- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, szeretnék VPN-t használni ,ki milyet használ ? Illetve a vezérlő központból lenyitható VPN-t ,hogy kell használni ? Vagy kell külsős ? Mint pl az AnyConnect ? Köszönöm előre is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
KenBlock43 #221 üzenetére
Csak frissítettem,, azóta sincs vele gondom, már a 18.0.1 is telepítve azóta.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Most vettem egy 14 pluszt. Igaz hogy nincs töltő hozzá,de rengeteg samsung töltőm van. Gondolom annak lehet használni a töltőfejét vagy nem?
-
Gregor37
csendes tag
Nekem meg azt tűnt fel ,hogy a számológépbe beírt adatok a kitörlés és kilépés után , újbóli megnyitásánál is ott maradnak?,illetve kikapcsolás helyett sokszor csinálok képernyő képet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
KenBlock43 #217 üzenetére
Én nem vettem észre változást.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az iOS 18 frissítése után másnak is gyorsabban merül a telefon? Nem brutálisan, de észrevehetően kevesebb ideig bírja. -
mani17
tag
Sziasztok, nõvéremnek van egy 14 Plus-a. Sajnos be van repedve az elõlapi üvege.. Régebben egy ismerõsöm mondta hogy vannak akik kijelzõ csere nélkül is kitudják cserëlni csak az elrepedt üveget. Esetleg valaki tudna segíteni? Elõre Is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Sziasztok hogyan lehet az új 17.4 bétát letölteni?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
válasz
Dominik9311 #209 üzenetére
Szia,
ha fontos a méret adta többlet akkumulátor kapacitás és nagyobb megjelenítő, akkor érdemes lehet a 14 Plus felé indulni. Egyéb esetben a hosszabb támogatás miatt (meg esetleg a Type C is számít?) a 15 lehet előnyösebb. -
Dominik9311
újonc
Sziaszok, s22-őt szeretném leváltani...14 plus vagy inkabb a 15 lenne a jobb? Árban ugyan az lenne nekem.
-
p2pp
őstag
-
p2pp
őstag
Miért nem tudok képet küldeni hívás közben?
i14 pro Telekom.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
zolikaDB
veterán
válasz
Gregor37 #204 üzenetére
Köszönöm!
* valaha 8GB-os 3GS-el kezdtemOtt sem lehetett bővíteni... Gondoljatok bele! Most meg 256GB-os Galaxy-t vegyél, mert vagy 40GB-ot foglal a rendszer.
Igaz, anno egy fotó max. 3-4MB ha volt.
iPhone 3GS 8/256 lenne a helyes megnevezés - 8GB tárhely, 256MB RAM.
Ma még 256/6[ Szerkesztve ]
-
Gregor37
csendes tag
válasz
zolikaDB #203 üzenetére
Szia, én is nemrég váltottam iPhonera. A 13 kevesebb RAM-mal bír (4gb) itt van 6, valamint kamerában ,szoftveresen több opció van, mint a 13-nál (akciómód) ha ezek annyira nem fontosak, akkor jó a 13 is szerintem, annyival nem tud többet. Típushiba nincs (szerintem) leszámítva azt ,hogy soha nem volt bővíthető a memória
.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Váltanék iPhone-ra, elősorban fotózás miatt. 13-as a kiszemeltem (HA-n venném) - ér a 14-es 25-30e Ft-al többet/javult-e a 13-hoz képest a felvételek minősége annyit?
Valamilyen típushiba létezik az iPhone 13, 14 esetében?
Köszönöm -
Gregor37
csendes tag
Na, most jó.
-
Gregor37
csendes tag
Ott alul
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, a rendszeradatokat ,hogy lehet törölni? Rengeteg szabad helyet foglal el, majdnem 60(!) gigát…
-
StanDoFF
tag
válasz
Gregor37 #196 üzenetére
Hát igen. Én a Huaweien a Swiftkey billentyűzetet használtam, ami megtanulta a legtöbbször használt szavakat, és csak rá kellett nyomogatni a felajánlottakra.
Itt még nem találtam ilyesmit, az automata korrekció, meg nagy büdös lósz@ar.Hiába mondták, hogy ezzel már nem lesz gond 17-es ios-en, kicsit jobb, de ugyanúgy rossz. Van amikor leírom normálisan, felajánl valamit, rányomok az x-re, és csak azért is kicseréli.
-
Gregor37
csendes tag
Múlt hét péntek óta használom , és eddig nagyon meg vagyok elégedve. A kijelző frissítési rátát simán meg lehet szokni. Ami még furcsa az az, hogy a prediktív szövegbevitel beállítását nem találom. Csak az alap van, ami nem ajánl fel szavakat amiknek a gépelésébe már belekezdtem. Ezáltal marha sokáig tart leírni valamit.
-
lindermen
senior tag
-
StanDoFF
tag
válasz
Gregor37 #192 üzenetére
1. Nekem valami ilyesmi van. Eszméletlen szemetes volt a fólia alatt. Volt amit el tudtam tüntetni, volt, ami magától kitisztult. Azt mondjuk nem értem milyen hajlítottságról beszél, mikor a 14-nek full sima a kijelzője.
Mellé amúgy Spigen MagSafe-es tokot használok.
2. Én egy régebbi 20 wattos Samsung töltőt használok a gyári kábellel. -
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, ilyet használt már valaki?
https://tok-shop.hu/Apple-iPhone-13-/-13-Pro-Kijelzovedo-folia-utesallo-folia-az-ives-reszre-is-Tempered-Glass-edzett-uveg-Spigen-Ez-Fit-HD-Clear
Most rendeltem, gőzöm sincs milyen lehet,valamint ez a töltő? Hosszú távon milyen? Tapasztalatok?
https://tok-shop.hu/Halozati-tolto-adapter-20W-USB-Type-C-aljzat-USB-Type-C-Lightning-kabellel-gyorstoltes-PD-Baseus-Si-feher
Ha nem muszáj nem akarok gyárit venni huszonezrekért, de ha korlátozva van pl a töltési sebesség,és csak a gyárival használja ki a maximumot, akkor veszek azt.
-
Gregor37
csendes tag
Meggyőztetek, bár nem volt annyira nehéz 😄
-
StanDoFF
tag
válasz
Gregor37 #188 üzenetére
Én Huawei P30 pro-ról váltottam, ahol szintén volt gyorstöltés. Elvileg 50-55 perc 20-ról 100-ra 40w töltéssel. Ugyanez a sima 14-es szérián, 20 wattal kb 5-10 perccel több csak. Kvázi észrevehetetlen.
Amúgy 20-80 között kb 20 perc alatt megvan, és mivel nem merül gyorsan, így sokkal kevesebb töltéssel is elvagy sok sok órát. -
h_benjamin
aktív tag
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, én is váltanék. Nekem Redmi Note 11 pro plus-om van, valószínűleg a 120 wattos 12 perces teletöltés hiányozna, de nem volna gond, ha legalább reklámmentes lenne a teló. Valamint a Bluetooth küldés-fogadás csak appal megoldható? Mert a húgom kölcsön adták az övét,onnan jött,hogy kéne nekem is, mert tetszik, de semmit nem lehet megosztani kb egymással.
-
lindermen
senior tag
válasz
h_benjamin #186 üzenetére
Feltettem, nekem eddig gond nélkül megy. Vannak újítások amiket szokni kell, pl. értesítő hangokat változtattak, állítható a zárképernyőn az óra betűmérete is a stíluson belül.. Jó lesz ez.
-
h_benjamin
aktív tag
Lehet tölteni az iOS 17-et
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
p2pp
őstag
A kocsiban 2 szivar és 4 USB van, de egyikkel sem tölti a telómat!
Miért nrm?
Kell vmi speckó szivar adapter?
Ha igen akkor melyik pontosan?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
legínyek
csendes tag
Én xiaomi mi 11 i 5gről váltottam ami szintén tudta a 120hz-et és most egy i14 plusom van! Nem bántam meg én sem a váltást!
-
Ngtx
aktív tag
Érdekes, hogy mind a hárman android 120-ról jöttetek és nem hiányzik, de hát nem vagyunk egyformák és nincs is ezzel baj.
nekem például monitorban sosem volt alap 60hz feletti pedig néha játszomiPhone 16 Pro Max Natur Titanium
-
lindermen
senior tag
Csatlakozom a többiekhez. A52S 5G 120 hz-ről jöttem és abszolút megszokható. Annyit azért hozzáfűznék hogy lehet különbség egy középkategóriás android 90/120 Hz és ios 120 Hz között. Az ios alapból fluidabb szerintem, ezért kevésbé tűnhet fel a váltás mint rendszeren belül.
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
5 napja használom a 14 Prot.
120Hz után felejtsd el a sima 60Hz kijelzőket. Tapasztalatból mondom.
Kompakt, gyors, gyönyörű dizájn nagyon szuper minden.
Akku idő: Mindig is kényes téma volt, 1 napot bőven elmegy nálam, de tudni kell, hogy nem nyomkodom 8 órán keresztül, de azért használatban van.
Képek gyönyörűek, de az a rész eléggé eszi az akksit, a videóról nem beszélve, de hát érdekel ez bárkit is?
Én Max méterről váltottam, tisztában voltam vele, hogy kisebb méret kisebb kapacitás.iPhone 16 Pro Max Natur Titanium
-
ricsike_p20
tag
Én a megléte óta (az előző 13minit szintén) két simmel használom, egy fizikai svéd adat-hívás, és az otthoni román hívás eSIM. Soha nem volt semmilyen gondom, pedig elég sokszor lépek át határokat, repülővel, reptérről kijövet repülő üzemmód kikapcs, és mindig minden rendben. Gyári beállítások, soha semmihez nem kellett piszkálnom.
Ja, hozzátenném hogy ha a lefedettség úgy kívánja, bármelyik említett országban használom bármelyik kártyát adatra is, szóval eléggé össze-vissza.
[ Szerkesztve ]
Huawei P8-9-10-20_____ Galaxy S10e,.. S20 FE 5G,.. S21FE - i13mini - i14.
-
p2pp
őstag
A múlt héten Austriában volt térerőm automatában volt a hálózatválasztás.
De mobiladatom csak nem akart lnni csak 3x újraindítás és a hálózati beáll Alapba tétele után nagy nehezen. Vmi Olasz beállítás jelent meg vmiért a Mobiladatoknál.
Nagyon pipa voltam, mert amikor a legjobban kellett volna, pont akkor nem ment.
24GB Roaming adattal, hát nem írom le mit tehettem volna.
Kéziben ráálltam az smsben kapott szolgáltatóra.
De még akkor sem volt mobil adatom.
2 Sim is van a mobilomban. Telekom eSim Elsődleges Mobil Adat) és Digi(Voda Fizikai Sim). Vmelyik biztos bekeveredett és ezért nem tudhatta mi van?
Az elsődlegesen volt a Mobiladatom mindig is, mert csak ritkán kell átkapcsolnom a másikra. Újraindítás előtt is az elsőn volt.
De a Határon árérve nem tudom miért akart a másik -simre Roamingolni?
Vmiért a 2.Simre akart mobiladatot. Újraindítás után derült ki, mert a 2Simre írta a Mobiladat Sim kódját. Komolyan ekkorát még nem szívtam ezzel.
4 hete van meg semmi bajom sem volt vele. Előtte csak Androidom volt.
Szóval volt bonyodalom rendesen.
Nagyon pipavoltam miatta?
Van vmi titok, h legközelelbb ne legyen ilyen még 1x???Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Az normális, hogy a régi kábelekkel nem töltődik a 14Plus? Jelzi a töltést, csak épp a % nem növekszik semmi. A saját kábelével nincs ilyen gond.
-
lindermen
senior tag
Ki milyen tokot használ? Mous és gyári bőrtok között vacilálok, de egyrészt mindkettő drága (tudom majomhoz vegyek banánt), másrészt egyik sem hozza azt az igazán wow érzést - inkább ez a gond. A gyári bőr mennyire tartós?
-
ricsike_p20
tag
válasz
joefasalasso #164 üzenetére
Én 13miniről váltottam sima 14-re. Nem bántam meg, sőt..
-
aujjobba
addikt
Most nezem az emag-nal, 320ezer az alap i14, 10 havi 0%-os aruhitellel.
Hatha erdekes lehet. -
jeni
félisten
-
juve600
nagyúr
válasz
joefasalasso #164 üzenetére
akku időben biztos visszalépés
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok
Vacilálok egy 14 és a 13 mini között. Tudom, ez a 14 topik, de van aki váltott 14-ről 13 minire és megbánta vagy fordítva?
Köszi... -
jeni
félisten
Fotózásra egyformák ?
Annak ellenére,hogy a Plus csak 2 kamis a Pro meg 3 lencsés ebből adódoan van különbség?
A plusz előnyösebb, hogy 1 töltéssel tovább tart.
Az LCD frekijét az S22-n sem állítom. Van hátránya a 60hz LCD a 120Herz szemben? Vibrálás szempontból érezhető,látható persze ha egymás mellett vannak akkor biztosan. -
jeni
félisten
Üdv.
Telefon vásárlásom vagyok.
Az alábbi 2 modellt néztem ki magamnak.
A 14 Plus és a 14 Pro.
Az előbbi nagyobb LCD de 2 kamerával , a Pro az meg 3 kamerás kisebb 6.1 cool kijelzővel.
Az aksiban nincs infóm a különbségekről.
A Pro kontra melyik típus érdemesebb hétköznapi használatra?
Játékokat nem szoktam futtatni a mobilon.
A 128Gb verziót tervezem megvenni.
Fotózásra a 14 Pro 3 kamerájával jobb képet csinál?
A sima 14 verzió kisebb kijelzővel 2 kamerával gondolom talán az aksiban is kevesebbet nyújt mint az említett Plusbes a Pro modellek. -
-
p2pp
őstag
Iphone 15 [kép] árak. Nemtom mennyire hiteles?
De ez alapján jó döntés volt a 14 pro.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
lindermen
senior tag
Köszi mindenkinek! Azt én is tapasztaltam még korábbi iphone-okkal hogy mobilneten jobban merül, ezért is kérdeztem.
Más: 16.6-os frissítést feltette már valaki? Iphone topikban vannak negatív tapasztalatok... -
p2pp
őstag
válasz
lindermen #150 üzenetére
2.napja használom 2 Simmel. De ahogy látom csak egyel fogom használni. Ennek az akksinak az már sok. Bár a Vonatozós Mobilnet felénk majdnem végig xar és ez nem is fog változni. Ahoz több (4) Bázisállomás kellene, (Pilisjászfalu és Üröm között),(Piliscsaba uán Alagút 0 Térerő), ami nem lenne a világ vége, de ez nem érdekel egy szolgáltatót sem sajnos. (Metró meg végig Fullon van minden). Sokkal jobban merül a 2 Simmel ez tuti. Főleg ha állandóan keresnie kell, de találni meg nem.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
lindermen
senior tag
Bő egy hete van nálam a telefon, de nagyon elégedett vagyok vele. Az akkuja az brutál... féltem hogy a Pro-t kellett volna választani, de két simmel (ha nem tölteném közben) hozna kb 8-10 óra kijelzőidőket másfél napos készenléttel simán. Mondjuk főleg wifi-n vagyok vele. Mobilnettel sokkal rosszabb az akkuidő? Valaki foglalkozik egyáltalán ezzel a részével vagy csak elégedetten használjátok?
-
seefried
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy töltésnél nem mükődik a koppintásos ébresztés? A face id jó, felfelé nem lehet húzni a képernyőt.
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
Az 5G Telekom esetén csak a havidíjas, korlátlan csomagokban támogatott, Domino feltöltő kártya használatakor viszont nem. Vodafone esetén szintén azt javaslom, hogy a topikjában kérdezd meg. Telekom esetén mind a fizikai, mind pedig az eSIM támogatja az 5G elérését (megfelelő előfizetés esetén).
-
-
p2pp
őstag
Az eSim az mindenben független?
Fontos lenne tudni, mert nem mindegy akkor kitől veszem?
Vodától vagy Telekomtól?
Vki írta, h a Fizikai Sim az függő.
2 kártya lenne benne folyamatosan.
Az ESim Telekom, fizikai meg Vodafone.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Adott egy 14 pro Vodafone. Telekomos és Vodafone-s kártyám van. A kérdés, h ha a Vodafone eSimes lenne, a Telekom meg fizikai, működne e vele? Vagy fordítva.
Fordítva is érdekel h a Telekomossal ha eSim a Telekom a Fizikai meg Vodafone.
Mivel sosem volt még Iphone telóm nemtom itt mi a szitu?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
juve600
nagyúr
[link] ilyen üveget rendeltem ár , remélem jó lesz
-
-
válasz
TheBikerider #133 üzenetére
Szia! A fórumtárs szerint igen, független: [link]
-
Sziasztok! A Yettel-es független? A fizikai és az e sim része? Ha igen, onnan hoznám ki.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
lindermen
senior tag
Üdv Mindenkinek! Én is ma csatlakoztam egy 14 128 Gb kék készülékkel.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Elvileg ma csatlakozom egy 128-as modellel . Remélem pár évig tudom használni.
-
-
válasz
--HARDCORE-- #124 üzenetére
Szívesen.
-
válasz
--HARDCORE-- #122 üzenetére
Igen, lehetséges. A .m4r formátumra átalakított csengőhang a 3uTools Windows program segítségével másolható az iPhone-ra.
-
--HARDCORE--
senior tag
Csak kíváncsiságból: Lehet ezeken más csengőhangot beállítani vagy a felhasználók nagy táborának egyszerűen megfelel ez a gyári prüttyögés?
Entered the Ryzen arena 2025.02.04
-
StanDoFF
tag
válasz
ricsike_p20 #120 üzenetére
Köszi! Ehhez is volt felrakó keret, de ugye ha dzsuvás az üeveg a védőfólia alatt, az ellen nem sok mindent lehet tenni.
-
ricsike_p20
tag
válasz
StanDoFF #119 üzenetére
Belkin. Első perctől fent van, hibátlan. Adnak vele keretet, tökéletesen szabályosan fel lehet tenni vele. Picit kisebb, mint az előlap maga, eddig volt Karl Lagerfeld, és (jelenleg) UAG tok a telón, egyikkel sem volt gond.
-
StanDoFF
tag
Üdv! Ki milyen fóliát használ az előlap védelmére? Nekem volt fent valami noname vétel után, de állandóan feljött a sarka a Spigen tokkal, plusz rettentően szemetes volt az üveg hátulja. Ezt most ki kukáztam, vettem Spigent, mert hát az milyen minőségi: Hát ugyanúgy tiszta szemét a hátulja. Próbáltam kiszedni a ragaccsal, de csak azt értem el, hogy már ennek se tapad a sarka.
Valakinek valami tipp esetleg?
Egyébként gondolkodom, hogy írok a boltnak (speedshop), de nem várok tőlük sok mindent. -
p2pp
őstag
Sziasztok!
Ha vki estefelé véletlen netán a Szél Kálmán tér felé jár.
Csinálna nekem egy? [kép]Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
juve600
nagyúr
válasz
hardver1985 #111 üzenetére
jó lesz
-
ricsike_p20
tag
válasz
Luck Dragon #108 üzenetére
Én addig nézegettem a pirosat (már évek óta terveztem venni egy piros telót
), hogy kiadták ezt a sárga variánst. Nem tudtam ellenállni.
-
h_benjamin
aktív tag
Tegnapi naptól csatlakozom hozzátok én is egy lila készülékel. 15+ év android után.
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
válasz
hardver1985 #111 üzenetére
Nekem a fekete van egy swissten magsafe töltővel használom
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
-
-
válasz
ricsike_p20 #106 üzenetére
Egyre jobban nézegetem a fehéret . De még Bem döntöttem el , hogy mi legyen .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
umfrider
senior tag
válasz
ricsike_p20 #104 üzenetére
Hu, szerintem ez menő!
Én pirosat szerettem volna, de sajnos vodánál nem volt…'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
ricsike_p20
tag
válasz
Luck Dragon #105 üzenetére
Élőben is nagyon vagány, egyre jobban tetszik.
-
válasz
ricsike_p20 #104 üzenetére
Jó ez a szín , emlékeztet a Lumiára.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
umfrider
senior tag
Szerintem is elég a kisebb. Több értelme lehet a felhőnek, főleg, hogy családdal meg is tudod osztani.
Szerintem a mai internetes világban (korlátlan mobilnet, legtöbb helyen wifi, nincs roaming) nem okoz gondot, ha nem minden fájl van csak offline.'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
14 plus telefon vásárlásán gondolkodom, 128 v.256 Gb-os változaton. Átlagos mennyiségű fényképet és videót készítek. Az lenne a kérdésem, hogy elég a kisebb változatot megvenni nagyobb iCloud előfizetéssel vagy válasszam a nagyobb tárhellyel? Elég nagy az árdifferencia a kettő változat között. A konstruktív válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kvázi újracsomagolta az Apple az iPhone 13 házába a 13 Prót, majd elnevezte 14-nek. Ezzel még nem is lenne baj, ha itthon nem ugrott volna 450 ezerre az induló ár.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest