- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
A folyamatos szenzorhasználat miatt ilyet egyáltalán nem érdemes használni, mert csak rossz hatással lesz az üzemidőre.
(#36437) benfolds: Nem kell bekapcsolni mindenféle kapacitív gombos, valamint teljes képernyős ébresztést, hanem csak a dupla érintést és azt is a képernyő alsó felére, így ha jól van beállítva, akkor esélytelen, hogy felébresszed, ha nem akarod.
-
ferob
őstag
A gyári beállítások visszaállítása megoldja a gondod, ha nem tudsz a működő rendszer alatt rányomni, akkor a bootloaderben is vissza lehet állítani.
(#36406) benfolds: Csak ennyi dolgod van, ha akarsz a képernyőhöz ébresztést is, akkor az ElementalX-et tedd fel.
-
-
ferob
őstag
Ha van a készülékre garancia, de nem számít, hogy ezzel elveszted, akkor a HTCdev-en keresztül tudod nyitni, ha viszont számít, akkor a SunShine módszerrel lehet S-OFF-olni, de az 25 dollárba kerül.
Az, hogy milyen ROM-ot raksz fel, teljesen rajtad áll, nem feltétele a dolognak, de ha már nyitod, akkor én a NuSenSeveN ROM-ot ajánlom, mert az egy Sense 7 alapú M9-ről portolt ROM, valamint ami lényegesebb, hogy az ElementalX kernel az alapja, ami elég népszerű és könnyen módosítható alatta mindenféle beállítás, akár konfigurációs fájllal, akár alkalmazással, így a rezgés intenzitása is elég könnyen változtatható. -
ferob
őstag
A normális rezgés neked túl erős, szóval bármit cserélnek a készülékben, akkor is erős lesz számodra.
A bootloader nyitása nélkül nem tudsz ilyesmin változtatni, de ha pl. egy mikroszálas kendőre vagy gumírozott egérpadra teszed a telefont és nem közvetlen az asztal lapjára, akkor az elég sokat tud segíteni ezen. -
madgie
titán
Miért nem csináltok saját témát (Maker Pro-val)? Tök egyszerű és akkor ott és olyan színed van, amilyet akarsz.
Más téma: kipróbáltam a NuSenSeven romot, tök jó lenne, kisebb ikonok, normális témázhatóság, de basszus, a Lollis némítás került bele. Nincs normális ne zavarjanak, csak jelzések opció, ahol hiába állítod be, hogy X időtől Y-ig kuss legyen, zörög, ha Messengeren rád írnak, nem kapcsolja le a lakathangokat, stb. Miért kellett ezt a hülyeséget átvenni a stock lolliból? Ott is utáltam és nem tudtam megkerülni. Csak ezért ment vissza a stock Sense rom, mert hiába szép és jó a NuSenSeven, ha este kilenctől reggel hétig nem tud kussban maradni a telefon (nem, nem akarom mindig kézzel lenémítani).
-
Dot
őstag
Igen másik telefonról lenne a wifik jelszavai.
Beállítás program?
Ez a "Get contect from other phone" nem hozta át.Ugyanis most 2 telefonom van, egy Samsung S3 (lollipop-pal) és az M7.
A samsungon elég sok wifi ap jelszava van meg, ezt szeretném átvinni az M7-re!Más: Mivel az s3-on lollipop van, azon nem fut a fent említett Opera Mobile Classic 12.10. Mielőtt frissíteném az M7-et 5.0-ra szeretném tudni, hogy fog-e futni az Opera normálisan.
-
törölt tag
Ertem. Akkor ugy kérdezem,hogy van olyan budapesti szerviz,aki meg tudja ezt biztonsággal csinálni? Ha van,esetleg ismert,hogy mennyibe kerülhet? 53 ezer forintba van a telefon,ami szerintem jó pénz volt érte,mert tényleg gyönyörű állapotban van. Viszont ha egy ilyen kamera csere móka mondjuk 20 ezer Ft,akkor el sem gondolkodom a megjavittatasat,inkább visszaviszem holnap.
-
Agony
aktív tag
Én egy Urban Armor Gear tokot használok. Nem mondom, hogy olcsó volt, de elég pofásan néz ki és kb. egy légicsapást is túlél benne a telefon.
-
Zirowe
nagyúr
Ennél az imaknál szerintem a nillkin frosted jobban néz ki.
-
ferob
őstag
(#32157) i400 & (#32158) Diokhan:
A hívások alatt tapasztalt bármilyen közelségérzékelő szenzoros problémára megoldás, ha kikapcsoljátok a Beállítások > Tárcsázás > Hívások automatikus fogadása beállítást.
(#32155) Diokhan:
A Sense alkalmazások nem használhatóak bármilyen custom ROM-on, csak akkor, ha Sense alapú, mivel a legtöbb alkalmazás önmagában működésképtelen, mert szükséges hozzá a HTC framework, ami az alapja az egész rendszernek.
(#32159) Diokhan & (#32160) Nazara:
Az, hogy milyen változatú egy telefon, könnyen megváltoztatható, ha S-OFF állapotú a készülék, mert csak át kell írni a MID-et, viszont ettől függetlenül is a Super CID önmagában elég egy RUU, firmware stb. telepítésekor arra, hogy figyelmen kívül hagyjon bármiféle carrier és model ID ellenőrzést, így ilyen esetben lényegében olyan változatú a telefon, amilyen épp rá van rakva.
(#32169) Diokhan:
Látom, hogy az alkalmazásoknál a 3x4-es rácsméret van beállítva, de a menübe lépve a rácsméret menüpontban sokkal jobb elrendezést is be tudsz állítani, hogy több elférjen egy oldalon.
A jobb felső sarokban a 3 pöttyre nyomva jön elő a menü úgy, mint máshol is.(#32171) Pr3ciSioN:
Xposed framework és Sense 6 Toolbox kell hozzá, hogy be tudd állítani.
-
dani3l
őstag
De azert megkaptad a telefont, ugye?
Egyebkent marha egyszerü a megoldas, a) szoljanak oda az embernek, amelyik az ügyet intezte, hogy irja mar föl, ha nem kertel, vagy b) ha ö ezt meg is tette, akkor tajekoztassak mar a futart, hogy tudjon rola szerencsetlen, mit kell csinalni..
-
kirkri
addikt
Gyanítom, hogy nem véletlenül nem megy.
Ugyanis az egy hónapos javítási időből max. 2-3 napot tölt a készülék szervizben, a többit a szolgáltató logisztikai központjában tölti. Ha nem látja az ügyfél ezeket a dátumokat, akkor a szolgáltató nyugodtan tudja mondani, hogy a szerviz húzza el a javítást. Ebből a szempontból a Voda rendszere jobb, náluk attól a ponttól, hogy leadtad a telefont javításra, végig lehet monitorozni az útját, illetve a Vodás munkalap számmal működik a VSPData javítás státuszának követése is. -
TechData
tag
Sziasztok srácok,
Itt tudjátok nyomon követni a javítás státuszát! -
Skilly
aktív tag
-
Skilly
aktív tag
Egyenlore lehet varok, hogy Neked mit mondanak es mikorra lesz kesz. Ha lesz majd valami akkor jelzel itt PH-n?! Elore is koszi!!! Azert remelem szepen megcsinaljak Neked!!!
PetiIphone: 4 het es semmi?!!?!? Milyen szolgaltatonal vagy amugy?! Ha neked is kesz akkor Te is jelezz kerlek, hogy milyen munkat vegeztek es hogy minden okes. Koszi!
-
Skilly
aktív tag
2-4 het
Sirni fogok... 2 het is sok nem hogy 1 honap.... ahhh
Igen a hazhoz szallitast hallottam, de bizom bennuk, hogy szep munkat vegeznek, es az illeszteseknel is mindent normalisan ragasztanak ossze.
Milyen hibakat jeleztel? Ha szabad tudni.
Nekem a kamera lilulas van, meg az akkumulator neha tolt neha nem, tehat valamikor befagy egy x%-nal....Elhiszem, en sem szeretnek megvalni tole, de most muszaj lesz nekem is. Egyenlore nem akarom cserelni ujabb telora, varok az M9-re.
-
Steve1207
veterán
Csak vodával van tapasztalatom, de az ilyen nagyobb üzletekben sokkal jobb a kiszolgálás. Vodánál a sorbanállástól eltekintve több alkalommal is azt mondom, hogy nagyon korrektek voltak. Cserekészülékre nekem ajánlottak HOX-ot, valami kis Samsungot, nyomógombos elit Nokiát, szóval volt minden, igaz én nem élek cserével soha.
Mivel elég központi hely szerintem a T-nél is hasonló kiszolgálás lenne megkövetelendő. -
Reddevil84
tag
Próbáltam a drive-ba és a dropboxba is, mindkettő 50% környékén megáll hibával.....
Azt vettem észre,hogy ha bemegyek a telefonon a beállítások/fiókok és szinkronizálásba és ott a HTC fióknál a szinkronizálás ki van kapcsolvaNem tudom bekapcsolni, nem találok olyan lehetőséget,csak törlést
Gyanítom ez lehet az oka annak,hogy nem tudok backupot csinálni!
Megoldást erre valaki?
-
sipy888
aktív tag
csak ezért veszem T-től , mert nekem is fekete kell. Extreme-nél "csak" szürke van, mint ahogy a vodánál is. Szerinted én mennyire várom ?
Ha lesz rajta illesztési hiba küldöm is vissza. Egyébként, majd figyeld a csomagolást, hogy fóliázott-e, mert amiket visszaküldenek, azt is értékesítik másoknak :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest