-om 1.57 -es és mindig S-On volt a készülék
Valaki segítsen pls hogy tudnék visszajutni a legutóbbi gyári 4.4.3-ra pls
-
jozso1989
őstag
Használ itt valaki Greenify-t? Root nélkül a pro verzióban elvileg lehet system appokat fagyasztani (nem mindet). A Facebobok-ot le lehet?
Csak ez érdekel és már veszem is meg.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Nuada herceg #30855 üzenetére
Oke probalom nezni. Mintha sotet helyek megjelenitesenel es fenyforras kepben lete eseten produkalna a jelenseget.
Csinalok kepeket es pakolom fel, aztan majd varnek velemenyeket. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Zirowe #30851 üzenetére
Én is úgy láttam, hogy az valami kép ott, vagy papír szív, vagy minta, de nem kamera hiba...
ThorsHUN:
Itt vannak lila képek a telómmal készítve
De azóta már szervizben kicserélték..
-
ThorsHUN
őstag
válasz
s3nsitivity #30848 üzenetére
A kep jobb also sarka tisztara be van lilulva, csak engem zavar?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valamilyen jó hívásrögzítő progit, amit eddig próbáltam a hívó hangját nagyon halkan veszi csak fel....
Más, szerintetek megéri cserélni MI4-re az M7-et? -
s3nsitivity
addikt
válasz
honfoglalo #30842 üzenetére
Olyan 80-90
-
honfoglalo
senior tag
M7, garanciában cserelt fuggő, lènyegèben új, hibátlan, 8hó garanciával (T-s) mennyit ér?
-
Steve1207
veterán
Na gyerekek, nagyon off, de ez űber
-
MaddeNNNN
addikt
Ha meghalt a gyári fülesem és a töltőm is és még benne vagyok a garanciában, akkor azt cserélik az üzletben? T-mobilos, decemberben jár le az 1 éves tartozék garancia. Fülesnek a bal fele halt meg, töltőnek pedig a feje, az adatkábel működik. Tudom, nem nagy tétel újat venni, de most nem szeretnék még erre is költeni...
-
válasz
Red Bull fan #30838 üzenetére
nyelv és beállitás / HTC sense input / billentyűzetválasztás
-
robit74
tag
válasz
Red Bull fan #30836 üzenetére
A billentyűzetet váltás át EN-ről HU-ra. (baloldal legalsó sor második billentyű).
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Frissítés óta ha gépelem az smst. mindenféle értelmetlen szöveget ír ki ha nem kattintok rá 2-szer a zöld sávra,mit lehet vele kezdeni? -
Kiskopika
senior tag
Valaki tud mondani egy appot, amivel kivalthato az nfc-es belepokartya?
-
"Előlapi kamera 3,7 MP + F1,9 / Selfie (90º), Széles selfie mód (120º)" Note4
Meddig fog hülyülni az emberiség? Sírni támad kedvem ha egy technológiai termék specifikációjánál szlenget használnak.
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30831 üzenetére
Ugyan így vagyok vele, hogy, okádék mind, aztán megtaláltam ezt, és azóta mindenen ilyen van, nem az az ótvaros nagy cucc, tényleg nagyon pofás, és ahhoz képest védi is a telefont, gondolom nem úgy mint a bumperek, de alapvetően vigyázok a telefonra, nincs rá szükségem, csak sajnálom, h tiszta karc legyen a hátulja, mert úgy rezeg, h fúrni lehetne vele.
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #30801 üzenetére
Azért kell a tok mert ezek a fóliák max attól védik meg a telefont ha valami durva felületre rakom le, akkor ha esésröl van szó semmit nem ér. És még 1 év után is féltem!
szerk.:leszedné egy matrica a feliratot a hátárol? :S
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #30827 üzenetére
Hát közel sem annyira mint az M8.
Az a szálcsiszolt hátlap elég sikamlóssá tud válni.
Igaz ez is esett már ki a kezemből. -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Az m7 is csúszós, vagy is úgy emlékszem
Kb mióta megvan fólia van rajta...
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow #30822 üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod
Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #30821 üzenetére
Így igaz!
-
-
Mr.Chow
tag
Köszi a válaszokat,lehet benevezek akkor egy M8-ra ha annyival jobb
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #30818 üzenetére
Csak szerintem van kicsit felgyorsítva a videó?
-
salieven
aktív tag
Hali.
Kérdésem lenne hogy adott egy M7-es Htc One és már harmadszor kell szervízbe küldenem mert a hangszóró 1 hét elteltével ( 1 hetet volt nálam szerviz után és mehetett is vissza) mert a hangszóró berecseg és a telefonálásból semmit sem hallok. Más munkatársamnak a telefonja nem csinál ilyet pedig azért poros helyen dolgozunk és tokot is használok hozzá és az egész műhelyben csak az én telefonomnál jelentkezik ez a hiba.
3. alkalommal csinálja ezt a telefonom és még most is csak szervizbe küldik.Valakinek valami tipp hogy mitől lehet ez? Mert szerény véleményem szerint nem a por miatt van hanem ez más lesz.
-
válasz
s3nsitivity #30816 üzenetére
-
ndavey
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet-e alap értesítési hangként használni egy alkalmazás saját értesítési hangját? Ha igen akkor hogy lehet beállítani? Köszi
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Mr.Chow #30815 üzenetére
Azért hagyták meg mert kellett a hely a boomsoudnos elektronikának.
Valamint tényleg inkább M8 ha belefér a keretbe.
De az M7-el sincs semmi probléma. Még mindig úgy megy mint akinek kell.Most nézem, hogy i4S.. azt tudni kell ,hogy nekem sokáig volt itthon a szekrény mélyén egy i5 mert egyszerűen undorodtam a sebességétől ha az M7 után nyúltam hozzá.
-
Mr.Chow
tag
Az a bajom az M8-ál hogy a képernyő gombok sokat elvesznek, mert ugye meghagyták alatta még a htc jelnél a sávot aminél az m7-nél voltak a gombok,de majd élőben megtapizom és döntök
-
Parasajt
újonc
válasz
Mr.Chow #30811 üzenetére
Én is most vettem, de annyit elárulok ,hogy nem hittem volna ,hogy ennyire jobb tud lenni android az androidnál, volt lg g pro-m, jiayu g4A-m, samsung note-om de ez sokkal jobb minden tekintetbe. Nekem személy szerint sokkal jobban bejön az m7 mint az m8 de persze nincs is annyim rá meg nem is használnám ki amire nekem kell arra tökéletes az m7.
Igen megkapja! -
Mr.Chow
tag
Üdv!Szerintetek megéri még beruházni 1 ilyen telefonra Karácsony körül?Tehát nem számít még elavultnak?És szerintetek még megkapja az android L-t?
-
balzs12
tag
Szervízbe mennyi egy szoftver firssítés ott gondolom meg tudják oldani vagy tévedek
Még valami ... Erre a telefonra nincs custom rom?? És ha van hogyan lehet felpakolni??
-
balzs12
tag
válasz
s3nsitivity #30807 üzenetére
Igen
Meg lett csinálva a
BL-ből a factory de semmi ! Ott is egyébként látni a verzió számot BL-be!? -
balzs12
tag
válasz
s3nsitivity #30805 üzenetére
Akkor factory reset az bl-en keresztül van így bekapcs +hang le!
És esetleg simán a firmwaret nem lehet felrakni mint update? -
Loboda
senior tag
válasz
balzs12 #30798 üzenetére
Itt megtalálható az összes létező gyári RUU (rom update utility)!
Meg kell egyezni a modelidnek, pl. PN0710000, CID verziónak pl. HTC__001, HTC__E11
HTC__102, HTC__203, HTC__405, HTC__Y13... és csak magasabb verziószámút tudsz feltenni mint ami fenn van!
Rom verziószámok benne vannak a fájlok nevébe, kiemelem hogy tudd mit keress:
RUU M7 U JB 50 HTC Europe 1.29.401.2 R Radio 4A.14.3250.13 10.33.1150.01 Release 311663 Signed 2 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest