- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
Azért azt jó látni, hogy nem csak én használom még (persze nem elsődlegesnek) az M7-et! Mindig azt mondom a legjobb telefonom ami valaha volt, és mindjárt 6 éves lesz
-
i400
senior tag
Miért van az hogy manapság a Blinkfeed tele van minden számomra nem releváns szeméttel? Goal, Reuters, AFP, FTBpro, Jerusalem Post és társaival úgy hogy csak a FB, Instagram páros van engedélyezve?
-
i400
senior tag
válasz
TheProb #37084 üzenetére
Én eddig Samsung és Motorola gyári autóstöltővel használtam (1000-1200 km távon egy seggel) mindegyik 1A-t tudott, navi közben nemcsak szinten tartotta hanem töltötte is.
Szerk.: mondjuk én a középső légbeömlőkön mindig a hideget nyomatom a telefonra lehet ez a csalás nálam
-
i400
senior tag
Van valakinek vmi ötlete arra hogy miért csinálja azt a telefon hogy megállt 57%on az akkukijelzésés onnan semmilyen irányba nem mozdul?
-
i400
senior tag
Nem tudom mi van de B My Lake-en ad hoc M7 találkozó van? Rengeteget látok
-
i400
senior tag
Full gyári lollin jött elő tegnap is meg ma is az hogy feloldom a képernyőzárat ráböknék egy programra majd a boot animáció fogad restartol a telefon utána pedig hogy küldjek a htcnek hibajelentés
semmi plusz programot nem telepítettem csak a meglévők frissültek. Találkozott már valaki ilyennel?
-
i400
senior tag
Másnál fordult elő olyan hogy újraindítás után reklamált a telefon hogy 3% a töltöttség majd mikor kinyomtam az extrém energiatakarékos mód felugró ablakát visszaállt a restart előtti szintre?! Az utóbbi időben egyre több a furcsa dolog (nincs hangja az értesítéseknek, néha lagg) Mondjuk lolli után nem volt FR, de eddig tökéletesen üzemelt
-
i400
senior tag
Másnál is az alap témával kék a Blinkfeed háttere? Csak azt nem lehet valahol változtatni?!
-
i400
senior tag
HTC Social plugin frissült, remélem megoldást hoz a Blinkfeed Facebook problémára
Szerk.: kopp kopp kopp eddig úgy néz ki siker
-
i400
senior tag
Nem tudom észrevette e még valaki, de a gyári headseten 2 gombnyomásra nem tárcsázza az utolsó számot Lollipop alatt.
-
i400
senior tag
válasz
SeatLeon08 #34182 üzenetére
Többen jeleztük hogy van ilyen probléma
-
i400
senior tag
válasz
Ununqatrium #34091 üzenetére
Nálam már jóval a frissítés előtt is ezt csinálta egyik napról a másikra.
-
i400
senior tag
Sajnos a frissítés után is megmaradt a blinkfeedes problémám. Egyszerűen nem akarja a facebook postokat mutatni hiába van beállítva. App törlés újrarakás megvolt, semmi. Teljesen random dobált be pl ma 3 posztot tegnapról meg a mai napról. Utána frissítésre meg el is tűntek. Az a baj hogy azt se tudom mivel lehet a probléma? Blinkfeed, FB app, FB beállítás?
-
i400
senior tag
Ami nagyon nem jön be, hogy a lockscreenen folyamatosan mutatja az energiatakarékos módot
-
i400
senior tag
Másnál sem akar frissülni a Blinkfeed dél óta? Se FB, se instagram, se naptár. Restart meg minden bűvölés megvolt.
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #33609 üzenetére
Nálam a Messenger az utolsó frissítés óta szórakozik...
-
i400
senior tag
Az utóbbi időben többször belefutottam abba hogy a bill kiosztása magától átáll QWERTZ-ről QWERTY-re. Csak ma kétszer játszotta el velem. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
i400
senior tag
Köszi mindenkinek, csak azért néztem ezt mert mindenképp valami nagyon vékonyat akarok, hogyha bárhova lerakom akkor ne karcolódjon a hátulja.
-
i400
senior tag
Ki milyen rápattintós hátlapot használ? Megéri megvenni ezt? Vagy maradjak a párszáz forintosnál?
-
i400
senior tag
válasz
enginev3.0 #31814 üzenetére
Nekem is csak azt cserélték amiért meglehetősen mérges vagyok ugyanis jeleztem még pár dolgot, és a vibramotort sem cserélték amikor direkt ráirattam a lapra hogy annyira hangos/zörög, hogy a telefonban a másik fél hallja ha kapok valamit
-
i400
senior tag
Leírom ma hogy jártam hátha valaki hasonló helyzetbe kerül. Október 18.-án leadtam a telefonom garanciális javításra és nem kértem cserekészüléket. Ma jött az MPL-től egy üzenet hogy csomagom érkezik rá fél órára meg is érkezett a futár aki közölte hogy csak abban az esetben adja oda a telefonomat ha visszaadom a cserekészüléket. Felhívtam a 1430-at hogy ilyen esetben mi a teendő ahonnan továbbirányítottak a 0612659479-es számra ahol az egyes menüpont alatt tudtam beszélni egy ügyintézővel aki mondta hogy az utóbbi időben ez gyakori hiba és hogy dolgoznak a megoldáson
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #31598 üzenetére
Az oldal megvan Munkalapszámot S/N-t és IMEI-t kér. Munkalapszám nélkül hiányzó adat miatt rinyál, ha meg megadom bármelyiket amit a T-mobile-os jegyzőkönyvön szerepel akkor meg visszadob hogy nincs ilyen készülék.
-
i400
senior tag
T-mobilos papírral sikerült valakinek megnézni a trackinget? Nekem sajnos a kapott jegyzőköny egyik számát sem fogatja el.
-
i400
senior tag
válasz
Skilly #31497 üzenetére
Persze írok ide ha elkészült és hogy mik az észrevételek, meg hogy mi lett cserélve
Anno a sokat szidott E-care Kft a csütörtökön délelőtt javításra leadott Desire-t (gombok és hátlapcsere) péntek délre megcsinálta, el sem akartam hinni. Amikor második körös volt (akkor is gombok + komplett ház cseréje) 1 hetet volt náluk.
-
i400
senior tag
válasz
Skilly #31492 üzenetére
Tegnap adtam le, csak a készüléket kérték, 2-4 hetet mondtak plusz futárral házhoz szállítást, viszont megemlítette, hogy az elmúlt időszakban előfordult hogy az összes készülék hozzájuk került. Meg majd jelentkeznek ha kész meg hogy mit javítanak rajta, és figyeljek arra hogy a garipapírt visszakapjam, ha nem akkor nyugodtan szóljak érte. Remélem az összes jelzett hibát javítják, nem szeretnék többet megválni tőle.
-
i400
senior tag
Na azt hiszem most telt be a pohár, már a fülest sem ismeri fel... westendben lévő t-mobil üzletbe vitte vissza már valaki a telefont garanciáztatni? Ott esetleg adnak vmi normálisabb cserekészüléket?
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #30741 üzenetére
Hmm akkor ezt benéztem
-
i400
senior tag
válasz
s3nsitivity #30738 üzenetére
Ahhoz képest gyorsabb lett és bárhol fel lehet oldani nem kell a lakatot megfogni.
-
i400
senior tag
Nem tudja valaki miért lehet az hogy a névjegyeket nem tudom csatolni Facebook profilhoz? Ott a lehetőség rábökök majd kéri hogy válasszam ki az embert de üres
-
i400
senior tag
válasz
Reddevil84 #30294 üzenetére
Azt nálam is kikapcsoltnak jelzi a telefon és a szinkronizálás most a menüjében sem kattintható. Anno nekem mindig 32%-on halt le. Sajnos más ötletem nincs.
-
i400
senior tag
válasz
Reddevil84 #30288 üzenetére
Nekem a tegnapi rendszerfrissítés megoldotta ezt a problémát. Próbálj másik tárolószolgáltatást választani, a upc-s neten se mindig engedte próbálj más hálózatot. Ha ez sem akkor talán a HTC Sync bár azt nem tudom hogy mennyiben különbözik a felhős megoldástól.
-
i400
senior tag
Biztonsági mentésnél az utóbbi időben se Dropboxba se Driveba nem hajlandó menteni a telefon mindig hibát dob
valaki találkozott már ezzel a hibajelenséggel?!
-
i400
senior tag
Valaki használja a Tumblr appot? Az utolsó frissítés óta nálam nagyon laggol és borzasztóan eszi az akksit emellé persze forró a telefon hátulja. Egyedi eset vagy más is tapasztalt hasonlót?!
-
i400
senior tag
A Beállítások/Tárolás alatt kinek mekkora az Egyéb? Mert én nem tudom mit ért egyéb alatt, de nekem bő 7 giga és sokallom...
-
i400
senior tag
válasz
enginev3.0 #29149 üzenetére
Nekem soha nem játssza le, amin az elején meglepődtem...
Szerk.: hülye vagyok, be kéne kapcsolni most már jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged