- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Zirowe #30281 üzenetére
enginev3.0 ebbéli válaszát (#30280) csak megerősíteni tudom (kíváncsiságból belepislantottam, vajon mit tartalmaz ez az update konkrétan: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..., sőt úgy látom, még a kernel is változott.
Sajnos, eltűnt a kikapcsolós tapicskolás, na és...? Hiányzik sokaknak...? Igen...? Nosza, keressünk rá valami megoldást: a Gravity Screen Pro (fizetős!) alkalmazással még szuperebbé tehetjük telónkat, hiszen itt hozzá sem kell érnünk a power gombhoz -> sem kikapcsoláskor, sem pedig élesztéskor. Fogyasztására sem lehet túl sok panasz: nekem eddig 1,5 napot bírt a vas. Most kábé bő 1 napot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest