Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematoma1
senior tag
Messengerben ha rábökök a képére valakinek legalább is androidon, jobb felül elöjön a telefon-kemera-info ikon.Itt hogy tudom előhozni, mert nem mindenkinél jön elő a telefon ikon.
-
törölt tag
Elvittem szervízbe,alaplaphibás a telefon. Illetőnek szóltam aki vette használtan. A többit már intézi.
-
fgyorgy85
csendes tag
válasz
üzenetére
nem én vagyok a legnagyobb guru a vidéken de próbálok segíteni
ez a teló most került hozzád vagy aksit cseréltettél vagy mi az előélete?
bár a nehezen bekapcsolhatóság és ha hiszünk a 3utoolsnak (16 töltési ciklus) akkor ez egy szakszerűtlenül cserélt és vagy nem megfelelő akkumulátornak tűnik
-
törölt tag
Kapok segítséget?
-
törölt tag
Azt kifelejtettem még hogy ha megnyitok valami programot akkor bezárja automatikusan,illetve néha nagyon nehezen lehet a telefont bekapcsolni.
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott egy Iphone 14 amivel olyan gondom van hogy random ujraindul,melegszik,akadozik. A beállitásokban azt írja ki az akkumulátorra hogy használt állapotú. 100% jelez ki,és a 3utools program nagyon kevés töltést ír ki (16 eddig). Szerintem nem gyári az akksi (3utools Sunwoda márkát ír ki 2019-es evjárattal) vagy rakoncátlankodik. Cseréljek akkumulátort?
IOS 26.2 van rajta
3utools-ba van valami diagnosztika vagy tesztelő rész az se jelez semmire hibát. Kezdek tanácstalan lenni
Köszönöm a választ.
-
KenBlock43
tag
Újratelepítettem a telefont az Apple Devices eszközzel és érdekes dolgok voltak, de legalább működött egy darabig. Mikor újratelepítettem az első bekapcsolásnál nem találta a hálózatot, majd egy újraindítás után működött. Utána megint gondolt egyet és nem volt szolgáltatás. Diagnosztikában egyszer a Mobilszolgáltatással talált hibát, majd utana szokásosan megint az iPhone hardverével. De egy darabig működött szépen, tudtam telefonálni, jó volt minden. Majd elkezdte, hogy elment a net, visszajött, később az egész hálozat ment el, majd vissza. Most pedig már megint nincs szolgáltatás.
A telefonálás is folyamatosan lett rosszabb. Először nem jelezte a hívószámom, majd nem hallottam a másikat és fordítva, kiírta megint a hívás sikertelen. Nincs több ötletem, mit lehet már ezzel kezdeni. Még megvárom, hátha következő frissítés segít, de kétlem már… -
janeszgol
félisten
válasz
KenBlock43
üzenetére
iTunes-ön mentsd le a telód, majd tedd recovery-be, majd itunes-ön keresztül tedd újra és állítsd vissza rá a profilod.
-
KenBlock43
tag
Sziasztok! Továbbra is fennáll a hálózati probléma a telefonommal. De már most olyan szinten, hogy egyáltalán nem találja a hálózatot. Nincs szolgáltatás azt írja. A napokban többször volt, hogy fogta magát és elment a hálózat, majdcsak nehezen találta meg, de utána működött. Telefonáni továbbra is nehézkes volt, engem sem mindig hallottak és én sem a másikat, vagy éppen azt írta a hívás sikertelen. Mindent, tényleg mindent megpróbáltam már, egyedül még visszállítani nem. A SIM-et kipróbáltam a P20-amban, de ott tökéletesen működik és rendesen van térerő is. Illetve az iPhone-ból is ki és behelyeztem újra, de nem lett jó. A mobildiagnosztika elvileg talált problémát a telefon hardverében, de azért nem mernék erre mérget venni, mert az iOS26 frissítése óta lett hulladék.
-
hematoma1
senior tag
VLC-vel megoldottam
-
trebrona
nagyúr
válasz
hematoma1
üzenetére
Leírattam neked chatGPT-vel:
1. MP3 FELTÖLTÉSE SZÁMÍTÓGÉPRŐL iCLOUD DRIVE-RA
1. Nyisd meg az iCloud Drive webes felületét
Nyisd meg a böngészőt.
Lépj a www.icloud.com oldalra.
Jelentkezz be az Apple ID-dal.
Kattints az iCloud Drive ikonra.
2. Fájl feltöltése
Az iCloud Drive ablak felső sávjában kattints a feltöltés ikonra (felnyíl egy felhőben).
Válaszd ki a számítógépen lévő MP3 fájlt.
Várd meg, amíg teljesen feltöltődik.
Alternatíva Windowsra (kényelmesebb):
Letöltheted az iCloud for Windows alkalmazást.
Telepítés után a Fájlkezelőben megjelenik egy iCloud Drive mappa.
Egyszerűen másold be az MP3-at a mappába, és szinkronizálódik.2. MP3 ÁTHELYEZÉSE iPHONE-ON A FÁJLOKBA (HELYI TÁRHELYRE)
Miután a fájl már az iCloud Drive-ban van:
1. Nyisd meg a Fájlok alkalmazást
Keresd meg a Fájlok appot.
Alul válaszd a Böngészés fület.
A “Helyek” alatt válaszd az iCloud Drive-ot.
2. Keresd meg a feltöltött MP3 fájlt
Abban a mappában lesz, ahová számítógépen feltöltötted.
Ha nem találod, a jobb felső sarokban lévő Keresés mezővel megkeresheted a nevét.
3. A fájl áthelyezése iPhone-ra
Tartsd hosszan lenyomva az MP3 fájlt.
A felugró menüből válaszd az Áthelyezés opciót.
A Helyek listájában válaszd a Saját iPhone-on (vagy On My iPhone) lehetőséget.
Válassz mappát (pl. letöltések, vagy hozz létre újat):
jobb felső sarok: Új mappa
Nyomd meg az Áthelyezés gombot.
Most a fájl már az iPhone helyi tárhelyén van, internetkapcsolat nélkül is elérhető. -
hematoma1
senior tag
Sziasztok. Segitség kellene. A telóra levan töltve a VLC player. Valaki eltudná mondani kicsit szájbarágosan hogy hogyan tudok mp3 zenét rátöltani a telóra?Vagy esetleg a vlc-én kivül más program kell?
-
janeszgol
félisten
válasz
KenBlock43
üzenetére
Másnak is van ilyen gondja. Pl munkatársam 11 PM-e. Csinálj egy visszaállítást.
-
Gregor37
csendes tag
válasz
KenBlock43
üzenetére
Nekem semmiféle ilyen jellegű problémám nincs, Telekomos vagyok, nem tudom te milyen szolgáltatónál vagy.
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
iOS26-ra való frissítés óta nem tudok normálisan telefonálni. Vagy megszakad, vagy engem nem hallanak vagy én nem hallom a másik felet. Van, bár ez ritkább, hogy a szabadban telefonálok és ott is ugyanez a helyzet. Volt, hogy hívtam valakit és magánszámot írt ki, mikor be van állítva, hogy kijelezze a számomat. Próbáltam újraindítással megoldani a problémát, Repülőgép mód ki-be kapcsolásával, de egyik sem segített. Amióta kijött az 26.1 kicsit jobb a helyzet, de most sem tökéletes. Másnak is van ilyen problémája vagy csak én szívok vele?
-
pekka93
csendes tag
Sziasztok,
kaptam egy ilyen telefont cégesnek, egyelőre ismerkedünk csak az s23 után, de eddig egészen tetszik..
Viszont van esetleg valaki aki dual SIM módban használja? Mennyivel meríti jobban az akkut mint az egy simes üzemmód, illetve multi dual SIM-et tud ez a telefon? -
Zsolt,72
senior tag
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, szeretnék VPN-t használni ,ki milyet használ ? Illetve a vezérlő központból lenyitható VPN-t ,hogy kell használni ? Vagy kell külsős ? Mint pl az AnyConnect ? Köszönöm előre is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
KenBlock43
üzenetére
Csak frissítettem,, azóta sincs vele gondom, már a 18.0.1 is telepítve azóta.
-
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok.Most vettem egy 14 pluszt. Igaz hogy nincs töltő hozzá,de rengeteg samsung töltőm van. Gondolom annak lehet használni a töltőfejét vagy nem?
-
Gregor37
csendes tag
Nekem meg azt tűnt fel ,hogy a számológépbe beírt adatok a kitörlés és kilépés után , újbóli megnyitásánál is ott maradnak?,illetve kikapcsolás helyett sokszor csinálok képernyő képet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
KenBlock43
üzenetére
Én nem vettem észre változást.
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az iOS 18 frissítése után másnak is gyorsabban merül a telefon? Nem brutálisan, de észrevehetően kevesebb ideig bírja. -
mani17
tag
Sziasztok, nõvéremnek van egy 14 Plus-a. Sajnos be van repedve az elõlapi üvege.. Régebben egy ismerõsöm mondta hogy vannak akik kijelzõ csere nélkül is kitudják cserëlni csak az elrepedt üveget. Esetleg valaki tudna segíteni? Elõre Is köszönöm.

-
p2pp
őstag
Sziasztok hogyan lehet az új 17.4 bétát letölteni?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Dominik9311
üzenetére
Szia,
ha fontos a méret adta többlet akkumulátor kapacitás és nagyobb megjelenítő, akkor érdemes lehet a 14 Plus felé indulni. Egyéb esetben a hosszabb támogatás miatt (meg esetleg a Type C is számít?) a 15 lehet előnyösebb. -
Dominik9311
újonc
Sziaszok, s22-őt szeretném leváltani...14 plus vagy inkabb a 15 lenne a jobb? Árban ugyan az lenne nekem.
-
p2pp
őstag
Miért nem tudok képet küldeni hívás közben?
i14 pro Telekom. -
zolikaDB
veterán
válasz
Gregor37
üzenetére
Köszönöm!
* valaha 8GB-os 3GS-el kezdtem
Ott sem lehetett bővíteni... Gondoljatok bele! Most meg 256GB-os Galaxy-t vegyél, mert vagy 40GB-ot foglal a rendszer.
Igaz, anno egy fotó max. 3-4MB ha volt.
iPhone 3GS 8/256 lenne a helyes megnevezés - 8GB tárhely, 256MB RAM.
Ma még 256/6
-
Gregor37
csendes tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szia, én is nemrég váltottam iPhonera. A 13 kevesebb RAM-mal bír (4gb) itt van 6, valamint kamerában ,szoftveresen több opció van, mint a 13-nál (akciómód) ha ezek annyira nem fontosak, akkor jó a 13 is szerintem, annyival nem tud többet. Típushiba nincs (szerintem) leszámítva azt ,hogy soha nem volt bővíthető a memória
. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Váltanék iPhone-ra, elősorban fotózás miatt. 13-as a kiszemeltem (HA-n venném) - ér a 14-es 25-30e Ft-al többet/javult-e a 13-hoz képest a felvételek minősége annyit?
Valamilyen típushiba létezik az iPhone 13, 14 esetében?
Köszönöm
-
Gregor37
csendes tag
Na, most jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A telefonálás is folyamatosan lett rosszabb. Először nem jelezte a hívószámom, majd nem hallottam a másikat és fordítva, kiírta megint a hívás sikertelen. Nincs több ötletem, mit lehet már ezzel kezdeni. Még megvárom, hátha következő frissítés segít, de kétlem már…

Ott sem lehetett bővíteni... Gondoljatok bele! Most meg 256GB-os Galaxy-t vegyél, mert vagy 40GB-ot foglal a rendszer.