- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa #15088 üzenetére
Taiwan, egy "új" gyár. Legalábbis korábbi HTC-k ott nem készültek
-
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #15086 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy lesz
Már gyűjtögetem is a pénzt
De nem biztos a csere, nagyon sok mindentől fog függni, ha pl kamera ugyan ilyen lesz akkor nem cserélek, ha jobb lesz, marad a 4.7", akkor viszont nagyon nagy valószínűséggel ha nem is kezdő áron, de beszerzek egyet
Na meg persze a Design, de az általában nekem nagy kedvenc szokott mindig lenni, ha HTC-ről van szó -
Black Mesa
csendes tag
Üdv a product kód elején az FA jelzés mire utal hogy hol keszitettek?
Koszi
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15066 üzenetére
A szidalmazók nagy része szimplán velőből szidja és fogalma sincs miről is van szó. A GSMArena tegnap kiadta a nagy fotós tesztjét [link] ahol egyes szituációkban nagyon jól szerepelt a One. Persze csodák nincsenek a L1020 tarolt. Viszont azt sem szabad szerintem figyelmen kívül hagyni, hogy lényegében az i5S-ben lévő megoldás is hasonló az Ultrapixelhez a CCD-t tekintve. Videózás tekintetében meg a One-ban van OIS és ugyanúgy tudja az 1080p-t mint a többiek mivel az csak 2MP és a nagyobb érzékelő felület/pixel miatt éjszaka is jobban tud teljesíteni.
-
ffodi
veterán
válasz
Gulyopapa #15081 üzenetére
Ez eredetileg One X-hez van. Ha beleteszed a telefont, akkor az pont nem lóg ki belőle. Nem mondom, lehetne picit "hosszabb", de szerintem így is rendben van és ellátja a dolgát. Hivatalos oldalon is azt írják, hogy 4,7 "-ig ok.
jános:
Simán húzd oda a dockba a böngészőt.
-
ffodi
veterán
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #15071 üzenetére
A képeidnél az infó azt írja hogy 13 megapixelesek a képek ... azt hogy ?
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #15071 üzenetére
Teljesen jók ezek a képek.
Legalább is egy telefonhoz képest.
35 éve fotózom, szóval nem fényképezőgéppel fogom ezt tenni ezután sem ( amúgy Nikonom van )
Ha nincs a gép nálam akkor viszont bőven jó lesz a telefon is ... -
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #15070 üzenetére
Magyar oldalak tartalmai egyelőre felejtősek
Facebook és egyéb közösségi szolgáltatások vannakAmúgy a 4mp is elég közelre, én egyedül a tájképekkel nem vagyok megelégedve, mivel nem elég részletesek ebből kifolyólag, de közelre ha ügyes az ember akkor nagyon jók a képek
Ide szoktam feltölteni képeket, mivel nekem is jól jöttek vásárlás előtt, úgy gondolom más is megnézi a képeket mielőtt vesz telefont, legalább is akinek fontos
[link]
Ha jól sejtem, és megmarad ez az ultrapixeles dolog, akkor jövőre 8 vagy nagyobb megapixeles felbontás lesz a a következő csúcsmodellben, akkor váltok arra
Gondolom ez lesz majd a "nagy újítás" -
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15057 üzenetére
engem a droid része annyira nem érdekel,ami az i-n volt mindenre elég volt.
a hardver új,ami viszont kétség kívül jobb,nekem ez volt a váltásom egyik oka.
a full hd szép kijelző,az magával ragad,mivel én 80%-ban olvasok rajta,leginkább tartalomfogyasztásra használom,így nekem megérte a váltás.
viszont most az i5s számomra semmi olyat nem hozna,amiért érdemes lenne váltanom és újabb 200k-t fizetni.
majd ha az i6 megjelenik és érdemes váltani,akkor megteszem.
kijelzőt sztem ők is fognak növelni,mivel az összes gyártó palettáján ott vannak a kijelzők sorban 4"-szinte 6"-ig.
az eladási számaik ugyan még jók,de most hogy a droid uralja a piac több mint 50%-át,össze kell hogy szedjék magukat és a szifon a cég húzóterméke,ebből ad el a legtöbbet. -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #15064 üzenetére
Az mit jelent hogy a legjobb videós mobil ?
Csak mert mindenki szidja az ultrapixelt ... -
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #15064 üzenetére
Meg is érdemli az összes díjat.
-
enginev3.0
félisten
-
capulet75
addikt
Ilyen méretben például már érdekes lehetne egy osztott képernyő 70/30 arányban.
-
capulet75
addikt
5,9 hüvelykes full HD kijelző, quad-core 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 800 és 2 GB RAM
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ed Parker #15056 üzenetére
Nekem tetszik az i, és ha lenne 4.7 telefonjuk bevallom vennék egyet, de nem tudom hogy meddig lenne nálam
Bevallom rettentő mód féltem a One-tól mert android és hogy megvolt a Sensation mint csúcsmodell, a One x, és még egyéb androidos telefonok, és mindegyik be tudott lassulni, még a One x is, ezért féltem hogy majd ez is lassul, ezért vettem egy windows phonet, de ott elég sok kompromisszumot kell kötni, így csak rá szántam magam megint a droidra és nem , nem csalódtam, csak kellemesen, egyszer sem lassult még be, a One x be tudott lassulni elég idegesítően, de itt még egyszer sem fordult elő, és nem is fog, ez már a wp és talán az iphone szintje, csak nagyobb testreszabhatóság, és nagyobb szabadság, és innentől kezdve ez már csak jobb lesz (felsőkategóriában), de alsó vagy középkategóriát nem is vennék ... Szóval nagyon örülök hogy idáig eljutott a droid is a másik két rendszer mellé -
-
Levente17
tag
válasz
enginev3.0 #15048 üzenetére
Igen külön dárabból állnak.
Hetekkel ezelőtt valaki már rendelt ilyet(sajnos nem tudom ki) . Ő biztos megtudná mondani.. -
Giovanny
őstag
Lehet bővíteni sd kártyával
Vagy ez clone htc?
-
SlayR
senior tag
válasz
Nuada herceg #15044 üzenetére
Ha minden jól megy remélhetőleg rövid időn belül elérhetővé válik a frissítés.
-
SlayR
senior tag
Esetleg akit érint...most olvastam a Telekom (T-Mobile) oldalán, hogy már elfogadták a 4.3-as szoftvert csak a HTC publikálására kell még várni!
-
Levente17
tag
válasz
enginev3.0 #15023 üzenetére
Én régebben akartam ilyet rendelni de végül nem tettem meg..
A hátlapi skinek tetszenek de az előlap...Förtelem....Az elejére ilyet biztos nem raknék ilyet.
A tartósságáról pedig nem tudok véleményt alkotni... -
Gulyopapa
addikt
Épp most rendeltem meg
Szurkoljatok hogy hibátlant kapjak ... -
TheProb
veterán
válasz
enginev3.0 #15034 üzenetére
csak 3-4hónap után kicsit fura, persze nem panaszkodok
csak általában az a tapasztalatom hogy amit kéne meg nem csinálnak meg.. remélem jövő7en már visszakapom.. nehéz az élet dezsővel (desire)...
-
TheProb
veterán
Garancia report:
Múlt hét kedden adtam le a telefont a telenornál, az alábbi hibákkal lett lejeletne:
"Hívás közben a másik fél nem hall.Több helyen illesztési hibák,pl:készülék teteje.A hangerő szabályozó gomb kopik"Most néztem, hogy hogyan áll a javítás erre azt látom többek közt ha akksi csere is volt, wtf?
-
kirkri
addikt
Lassan nálam is eljön az idő, hogy HOX-ról One-ra váltsak, így elkezdtem olvasgatni az elmúlt néhány száz hozzászólást.
Nem értettem, hogy hová tűntek a HOX topikból az aktív fórumozók, erre most látom, hogy itt kötöttek ki.A kopás dolog nem hangzik valami biztatóan, illetve úgy látom, hogy a garancia megléte/hiánya sem olyan egyértelmű ennél a modellnél, mint a HOX-nál volt, aminél a bootloader nyitott állapota egyértelműen elárult mindent.
-
Levente17
tag
válasz
Milyenre gondoltál?
-
MerLinh
senior tag
válasz
őő mire gondoltál?
-
Xaels
félisten
[link] na ezen kicsit kiégtem
-
AdamJ:::
csendes tag
Ha esetleg mostanában valaki rendel One flip case (HC V841) tokot és valamilyen jobbféle asztali dokkolót írjon rám, csatlakoznék!
-
enginev3.0
félisten
Srácok, valaki nem akar ilyet rendelni?
Én veszek egyet, de ki az aki eltudja dönteni, hogy milyen színű legyenMilyen tartós lehet ez?
-
Ed Parker
nagyúr
ezekben a csúcs mobilokban amúgy sincs már rossz,egyszerűen nem lehetne eladni őket.
amiben én látom,az a technológia,hogy amoled vagy ips stb.
a jelenlegi mobilok között kétségtelen hogy a htc one-nak van az egyik legjobb kijelzője,amiket láttam.
nekem pl az amoled nem tetszik.
ezért is vettem most tartalék telefonnak lumia 625-öt,ami szintén ips,míg vissza nem kapom a htc-t. -
enginev3.0
félisten
válasz
Mano66 #15003 üzenetére
áh, én akkor szoktam azt mondani hogy vége, ha már hazáértem, az az, 16:30
Ha a vonat nem késikEgyébként nagy nehezen, sok kompromisszum árán, de úgy látszik most már remekül megy az uzemido, ma 2g nettel 4+ óra kijelző, nem tudom pontosan mennyi, mert töltőre tettem hogy hazafelé is bírja
-
zack
nagyúr
válasz
Gulyopapa #14990 üzenetére
Igen. Én állítottam. De tudod te azt kicsi troll fórumtársunk. Nevezz meg nyugodtan. Nem harapok.
Most is tartom, hogy nekem jobban tetszik. Azért mert kiadtak egy ilyen cikket, a véleményem nem fog változni. El kell menni, meg kell nézni. Nekem jobb vizuális élményt ad, nem feltétlen azért mert technikailag sokkal másabb lenne, hanem mert az LG vékonyan maszkol, illetve a kijelzőn levő üveg is olyan, mintha a szádba akarna lépni a kijelző. Tudom miről beszélek, hónapok óta használom a 27" IPS 277L monitort, ami szintén ezzel vett le a lábamról. A többi gyártó hiába IPS-t használ, nincs az a hatás, hogy le akarnak ugrani róla a vizuális hatások, annyira közelinek tűnik a látvány, valószínű azért, mert vastagabb a maszkolás, és az üveg is.
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
A 032-es CID mellett elérhető legfrissebb 4.2.2-es Android verzión (2.24.401.8) nálatok is igen sokat késnek a Google alkalmazások (fmail, hangouts) push üzenetei alvó módban? (energiatakarékos mód nincs bekapcsolva, hálózat folyamatosan van) -
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #15002 üzenetére
Drukkolok,hogy kibird odáig.
Ahogy az edzők mondják:Még egy kis kitartás és mindjárt VÉGE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest