Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
Nightfall75 #30197 üzenetére
Nálam is meg jött.Töltöm lefelé.
T-Mobilos,függő.
-
LUCKY78
tag
válasz
Nightfall75 #30197 üzenetére
most jött... (gyári független)
-
Nightfall75
tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Sienthe #30194 üzenetére
Én mondtam akkor is.Sőt ha rárakod a powerampot az agyadat is eldobod hogy milyen gyönyörűen szól vagy nézz meg egy filmet áááá elélvezek
) ahogy sztereózik kibaszottul imádom, ott meg hogy mondták 1 hónap múlva ezt is unni fogom hát tévedtek.Persze van rajta egy jó rom ami sokat számít, de sztem a gyáriival is szépen működik.
-
Sienthe
tag
Sziasztok. Múlt héten lettem egy One tulajdonosa és nagyon pozitív élményeim vannak vele kapcsolatban.
Egy LG 4X HD-ről váltottam és hát ég és föld a különbség...
Viszont eddig minden Androidos telefonomon futtattam custom romot, ezért birizgál, hogy ezen is ki kellene próbálniLekukázni nem szeretném, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy mit szabad ráengedni. Eddigi tapasztalataim szerint root, bootloader nyitás, custom recovery, custom rom volt a sorrend. Volt viszont a feleségemnek régebben egy HTC Wildfire telefonja és mintha onnan úgy rémlene, hogy azt nem volt túl egyszerű megoldani. Arra CM került, mert a telenor csak angol szoftverrel forgalmazta...
Tehát ha valaki kisegítene linkekkel, leírással, annak nagyon örülnékElőre is köszönöm.
-
TechData
tag
Sziasztok.
Hétvégén külföldön voltam,de nem tudtam a külföldön lévő hálozatra hívni, állitólag le van tiltva.
Hol kell beállítanom a beállításokon belül,hogy a telefon tudjon hívni külföldön az adott hálozatra magyar feltöltő kártyáról? -
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #30188 üzenetére
De ha egyszer így van!
Amúgy meg az lettem, igen. Nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy normálisan működő androidos telefonom, ami megbízható és nem kell minden nap újraindítgatni mint az SP-t pl... Már Nokiát akartam venni. És azt is vettem volna, ha a T-nél nem láttam volna akciósan ezt.
És nem bántam meg.
-
Egy hibája azért van az M7-nek szerintem, mint felhasználó átkozottul féltem.
1. hónapban csempepadlóra a sarkával és biza nyomot hagyott a drágaságon.
De csak esztétikai amit a gyári tok eltakar. -
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
Olvasgass Sony topicokat, ott perceként 100 komment a sok hibával. Pl. az SP topic a legjobb. Minden órában jön rá valami ROM, egyik bugosabb mint a másik. Imádtam azt a telefont (nem)!
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #30183 üzenetére
Igen 720p az elérhető legnagyobb.
Bármilyen hosszúkat csinálhatsz és saját zenét is tehetsz alá. De ilyenkor nem tudod megosztani a Zoe-val. Mert kiposztolni max. 40másodperceset lehet, mint pl az Instragramon.
Ilyenkor max lementeni tudod magadnak videóként.Íme egy példám:
[link]ez egy 1perc 19-es saját mjúzikkal.
Youtubera így is kiválló.vagy egy méghoszabb:
[link]Egerben mindig iylen borozgatós a hangulat.
de amúgy nem vagyok alkesz
-
Nuada herceg
őstag
Egyébként a Zoe-ról pár kérdés.
Csak 720p-ben ment? Csak megadott hosszúságot tud, és csak a kiválasztott gyári zenéket teszi be a videó alá? -
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #30175 üzenetére
Én azért ennyire nem bíznék egy gyártóban sem... Ha a HTC nyomatná az IP58-at de nem lenne normális garancia rá ugyanúgy bullshitnek tartanám. Valamilyen szinten úgyis mind víz és pára álló egészen különböző de mindennapos élethelyzetek miatt.
A "majd a szerviz eldönti" hogy mákod van-e az nem garancia, pláne hogy ragasztási problémák voltak és amiatt is volt beázás. Aztán majd rám fogják hogy túl sok volt a RR3 és az én hibám.Tudom ha garancia lenne rá akkor minden hülyének ingyen kéne javítani a telefonját. Akkor csinálják úgy tovább ezt az IP védettséget, hogy nem ezzel reklámozzák pl medencében, hanem csak a spec-ben feltüntetik hogy ideális/speciális körülmények között ellenálló, de nincs, vagy csak bizonyos esetekben van rá garancia. Innentől azért másképp állnának hozzá az emberek, és nem az lenne hogy úúú hát a reklámban víz alatt fotóztak na akkor irány az aquapark.
-
hurrikan
addikt
Itt pedig az én Zoem.
[link]kár hogy a már meglévőket nem lehet kiválasztani feltöltésre
-
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30173 üzenetére
Egyrészt nem vagyok Sony fan, ha az lennék nem HTC-m lenne 2,5éve
Minden létező márkáról írok teszteket, így ismerem őket.
Tény hogy a Sony is közel áll hozzám, de nem jobban mint a HTC, az Asus, a Huawei vagy még egy-kettő amiket jobban szeretek, mert jobban tetszenek valami miatt. De újabban az LG is egyre szimpatikusabb.
Tehát vagdalózás helyett inkább nézz utána a dolgoknak, vagy hogy mennyi Sonyt szidtamés húztam le a tesztjeimben, mert az undorító, hogy ha valaki véleménye eltér a tiedtől akkor az rögtön fan.... ezzel azok dobálóznak akiknek nincsennek helytálló érvei.Másrészt vállal garanciát a Sony, olvass bele a szrviz fórumába. Ha vízálló modell beázási panasszal érkezik be. Le nyomáspróbázzák az előírt maximális nyomáson, és ha akkor nem szivárog/ázik be, akkor az user hagyta nyitva valamelyik fedelet, mert ha 1x ereszt akkor később is ereszt, nem kedvfüggő.
Ha szivárgás van ami fedél hiba vagy sztigetelési hiba miatt van, akkor szó nélkül cserélik a készüléket. Csak sajnos rengetegen fognak olyan dolgokat a gyártókra ami a saját balfaszságuk eredménye. Pl mélyebb vízbe viszi mint kéne, nem zárja a csatikat stb. Aztán persze hogy letagadja hogy magát védje.érdekes módon akik ezekre odafigyelnek azoknál nem ázik be.
Harmadrészt olvass utánna külföldi oldalakon mennyi Kelet only vízálló Butterfly ázik be.
vagy mennyi S4 Aktív
aztán szórd az általánosításokat.
Tisztán látszik hogy nem tapasztalatod van, hanem innen onnan összeszedett szelektált információd. Amiknek ráadásul a fele kamu.
Ugyan úgy ahogy aztteni hibajelzések, és csinált okok miatti HTC "szarozások" nagy része is kamu, vagy user hiba/nem megfelelő kezelés. -
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30170 üzenetére
Azért a kettőt ne hasonlítsuk össze
1részt mivel vízálló, az userek nagy része víz alá viszi.
Másrészt ezen Sonyk max 2-3%-a ázik be és az is olyan, amit mélyen a víz alá visznek, medencébe stb. És ennek a 2-3%-nak is a fele user hiba. Nem csukja be a fedelet stb. Sima esőtől biztos lehetsz benne hogy egy sem ázik be.
van a családban Z, sőt egy 3éves Aktív is, 100x jártak víz alatt, mégsem lett bajuk.
Fröccsenő víznek vagy pl sima csap alá tartásnak a telefonok 80%-a ma már ellenáll. A baj akkor van, ha nyomás alatt van, mert olyankor ha nincs zárva az USB nyílás akkor baj van. Próbáld meg a One-t fél méterrel a víz alá vinni 10percre aztán meglátod mi lesz. -
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Kapirgáltam kicsit a témában, de nem találtam megoldást a problémámra, úgyhogy ha esetleg találkoztatok már az alábbi problémával és tudtok rá valami megoldást, azt szívesen venném.
Tökéletesen működött az USB fájlátvitel egészen tegnapig, amikor zenéket akartam másolni a telefonra és a gép abszolút nem ismerte fel, de még eszközkezelő szintjén sem. Van itthon 3 HTC telefon, kipróbáltam azokat is, abban a másodpercben ahogy csatlakoztattam már dobta is fel az ablakát. Próbáltam több kábellel több gépen windows 7-en és windows 8.1-en is, de ugyanez az eredmény, úgyhogy valami a One-al van. :S
Tölteni tud USB-ről és fali aljzatról is, de az adatátvitel nem megy. Csináltam teljes factory resetet, tárhely törléssel együtt, arra se javult meg.
Találkoztatok már ilyennel, esetleg sikerült is helyrehozni, vagy irány a garancia?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Levi -
jozso1989
őstag
Ismét azt kell mondanom, hogy le a kalappal kis telefonunk előtt!
Kibírt egy 20 perces esőzést a drágám, mondjuk hátsó zsebemben volt, de ronggyá áztam. Félúton jutott eszembe, hogy talán ki kéne kapcsolni, de azért megnéztem rajta, mennyi az idő (nem voltam beszámítható állapotban). Hazaértem, bekapcsoltam, feldugtam töltőre és semmi baja. Ez volt pénteken.
Érdekes, hogy ez nem IP58 beázós Sony (xD), hanem csak egy "sima" telefon, mégis kibírt egy ilyen vihart... bokáig ért a víz.
-
Nuada herceg
őstag
Én benne vagyok ebben a Zoe-s cuccban. Nem próbáltam ki, csak akartam, mert mindenáron postolgatni akar, annak meg nem örülök.
De ha lehet 1 szűk közösséget létrehozni, és csak a megadott személyek látják, akkor abban ismétlem magam, benne vagyok! -
hurrikan
addikt
Nem akarunk egy kis Zoe közösséget építeni?
ha már bővült közösségi funkcióval?
Mi HTC-se kartsunk összegondolom faceről keres barátokat.
-
diabolika
tag
Helló.Az lenne a gondom,hogy a kamerát elindítom,és az első kép amit a kamera lát csak azt mutatja....fényképezni tudok,de nem látom,hogy mit!Esetleg valakinek valami okosság erre?Köszi!
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
nehezen pörög, ha az elmúlt 3 hónapban 3x kérdeztem és 0x kaptam választ különféle kérdéseimre D:
-
Nuada herceg
őstag
Pörög a topik!
Na de részben ez is jó, nincs baja senkinek a telefonjával! -
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #30153 üzenetére
[voda tábla]
de az ászf-ben szerepel - természetesen apróbetűs rész...valami olyasmi a neve h "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége"
Egyébként érdekesen állnak hozzá, nekem a voip-t is engedték sokáig pedig a csomagom szerint nem engedélyezett, aztán egyik napról a másikra tiltották le. Ismerősök között van akinek megy van akinek nem...
-
toeki
senior tag
válasz
Pandimakaay #30150 üzenetére
milyen szolgáltatónál vagy és milyen csomagban?
pl a voda a red csomagoknál öli a hotspotot... -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy ugye van egy HTC One készülékem. A mobile hotspot ot mikor bekapcsolom sajnos ilyen nagyon gyenge jelet produkál, laptopról nem tudok rácsatlakozni egyáltalán, pedig teljesen közel van hozzá a készülék. Gondoltam először amiatt lehet mert akkor már ne mvolt adatforgalmam csak lassítva, de ránéztem később mikor újra volt és akkor ugyanez fogadott.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Laci
-
Steve1207
veterán
Olyan lett, mint az instagram, csak ez videókra kihegyezve. Megkeresheted, ki használja az appot az ismerősök közül, gondolom BF-be is nyomja a képeket, ezeket lehet HTC-s stílusban szerizni meg kommentelni. Amúgy nem lenne rossz elképzelés, de nem hiszem, hogy erre nagy kereslet lesz.
-
-
jozso1989
őstag
Van valami program, amivel root nélkül meg lehet nézni, mégis mi eszi az akksit? Pár napja a szokásosnál is jobban merül a telefon... :S a GSAM össze-vissza ír mindent (vagy csak én vagyok hülye hozzá), a gyári meg úgy igazából semmi lényegeset nem mutat...
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem.
Egy az, hogy amióta visszajött a szervizből kamera csere után a teló, azóta lassú néha. Néhány app beakad, előtte soha, tegnap pedig sötétben akartam fotózni, és ha éjjeli módra tettem a kamerát, akkor szaggatott a képkeresés... Sima automata módban nem, de ha éjjelire raktam, akadt mint valami pentium 1.
A másik pedig, hogy az embereknél hogy lehet alapétrtelmezett mentést beállítani? Mármint, eddig, a szerviz előtt tuti jó volt, hogy elmentettem vmit, automatikusan a saját, magán google accountomba mentette. Most pedig, telefon visszaállítás után a céges google accountomba akarja menteni magától, de azt meg sem jelenítem az emberek között (ezért beírok valakit, és ha nem állítom át, akkor meg se jelenik az emberek között...).
Szóval, bocs, hogy így körülírom, de összességében hogyan lehet beállítani, hogy az én google accountomba mentsen alapértelmezettként? (Tehét, GYK, 2 google account van beállítva a fiókoknál, de a cégeset csak a gmail miatt használom)
-
dns86
tag
Az mennyire járható, hogy felrakok egy Nandroid backupból egy HTC__032 romot? Gondolom az alatt nem menne az OTA?
-
ferob
őstag
válasz
jozso1989 #30138 üzenetére
Elég esetlen ennek az opciónak a magyarra fordítása, de annyi a kettő között a különbség, hogy az elnémítás azonnal csak annyit tesz, hogy amikor kijelzővel lefele fordítod a telefont a beérkező hívás közben, akkor némítja azt, viszont ha újra megpróbálnak felhívni, akkor ugyanúgy fogod hallani, hogy keresnek, ellenben, ha a mindig néma beállítást választod, akkor a kijelzővel lefele fordítás után már nem kapsz jelzést az újbóli bejövő hívásról.
-
jozso1989
őstag
Apropó, egy kérdés: Beállítások menüben a hangoknál van egy olyan opció, hogy "Fordítsa meg a némításhoz". Ez eddig tiszta... hívnak, lerakom kijelzővel lefele a telefont, akkor némul a csengőhang. De minek ez a 2 opció: "mindig néma, elnémítás azonnal"? Mi lehet a különbség? Próbáltam mindkettőt, ugyanazt csinálja.
-
Steve1207
veterán
Pl februári cm rom, nekem azzal sikerült. Nálam is minden oké volt, minden vackot engedélyezz kérés nélkülikét a fejlesztői beállításokban, ami ehhez kapcsolódik. Első kapcsolódáskor kérdezi is (kis felugró ablak, engedélyezi a gépnek a csatlakozást blabla), tuti volt már, na nekem emiatt nem ment az első körökben, mert utána nem írta ki és ezáltal nem találta a kapcsolatot.
-
Loboda
senior tag
Csak a Firewater S-Off, 1. Módszerhez (hboot 1.56) ami jó lehet ehhez a HBOOT verzióhoz!
Melyik ARHD romot raktad fel?
Átnéztem a Firewater forumot, itt azt ajánlják, ha nem megy, tegyél fel egy Bulletproof kernelt, és ezután próbáld az S-OFF-ot! -
dns86
tag
válasz
Loboda #30107 üzenetére
Szia.
Felraktam a romot, de az s-off továbbra se megy. Mi lehet a gond? Driverek ok. Leellenőriztem fastbootban is, meg Adb-ben is. Kiírja a telefon sorozatszámát. Mégse csinálja meg se a firewater, se a rumrunner. Superuserben már adtam jogot alkalmazásoknak, és adb-nek is.
A rendszer Windows 7 32-bit, rendszergazdai jogok megvannak, tűzfal, vírusirtó kikapcsolva.
Jelenleg a telefonon 1.57 Hboot, illetve a linkelt ARHD rom.
Valami ötlet? -
Reddevil84
tag
One M8 win8.1
-
Giovanny
őstag
Üdv,várható még valami frissítés M7 -re?
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30120 üzenetére
Ne keverd az alaprendszer baját az UI-val
Más: nyomulnak WP 8.1-gyel a fejlesztők, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, tuti felrakom majd
Másik más: alakulgat a droid L, ha összejön a hang is rendesen akkor már kb használható napi szinten, mert legalább van egy működő adatkapcsolatunk netre. -
kodi :-)
újonc
Hahó!
Biztos volt róla már szó, de nem tudtam végigolvasni a fórumot sajna! A telefon nem csörög csak kb. 2 másodpercig a zsebembe és ez nagyon bosszantó. Esetleg van valami megoldás, hogy csörögjön rendesen?köszi előre is!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Bdanyy #30095 üzenetére
(#30095) Bdanyy: Igen tudom, de ahogyan írtam is, egy nappal korábban még ment
Egyébként meglett a hiba oka: a Vodafone-nál van valami hálózati hiba (legalábbis az egyik fórumtárs szerint)
A megoldás pedig egyszerű:
Viberben: Beállítások -> Általános -> Kapcsolódás javítása -> Mindig be.
Nekem így már megy! -
dns86
tag
Nos sikerült megmenteni.
Kérdésem: megcsinálom az S-OFFot, persze ha a One is úgy akarja. Utána jön a MID/CID átírása. Majd a ruu futtatása előtt vissza kell zárnom a bootloadert? -
Nalninh
csendes tag
http://android.hu/megkapja-keszulekem-az-android-l-t/
-
dns86
tag
Ott tartok, hogy nem jön be a recovery...
Elindul, felvillan, majd visszadob a bootképernyőre...
Mondjátok hogy meg lehet menteni... -
dns86
tag
Szóval vmi ötlet hogy tudnám életre lehelni a telefont???????
-
dns86
tag
Mennyi idő kell ennek hogy bebootoljon?
Áll a htc powered by androidnál....
Ilyenkor mi van? -
csacsi67
addikt
-
dns86
tag
válasz
Loboda #30085 üzenetére
Szia.
Szeretném még a segítséged kérni, abban hogy jó -e a sorrend:
1: HTC Deven nyitom a bootloadert,
2: elindítom a rumrunner-t, ami ugye megcsinálja az S-OFF-ot (ehhez nem kell ugye root, meg custom recovery?)
3: követem az általad linkelt oldalon a leírást.
Utána, hogy tudom újra S-ON-ra tenni, és visszazárni a bootloadert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Formula-1
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest