- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Szpisti #30498 üzenetére
Linuxon is van azért szemét, bár az tény kevesebb mint windowson. Na meg itt inkább a tárhelyet eszik a felesleges dolgok.
A cache törlés meg manuálisan is elvégezhető.
Beállítások/alkalmazások és minden lassú alkalmazás gyorsító tárát törölni kell, fastboot nélküli resi és jó. -
Markyxx
tag
válasz
Szpisti #30498 üzenetére
Most már persze, hogy nem használom. :-) De már megvan a baj. Elsőre azért nem tudtam mihez kötni, mert programkioróbáló napot tartottam és vagy 20 féle dolgot telepítettem/töröltem. Azért is akartam utánna takarítgatni. Na mindegy, majd lesz valami, annyi talán biztos, hogy más nem teszi fel a Clean Mastert. ;-)
Köszi. -
Szpisti
addikt
válasz
Markyxx #30495 üzenetére
Ne használd azt az appot, már az első esetből tanulnod kellett volna. Ez nem Windows, hogy elszemetesedjen, és havonta takarítani kell... Ezek a "Clean" appok csak annyit tesznek, hogy kitörlik az egyes appok gyorsítótárát, (de van, hogy a beállításait is) azt jelzik szemétnek. Valóban annyira hijján vagy a tárhelynek, hogy azért akarod feszt lefuttatni a "tisztítást"? Vagy ha úgy érzed belassul a teló, vagy valami hasonló gebasz van, egy gyorsindítás nélküli ki-bekapcsolással jobban jársz... Szvsz.
-
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30496 üzenetére
Teljesen gyári, nincs rootolva. És sajna kb az egész Sense lassulkodik nem csak a BF, de ott a leglátványosabb. De amúgy a progik futnak rendesen, csak olyan mint ha elvesztettem volna 1,5 Gb ramot.
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Van egy olyan jelenségem, hogy még a mostani OTA frissítés előtt pár nappal próbálgattam több játékot, programot, köztük a Clean Mastert. Lefutattam az összes tisztító funkcióját, talált is jó sok szemetet én meg nagy boldogan töröltem. De ezek után a Sense és főleg a Blinkfieed tökre belassuld, 1-2 másodperc volt mire a „vissza” vagy „Home” gombra reagált volna, a sima újraindítás nem segített, de akkor nem volt időm foglalkozni vele.
Aztán jött a frissítés (Android 4.4.3 - 6.09.401.5) és egy csapásra eltűnt a gond, minden a régi sebességgel tette a dolgát. 1-2 nap múlva megint lefutattam a Clean Master „Felesleges fájlok” keresése funkcióját, töröltem az ott ajánlottakat, aztán kilépve egyből tapasztaltam ugyanazt a lassúságot mint a frissítés előtt, akkor tettem össze fejben a dolgokat. A sima restart nem segít most se, factory resetet meg igencsak nem csinálnék emiatt.
Milyen megoldás lehet erre vacakságra?
Köszi előre is.
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #30492 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy neked nem működik, hanem hogy valós a probléma.
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #30489 üzenetére
Olvass bele a fórumba, látni fogod.
Én tegnap egy teljesen friss telepítésre megpróbáltam rárakni és ugyanúgy a mikrofon az első használata után megszűnt működni egészen az újraindításig.
Megpróbáltam rögzíteni két videót, az elsőnél még lett hang, míg a másodiktól már végig süket volt. -
ferob
őstag
válasz
MerLinh #30487 üzenetére
Sajnos jelen állapotába ezzel a telefonnal mikrofon problémái vannak, mert bármi, ami használja a mikrofont az elsőre működik és utána többet nem, míg újra nem indítja az ember a telefont.
Vasárnapra ígérte az új verziót, amibe most már tényleg javította ezt a problémát, bár a jelenlegi verzió is így indult, de reméljük most már tényleg jó lesz. -
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30486 üzenetére
áhh, jó hogy szolsz nem is néztem egy ideje =)
hmm utoljára a 15,2-es néztem....
-
AshaNoR
tag
válasz
Nuada herceg #30472 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitseget a Beats Audiot kikapcsolva mar jo, de igy romlik a minoseg igy inkabb maradok a Beats Audios hangnal!
-
BenHans
addikt
Mivel az M9 lesz a következő telefonom, én is nagyon kíváncsi vagyok minden hírmorzsára.
Én is nagy dobást várok. Szerintem marad a dupla kamera de 6/8 UP lesz + tovább csiszolgatják a zoe-t meg az egyéb kamera feature-öket. A 64bitet én már kb borítékolnám úgy mint az 5-5,2" QHD kijelzőt.
Remélem marad az M8 burkolata legalább 90%-ban, és remélem azt is hogy igazak a BOSE pletykák.
Álmaim netovábbja egy ~3200mAh akku...off: Nemrég újra kézbe vettem két S5-öt egy feketét és egy fehéret. Azt hittem hogy meghülyültem, de a feketének sokkal gumiszerűbb volt a tapintása, mással is kipróbáltattam. De ezt már korábban is éreztem veletechen. A fekete gumiszerű tapintásával nincs baj mert javult a helyzet, de körben az a fényes díszfos az még mindig valami undorító.
A másik ami most feltűnt, hogy a vibramotor kattant egyet mindkét S5-nél és elég zavaró érzés volt a kezemben tartva, és ugyanez a helyzet videolejátszáskor is, mert végig vibrál az egész már 60-70% hangerőn is. Ezt nem tudnám megszokni, valahogy még mindig olyan érzésem van mint egy olcsó alkatrésznél, ami ugyanúgy néz ki, de mégis lehet érezni hogy silányabb.megint más, de off: Ismerősöm most vesz előfizut, és telefont is... Árkategória 110-130k, havi törlesztőre, mert így jobban eloszlik a kiadás stb... Eddig egy valamilyen Samsungot nézett mert azt ajánlották neki, de pont most mielőtt még ezt megtudtam volna hogy telefont akar venni úgy adódott, hogy oda kellett adnom a telefonomat hogy hívjon fel valakit. Na aztán most annyira megtetszett neki, hogy ilyet szeretne aztán persze hagytam is hogy kipróbálja és mondtam pár dolgot róla, de tényleg objektíven hasonlítottam.
/HTC One M7 addictive kiadás
/ Mivel laikus, ezért segítek neki a szolgáltatónál is........
-
MaddeNNNN
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30480 üzenetére
Igen, igaz!
Bár nem az apple vásárolta fel a beatst hanem simán a HTC bontott szerződést.
Nagy profit kellett így minden pénzre szükség volt nekik. AZ apple csak utána csapott/csaphatott le a beats-re.És az M9-ben már Bose lesz ha minden összejön, elvileg az áramkörökön is lesz faragás, hogy az alsó káva keskenyüljön.
-
jozso1989
őstag
Igaz, hogy a HTC-ben Bosé hangtechnika lesz? Ugye miután a crApple megvette a Beats-et, elvileg a Bosé-val tárgyalnak. o.O Amivel semmi baj persze, mert a Beats sehol sincs egy Bosé-hoz. Azt hiszem, ha ez így lesz, az M9 lesz a csúcsok csúcsa...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30477 üzenetére
Na, valami ilyesmiről beszéltem én is. Úgy értem, örülök hogy valakinek átment a mondanivalóm.
Jah a Beats-et soha nem kapcsolom ki, hiába hangosabb anélkül de kaka.(#30478) Steve1207
Igen, emlékszem arra, amikor sokkal halkabb lett, és sokan panaszkodtak rá.
De aztán 1-2 patchel hangosítottak rajta. De már nem lett olyan, mint amilyen még először volt.De igen, még az volt régen a baja, hogy a leghalkabb mód is nagyon hangos volt rajta rögtön. Mikor új volt a teló, az nekem is furcsa volt. Az értesítéseknél, meg a csörgésnél. Mondom mit menőznek már, hogy milyen hangos a telefon. Már a leghalkabban is üvöltetik.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #30476 üzenetére
4.2-vel hangosabb volt, utána kezdték ugye halkítani, de különböző sound modokkal olyan hangot csiholnak belőle alapbjáraton is, hogy csak pislogok. Hangerőben meg pláne, most nem is használom, mert nálam legkisebb hangerőn is fura volt, hogy ilyen hangos az értesítés
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #30476 üzenetére
+1!
Nem ordít mint egyes készülékek de sokkal élvezetesebb, valamint videót nézni stb tökéletes, sőt jobb mint a többi készülék.
Néha a nexus 7-en szoktam filmezni az hangosabb, viszont közel se olyan jó rajta videót nézni.. illetve a hangja közel se olyan jó, ugye a nagyobb kijelző azért előny de na, értitek.
Van ,hogy nézek a nexuson valamit de közbe meg a telefont nyomkodom és ha épp egy videót akarok nézni utána meg elindítom a nexuson a filmet hát valami hihetetlen a különbség.
Reggelente nem merek a one-on videót nézni mert a leghalkabb is hangos és félek felkeltek valakit.Na, dióhéjban
Nem olyan hangos, beats nélkül szerintem meg közel se olyan élvezetes.
Viszont szép, sőt tökéletes hangja van, főleg zárt térben lehet jól hallani milyen gyönyörű. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Tiger. #30475 üzenetére
Igen, pár napja, 1 hete használom, hangosabb is sokkal.
De mondom viszonyítás kérdése.
Én a halkat úgy értettem, hogy lehet hogy 1 középkategóriás LG hangosabban szól,
vagy 1 alsó kategóriás samsung, de az fülsértő hangokat ad, meg recseg és a többi.
Ez meg nem torzít, van mély, szóval öröm hallgatni.Na visszatérve, használom a póver ampot. Nem is merem maxon hallgatni, félek hogy széthajtja.
Nem arra való 1 telefon. Féltem. -
Tiger.
nagyúr
válasz
A powerampal nem lesz halk
-
Valkűr
addikt
válasz
User error... Nyilván egy 2.1 rendszer sokkal hangosabb, nem is értem milyen elgondoloasbol hasonlitod ahhoz. Hallgasd meg a legtöbb telefon hangerejet, majd tedd mellé az M7-et. Ha akkor is halk akkor ott valami gond van. Ja a beats audio legyen kikapcsolva, ha a külső hangszorokat használod, mert akkor hangosabb.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
AshaNoR #30470 üzenetére
De, picit halk. Az itthoni 2.1-esem túlkiabálja azért.
Ez 1 telefon.
És egyébként tényleg nem olyan hangos, mint ahogy azt az ódák zengték,
kicsit én is meglepődtem mikor kint a szabadban hallgattam.
De viszont nagyon szépen szól. Magas, mély, minden tartomány van benne. Én mindig elámulok.Gariztattam a szolgáltatómnál (T), 2 hét volt.
-
AshaNoR
tag
Sziasztok most vettem egy M7-t.
A kerdesem, hogy csak nekem halk egy kicsit a 2 hangszóró? Ti cseréltettétek a telefont a kamera lilulás miatt? Es hol? -
Sheepczx
tag
válasz
Ununqatrium #30467 üzenetére
ujrainditásra: fast boot be van kapcsolva?
-
Ununqatrium
aktív tag
Van valaki, aki észrevett furcsaságokat a legutóbbi frissítés óta? Kezdek pipa lenni. A BlinkFeed 12 órája nem hajlandó frissíteni (nem tudom, ez lehet-e a facebook alkalmazás hibája), bluetooth-on van, hogy csak harmadszorra vagy többszörre észlelik más eszközök, az újraindítás pedig valami katasztrófa. Legalább háromszor tovább időzik, mint eddig, bár szerintem keveset írtam. Mire eltűnik a hTC logó a kijelzőről, kialszom magam
-
Nazara
őstag
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Én is a power bankra esküszöm, meg az energiatakarékos módra, igy 4 óra felett van a kijelzőidő automata fényerőn, aminél többet azért nem nagyon akarom nyomkodni.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Nekem 1 napra bőven elég,ha kell a melóba is tudom tölteni.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Red Bull fan #30455 üzenetére
Igen, szeretik fikázni a kameráját, gondolom az a sok ember, rengeteg képet készít a saját kis telefonjával...
-
Nuada herceg
őstag
Hát annyira fasza ez a telefon, hogy csak na....
Ha kiadnának egy javított verziót, ugyan ezzel a kinézettel, csak mondjuk snapi 805el,meg kicsit nagyobb aksival, tuti megvenném. -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
s3nsitivity #30433 üzenetére
Az a baj,hogy nagyon sok ember kezébe lehet rakni1020 at is ahoz is béna lesz,amúgy szerintem is jó a kamerája az m7 nek csak divat ócsárolni 1-es embereknek.........
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30452 üzenetére
Bemész az adathasználatba és ott lehet korlátozni.
Megmutatja mik azok az appok, amik eszik a netet, ráböksz és korlátozás.
-
Szedált
tag
Páromnak a -nem rootolt- Hua P6-ján van olyan fícsör, hogy állíthatja az alkalmazások net hozzáférését. Van esetleg ilyen a One-ban is? Ilyen finomságok nem nagyon jelennek meg a tesztekben.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30446 üzenetére
Detto, kb 4-5 emberkének volt telója az osztályban, akkor jött be a 3310-es
honfoglalo: Amúgy én ilyen szemmel valami olcsóbb Xiaomit, Huaweit, kis LG-t néznék egyből vagy aminek jó a kamerája, elvégre fiatal, mennek a szelfik bőven stb. 5S árából 4-et lehet venni lazán ezekből szóval marad is bőven, jó telók. Ha arra megtanul vigyázni később se lesz baj.
HTC vonalon meg egy One S-t használtan, olcsó lehet manapság, nem melegedős tegra, hanem snapi, kamerája jó képeket lő, ergo bőven kielégítené a csajos igényeit és nem töri le a kezét az 5", mert korrekt a mérete is.Szerk.: amúgy is, ne kapasd el egy M7-tel fiatal korában
-
s3nsitivity
addikt
válasz
honfoglalo #30444 üzenetére
Amikor én voltam elsős közép sulis még nem is létezett a fogalom, hogy okos telefon és jól elvoltam.
Kezdem magam öregnek érezni pedig még csak a 20 -as éveim taposom -
honfoglalo
senior tag
válasz
JaniWalker #30443 üzenetére
Már el is adta.
Azért mert ha ellopják/leejti, akkor nem tud újat venni, mert minden zsebpénze abban van, és ez frusztrálja. Nem merte este elővenni, blabla, most fejezte be az általános iskolát, valszeg nem való ekkora gyereknek ilyen drága telefon, de ha valakinek ez a vágya és szorgalmasan gyűjt rá, akkor nehéz megakadályozni, most már legalább tudja, hogy milyen. -
JaniWalker
csendes tag
válasz
honfoglalo #30407 üzenetére
Amúgy ha van egy i5s-e akkor minek akar olcsóbb telefont?
-
Csib0r
csendes tag
Sziasztok.
Megtudnátok mondani, hogy hol tudom az országban leadni szervízbe a garanciás telefonom? -
adodaniel
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Ezt a belezoomolós problémát én soha nem értettem. Nézünk egy albumot a tv-n mondjuk, ki fog belezoomolni? Senki. A kép egész kompozícióját nézik úgyis a legtöbben. Nem azt, hogy mondjuk a képen látható utcában álló 6. autónak mi a rendszáma.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Stunts666 #30438 üzenetére
Az a baj, hogy ide töltötted fel, rengeteget ront a képminőségen az itteni tárhely, ahogy a facebook is
Egyébként nincsenek részletek a képen, a kevés pixel szám miatt, nekem ez az egyetlen gondom a kamerával, messzi képeknél mindent össze kell mosnia
Közelre minden szuper
https://drive.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6dOWhzNnpXN2FqdGc/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B34aXrPmdw6daXpyY21rX3V5TG8/edit?usp=sharing
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #30437 üzenetére
Jajj azért ennyire nem tragikus a helyzet..
Sőt. Lehet, hogy effektezve vannak de attól még szuper képek és könnyen lehet, hogy más készülékkel készült képek is effekttel tökéletesek csak.
Ami a sensationt illeti amikor én használtam sensationt akkor még nem volt akkora igény kamera terén és jó volt az előveszem és klikk. De mára ezt már egyik gyártó se nyújtja. Nem vélem úgy, hogy a HTC le lenne maradva mert nem 2797649476 mpx -es kamerát rak a készülékeibe. -
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #30437 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
Stunts666 #30436 üzenetére
Jajjj de szélsőséges lett már
Amiket fentebb linkeltek képeket, azok szépek, de mind effektezettek, így el van takarva rengeteg kamera miatt adódott hiba, ami lehet, hogy egy jobb kamerával készült telefonnal már nem lennének jelen effektek nélkül sem, a nikon szót ne is lássátok a hozzászólásbanÉs ahogy írtam, szerintem annak idején egy Sensationnal könnyebb volt jó fotót lőni, mint az m7-tel most, One X kamerája nálam nagyon gyér volt, vagy is a benti képeknél, kültéren szép képeket lőtt, felhős és napos időben is, és azért jól jött a több megapixel
Az Xperia ionnal meg nagyon könnyű volt fotózni
Jó az m7 kamera, de sokkal többet várok az m9-től
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #30432 üzenetére
Egy Nikon-nal is kell elo/utomunka ha fotos szemmel elfogadhato kepet akarsz. Felhasznaloi szemmel nekem elfogadhato az M7, ha a tokeletesre vagynek, akkor egy Nikon altal keszitett kepet is photoshoppolnek. Ki mit akar es var el a kameratol. De hat egy Nikon-nal sem ugy megy, hogy eloveszem es katt, sajnos... Pedig az 200k+ es meg nem tudsz vele telefonalni/netezni sem es 2Kg sulyu.
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #30433 üzenetére
Persze szükséges, de én Sensationnal könnyebben fotóztam annak idején, mint most a One-nal (beállítások nélkül)
-
Steve1207
veterán
válasz
Én még csak most néztem a manuális lehetőségeket és van dögivel a kamban. Szóval, ha ráér bíbelődni az ember akkor tuti sokat kihozhat belőle, nem egy alma kopp and kép stílus.
Effektezés a linken sokszor van, de vannak szép képek is. Plusz múltkor tesztelgettem a Retrica-t, van pár finomított színhatás, ami ténylegesen űber, de túlzásokba se szabad esni. Am kíváncsi lennék, hogy valamelyik rosszabb kamerával szerelt telón egy ilyen appal mit hoznak ki belőle? Most a négyzetkép meg szelfis korszakban szerintem még azoknál is azt mondanánk, hogy viszonylag klassz kép született, még ha 2mpix környéki vagy túlzottan zajos vagy elmosott képeket is csinál normál állapotban.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
A profi gépeknél is szükséges a beállítás.
Nincs még olyan kamera amit előveszel és bumm tökéletes kép. -
enginev3.0
félisten
válasz
jozso1989 #30429 üzenetére
De nem mindegy mit nevezünk jó képnek
Egy agyon effektezett valamit, ahol a hibák el vannak fedve, egy makró fotót ahol elég a kevés pixelszám is, de a háttér el van satírozva, vagy egy hirtelen előkapott jelenetnél készült kép, mikor nincs nálad egy Nikon fényképező sem, de még is elfogadható minőségben tudtál lőni egy képet -közelre/messzire-Ráadásul az itteni képek nagyrésze, ha jól sejtem elég sok beállítást igényel fényképezés előtt is, amire egy spontán helyzetnél nincs idő
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Hát tudni is kell vele fotózni, nyilván. Azért összehasonlítva ezeket a képeket + a tieid mondjuk az enyémekkel.... hát ég és föld. Én béna vagyok. XD De nem is igazán érdekel a fotós része a telefonoknak. Ilyen sörös buli selfie-re nekem megfelel egy vga kamera is.
Én a videó részét szoktam használni sűrűn, abban meg csak a HTC létezik Android téren. Mivel bulikon/fesztiválokon szoktam videózni, ahol hangos a zene, ott a HTC-n, meg Nokia-n kívül minden telefon betorzít, használhatatlan. Még a csodakamerával felvértezett Sonyk is (amit elvileg kamerázásra csinálnak
D) undorító felvételeket csinálnak.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #30429 üzenetére
Az egyetlen hiba ezekkel a készülékekkel, hogy hiába szép képek ha bele zoomolsz már bukta is.
De én nagyon szeretem az upx kamerát.
Ha megcsinálják 8-12 mpx-be akkor verhetetlen lesz.Mondjuk egy 12 / 4 upx duo camera egy M9-be.
Meg is lenne az utódja az M7-nek gondolkodás nélkül. -
jozso1989
őstag
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30425 üzenetére
Ezelőtt One X-em volt. Ha azzal tudtam gyönyörű képeket csinálni akkor ezzel is tudnom kéne.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #30417 üzenetére
Akkor plusz, már nem emlékszem, hogy volt
Am valami filmben volt M7 is, többször elővették, ezen töröm a fejem az előző filmes hozzászólás láttán, de nem ugrik be...
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30423 üzenetére
Akkor a Tiédben valami csodakamera van. Mert Én ezzel nem tudok. Nincs fél órám kivárni míg meglesz a megfelelő fókusz meg fény meg bla bla bla. Ha képet akarok lőni akkor az annyi legyen hogy katt.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30421 üzenetére
Amúgy normál fény mellett én sem panaszkodom, viszont szürkület vagy éjjeli kép kizárt hogy normális készülhessen ezzel a kamerával
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30419 üzenetére
Azért némi utólagos munka is van a képeken. Ne mondd, hogy nincs ...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #30417 üzenetére
HOX+
(#30418) jozso1989
Aha, M7-el.
Kicsi odafigyelés nem csak vaktában kell kattingatni. -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30416 üzenetére
Hű, ezeket M7-tel csináltad? o.O De hogy?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
honfoglalo #30415 üzenetére
Sose értettem mi bajotok a kamerával..
flickr -
honfoglalo
senior tag
válasz
Nuada herceg #30412 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Igen a kamera valóban gyenge (ahogy az M8-ban is), Samsung kívül-belül csúnya, szóba se jött, Sony egy fokkal jobb, de az se tetszik, műanyag játék. Alternatíva nincs, remélem beválik! -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #30408 üzenetére
Sima HOX inkább (nem volt fedve az a front cam
neem, figyelte a fene)
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nuada herceg #30412 üzenetére
sorrendben:
1. bekezdés -><micsoda ajánlat...!>
2. bekezdés -><vagy egész egyszerűen, várjon még pár hónapot: M9>
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gondolom ha már olcsóbb, legyen sokkal olcsóbb...
Samsung Galaxy Young! Én ezt tudom ajánlani.Egyébként meg ha nem tetszik az M8 Ami nekem sem. Nagyon samsungos lett azokkal a lesarkított szélekkel , akkor vegyen M7-et! Legjobb még most is szerintem!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nekem van egy i5 a szekrénybe mert közel se érhet fel a One hoz
-
ffodi
veterán
válasz
Ez most olyan, mintha megkérdeznéd a házaló Merinói-jellegű gyapjútakaró szettet árusító membert, hogy ajánlja -e a portékáját. Még akkor is azt mondja hogy ez a legtutibb NASA által fejlesztett cucc, amit valaha vettél, ha egy kétkezi munkával lopott szutyok az egész.
Viccet félretéve, egyedül a kamerával lehetnek gondok szerintem (ha a lilulást most nem számítjuk), ugyanis ez az ultrapixel azért elég gyenge. Maga a hardver elég erős, gyors, lagmentes a rendszer, a kijelző is egész jó, nem beszélve az anyaghasználatról.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #30406 üzenetére
Szerintem az One x+ volt nem butter
-
honfoglalo
senior tag
Húgom váltana olcsóbb telefonra i5S-ről, M8 nem tetszik neki, Androidosok közül csak ez jön szóba. iPhone előtt volt Xperia-ja. Mire számítson, ajánljátok a készüléket?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #30403 üzenetére
A félszeműnek M7, aki azon írogat még az elején.
A gonosz politikusnak Butterfly talán, de nem tudom melyik.
A sólyomnak meg megint M7, csak fekete... -
jozso1989
őstag
válasz
Comedyn van egy új sorozat és annak a reklámjában is M7 van.
-
válasz
Nokia 3310
-
enginev3.0
félisten
Hoppáááá
Amerika kapitány 2-ben, na milyen mobilja van a csávónak? Na milyen??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Motoros topic
- PlayStation 5
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Warhammer 40.000
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest